• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا سایت دیجی کالا کثیف است؟

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
کد تخفیف 25 هزارتومنی کالاهای گروه خوردنی و آشامیدنی زدم.:general210:
موقع سفارش یهو نوشت این کد تخفیف فقط مخصوص ارسال سریع تهران است:oops:

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
یه دسته ps4 خریدم بعد از دو ماه خراب شد ولی دسته اصلیش ۵ ساله داره کار می کنه! مطمینم جنس تقلبی رو فرستادن.در مقایشه با دسته اصلی کاملا خشک و پلاستیکش نامرغوبه.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
خب برای ما هم بعد از سال ها پیش اومد بلاخره! یک عدد ماکرویو خریدم که بعد از باز کردن جعبه متوجه شدم بدنه ضربه خورده رفته تو و همینطور پنلش از بدنه جدا شده!
فعلا مرجوعی زدم ببینم چی میشه.
پست رو بعدا اپدیت می کنم:general210:
گزارش نهایی::general105:
- چهار روز معطل ارسال
- ارسال کالای معیوب
- چهار روز معطل مرجوعی (دو بار درخواست مرجوعی، موندن توی خونه در بازه زمانی که بیان تحویل بگیرن)
- پنج روز معطل برگشت وجه
- ده بار تماس برای مراحل بالا تا انجام بدن
نتیجه گیری: اتلاف وقت و هزینه و اعصاب! دیگه به هیچ عنوان کالا از ریدیکالا (دیجیکالای سابق) نمیخرم حتی 50 تومن!

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
مشاهده پیوست 1147549

روی بسته بندی شیرکاکائو عکس گاو میبینید یا شما هم اون چیزی که من دارم میبینمو میبینید؟؟
گرافیست جاروکش:D
https://www.digikala.com/product/dkp-1956975/شیرکاکائو-سحر-حجم-200-میلی-لیتر-بسته-6-عددی
منحرف :p

نوجوونی یادمه 15 - 16 سالم بود کلاه داشتم با مارک تیم شیکاگو بولز اونموقع میگفتن ممنوعه میدیدن برادران بسیجی:general502: میگرفتنت

دقت کن :D

1200px-Chicago_Bulls_logo.svg.png
اونا هم مثل تو ذهنشون منحرف بود :general509: :general404:

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
منحرف :p

نوجوونی یادمه 15 - 16 سالم بود کلاه داشتم با مارک تیم شیکاگو بولز اونموقع میگفتن ممنوعه میدیدن برادران بسیجی:general502: میگرفتنت

دقت کن :D

مشاهده پیوست 1147741
اونا هم مثل تو ذهنشون منحرف بود :general509: :general404:
توی دهه 70 این لوگوی شیکاگو بولز به شدت توی ایران محبوب بود! :D سال 74،75 اینا بود و دوران دبستان، خیلی از بچه‌ها یا روی کلاهشون این لوگو بود یا لباس زنگ ورزش و خلاصه هر جایی. یه معلم هم داشتیم (معلم واقعی که نه، از این پرورشی‌ها) به نام خانوم بلبلی! :D خانوم بسیار لطیف و مهربونی بود (یعنی کلاً تو یه فاز دیگه‌ای بود نسبت به بقیه معلم‌ها و ناظم‌ها) و البته کم و بیش مذهبی! یه بار نمی‌دونم بحث چی بود که اومد توی کلاس و یه سخنرانی بسیار زیبا و جذابی در مورد این لوگوی شیکاگو بولز کرد و گفت که رییس اینا یه آمریکایی هست که قیافه‌ش شبیه این گاوه هست و به خاطر اینکه این تصویر آمریکایی با قیافه‌ی خشن و عصبانیش تأثیر بدی روی ذهن شما نذاره، بهتره دیگه اینا رو نپوشین! :general304:
اون زمان هم که مثل الآن نبود که بچه 6 ساله دستش موبایل باشه و اطلاعاتش از پیرمرد 80 ساله بیشتر. دهه 70 بود و ما هم یه مشت بچه ساده و مظلوم که هرچی می‌گفتن باور می‌کردیم و همین قضیه هم باعث شد از فرداش دیگه کسی تا مدت‌ها کلاه و لباس با لوگوی این گاو خبیث نپوشه و همه بچه‌ها به جبهه‌های حق علیه باطل پیوستن! :general304:

