obamast
Registered User
بخش فروش موتورسیکلت شون فقط ویژه تهران هست یا برای شهرستان هم میفرستن؟
5500 دلارحدود ۷.۵ هزار دلاره دیگه میخواد چقدر باشه؟
این امیر به تنهایی داره دیجی کالا رو سرپا نگه میداره
حالا بدی هاش به کنار ،کالایی رو که خریدید و حالا به هر دلیل خواستید مرجوع کنید هزینه پست برگشت هم خودشون میدن
قبلا از این کارا نمیکردن
چند ماه پیش من مرجوع کردم خودشون اومدن دم در گرفتن بردن بدون هزینه پست، تمامی هزینه رو برگشت دادن به حسابمحالا بدی هاش به کنار ،کالایی رو که خریدید و حالا به هر دلیل خواستید مرجوع کنید هزینه پست برگشت هم خودشون میدن
قبلا از این کارا نمیکردن
من 2 هفته پیش چند قلم باهم سفارش دادم که وقتی دستم رسید یکیش رو اشتباه فرستاده بودن
با خودم گفتم هزینه ی پست از خود جنس بیشتره دیگه بیخیال شدم
شما که برگشت زدید بعدش هزینه ی پست رو برگردوندن ؟
چند ماه پیش من مرجوع کردم خودشون اومدن دم در گرفتن بردن بدون هزینه پست، تمامی هزینه رو برگشت دادن به حسابم
اول باید تماس بگیری با بخش خدمات پس از فروش و بهشون اطلاع بدی (شرایط کامل بهت میگن و دلیل برگشت هم میپرسن)
حالا این دوستمون میگه اومدن دم در گرفتن ولی به من گفت برو از طریق پست ارسال کن و هزینه رو پس کرایه کن
کلا 1 هفته این پروسه طول کشید از برگشت تا تایید کارشناس و واریز پول به حساب
سر قضیه خرید ماکروفر کامنت گذاشته بودم که نه تنها پاک کردن بلکه برای همون جنس و شرکت دو تا کامنت مثبت گذاشتن روز بعدش و کلا رتبه ش رو بردن بالا!یه کامنت خیلی عادی و معمولی گذاشتن بدون بدگویی از اون جنس - تایید نشد!
بقیه کامنت ها هم اگر مورد دار باشن اینقدر دیر تایید میشن که موجودی محصول تموم بشه
دیگه بهش اعتماد نمیکنم ، نظردهی باید آزاد باشه مگراینکه طرف فحش بده
مگرنه هرچی کامنت که هست بگن خوب و عالیه بقیه رو تایید نکنن دیگه هیچ اعتمادی نیست
شما پس کرایه ارسال کردی یا بعدش هزینه ی پست رو با پول جنس برگشت دادن ؟
چراغه؟سیمکشا جنس مرجوعی واسم فرستاده بودن
در جا دوباره مرجوعش کردم
شنبه میاد میبره
با توجه به سابقه اش فک کنم شاندوم سفارش داده...چراغه؟
دانگل بلوتوثچراغه؟
تا سال 2022 ذخیره دارم.با توجه به سابقه اش فک کنم شاندوم سفارش داده...
پولشو دادندسیمکشا جنس مرجوعی واسم فرستاده بودن
در جا دوباره مرجوعش کردم
شنبه میاد میبره