چه هیکلی جوون:general504:مشاهده پیوست 1147549
روی بسته بندی شیرکاکائو عکس گاو میبینید یا شما هم اون چیزی که من دارم میبینمو میبینید؟؟
گرافیست جاروکش
https://www.digikala.com/product/dkp-1956975/شیرکاکائو-سحر-حجم-200-میلی-لیتر-بسته-6-عددی
گزارش نهایی::general105:خب برای ما هم بعد از سال ها پیش اومد بلاخره! یک عدد ماکرویو خریدم که بعد از باز کردن جعبه متوجه شدم بدنه ضربه خورده رفته تو و همینطور پنلش از بدنه جدا شده!
فعلا مرجوعی زدم ببینم چی میشه.
پست رو بعدا اپدیت می کنم:general210:
منحرفمشاهده پیوست 1147549
روی بسته بندی شیرکاکائو عکس گاو میبینید یا شما هم اون چیزی که من دارم میبینمو میبینید؟؟
گرافیست جاروکش
https://www.digikala.com/product/dkp-1956975/شیرکاکائو-سحر-حجم-200-میلی-لیتر-بسته-6-عددی
توی دهه 70 این لوگوی شیکاگو بولز به شدت توی ایران محبوب بود! سال 74،75 اینا بود و دوران دبستان، خیلی از بچهها یا روی کلاهشون این لوگو بود یا لباس زنگ ورزش و خلاصه هر جایی. یه معلم هم داشتیم (معلم واقعی که نه، از این پرورشیها) به نام خانوم بلبلی! خانوم بسیار لطیف و مهربونی بود (یعنی کلاً تو یه فاز دیگهای بود نسبت به بقیه معلمها و ناظمها) و البته کم و بیش مذهبی! یه بار نمیدونم بحث چی بود که اومد توی کلاس و یه سخنرانی بسیار زیبا و جذابی در مورد این لوگوی شیکاگو بولز کرد و گفت که رییس اینا یه آمریکایی هست که قیافهش شبیه این گاوه هست و به خاطر اینکه این تصویر آمریکایی با قیافهی خشن و عصبانیش تأثیر بدی روی ذهن شما نذاره، بهتره دیگه اینا رو نپوشین! :general304:منحرف
نوجوونی یادمه 15 - 16 سالم بود کلاه داشتم با مارک تیم شیکاگو بولز اونموقع میگفتن ممنوعه میدیدن برادران بسیجی:general502: میگرفتنت
دقت کن
مشاهده پیوست 1147741
اونا هم مثل تو ذهنشون منحرف بود :general509: :general404:
یاد داستان "روی تیشرتت به انگلیسی نوشته شده من یک مفعول هستم" افتادمتوی دهه 70 این لوگوی شیکاگو بولز به شدت توی ایران محبوب بود! سال 74،75 اینا بود و دوران دبستان، خیلی از بچهها یا روی کلاهشون این لوگو بود یا لباس زنگ ورزش و خلاصه هر جایی. یه معلم هم داشتیم (معلم واقعی که نه، از این پرورشیها) به نام خانوم بلبلی! خانوم بسیار لطیف و مهربونی بود (یعنی کلاً تو یه فاز دیگهای بود نسبت به بقیه معلمها و ناظمها) و البته کم و بیش مذهبی! یه بار نمیدونم بحث چی بود که اومد توی کلاس و یه سخنرانی بسیار زیبا و جذابی در مورد این لوگوی شیکاگو بولز کرد و گفت که رییس اینا یه آمریکایی هست که قیافهش شبیه این گاوه هست و به خاطر اینکه این تصویر آمریکایی با قیافهی خشن و عصبانیش تأثیر بدی روی ذهن شما نذاره، بهتره دیگه اینا رو نپوشین! :general304:
اون زمان هم که مثل الآن نبود که بچه 6 ساله دستش موبایل باشه و اطلاعاتش از پیرمرد 80 ساله بیشتر. دهه 70 بود و ما هم یه مشت بچه ساده و مظلوم که هرچی میگفتن باور میکردیم و همین قضیه هم باعث شد از فرداش دیگه کسی تا مدتها کلاه و لباس با لوگوی این گاو خبیث نپوشه و همه بچهها به جبهههای حق علیه باطل پیوستن! :general304:
مشکل دسته چیه ؟ با چه قیمتی خریدین؟ شیطونه داشت گولم میزد به علت این که وقت ندارم برم دسته اصلی بخرم از دیجی.. که با پست شما 100% منصرف شدم.یه دسته ps4 خریدم بعد از دو ماه خراب شد ولی دسته اصلیش ۵ ساله داره کار می کنه! مطمینم جنس تقلبی رو فرستادن.در مقایشه با دسته اصلی کاملا خشک و پلاستیکش نامرغوبه.