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
توی دهه 70 این لوگوی شیکاگو بولز به شدت توی ایران محبوب بود! :D سال 74،75 اینا بود و دوران دبستان، خیلی از بچه‌ها یا روی کلاهشون این لوگو بود یا لباس زنگ ورزش و خلاصه هر جایی. یه معلم هم داشتیم (معلم واقعی که نه، از این پرورشی‌ها) به نام خانوم بلبلی! :D خانوم بسیار لطیف و مهربونی بود (یعنی کلاً تو یه فاز دیگه‌ای بود نسبت به بقیه معلم‌ها و ناظم‌ها) و البته کم و بیش مذهبی! یه بار نمی‌دونم بحث چی بود که اومد توی کلاس و یه سخنرانی بسیار زیبا و جذابی در مورد این لوگوی شیکاگو بولز کرد و گفت که رییس اینا یه آمریکایی هست که قیافه‌ش شبیه این گاوه هست و به خاطر اینکه این تصویر آمریکایی با قیافه‌ی خشن و عصبانیش تأثیر بدی روی ذهن شما نذاره، بهتره دیگه اینا رو نپوشین! :general304:
اون زمان هم که مثل الآن نبود که بچه 6 ساله دستش موبایل باشه و اطلاعاتش از پیرمرد 80 ساله بیشتر. دهه 70 بود و ما هم یه مشت بچه ساده و مظلوم که هرچی می‌گفتن باور می‌کردیم و همین قضیه هم باعث شد از فرداش دیگه کسی تا مدت‌ها کلاه و لباس با لوگوی این گاو خبیث نپوشه و همه بچه‌ها به جبهه‌های حق علیه باطل پیوستن! :general304:
یاد داستان "روی تیشرتت به انگلیسی نوشته شده من یک مفعول هستم" افتادم
تو هر مدرسه ای که میرفتیم اینو برامون تعریف میکردن و برای همه ناظم ها هم این اتفاق افتاده بود

arya2000c

Registered User
لایک‌ها
1,085
من چهارشنبه هفته قبل یه اس اس دی سفارش دادم که قرار بود فرداش ارسال کنند، بعد از چند بار تماس گرفتن و کلی اعصاب خوردی بلاخره بعد از یک هفته امروز ارسال کردند و احتمالا تا پنج شنبه هم نمیرسه،من هم دیگه آخرین خریدم از این احمق ها بود

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
یه دسته ps4 خریدم بعد از دو ماه خراب شد ولی دسته اصلیش ۵ ساله داره کار می کنه! مطمینم جنس تقلبی رو فرستادن.در مقایشه با دسته اصلی کاملا خشک و پلاستیکش نامرغوبه.
مشکل دسته چیه ؟ با چه قیمتی خریدین؟ شیطونه داشت گولم میزد به علت این که وقت ندارم برم دسته اصلی بخرم از دیجی.. که با پست شما 100% منصرف شدم.
دسته ای که خریدین از کدوم نوعه؟ میشه لینک دقیق خریدتونو بدین؟ چون چند نوع متفاوت داره که بعضیهاش قیمتش خیلی پایینتره و نوشته خودش این محصول توسط برند اصلی تولید نشده..شاید اونو خریدین

Last edited:

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
مشکل دسته چیه ؟ با چه قیمتی خریدین؟ شیطونه داشت گولم میزد به علت این که وقت ندارم برم دسته اصلی بخرم از دیجی.. که با پست شما 100% منصرف شدم.
دسته ای که خریدین از کدوم نوعه؟ میشه لینک دقیق خریدتونو بدین؟ چون چند نوع متفاوت داره که بعضیهاش قیمتش خیلی پایینتره و نوشته خودش این محصول توسط برند اصلی تولید نشده..شاید اونو خریدین

https://www.digikala.com/product/dkp-188371/دسته-بازی-سونی-مدل-2016-dualshock-4

دقیقا این دسته رو خریدم که اون موقع 620 تومن بود. ببینید من ps4 رو از المان برا م اوردن. نو نبود مدل فت بود ولی دسته خودش کاملا دکمه ها نرمه. ولی این کاملا خشکه و موقعی که فشار میدی کاملا حس میکنی که انگار یه پیستون ماشین میخواد بره بالاو برگرده ولی مدل المانیه فقط یه تاچ کوچیک میخواد تا عمل کنه. و اینکه دکمه مثلث هم کاملا مشکل دار شده. میره پایین تا بیاد بالا یه ثانیه طول میکشه که کاملا حس میشه. همه اینا در مقایسه با دسته اصلی خوده دستگاه که حداقل 5 سال کار کرده اتفاق میفته. من متاستفانه اولین باری بود که ps4 داشتم و چیزه زیادی سر در نمیوردم اون اولا . الان که سه چهارماهه دارم بازی می کنم متوجه این تغییرات شدم وگرنه مطمینا همون روزه اول مرجوعی میکردم.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
سایت فینال هم به شدت مشکل داره و سری آخر بسته بندی ضغیف باعث شکستگی کالا شد
و الان هم 10 روز از زمان ثبت سفارش گذشته و سفارش به دست ما نرسیده
دووم نمیارن اینجوری ...

