- نوشتهها
- 4,254
- لایکها
- 18,050
کد ملی با کد ملی ثبت شده برای سیم کارت یکی باشه تا تایید بشیدیعنی برا من فعال نشده چون سیم کارتم به نام خودم نیست؟
کد ملی با کد ملی ثبت شده برای سیم کارت یکی باشه تا تایید بشیدیعنی برا من فعال نشده چون سیم کارتم به نام خودم نیست؟
فقط تو تهرانه.شما کدام شهر هستیدنه شهرستانی و دهاتی هستیم... ...
دیجی پی، کیف پول خرید قسطی و اعتباری از دیجی کالا است
برای دهات و شهرستانها هم هست... ...فقط تو تهرانه.شما کدام شهر هستید
ده تومن میدن ۱۳۵۰۰ چک می خوان
تو سایت نوشته، اگه ده میلیون یکجا خرید کنیده تومن میدن ۱۳۵۰۰ چک می خوان
بعد میگه رو چک ننویس برا ضمانت
خب اونوقت چند تومن باید طی ۶ ماه برگردوند
کسی دقیقشو میدونه
افتاده به شارژ فروشی......
اهان همون ۲۰ درصد سالیانه استتو سایت نوشته، اگه ده میلیون یکجا خرید کنی
450000 باید نقدی بدی
شش قسط 1779700 تومانی
پرداخت کنی
نوشتهاهان همون ۲۰ درصد سالیانه است
اگه بیشتر از ۱۰ باشه چی
مثلا باید حسابتو شارژ کنی به مقدار کالا!؟
من کفش نایک خریدم تابستونییه کفش خریدیم 199 تخفیف رو ورداشت شد 549 گفتیم عجب شکاری زدیم ..
آقا کفشه رایگان بعد ده روز رسید وزن کفش رو گرفتم در کمال ناباوری یک کیلو وزن داشت با کفی چسبی
درجا برگشت زدم ، تا الان پول برگشت رو بهم برگردوندن ببینیم پول کفش رو هم میدن یا نه
بنظرم میرزه اگه کلا ۱۱ تومن ازت پس بگیرننوشته
فقط ده میلیون اعتبار
اگه جنس از ده میلیون بیشتر باشه، اضافش خودت از حیبب آن لاین پرداخت کنی
تمام شرایطش تو سایت هست
اگه چکت تایید، بشه، پیکشون میاد دم در ازت تحویل میگیرهبنظرم میرزه اگه کلا ۱۱ تومن ازت پس بگیرن
ولی چک چطور بهشون برسونیم
میگم پس ازشون جنس قسطی گرفتین؟اگه چکت تایید، بشه، پیکشون میاد دم در ازت تحویل میگیره
با پیامک بهت اطلاع میدن
از بروبچ حرفه ای سخت افزار بپرسچوطو بفهمیم این جنس واقعا نو هست ؟
فروشگاه اینترنتی دیجیکالا
هر آنچه که نیاز دارید با بهترین قیمت از دیجیکالا بخرید! جدیدترین انواع گوشی موبایل، لپ تاپ، لباس، لوازم آرایشی و بهداشتی، کتاب، لوازم خانگی، خودرو و... با امکان تعویض و مرجوعی آسان | ✓ارسال رايگان ✓پرداخت در محل ✓ضمانت بازگشت کالا - برای خرید کلیک کنید!www.digikala.com
سلامچوطو بفهمیم این جنس واقعا نو هست ؟
فروشگاه اینترنتی دیجیکالا
هر آنچه که نیاز دارید با بهترین قیمت از دیجیکالا بخرید! جدیدترین انواع گوشی موبایل، لپ تاپ، لباس، لوازم آرایشی و بهداشتی، کتاب، لوازم خانگی، خودرو و... با امکان تعویض و مرجوعی آسان | ✓ارسال رايگان ✓پرداخت در محل ✓ضمانت بازگشت کالا - برای خرید کلیک کنید!www.digikala.com
@AMD.POWER