شاندوم چی خوبه
البته اگه عمو سعید دعبا نمیکنه
با عرض پوزش از عمو سعید. من چند بار ناچ کدکس استفاده کردم پاره نشده وسط کار
درود و عرض ادب به حضور شما عزیزان
از تجربیات ارزشمند شما بزرگواران استفاده میکنیم.
شاندوم چی خوبه
البته اگه عمو سعید دعبا نمیکنه
با عرض پوزش از عمو سعید. من چند بار ناچ کدکس استفاده کردم پاره نشده وسط کار
درود بر شمادرود و عرض ادب به حضور شما عزیزان
درود و عرض ادب به حضور عمو سعید عزیزدرود و عرض ادب به حضور شما عزیزان
روان کننده کلا سه مدل دارهدرود بر شما
حالا که عمو سعید هم استفاده میکنن در مورد باقی اجناس فروشی دیجی از جمله روان کننده و .. هم تجربیاتت رو بگو @amir7310
درود بر شما
حالا که عمو سعید هم استفاده میکنن در مورد باقی اجناس فروشی دیجی از جمله روان کننده و .. هم تجربیاتت رو بگو @amir7310
سپاس فراوان از لطف شما دو بزرگواردرود و عرض ادب به حضور عمو سعید عزیز
حالا که از تجربیات میخوایی استفاده کنی، بنده سفارشات زیادی در رابطه با این محصول از دیجی کولا داشتم
خدمتت عرض کنم ناچ خوبه
اورز هم خوبه
شادو بدرد نمیخوره:general406:
الان یه مدل دیجی آورده که دونه ای 720 تومن میوفته. اون با پلاستیک فریزر فرق نداره
اینم سفارشاتم یه وقت نگی امیل دلوخ میگه
مشاهده پیوست 1148106
مشاهده پیوست 1148107
مشاهده پیوست 1148108
الان بالای چندهزار تومن ارسال رایگان دارن؟
درود و عرض ادبهر موقع درخواست بن کردن @amir7310 و زگگ ملعون رو داشتی به سعید.خ پیام خصوصی بده تا در سریعترین زمان ممکن رسیدگی بشه
هر موقع درخواست بن کردن @amir7310 و زگگ ملعون رو داشتی به سعید.خ پیام خصوصی بده تا در سریعترین زمان ممکن رسیدگی بشه
هر وقت اسم محسن میاد ناخوداگاه یاد بازی Pes 2006 میوفتم. یه داور ژاپنی داشت به اسم Kazuki ito فقط کافی بود یه خطای کوچیک کنی تا در جا کارت قرمز مستقیم رو بده.
با این وجود عمو سعید قبلش کارت زرد میده و بعد کارت قرمز:general406:
میدونم خاطرات زنده شد
عمو سعید لیست زیر رو اول خصوصی میکنه و میگه یک روش رو به دلخواه انتخاب کن:موسن که عتیقه ای بود اول طرف رو میکشت بعد ازش سوال میکرد .حداقل عمو سعید میگه اخرین خواسته ت چیه بعد شمشیر میزنه
انگشت داور رفته تو کارتهر وقت اسم محسن میاد ناخوداگاه یاد بازی Pes 2006 میوفتم. یه داور ژاپنی داشت به اسم Kazuki ito فقط کافی بود یه خطای کوچیک کنی تا در جا کارت قرمز مستقیم رو بده.
با این وجود عمو سعید قبلش کارت زرد میده و بعد کارت قرمز:general406:
میدونم خاطرات زنده شد
اگه اشتباه نکنم پرداخت در محل مخصوص تهران هست و سبد خرید کمتراز 3تیه چیزی خیلی روی اعصابه
زیر محصول لوگو پرداخت در محل هست
زمان ثبت سفارش هم فقط میشه آنلاین پرداخت
همشون همینطوری هستن
کسی میدونه قضیه چیه؟