tiyam 01
Registered User
- نوشتهها
- 6,186
- لایکها
- 7,730
یه کابل تبدیل بود تا 2 هفته پیش زیر 30 تومن بود، دو روز بعدش تا 90 هزار تومن هم رفته بود، امروزم 55 هزار تومنه. هیچ نظارتی رو قیمتا ندارن
برای اینکه دوباره تست کنم گوشی رو چند ساعت زدم شارژ ، اون علامت باتری پر شده اومد، 3-4 روز از 3 خط شارژ ، یه خط کم شده
اون ایراد تماس اضطراری هم برای بعضی گوشی ها پیش اومده بود، چند نفر گفته بودن آنتن ما قطع شده. یه سری آنتن داشتن یه سری نه
شنبه خودم باهاشون تماس گرفتم، گفتن تا اون برچسب رو بسته بندی کالا نباشه نمیشه مرجوع کنی، حالا بگرد ببین برچسب رو پیدا میکنی. اگرم پیدا نشد ببینیم چکار می کنیم.گوشی ساده بلو سفارش دادم بعد 2 روز میزنه تماس اضطراری و بدون استفاده، شارژ باتری تموم شده. الان می خوام تماس بگیرم چی میگن
آپدیت : تماس گرفتم ، گفت باهاتون تماس میگیرن
----------------
یه چیز دیگه چند روز پیش اسپری تمیز کننده ال سی دی از مغاره های شهر گرفتم 30 هزار تومن. قیمتا رو نمی دونستم اومدم خونه گفتم ببینم دیجی کالا چند میده دیدم زده بود 12500 تومن!!!
برای اینکه دوباره تست کنم گوشی رو چند ساعت زدم شارژ ، اون علامت باتری پر شده اومد، 3-4 روز از 3 خط شارژ ، یه خط کم شده
اون ایراد تماس اضطراری هم برای بعضی گوشی ها پیش اومده بود، چند نفر گفته بودن آنتن ما قطع شده. یه سری آنتن داشتن یه سری نه
Last edited: