• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا سایت دیجی کالا کثیف است؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
یه کابل تبدیل بود تا 2 هفته پیش زیر 30 تومن بود، دو روز بعدش تا 90 هزار تومن هم رفته بود، امروزم 55 هزار تومنه. هیچ نظارتی رو قیمتا ندارن

گوشی ساده بلو سفارش دادم بعد 2 روز میزنه تماس اضطراری و بدون استفاده، شارژ باتری تموم شده. الان می خوام تماس بگیرم چی میگن

آپدیت : تماس گرفتم ، گفت باهاتون تماس میگیرن

----------------
یه چیز دیگه چند روز پیش اسپری تمیز کننده ال سی دی از مغاره های شهر گرفتم 30 هزار تومن. قیمتا رو نمی دونستم اومدم خونه گفتم ببینم دیجی کالا چند میده دیدم زده بود 12500 تومن!!!
شنبه خودم باهاشون تماس گرفتم، گفتن تا اون برچسب رو بسته بندی کالا نباشه نمیشه مرجوع کنی، حالا بگرد ببین برچسب رو پیدا میکنی. اگرم پیدا نشد ببینیم چکار می کنیم.
برای اینکه دوباره تست کنم گوشی رو چند ساعت زدم شارژ ، اون علامت باتری پر شده اومد، 3-4 روز از 3 خط شارژ ، یه خط کم شده

اون ایراد تماس اضطراری هم برای بعضی گوشی ها پیش اومده بود، چند نفر گفته بودن آنتن ما قطع شده. یه سری آنتن داشتن یه سری نه

Last edited:

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
دوستان این چیزی که براتون می نویسیم عین واقعیت است و تجربه شخصیم رو به اشتراک می زارم تا گول بعضی از محصولاتی که در دیجی کالا تخفیف خورده و در فروش ویژه قرار داره ( نه پیشنهاد شگفت انگیز ) نخورید.

به هیچ عنوان بازهم تاکید میکنم به هیچ عنوان گول نظرات رو نخورین....بعضی از محصولات دارای نظرات کاملا فیک هست با پشتیبانی دیجی کالا تا رو خواننده تاثیر بزاره و خرید بکنه..شما میبینی تو نظرات 20 نفر پشت هم گفتن خوبه و بعد یک نفر نوشته خوب نیست..خوب به طبع برای تاثیر گزاری بیشتر باید یکی 2 تا نظر مخالف هم باشه وگرنه 100% نظرات موافق تابلو میشه.

اما اینجاش جالبه که محصول رو که می خرین بعد میخواهی نظر بدی اگر بنویسی خوب بود و نظر مثبت بنویسی بعد از چند ساعت انتشار پیدا میکنه ولی اگر نظر مخالف بدی و بگی راضی نبودم در حالت انتظار بررسی تا 10 سال دیگم انتشار پیدا نمیکنه.

بعضی از محصولات پول های خوبی به دیجی کالا می دن برای فروش که بعضا با فروش ویژه منتشر میشه تا پر رنگ تر جلوه کنه... از این رو به شدت توصیه میکنم از دیدن نظرات که پشت هم نوشته شده با فیدبک مثبت اجتناب کنید..اگر شما اون محصول رو که با نظرات مثبت کاربران در فروش ویژه خرید کردین رو بخرید و بعد بخواهید فیدبک منفی بدید منتشر نخواهند کرد نظرتون رو...کثیف تر از این کار وجود نخواهد داشت.
به نکته کلیدی و مهمی اشاره کردی.

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
دعوا نکنید
t2424.gif

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
دلیل اینکه دی جی کالا رقیب اینترنتی نداره چیه؟
همین نداشتن رقیب باعث شده اینجوری تو معامله کلک بزنه
زیاد ربطی به رقیب نداشتن نداره. من و شما هم الان میتونیم یه فروشگاه اینترنتی بزنیم و رقیب دیجی کالا بشیم. با این بدنامی های اخیر دیجی کالا، اتفاقا خیلی هم راحت میشه جاش رو گرفت.
اما مشکل این نیست. بجز بعضی از موارد که در اثر سوء مدیریته، بقیه مشکلات اصلی پابرجاست. یعنی من و شما هم بعد از مدتی مجبور میشیم مثل دیجی کالا رفتار کنیم:D متاسفانه سیاست مصطفی کار رو به اینجا رسونده. ما در این مملکت هیچ نمایندگی رسمی از برند های معروف نداریم. سیستم واردات کشور مضحکه. کسانی وارد کننده هستن که حتی از خوندن کاتالوگ و منوال دستگاه عاجز هستن. مصطفی از مجوزهایی که باید برای سلامت و سود و رفاه مردم استفاده بشه، داره به عنوان پاداش خوش خدمتی برای نور چشمی هاش استفاده میکنه. طرف از ته حلقش داد میزنه مرگ بر امریکا، بهش میگن خب تو خوب داد میزنی، بیا برو دستگاه های پیجر رو تو وارد کن:D:D

