• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا سایت دیجی کالا کثیف است؟

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
مگه فروشندش دیجیکالا بوده حالا گرون کرده؟ اگر بله حق با شماست ولی اگر فروشندش یه شرکت دیگه بوده ، ناموجود بودن اصلا ربطی به دیجی کالا نداره..خود اون شرکت توزیع کننده تو پنل کاربریش ناموجودش کرده.

بله

نوشته آماده ارسال یعنی تو انبارش بوده
قیمتش 18 بوده بعدش که دلار گرون میشه کل قیمت موتورها رو میزنه ناموجود

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
دروغه . تو صورت جلسه کلا 34 هزار تا ماسک زدن
دنبال یکی میگشتن به عنوان سلطان ماسک ، همه احتکارات رو بندازن گردنش که دیجی کالا رو گیر آوردن
تو اون ویدیو میگه براساس گزارش مردمی 5 میلیون ماسک اینجا وجود داره یعنی این عدد رو از کو.. درآورد

میگه تو سایت ناموجوده اینجا هست . خب الاغ مگه فروشش ممنوع نشد ؟ بیارن مفتی تحویل بدن ؟
آقا حالا ماسک نشد یه چیزه دیگه
مثلا چند روز پیش که دلار تا 16 تومن رفت طرف رفته موتور سیکلت که از قبل تو انبار دپو کرده زده ناموجود
گذاشته دلار برسه به 16 بازار تثبیت بشه میزنه موجود
این قضیه رو دیجی کالا در مورد موبایل و لپ تاب هم تکرار کرده

دیجی کالا با بیانه ای گفت این خبر احتکار کذب هست
اینم کامنت خریدار ها از دیجی کالا
تو اینستاگرام دیجی کال

y5289_.jpg

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
موتور که کلا باید بیخیال شد تو این مملکت,یدونه خرس گیر بیاری تو خیابون خرس سواری کنی دردسر و هزینه کمتری داره :D

من قبلاً میخواستم یه موتور برقی ها بخرم اوایل سال ۹۷
۲ میلیون تا ۵ میلیون بود بسته به موتور . گواهینامه ام نمیخواست
اومدم بخرم تحریم‌ها شد و ..... کشید بالا نخریدم

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
بله

نوشته آماده ارسال یعنی تو انبارش بوده
قیمتش 18 بوده بعدش که دلار گرون میشه کل قیمت موتورها رو میزنه ناموجود
زده فروشنده پدال موتور..یعنی خود دیجی کالا نبوده..تو انبارش بوده ولی پدال موتور باید اعلام کنه تا اینا بفروشن

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
زده فروشنده پدال موتور..یعنی خود دیجی کالا نبوده..تو انبارش بوده ولی پدال موتور باید اعلام کنه تا اینا بفروشن
اونایی که نوشته آماده ارسال یعنی قبلا دیجی کالا تهیه کرده داخل انبار داره

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
گلس گوشی گرفتم از دیجی
دادم واسم بندازن رو گوشی، یارو انداخته میگه این واسه این گوشی نیست
رو جعبه یه چیزی نوشته، رو خود گلس یه چیز دیگه

IMG_20200303_201413.jpg
IMG_20200303_201406.jpg

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
وقتی تا فروشگاه های خارجی در ایران نیایند خرید از دیجی کالا بهتر از خرید از حاجی بازاری های شاه دزد هست

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
جایی که قانون میگه موتور تا حجم 250 اونم تازه به شرط دو سیلندر بودن باید موتور 4هزار دلاری رو بخری 1430 نه موتور درست حسابی دست مردم میرسه نه کسی حالشو میبره فقط سود میکنن اینا . موندم چرا 400 یا حجمهای بالاتر هم آزاد نمیکنن وقتی اینقدر سود داره . مثل چی از موتور هم میترسن البته یا باید سوویچ سوارشی نصف شب با استرس و مخبر و امنیت وفلان این حرفا در بیفتی یا 140 بده به 250! اینجا بدترین جای دنیا برای خرید خودرو و موتور سیکلت ـه . هزینه 10برابری برای ارزش یک خودرو و موتور میشه تو ایران میره تو جیب کسایی که سالها چماغ میزنن سر ـه مردم و همین هزینه ها باعث میشه چماغشون رفته رفته بهتر و قطور تر هم بشه
پراید های مدل 80-81 رو دارن 25 تا 30 میلیون قیمت میدن نمیدونم چرا همه به موتور گیر دادن که گرون شده

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
من سه تا سطل زباله پدال پا دار خریده بودم که یکی از آن ها پدال پا نداشت. آمدند و سطل زباله را بردند و امروز هم دیجی کالا پیام داد تا شماره کارتم را در قسمت نمایه ام ثبت کنم تا پول را استرداد دهد.

#متشکریم_دیجی_کالا

SamaN DL

Registered User
لایک‌ها
69
گلس گوشی گرفتم از دیجی
دادم واسم بندازن رو گوشی، یارو انداخته میگه این واسه این گوشی نیست
رو جعبه یه چیزی نوشته، رو خود گلس یه چیز دیگه

مشاهده پیوست 1169078
مشاهده پیوست 1169079
عجب

sabzcup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
پسرخاله من هم یه گوشی از دیجی کالا خریده وقتی بدستش رسید باز کردن دیدن یک مدل پایین تر از چیزیه که روش نوشته ولی دیجیکالا قبول نکرد.
البته هر چیزی رو نباید اعتماد کرد و از سایت دیجی کالا خرید در مجموع خرید اینترنتی در ایران هنوز اون اعتماد دوطرفه و اطمینان رو نداره و باید بیشتر دقت کرد.
مثلا برای خرید لیوان کاغذی بهتره مستقیم از سایت ها و تولید کننده های واقعی خرید کرد.یا محصولات نرم افزاری چون پشتیبانی دارن باید از سایت هایی که معرفی شدن خرید کرد.

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
سلام
پسرخاله من هم یه گوشی از دیجی کالا خریده وقتی بدستش رسید باز کردن دیدن یک مدل پایین تر از چیزیه که روش نوشته ولی دیجیکالا قبول نکرد.
البته هر چیزی رو نباید اعتماد کرد و از سایت دیجی کالا خرید در مجموع خرید اینترنتی در ایران هنوز اون اعتماد دوطرفه و اطمینان رو نداره و باید بیشتر دقت کرد.
مثلا برای خرید لیوان کاغذی بهتره مستقیم از سایت ها و تولید کننده های واقعی خرید کرد.یا محصولات نرم افزاری چون پشتیبانی دارن باید از سایت هایی که معرفی شدن خرید کرد.
سلام
پسرعمه من هم یه بسته شاندوم چند بار مصرف از دیجی کالا خریده وقتی بدستش رسید باز کردن دیدن شاندوم یک بار مصرفه که روش نوشته ولی دیجیکالا قبول نکرد.
مثلا برای خرید شاندوم تاخیری بهتره مستقیم از داروخونه و دکه سر میدون خرید کرد.یا محصولات قرص های تاخیری باید از سایت هایی که معرفی شدن خرید کرد.

Last edited:

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050

امروز این فرستاده برای خرید قسطی و اعتباری

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
دادا ادرس تهران دادین یا تهران ساکنین
این اعتبار خرید اقساطی دیجی کالاست

نه شهرستانی و دهاتی هستیم... ;)... :D

دیجی پی، کیف پول خرید قسطی و اعتباری از دیجی کالا است

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401
یعنی برا من فعال نشده چون سیم کارتم به نام خودم نیست؟

بالا