مشخص نیست چطوره هرچی هست برای شهرستان هم من زدم شده ولی شاید مبلغ باید بالا تر و پایینتر از یه حدی باشهیه چیزی خیلی روی اعصابه
زیر محصول لوگو پرداخت در محل هست
زمان ثبت سفارش هم فقط میشه آنلاین پرداخت
همشون همینطوری هستن
کسی میدونه قضیه چیه؟
مشخص نیست چطوره هرچی هست برای شهرستان هم من زدم شده ولی شاید مبلغ باید بالا تر و پایینتر از یه حدی باشهیه چیزی خیلی روی اعصابه
زیر محصول لوگو پرداخت در محل هست
زمان ثبت سفارش هم فقط میشه آنلاین پرداخت
همشون همینطوری هستن
کسی میدونه قضیه چیه؟
من همین دیروز پرداخت در محل رو سفارش دادم.164 هزار تومن.مثل اینکه برای اجناس بالای سه میلیون پرداخت باید صرفا انلاین باشه.اگه اشتباه نکنم پرداخت در محل مخصوص تهران هست و سبد خرید کمتراز 3ت
گم شده بنده خدا ! آدرست رو پیدا نکرده !انصراف مامور ارسال دیگه چه کوفتیه؟ این همه ادمو منتظر میزارن
زنگ زدم میگه برا مامور ارسالمون یه مشکلی پیش اومده نتونسته بسته رو تحویلتون بدهگم شده بنده خدا ! آدرست رو پیدا نکرده !
هر وقت بسته رو آورد تو یه چیزیتو تحویلش بده که دیگه واسش خاطره بمونهزنگ زدم میگه برا مامور ارسالمون یه مشکلی پیش اومده نتونسته بسته رو تحویلتون بده
بلبلشو (عکسش تو آواتارم هست) رو نشونش بده یادش بمونههر وقت بسته رو آورد تو یه چیزیتو تحویلش بده که دیگه واسش خاطره بمونه
آرمان جونم لپ تاپشو از دیجی کالا تحویل گرفت. توی توضیحات سایت نوشته بود بک لایت کیبورد داره. اما نداره
فهمیدن دهاتی هستی بهت انداختندر راستای همین موضوع، کارت گرافیک لپ تاپ هم با چیزی که نوشته بودن فرق داشت. این دیگه اشتباه در نوشتن مشخصات نیست. رسما کلاهبرداریه.
من به شخصه آخرین چیزی بود که از دیجی کالا خریدم
پ.ن: دقیقا هم مثل پست دوست بالایی، بلافاصله کالا رو ناموجود کردن
صاحب دیجی کالا دهاتیهفهمیدن دهاتی هستی بهت انداختن
قرار بود 206 براش بگیری گدا بازی در نیار براش بخرآرمان جونم لپ تاپشو از دیجی کالا تحویل گرفت. توی توضیحات سایت نوشته بود بک لایت کیبورد داره. اما نداره
اونم بهش ماهیتابه میدن جای مک بوکصاحب دیجی کالا دهاتیه
من که اونجا نیستم. بچم آرمان هم یادش رفته چک کنه خب. فدای سرش. چند ماه دیگه براش مک بوک پرو میگیرم تا چش مصطفی درآد
میبینم که دیجی کالا شده اسپانسر سایتتعاقا
من و دوستم هرچی از دیجی کالا خریدیم راضی بودیم..هرچی هم مشکل داشت مرجوع کردیم. 3 روزه پولشو کارت زدن
مارو بدبین نکنید
ایشالا دوشنبه براکت و ssd که سفارش دادم میاد و سالم باشه
مسافرخونه عمو فیوز دیگه الکترونیکی شده. باید بری توی سایت رسمی بلیط بخری. یه آپشن هم داره که میتونی دوم کان و ... هم سفارش بدیمیبینم که دیجی کالا شده اسپانسر سایتت
یه سینی ناکدوم هم میخریدی برای مسافر خونه عمر فیوز