پ.ن: تازه بگذریم که خود دیجی کالا هم قطعا یک سایت مصطفاییه، وگرنه اصلا به اینجا نمی رسید

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561

septemer

Registered User
لایک‌ها
368
درسته واقعا کثیفه این دی جی کالا !من خمیر دندون سنسوداین گرفتم با قیمت خیلی بالا دونه ای 100 تومن و جالبش اینکه حتما باید دوتایی بخری!الان رسیده دستم متاسفانه اصل نیست و حتی برچسب اصالت کالا رو هم که بررسی کردم تو سایت مال یه کالایه دیگس !!!!حواسمم نبود چک کنم قبلش باز کردم الانم دیگه پس نمیگیرن باید بندازم دور !!!تو بخش نظراتم فقط نوشتم که کالا غیر اصل بود و برچسب اصالتم هم تقلبی بود که منتشر نکردن !!چقدر یه سایت میتونه کثیف باشه ؟!

septemer

Registered User
لایک‌ها
368
زیاد ربطی به رقیب نداشتن نداره. من و شما هم الان میتونیم یه فروشگاه اینترنتی بزنیم و رقیب دیجی کالا بشیم. با این بدنامی های اخیر دیجی کالا، اتفاقا خیلی هم راحت میشه جاش رو گرفت.
اما مشکل این نیست. بجز بعضی از موارد که در اثر سوء مدیریته، بقیه مشکلات اصلی پابرجاست. یعنی من و شما هم بعد از مدتی مجبور میشیم مثل دیجی کالا رفتار کنیم:D متاسفانه سیاست مصطفی کار رو به اینجا رسونده. ما در این مملکت هیچ نمایندگی رسمی از برند های معروف نداریم. سیستم واردات کشور مضحکه. کسانی وارد کننده هستن که حتی از خوندن کاتالوگ و منوال دستگاه عاجز هستن. مصطفی از مجوزهایی که باید برای سلامت و سود و رفاه مردم استفاده بشه، داره به عنوان پاداش خوش خدمتی برای نور چشمی هاش استفاده میکنه. طرف از ته حلقش داد میزنه مرگ بر امریکا، بهش میگن خب تو خوب داد میزنی، بیا برو دستگاه های پیجر رو تو وارد کن:D:D

پ.ن: تازه بگذریم که خود دیجی کالا هم قطعا یک سایت مصطفاییه، وگرنه اصلا به اینجا نمی رسید

زنده ای هنوز تو ؟ :D

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
دستفروش. دونه ای هزار تومن میده. نه تاش میشه 9 تومن! 90 تومن دیگشاز کجا میاد؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من پارسال یک تونر برای پرینتر خریدم .
تصویر جنس رو میبینید در زیر

https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/2928208.jpg?x-oss-process=image/resize,h_1600/quality,q_80

در حالی که وقتی جنس رسید دستم اصلا این نبود ! و تصویر زیر به دستم رسید

مشاهده پیوست 1164763

وقتی هم کامنت گذاشتم که چیزی که ارسال کردن این نبوده کامنتم تایید نشد

مشاهده پیوست 1164764

متن کامنت :

دیجی کالا تصمیم گرفت فروشنده ها بیان محصولاتشون رو در سایت دیجی کالا بفروشن که تصمیم اشتباهی بود
محصولی که برای من ارسال شد اصلا بسته بندی که در عکس میبنید نداره
مدل 83A با کارتن شرکت hp ارسال شده ( توی بازار بهشون میگن فیک اچ پی ) چون اصلی اچ پی قیمت حداقل 7-8 برابر این قیمته
من فکر میکردم دارم جنس ایرانی میخرم . اما کلا اچ پی فیک برام فرستادن

------------

همین . همه گفتنیا رو گفتم

این کارتریج که عکسش رو گزاشتید قابش رو از چین میخرن و با تونر اکونومی پرش میکنن . این جور کاتریج های ار فیک های hp هم کیفیت پایین تری دارند . تا زمانی که قاب کارتریج شما سالم هست به راحتی میتونید شارژش کنید و ماکزیمم بلید و غلتطک ها و درام رو هم میتونید تعویض کنید . کار سختی نیست روی یوتیوب آموزشش هست .

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
یک مدل مودم ، همزمان روی دیجی کالا 420 و شاتل 301 هزار تومن

دوست عزیز دیجی کالا مارکت پلیس یعنی چند فروشنده است
ممکن همین مودم رو فردا یک فروشنده دیگه تو دیجی کالا بفروشه 290 تومن

من شاید ده بار محصولی که از دی جی کالا خریدم از تو بازار هم ارزون تر بوده شاید از قیمت خرید فروشنده های بازار هم کمتر بوده

به نظر من به جای کوبیدن یک برند سعی کنید ازش استفاده کنید به هر شیوه ای که میتونید
اون کسی که بدون تحقیق خرید میکنه یا خیلی پولدار یا خیلی از دنیا پرت

شما هم وقتی میخواهی خرید کنی یک سر به دیجی کالا بزن ؛ اگر قیمت خوب میداد بخر نمیداد نخر !

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
دوست عزیز دیجی کالا مارکت پلیس یعنی چند فروشنده است
ممکن همین مودم رو فردا یک فروشنده دیگه تو دیجی کالا بفروشه 290 تومن

من شاید ده بار محصولی که از دی جی کالا خریدم از تو بازار هم ارزون تر بوده شاید از قیمت خرید فروشنده های بازار هم کمتر بوده

به نظر من به جای کوبیدن یک برند سعی کنید ازش استفاده کنید به هر شیوه ای که میتونید
اون کسی که بدون تحقیق خرید میکنه یا خیلی پولدار یا خیلی از دنیا پرت

شما هم وقتی میخواهی خرید کنی یک سر به دیجی کالا بزن ؛ اگر قیمت خوب میداد بخر نمیداد نخر !
میدونم
مشکل همین فروشنده ها و مردم عادی هستن
فرد عادی بخواد چیزی رو قیمت بگیره میاد دیجی کالا !! نرخ و اتحادیه چی هست اصلا؟! پایه قیمت گذاری شده دیجی کالا
برو دیوار مودم دسته دوم ساقط شده هم قیمت دیجی کالا میفروشن! مشکل اول خود مردمه بعد بازار و قیمت گذاری
برای همین یه گرونی کاذب ایجاد میشه، مودم میشه هم قیمت سکه طلا! مفت از چین میخرن هم قیمت طلا میفروشن، برای ایران مبدا کالا غیر از چین وجود نداره

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
میدونم
مشکل همین فروشنده ها و مردم عادی هستن
فرد عادی بخواد چیزی رو قیمت بگیره میاد دیجی کالا !! نرخ و اتحادیه چی هست اصلا؟! پایه قیمت گذاری شده دیجی کالا
برو دیوار مودم دسته دوم ساقط شده هم قیمت دیجی کالا میفروشن! مشکل اول خود مردمه بعد بازار و قیمت گذاری
برای همین یه گرونی کاذب ایجاد میشه، مودم میشه هم قیمت سکه طلا! مفت از چین میخرن هم قیمت طلا میفروشن، برای ایران مبدا کالا غیر از چین وجود نداره
کلیات حرفتون درست ولی دقت کنید
مودم جنس وارداتی
وقتی دلار ۳ تومن بود مودم ۱۲۰ تومن بود
الان که دلار ۱۴ تومن مودم ۱۲۰ تومنی باید چند باشه ؟

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
یه کالا از یه فروشگاه متفرقه امروز خریدم (از دیجی کالا نیست)
بهشون گفتم فلان محصولو میخام و قیمتش هم آپدیته؟، که چند دقه نگه داشتن و در آخر گفتن درسته و خرید رو انجام بدید
هزینه رو به همراه هزینه پست پرداخت کردم تا ساعت ۱۰ونیم
ساعت ۲ تماس گرفتن که این محصولی که خریدید قیمتش متفاوته ۳۰ باید پرداخت کنم
گفتم نمیخام
ساعت ۶ چک کردم دیدم قیمت کالا رو ۷۰ تومن بیشتر کردن
به تاریخ پرداخت دقت کنید

1582049622420.png

1582049672442.png

وقتی که قبل از خرید تماس میگیرین که از قیمت مطمئن شید و خرید رو هم نهایی میکنید و ۴ ساعت بعد تماس میگیرن که قیمت افزایش پیدا کرده جز کلاهبرداری چی به ذهنتون میرسه؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
احتمالا مودم شاتل لاک و قفل شبکه شاتل باشه ولی یکی دی جی نیست

Sent from my iPhone using Tapatalk
قفل چی؟ فقط اگر مودم همراه اول یا ایرانسل باشه قفله
خود شاتل هم سیمکارت که نداره قفل کنه به خودش
این قفل بود که اصلا هیچی. کسی نمیخرید
کلیات حرفتون درست ولی دقت کنید
مودم جنس وارداتی
وقتی دلار ۳ تومن بود مودم ۱۲۰ تومن بود
الان که دلار ۱۴ تومن مودم ۱۲۰ تومنی باید چند باشه ؟
آها
پس کار خوبیه طرف جنس مفت بخره انبار کنه راحت میلیاردر بشه
گزارش کن

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
قفل چی؟ فقط اگر مودم همراه اول یا ایرانسل باشه قفله
خود شاتل هم سیمکارت که نداره قفل کنه به خودش
این قفل بود که اصلا هیچی. کسی نمیخرید

چرا شاتل موبایل سیم کارت داره و با سیم کارت خودش میده
بسته های تشویقی داره که هم سیم و بسته و هم مودم رو مشتری بخره

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
یه کالا از یه فروشگاه متفرقه امروز خریدم (از دیجی کالا نیست)
بهشون گفتم فلان محصولو میخام و قیمتش هم آپدیته؟، که چند دقه نگه داشتن و در آخر گفتن درسته و خرید رو انجام بدید
هزینه رو به همراه هزینه پست پرداخت کردم تا ساعت ۱۰ونیم
ساعت ۲ تماس گرفتن که این محصولی که خریدید قیمتش متفاوته ۳۰ باید پرداخت کنم
گفتم نمیخام
ساعت ۶ چک کردم دیدم قیمت کالا رو ۷۰ تومن بیشتر کردن
به تاریخ پرداخت دقت کنید

مشاهده پیوست 1167307

مشاهده پیوست 1167308

وقتی که قبل از خرید تماس میگیرین که از قیمت مطمئن شید و خرید رو هم نهایی میکنید و ۴ ساعت بعد تماس میگیرن که قیمت افزایش پیدا کرده جز کلاهبرداری چی به ذهنتون میرسه؟

البته این اتفاق در فروشگاه های حقیقی و غیر آنلاین هم ممکن پیش بیاد
ما ی تجربه خرید پارکت داشتیم از فروشگاه
زنگ زدیم ی قیمت
موقع خرید ی قیمت
زمان تحویل ی قیمت
حالا اسم ش چی نمیدونم

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
یه usb 3.0 هاب 7 پورت تی پی لینک خریدم چند روز پیش به قیمت 500 هزارتومن..وقتی به دستم رسید تستش کردم سرعتش مشکلی نداشت و خوب بود اما با کوچکترین حرکت هاب اتصالش قطع میشد..یا میکرو یو اس بیش مشکل داشت یا کلا اتصالی داشت..مرجوعش کردم 2 روز بعد پولو کامل ریختن حسابم.

---

توصیه من برای دیجی کالا اینه وقتی یک جنسی که دارای مشکل هست مرجوع میشه و تست میشه که واقعا مشکل داره باید سریال نامبر کد کالارو یاداشت کنن تا در صورت ارسال دوباره اون شرکت برای فروش کلا قطع رابطه کنن با اون شرکت..اینجوری این مشکل که یه محصول دارای ایراد اینقدر دست به دست میشه تا بالاخره یکی 7 روزش بگذره و نتونه مرجوع کنه و یا کلا نفهمه کالا معیوبه ، رفع بشه اطمینان خاطر مشتری بیشتر میشه برای خرید..باید این رو علنا اعلام کنن..چون واقعا به این نتیجه رسیدم بعضی از شرکت ها این کارو میکنن.

بالا