• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا سایت دیجی کالا کثیف است؟

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
از نظرات ملت:

این رو برای روی میز کارم خریدم. کیفیت ساخت خوبی داره و به جزئیات دقت شده. لبخند دکتر رو و شکل چشم های ایشون رو خیلی خوب درآوردن.

من یه کلسییون تندیس های اساطیر رو دارم و تندیس دکتر یکی از محبوب ترین هاشون برای منه. و واقعا هر ایرانی باید یکی از اینا داشته باشه

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
از نظرات ملت:

حالا این میگیم یه عده یادشون رفته مجسمه کلیدساز رو هم گذاشتن واسه فروش بعد یکی واسش نظر گذاشته

خیلی عالیه، جنسش خوبه، رنگش به مرور و توی کار عوض نمیشه، سیاه نمیشه، جلوه خوبی میده به سرویس ولی توی شستشو یکم بد دسته و درست نمیشوره

یعنی کجاشو میخواسته باهاش بشوره :D

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
من دنبال یک کتاب میگشتم که تو سطح نت فقط این بیجی کالا موجود داشت و چون حوصله گشتن تو شهر و تراقیک رو هم نداشتم. از همینجا سفارش دادم. کتاب رسیده میبینم قسمت پشت جلد 60 تومنه در حالی که از من 90 گرفته. 2 سال بود چیزی ازشون نگرفته بودم ولی این بار مجبور شدم. به نماد شکایت کنم پیگیر میشن؟

arya2000c

Registered User
لایک‌ها
1,085
من دنبال یک کتاب میگشتم که تو سطح نت فقط این بیجی کالا موجود داشت و چون حوصله گشتن تو شهر و تراقیک رو هم نداشتم. از همینجا سفارش دادم. کتاب رسیده میبینم قسمت پشت جلد 60 تومنه در حالی که از من 90 گرفته. 2 سال بود چیزی ازشون نگرفته بودم ولی این بار مجبور شدم. به نماد شکایت کنم پیگیر میشن؟
نه

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
عزیز خیلی خیلی طبیعیه این مسئله،،،،،،حتی کتاب فروشی ها هم همین داستان هست بدون شک برای همشون،،،،حتی این دست فروشان که میفروشن،،،،،قیمت برای اون موقع هست،،،،ولی نرخ الان میدن،،،،،

مثلا همین اجناسی که میخریم،،،،چون تولید دارن همش میکشن روش دائم،،،،همه چیز

ولی اینا که روشون قیمتش برای قبل هست و جدید نشر نمیشه هم شامل این تورم وحشتنام فعلی میشه،،،،،پس طبیعی هست گرون شدنشون،،،،

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
دو بسته همزمان سفارش دادم یکیش رسیده ولی یکی دیگش هنوز تو پست تهران فریز شده :mad: از چه راهی باید پیگیر شم پست یا دیجی کالا؟

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
اینقدر حجم سفارشاتشون بالا رفته که درست و حسابی نمیتونن هندل کنن.
دوتا سفارش داشتم هر دوتا تامین نشدن و نصفه فرستادن. اونم چند روز بعدش.
------------
به نظر دیجی کالا داره زیاد از حد بزرگ میشه و رقیب جدی هم نداره که فضای رقابتی ایجاد بشه برای بالا رفتن کیفیت خدمات

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
چندتا کالا تعداد بالا از فرجات خریدیم همرو شکسته شوکوسته فرستاد بطری شربتاشم شکسته بود به کجا شکایت کنیم
1191.gif

f@iry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,137
تیر تو نون جیجی کالا

۴ روزه سفارش کتاب دادم هنوز در حالت آماده سازی قرار داره

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
فروشندگان متفرقه دیجی کالا لوازم کامپیوتری و الکترونیکی رو بنجل و مرجوعی میفرستن. تازه قیمتشون گرون تر هست.

به عنوان مثال:
این کالای بالا گارانتی آواژنگ هست. با یک روز کاری تاخیر. که در اصل میشه 3 روز
همین کالا رو سایت آواژنگ داره که گارانتی مخصوص اون هست:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
یا به عنوان مثال:
گارانتیش 36 ماهه گرین هست که دیجی همینو گرون تر میده:
---
تازه لیون کامپیوتر خیلی پیگیر هستن واسه فروش.

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
داشتم دنبال مدلهای میز کامپیوتر میگشتم که اینو دیدم.
309.gif
برداشته همون عکس ژورنال خارجی روش لوگوی دی جی کالا زده! اسمشم گذاشته گل یاس!
roz.gif

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669

مودم 4G بی کیفیت رو به عنوان مودم 5G به مردم میندازن

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
امروز یکی از سفارشات من رسید
متاسفانه جنسی که برای من فرستاده بودن از جنسایی بود که در زمان تولید مشکل داشته و منم حوصله ارجاع نداشتم و با چسب چسبوندم به کاپوت (مثل تصویر زیر)

5263.jpg

نکته جالب اینه که تا من این کالا رو خریدم، بلافاصله اون کالا ۱۵ هزار تومن گرونتر شد که ممکنه خودش یکی از نشونه های اجناس خراب باشه
به صورتی که جنس رو ارزونتر از اصلش میزارن و زمانی که قربانی خرید رو انجام داد و ثبت و پرداخت کرد، بلافاصله قیمت اصلی جایگزین میشه

بالا