• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا سایت دیجی کالا کثیف است؟

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
نظرات کاملن مصنوعی

در گرونی تهییج قیمت ها
در ارزان‌تر شدن کنترل قیمت و حفظ قیمت

یه مافیای مصنوعی و کثیف

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
فراوانی کالا های ریفر در کالاهای دیجیتال مثل لبتاب و کنسول و لنز و دوربین و.... دیجی بی نظیره . حتی دسته تقلبی هم به اسم اصل داره میفروشه خو بزن طرح لامصب

فراوانی کالای آرایشی خوشگل کننده ش هم زیاده مخصوصا شامپوهای تقلبی . پنتن فرانسه یک شامپو داره 10 یورو ـه اینجا قیمت ش 145تومنه ولی میخری میبینی شبنم رو زدن رو تاریخ اصلی کمپانی . تولید رو شبنم 2020 ـه و انقضا 2023 . ولی شبنم رو میخراشی توولید 2016 ست انقضا 2019

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
این طرح شبنم باید جمع بشه . قشنگه مشخصه طرف این قانون رو گذاشته برای فامیلاش که قشنگ برن تو کالاهای تاریخ گذشته شبنم بزنن . شبنمم بخراشی دیگه ازت پس نمیگیرن تا وقتی شبنم رو نخراشی با کالایی روبرو هستی که 48ساعت پیش تولید شده امان از روزی که بخراشی تازه میفهمی رفته تو پاچه ت

پس بهتره نتراشی و خودتو قانع کنی و به خودت گول بمالی . کاسبی در ایران یعنی گول درب هم مالیدن t118026.gif

f@iry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,137
چون به رانت و رابطه و ویژه خواری وصل است

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577

اینجا همون سایتی نیست که رفته بودی به اسم من یوزر ساخته بودی ؟:D

پ.ن: قیمت منبع تغذیه سوئیچینگ به برندشه. مگه شما همه پاورهای 700 وات کامپیوتر رو به یه قیمت میخری ؟

پ.ن2: اینی که خریدی، با همین برند و مشخصات توی خیابون جمهوری 40 تومنه. دلت بسوزه:p

پ.ن3: قطعه یا دستگاه الکترونیکی رو باید از تهران بخری. حتی در همون خوزستان و استان های مرزی هم کالاشون رو از بازار تهران تهیه میکنن

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692

پ.ن: قیمت منبع تغذیه سوئیچینگ به برندشه. مگه شما همه پاورهای 700 وات کامپیوتر رو به یه قیمت میخری ؟

پ.ن2: اینی که خریدی، با همین برند و مشخصات توی خیابون جمهوری 40 تومنه. دلت بسوزه:p
آره خودم هم یادم نبود :p
اینا فکر نکنم سویچینگ باشن همشون هم بدون برند هستن کیفیتشون فرق زیادی نداره من واسه اسکنر میخواستم

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
آره خودم هم یادم نبود :p
اینا فکر نکنم سویچینگ باشن همشون هم بدون برند هستن کیفیتشون فرق زیادی نداره من واسه اسکنر میخواستم
اگه سوئیچینگ نبود، با توان 48 وات یه ترانس داشت اندازه کله اون آقاهه :D.

کیفیتشون جدای از عمر مفید، در دو چیزه. اول پاسخ ترانزینت یا گذرا. یعنی وقتی یک دفعه خروجی به لود متصل میشه، چه مدت طول میکشه که ولتاژ خروجی تثبیت بشه و در این مدت چه رفتاری داره. اتفاقا در مورد اسکنر این موضوع خیلی هم مهمه. چون اسکنر در لحظه حرکت، جریان زیادی میکشه. یه اورشوت ولتاژ در خروجی منبع تغذیه ات داشته باشی، ایشالا اسکنرت میسوزه به حق پنج تن:D ... مورد دوم هم پاسخش در مقابل نوسانات برق ورودیه که ماشالا در دزفول از 160ولت تا 230 ولت متغیره:rolleyes:. من اگه جای شما بودم فقط بخاطر همین برق، تا الان شورش کرده بودم:D. پدر تمام وسایل برقیتون رو در میاره این کاهش ولتاژ ها:(

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
اگه سوئیچینگ نبود، با توان 48 وات یه ترانس داشت اندازه کله اون آقاهه :D.

