ساگامی@خاله.میترا
شاندوم خوب چه توصیه میکنید از دیجی کالا بخریم؟
ساگامی@خاله.میترا
شاندوم خوب چه توصیه میکنید از دیجی کالا بخریم؟
خاله سهیلا هر ساندویچ مشتری رو بخواد تو اینا بپیچه براش گرون درمیادساگامی
به ادین احد و واحد دیوانه ناین کامپیوتر 14 روز پیش 7700 قیمتش بوده الان 3 تومن گذاشته روش
فروشگاه اینترنتی دیجیکالا
هر آنچه که نیاز دارید با بهترین قیمت از دیجیکالا بخرید! جدیدترین انواع گوشی موبایل، لپ تاپ، لباس، لوازم آرایشی و بهداشتی، کتاب، لوازم خانگی، خودرو و... با امکان تعویض و مرجوعی آسان | ✓ارسال رايگان ✓پرداخت در محل ✓ضمانت بازگشت کالا - برای خرید کلیک کنید!www.digikala.com
یه سفارش دادم 10 روزه ارسال نشده وات د ف؟
۴
من فردا سفارش دادم دیروز اوردن
از فری شوعبه فردیض@zgg123 کانابیس از کجا بخریم
یه ssd m.2 هفته قبل قیمتش 780 بود , از هفته قبل تا امروز قطره چکانی قیمتش رو بردن بالا , امروز دیدم زده 909 !!این کامپیوتر 14 روز پیش 7700 قیمتش بوده الان 3 تومن گذاشته روش
اواتارت دوسال حبس دارهدیجی کالای کثیف من چنتا جنس سفارش دادم یه بسته کوچیک 20 گرمی فرستاده دارم هی زنگ میزنم و اینا فعلا هیچ شماره تماسش گویا هست چطور بزنم یه آدم ورداره؟؟
دیجی کالای کثیف من چنتا جنس سفارش دادم یه بسته کوچیک 20 گرمی فرستاده دارم هی زنگ میزنم و اینا فعلا هیچ شماره تماسش گویا هست چطور بزنم یه آدم ورداره؟؟
دیجی کالای کثیف من چنتا جنس سفارش دادم یه بسته کوچیک 20 گرمی فرستاده دارم هی زنگ میزنم و اینا فعلا هیچ شماره تماسش گویا هست چطور بزنم یه آدم ورداره؟؟
از طریق اینماد شکایت کن ، اگه هنوز درگیری و کسی جواب ندادهدیجی کالای کثیف من چنتا جنس سفارش دادم یه بسته کوچیک 20 گرمی فرستاده دارم هی زنگ میزنم و اینا فعلا هیچ شماره تماسش گویا هست چطور بزنم یه آدم ورداره؟؟
محافظ سه راهی و موس و لباس و چنتا چیز دیگهسفارش چی بوده؟