مشکل دسته چیه ؟ با چه قیمتی خریدین؟ شیطونه داشت گولم میزد به علت این که وقت ندارم برم دسته اصلی بخرم از دیجی.. که با پست شما 100% منصرف شدم.
دسته ای که خریدین از کدوم نوعه؟ میشه لینک دقیق خریدتونو بدین؟ چون چند نوع متفاوت داره که بعضیهاش قیمتش خیلی پایینتره و نوشته خودش این محصول توسط برند اصلی تولید نشده..شاید اونو خریدین
حالا خوبه انالوگت نبوده...آنالوگ های PS4 خراب بشه ، یعنی r3 یا l3 نزنه یا تو چرخش خیلی شل بشه و گیر کنه دیگه اون دسته دسته نخواهد شد حتی اگر انالوگ رو کلا عوض کنی...کلا به هیچ عنوان آنالوگ های اورجینال PS4 پیدا نمیشه و تماما فیک هستند تو ایران که بعد از تعویض متوجه تغیر محسوس تو نشونه گیری و یا حرکت کاراکتر میشین...اون مشکل دستت خیلی حاد نیست یه زیر ذغالی عوض کنی حله.https://www.digikala.com/product/dkp-188371/دسته-بازی-سونی-مدل-2016-dualshock-4
دقیقا این دسته رو خریدم که اون موقع 620 تومن بود. ببینید من ps4 رو از المان برا م اوردن. نو نبود مدل فت بود ولی دسته خودش کاملا دکمه ها نرمه. ولی این کاملا خشکه و موقعی که فشار میدی کاملا حس میکنی که انگار یه پیستون ماشین میخواد بره بالاو برگرده ولی مدل المانیه فقط یه تاچ کوچیک میخواد تا عمل کنه. و اینکه دکمه مثلث هم کاملا مشکل دار شده. میره پایین تا بیاد بالا یه ثانیه طول میکشه که کاملا حس میشه. همه اینا در مقایسه با دسته اصلی خوده دستگاه که حداقل 5 سال کار کرده اتفاق میفته. من متاستفانه اولین باری بود که ps4 داشتم و چیزه زیادی سر در نمیوردم اون اولا . الان که سه چهارماهه دارم بازی می کنم متوجه این تغییرات شدم وگرنه مطمینا همون روزه اول مرجوعی میکردم.
حالا خوبه انالوگت نبوده...آنالوگ های PS4 خراب بشه ، یعنی r3 یا l3 نزنه یا تو چرخش خیلی شل بشه و گیر کنه دیگه اون دسته دسته نخواهد شد حتی اگر انالوگ رو کلا عوض کنی...کلا به هیچ عنوان آنالوگ های اورجینال PS4 پیدا نمیشه و تماما فیک هستند تو ایران که بعد از تعویض متوجه تغیر محسوس تو نشونه گیری و یا حرکت کاراکتر میشین...اون مشکل دستت خیلی حاد نیست یه زیر ذغالی عوض کنی حله.
جالبه که این مشکل برای دسته شما بوجود امده چون این مشکل خیلی خیلی طول میکشه تا زیر ذغالی های دسته PS4 فرسوده بشن ولی این بعد 2 ماه پارگی ایجاد شده تو ذغالیش
پس یقینا دسته فیک بوده...دسته اورجینال ps4 تو تحت شدیدترین فشارها به انالوگ ممکنه در ظرف 6 الی 7 ماه خراب بشه اونم کسی که در روز 4 5 ساعت بازی کنه...جالبه در حال حاظر هم تو همون لینکی که شما دادی نزدن دسته توسط برند اصلی تولید نشده و داره جای دسته اصلی قالب میکنه به مردم...دسته فیک تو دیجی کالا مبلغش 220 تومن بود فکر کنمالان که گفتی یادم اومد که همین R3 هم که جهت میدم یهو همونجا گیر میکنه برنمی گرده سرجاش:general705::general705: تازه من اصلا زیاد بازی نکردم شاید نهایت هفته ای دو روز
شاندومسیمکش پست رایگانش رو کرده ۱۵۰ تومان خرید
چی بزنیم تنگ خرید که برسه صد و پنجا
شاندوم چی خوبهشاندوم
پفک
نوشابه
با عرض پوزش از عمو سعید. من چند بار ناچ کدکس استفاده کردم پاره نشده وسط کارشاندوم چی خوبه
البته اگه عمو سعید دعبا نمیکنه