کیفیتشون جدای از عمر مفید، در دو چیزه. اول پاسخ ترانزینت یا گذرا. یعنی وقتی یک دفعه خروجی به لود متصل میشه، چه مدت طول میکشه که ولتاژ خروجی تثبیت بشه و در این مدت چه رفتاری داره. اتفاقا در مورد اسکنر این موضوع خیلی هم مهمه. چون اسکنر در لحظه حرکت، جریان زیادی میکشه. یه اورشوت ولتاژ در خروجی منبع تغذیه ات داشته باشی، ایشالا اسکنرت میسوزه به حق پنج تن:D ... مورد دوم هم پاسخش در مقابل نوسانات برق ورودیه که ماشالا در دزفول از 160ولت تا 230 ولت متغیره:rolleyes:. من اگه جای شما بودم فقط بخاطر همین برق، تا الان شورش کرده بودم:D. پدر تمام وسایل برقیتون رو در میاره این کاهش ولتاژ ها:(
تست کردم فعلا خوبه اینم از خیر سر همشهریاته یه اسکنر برام فرستاده نه کابلی نه آداپتوری هیچی تازه توی راه ضربه خورده بود یه تیکه پلاستیکی کوچیک هم ازش شکسته بود اون تسمه و قرقره کلا ول شده بود داخل اسکنر بهش میگم چرا آداپتورو نفرستادی اینقدر امروز و فردا کرد که بعدش هم گفت تصادف کردم بیمارستانم منم دیگه پیگیر نشدم طرف از این معاملات ملکیا بود حالا بعد یه سال تصمیم گرفتم راش بندازم اول اون قسمت پلاستیکی رو یه تیکه خودم براش ساختم با پیچ وصلش کردم خوب شد سوکت مادگی برقش رو از روی برد عوض کردم چون مال خودش هیچ جا پیدا نمیشد بعد یه دونه آداپتور 12 دو آمپر داشتم با ماژول افزاینده رسوندمش به 24 تا حدودی کار میکرد ولی فکر کنم جریان زیر 1 آمپر بهش میرسید داغ میکرد آداپتور اصلی اسکنر 1.1 آمپر بوده حالا هم اینو واسش گرفتم الان سه تا اسکنر دارم تو خونه :D
برق دزفول به لطف رودخونه و سد دز خیلی هم عالیه الی عیب رو برق شهر مردم نزار :p

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
بعد مدت ها رفتم خرید بزنم ازش دیدم بازه تحویل رو برای 7 روز دیگه زده 9 صبح تا 10 شب منصرف شدم کلا :(

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
داشتم یه گشتی تو سایت میزدم تا این که چشمم خورد به این

مشاهده پیوست 1225987

2 متر سیم مفتولی تخفیف 97 درصدی خورده شده از 580 تومن ، 16 تومن..یعنی چی؟؟:D:D

Screenshot_۲۰۲۱۰۲۲۶_۰۸۲۱۰۰.jpg

دو متر سیم مفتولی مس، چند کیلو مس میشه؟... ;)... :D

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
به نظرات ساختگی کارمندان دیجی کال دقت کنید:
فهمیه جنس دره هست رفته باتری موتور به دروغ خریده میگه باتری خوبی است
این باتری ها ممکنه هست انباری و تاریخ مصرف گذشته باشند
و زن ها که موتورسواری نمیکنن

Untitled.jpg

davi12

Registered User
لایک‌ها
781

پ.ن3: قطعه یا دستگاه الکترونیکی رو باید از تهران بخری. حتی در همون خوزستان و استان های مرزی هم کالاشون رو از بازار تهران تهیه میکنن
خوزستان اسمش مرزیه قیمت های اهواز با موناکو برابری می کنه

بالا