• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا سایت دیجی کالا کثیف است؟

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
عطر رو سفارش دادم که چندین ساله داشتم ازش استفاده میکردم ! وقتی عطر رسید , از ظاهرش متوجه شدم تقلبیه , بوی عطر حتی ذره ای شباهت نداشت , ماندگاریش در حد 1 ساعت بود ! انگار اسپری خریدید
از عطری که قبلا داشتم با عطر جدیدی که دیجی کالا واسم فرستاده بود کنار هم عکس گرفتم و فرستادم که متوجه بشن عطر تقلبی دارن میفروشن نظرم رو بعد چند روز تایید کردن بدون انتشار عکسی که فرستاده بودم و محصول رو ناموجود کردن ! برای اینکه نظرم رو تایید کنن نزدم که عطر تقلبیه اما توی عکسی که فرستاده بودم از ظاهرش کاملا مشخص بود
در راستای همین موضوع، کارت گرافیک لپ تاپ هم با چیزی که نوشته بودن فرق داشت:oops:. این دیگه اشتباه در نوشتن مشخصات نیست. رسما کلاهبرداریه.

من به شخصه آخرین چیزی بود که از دیجی کالا خریدم:p

این که کالا معیوب,فیک یا نامنطبق با مشخصات اصلی فروخته بشه پوئن منفی دیجی کالا محسوب میشه,اما وقتی امکان مرجوع کردن رایگان کالا تا 7 روز بدون هیچ شرطی رو گذاشته تقصیر خودتون هست که کالا رو مرجوع نمیکنید.

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
یکی از دوستان پاور بانک وارد کرده بود و تو گمرک برای اینکه گمرکی بالا نیفته برند رو متفرقه ثبت کرده بودن ولی اورج بود جنسا
500 600 تاشو تو دی جی فروخته بود بدون مشکل یکیشو یکی از مشتری ها میگه فیکه در صورتی که نبود خلاصه دی جی کالا هم جریمه سنگین 40 میلیونی میبنده به این میگه اصله مدارک گمرکی بیار اینم میبره خلاصه چون برند متفرقه ثبت شده بود تو اظهار نامه گمرکی زیر بار نمیرن که اصله حتی تو سایت محصول هم کالا رو میزنه اورج خلاصه 90 میلیون پول پیش دی جی داشت 40 تومنشو برداشتن پول زور ,نه فقط این خیلی از کاسبارو دارن میتیغن

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,226
بکنار از اینکه دیجی کلا چند میده فلان جا چه قیمت میده و مقایسه کنیم
آیا واقعا طلا خرج این محصول کردن؟
یه مودم یو اس بی
بهای تمام شده کلا چه مقدار هست؟
کارخونه چینی اینو با چند یوان(پول چین) چه مقدار خرج و هزینه تونسته بسازه؟!
هزار برابر سود روش کشیدن
قیمت 615 هزار تومن
پس انداز، نگهداری پول توی بانک=خودکشی
1129860.jpg

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
این که کالا معیوب,فیک یا نامنطبق با مشخصات اصلی فروخته بشه پوئن منفی دیجی کالا محسوب میشه,اما وقتی امکان مرجوع کردن رایگان کالا تا 7 روز بدون هیچ شرطی رو گذاشته تقصیر خودتون هست که کالا رو مرجوع نمیکنید.
دکتر افتک یه چیزی گفت شما چرا باور کردی

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
دکتر افتک یه چیزی گفت شما چرا باور کردی
دکتر افتک مثل اون کلیپ "پیرمرد قزوینی" که دوچرخه خریدن رو میپیچوند
میخواد خرید لپ تاپ رو واسه آرمان جون بپیچونه :D

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
دکتر افتک مثل اون کلیپ "پیرمرد قزوینی" که دوچرخه خریدن رو میپیچوند
میخواد خرید لپ تاپ رو واسه آرمان جون بپیچونه :D
فکر کنم برای دکتر لپ تاپ خریدن نمیدونسته میشه پس بفرسته

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
فکر کنم برای دکتر لپ تاپ خریدن نمیدونسته میشه پس بفرسته
توی لپ تاپ واسه آرمان جون..فیلم های پزشکی و نحوه آمپول زدن بدون درد همراه با لیدوکائین نشون میده

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
توی لپ تاپ واسه آرمان جون..فیلم های پزشکی و نحوه آمپول زدن بدون درد همراه با لیدوکائین نشون میده
ارمان جون بهانه س ت به افتک وعده دوچرخه و لپ تاپ دادن;)

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
انقدر در مورد آرمان جونم حرف نزنید. الان این بنچی خاله زنک:p اسکرین شات میگیره میره به آرمان نشون میده، بچم ناراحت میشه

قرار بود 206 براش بگیری ;) گدا بازی در نیار براش بخر :p
هرچی بخواد براش میگیرم تا چش مصطفی درآد:p
اونم بهش ماهیتابه میدن جای مک بوکo_O
@ehsan پیر مرد این شکلکارو درست کن دیگه:mad:
دیگه از دیجی کالا نمیگیریم:p:p
دوست عزیز همه که متخصص نیستن. اصولا ما از دیجی کالا خرید میکنیم که فیک و اصل بودن جنس رو متخصصین دیجی کالا برای ما تایید کنند ... خود من فکر میکردم دوستم میره تو بازار و در این صنفی که کلاهبردار توش زیاده، ممکنه سرش کلاه بره. بنابراین گفتم از دیجی کالا بخره. حالا فهمیدم دیجی کالا هم دست کمی از بقیه نداره:p

پ.ن: هر چی میکشیم از مصطفاست. به جای خرید از امازون باید از برادران دهاتی محمدی خرید کنیم:(. مجددا خاک دو عالم بر سر مصطفی که یه لپ تاپ رو نمیشه پستی برای کسی در ایران فرستاد و راحت تحویل بگیره. یکی نیست بگه آخه مردک *** تو که ارز برای یه لپ تاپ هزار یورویی نداری و از ترست جلوی وارداتش رو گرفتی، آخه تو رو چه به مملکت داری :mad: بیا برو بتمرگ توی همون "حوضه ات " قال یقول ـت رو بگو:D

پ.ن 2: اعصاب ندارم این روزها. خواهر ها بیرون باشن میخوایم فحش ناموسی بدیم:D

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
انقدر در مورد آرمان جونم حرف نزنید. الان این بنچی خاله زنک:p اسکرین شات میگیره میره به آرمان نشون میده، بچم ناراحت میشه

دوست عزیز همه که متخصص نیستن. اصولا ما از دیجی کالا خرید میکنیم که فیک و اصل بودن جنس رو متخصصین دیجی کالا برای ما تایید کنند ... خود من فکر میکردم دوستم میره تو بازار و در این صنفی که کلاهبردار توش زیاده، ممکنه سرش کلاه بره. بنابراین گفتم از دیجی کالا بخره. حالا فهمیدم دیجی کالا هم دست کمی از بقیه نداره:p

پ.ن: هر چی میکشیم از مصطفاست. به جای خرید از امازون باید از برادران دهاتی محمدی خرید کنیم:(. مجددا خاک دو عالم بر سر مصطفی که یه لپ تاپ رو نمیشه پستی برای کسی در ایران فرستاد و راحت تحویل بگیره. یکی نیست بگه آخه مردک *** تو که ارز برای یه لپ تاپ هزار یورویی نداری و از ترست جلوی وارداتش رو گرفتی، آخه تو رو چه به مملکت داری :mad: بیا برو بتمرگ توی همون "حوضه ات " قال یقول ـت رو بگو:D

با این شکلک جدیدا شدی مث خاله شادونه

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669

افتک چرا وبمانی توی دنیا جا نیوفتاده؟ :confused:

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
مسافرخونه عمو فیوز دیگه الکترونیکی شده. باید بری توی سایت رسمی بلیط بخری. یه آپشن هم داره که میتونی دوم کان و ... هم سفارش بدی
احیانا امکان سفارش پوت کا وجود ندارد؟

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
من میخوام یه تلویزیون از سایت کصیف دیجی کالا بخرم
کسی تجربه داشته؟

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
من میخوام یه تلویزیون از سایت کصیف دیجی کالا بخرم