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
https://www.digikala.com/product/dkp-188371/دسته-بازی-سونی-مدل-2016-dualshock-4

دقیقا این دسته رو خریدم که اون موقع 620 تومن بود. ببینید من ps4 رو از المان برا م اوردن. نو نبود مدل فت بود ولی دسته خودش کاملا دکمه ها نرمه. ولی این کاملا خشکه و موقعی که فشار میدی کاملا حس میکنی که انگار یه پیستون ماشین میخواد بره بالاو برگرده ولی مدل المانیه فقط یه تاچ کوچیک میخواد تا عمل کنه. و اینکه دکمه مثلث هم کاملا مشکل دار شده. میره پایین تا بیاد بالا یه ثانیه طول میکشه که کاملا حس میشه. همه اینا در مقایسه با دسته اصلی خوده دستگاه که حداقل 5 سال کار کرده اتفاق میفته. من متاستفانه اولین باری بود که ps4 داشتم و چیزه زیادی سر در نمیوردم اون اولا . الان که سه چهارماهه دارم بازی می کنم متوجه این تغییرات شدم وگرنه مطمینا همون روزه اول مرجوعی میکردم.
حالا خوبه انالوگت نبوده...آنالوگ های PS4 خراب بشه ، یعنی r3 یا l3 نزنه یا تو چرخش خیلی شل بشه و گیر کنه دیگه اون دسته دسته نخواهد شد حتی اگر انالوگ رو کلا عوض کنی...کلا به هیچ عنوان آنالوگ های اورجینال PS4 پیدا نمیشه و تماما فیک هستند تو ایران که بعد از تعویض متوجه تغیر محسوس تو نشونه گیری و یا حرکت کاراکتر میشین...اون مشکل دستت خیلی حاد نیست یه زیر ذغالی عوض کنی حله.
جالبه که این مشکل برای دسته شما بوجود امده چون این مشکل خیلی خیلی طول میکشه تا زیر ذغالی های دسته PS4 فرسوده بشن ولی این بعد 2 ماه پارگی ایجاد شده تو ذغالیش

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
حالا خوبه انالوگت نبوده...آنالوگ های PS4 خراب بشه ، یعنی r3 یا l3 نزنه یا تو چرخش خیلی شل بشه و گیر کنه دیگه اون دسته دسته نخواهد شد حتی اگر انالوگ رو کلا عوض کنی...کلا به هیچ عنوان آنالوگ های اورجینال PS4 پیدا نمیشه و تماما فیک هستند تو ایران که بعد از تعویض متوجه تغیر محسوس تو نشونه گیری و یا حرکت کاراکتر میشین...اون مشکل دستت خیلی حاد نیست یه زیر ذغالی عوض کنی حله.
جالبه که این مشکل برای دسته شما بوجود امده چون این مشکل خیلی خیلی طول میکشه تا زیر ذغالی های دسته PS4 فرسوده بشن ولی این بعد 2 ماه پارگی ایجاد شده تو ذغالیش

الان که گفتی یادم اومد که همین R3 هم که جهت میدم یهو همونجا گیر میکنه برنمی گرده سرجاش:general705::general705: تازه من اصلا زیاد بازی نکردم شاید نهایت هفته ای دو روز

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
الان که گفتی یادم اومد که همین R3 هم که جهت میدم یهو همونجا گیر میکنه برنمی گرده سرجاش:general705::general705: تازه من اصلا زیاد بازی نکردم شاید نهایت هفته ای دو روز
پس یقینا دسته فیک بوده...دسته اورجینال ps4 تو تحت شدیدترین فشارها به انالوگ ممکنه در ظرف 6 الی 7 ماه خراب بشه اونم کسی که در روز 4 5 ساعت بازی کنه...جالبه در حال حاظر هم تو همون لینکی که شما دادی نزدن دسته توسط برند اصلی تولید نشده و داره جای دسته اصلی قالب میکنه به مردم...دسته فیک تو دیجی کالا مبلغش 220 تومن بود فکر کنم

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
سیم‌کش پست رایگانش رو کرده ۱۵۰ تومان خرید
چی بزنیم تنگ خرید که برسه صد و پنجا:p

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
اینهمه بد گفتین ازش منم منتظرم مشکل پیدا بشه بیام تعریف کنم :general709: