• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا سایت دیجی کالا کثیف است؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
یه کارت شبکه یو اس بی سفارش داده بودم ، دیشب به دستم رسید با این شرایط

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
حالا بدی هاش به کنار ،کالایی رو که خریدید و حالا به هر دلیل خواستید مرجوع کنید هزینه پست برگشت هم خودشون میدن

قبلا از این کارا نمیکردن :rolleyes:

من 2 هفته پیش چند قلم باهم سفارش دادم که وقتی دستم رسید یکیش رو اشتباه فرستاده بودن
با خودم گفتم هزینه ی پست از خود جنس بیشتره دیگه بیخیال شدم

شما که برگشت زدید بعدش هزینه ی پست رو برگردوندن ؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
حالا بدی هاش به کنار ،کالایی رو که خریدید و حالا به هر دلیل خواستید مرجوع کنید هزینه پست برگشت هم خودشون میدن

قبلا از این کارا نمیکردن :rolleyes:
چند ماه پیش من مرجوع کردم خودشون اومدن دم در گرفتن بردن بدون هزینه پست، تمامی هزینه رو برگشت دادن به حسابم

poorya_2

Registered User
لایک‌ها
1,014
من 2 هفته پیش چند قلم باهم سفارش دادم که وقتی دستم رسید یکیش رو اشتباه فرستاده بودن
با خودم گفتم هزینه ی پست از خود جنس بیشتره دیگه بیخیال شدم

شما که برگشت زدید بعدش هزینه ی پست رو برگردوندن ؟

چند ماه پیش من مرجوع کردم خودشون اومدن دم در گرفتن بردن بدون هزینه پست، تمامی هزینه رو برگشت دادن به حسابم

اول باید تماس بگیری با بخش خدمات پس از فروش و بهشون اطلاع بدی (شرایط کامل بهت میگن و دلیل برگشت هم میپرسن)

حالا این دوستمون میگه اومدن دم در گرفتن ولی به من گفت برو از طریق پست ارسال کن و هزینه رو پس کرایه کن

کلا 1 هفته این پروسه طول کشید از برگشت تا تایید کارشناس و واریز پول به حساب

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
اول باید تماس بگیری با بخش خدمات پس از فروش و بهشون اطلاع بدی (شرایط کامل بهت میگن و دلیل برگشت هم میپرسن)

حالا این دوستمون میگه اومدن دم در گرفتن ولی به من گفت برو از طریق پست ارسال کن و هزینه رو پس کرایه کن

کلا 1 هفته این پروسه طول کشید از برگشت تا تایید کارشناس و واریز پول به حساب

واسه تهران خودشون میان ازت تحویل می گیرن ، نیازی به پست نیست .... نمیدونم دیگه چه شهرهایی این کارو انجام میدن
واسه مرجوعی هم از سایت می شه درخواست داد ..... دلیل مرجوعی رو می گی و واسشون عکس می فرستی که ثابت کنی اشتباه فرستادن یا مشکل داره .... چند ساعت بعد که بررسی کردن بهت اس ام اس میدن که پست کن
تو اس ام اسی که واسه من فرستاد نوشته بود به صورت پس کرایه ارسال کن ولی من دیگه نرفتم از پست سوال کنم که قبول می کنه یا نه

شما پس کرایه ارسال کردی یا بعدش هزینه ی پست رو با پول جنس برگشت دادن ؟

talebi1372

Registered User
لایک‌ها
256
دیجی کالا فقط کالاهایی که خود دیجی میفروشه فعلا بد نیست. بقیشون ریسکه . ولی در کل برای یک عده خوب شده و درامد سازی کرده . شما ایسام رو نگاه کن . هیچ کا خاصی نمیکنن 10 درصد هم میگیرن ! اینا باز تحویل و ارسال دارن!

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
یه کامنت خیلی عادی و معمولی گذاشتن بدون بدگویی از اون جنس - تایید نشد!
بقیه کامنت ها هم اگر مورد دار باشن اینقدر دیر تایید میشن که موجودی محصول تموم بشه
دیگه بهش اعتماد نمیکنم ، نظردهی باید آزاد باشه مگراینکه طرف فحش بده
مگرنه هرچی کامنت که هست بگن خوب و عالیه بقیه رو تایید نکنن دیگه هیچ اعتمادی نیست

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
یه کامنت خیلی عادی و معمولی گذاشتن بدون بدگویی از اون جنس - تایید نشد!
بقیه کامنت ها هم اگر مورد دار باشن اینقدر دیر تایید میشن که موجودی محصول تموم بشه
دیگه بهش اعتماد نمیکنم ، نظردهی باید آزاد باشه مگراینکه طرف فحش بده
مگرنه هرچی کامنت که هست بگن خوب و عالیه بقیه رو تایید نکنن دیگه هیچ اعتمادی نیست
سر قضیه خرید ماکروفر کامنت گذاشته بودم که نه تنها پاک کردن بلکه برای همون جنس و شرکت دو تا کامنت مثبت گذاشتن روز بعدش و کلا رتبه ش رو بردن بالا!

poorya_2

Registered User
لایک‌ها
1,014
کلا معلوم نیست این دیجی کالا فازش چیه کامنت مثبت میزاری تایید نمیکنن ولی دو تا کامنت منفی گذاشتم تایید کردن N_aggressive (4).gif

poorya_2

Registered User
لایک‌ها
1,014

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
سیمکشا جنس مرجوعی واسم فرستاده بودن
در جا دوباره مرجوعش کردم :D :D
شنبه میاد میبره

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
گوشی ساده بلو سفارش دادم بعد 2 روز میزنه تماس اضطراری و بدون استفاده، شارژ باتری تموم شده. الان می خوام تماس بگیرم چی میگن

آپدیت : تماس گرفتم ، گفت باهاتون تماس میگیرن

----------------
یه چیز دیگه چند روز پیش اسپری تمیز کننده ال سی دی از مغاره های شهر گرفتم 30 هزار تومن. قیمتا رو نمی دونستم اومدم خونه گفتم ببینم دیجی کالا چند میده دیدم زده بود 12500 تومن!!!

با توجه به سابقه اش فک کنم شاندوم سفارش داده...

Last edited:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
با توجه به سابقه اش فک کنم شاندوم سفارش داده...
تا سال 2022 ذخیره دارم.
-------
یکی میگفت این مرکز بیماری های رفتاری بری آزمایش hiv بدی بهت شاندوم رایگان میدن :D :p واسه جشن تولد خوبه بادکنک

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
چند روز پیش 2 قلم جنس رو مرجوع کردم که ارزشش 2 میلیون تومن بود...بعد از تست 7 روزه متوجه مشکل فنی بسیار ریزی شدم که ممکن بود راحت بپیچونن..امروز تایید کردن و کل پول رو ریختن به حسابم.

مطمئنا و یقینا هرجای دیگه ای بود 99% می پیچوندن و میگفتن مشکلی نیست..تازه بعد از 7 روز امدی میگی مشکل داره ؟ ( هرچند 7 روز خودش مهلت تست داده ولی خودمونم میدونم خیلی ها الکی میزنن و اگر مشکلی داشته باشه هم می پی چونن میگن ببر گارانتی )

دیجی کالا شاید بعضا جنس های مشکل دار رو میاره ولی همیشه این اطمینان خاطر رو ازش دارم در صورتی که کالا واقعا مشکل دار باشه پس میگیره طی 7 روز..هرچند بعضی چیز هاش مثل اون نظرات واقعا رو مخ هست و بو داره ولی همین آیتم قوی مرجوعیش در صورت خراب بودن کالا من رو همیشه راغب به خرید میکنه ازش.

Last edited:

Hamed-M1

Registered User
لایک‌ها
171
من پارسال یک تونر برای پرینتر خریدم .
تصویر جنس رو میبینید در زیر

https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/2928208.jpg?x-oss-process=image/resize,h_1600/quality,q_80

در حالی که وقتی جنس رسید دستم اصلا این نبود ! و تصویر زیر به دستم رسید

sshot-10.jpg

وقتی هم کامنت گذاشتم که چیزی که ارسال کردن این نبوده کامنتم تایید نشد

sshot-9.jpg

متن کامنت :

دیجی کالا تصمیم گرفت فروشنده ها بیان محصولاتشون رو در سایت دیجی کالا بفروشن که تصمیم اشتباهی بود
محصولی که برای من ارسال شد اصلا بسته بندی که در عکس میبنید نداره
مدل 83A با کارتن شرکت hp ارسال شده ( توی بازار بهشون میگن فیک اچ پی ) چون اصلی اچ پی قیمت حداقل 7-8 برابر این قیمته
من فکر میکردم دارم جنس ایرانی میخرم . اما کلا اچ پی فیک برام فرستادن

------------

همین . همه گفتنیا رو گفتم

بالا