• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا سایت دیجی کالا کثیف است؟

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
متاسفانه دیجی کالا به هر قیمتی میخاد فقط بفروشه
من ترازوی آلمانی خریدم با قیمت بالا ترازو مشکل داره و کسی هم پاسخگو نیست حتی بگه تامین کننده کی بوده برم سراغ اون

ضمنا هشت ماه پیش از دیجی کالا آب میوه گیری خریدم با گارانتی بدرسان وقتی رفتم گارانی گفتند این تقلبی هست هرچی پیگیری کردم از دیجی کالا جواب ندادند و بعد از دوماه یک برگه ضمانتنامه جدید برای شرکت دیگری فرستادند و هرچی تماس گرفتم گفتم این که شرکت اصلیش نیست و شما پول شرکت اصلی را گرفتید قبول نکردند و پاسخ مناسبی ندادند

متاسفانه دیجی کالا به دزد سر گردنه تبدیل شده که کسی هم حریفش نیست و جایی هم برای شکایت نیست من به تعزیرات زنگ زدم بعد از اینکه حدود 50 دقیقه هزینه مکالمه انداختم بعد از هشت ماه هیچ خبری نشده از اون ها هم

#دیجی_کالا #تجربه_بد #خرید_بد #دیجیکالا #دیجی_کالا_دزد

mamad_j_k

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,222
4 بسته چسب حرارتی 1 کیلوگرمی خریدم از دیجی کالا. 4 تا بسته 400 گرمی ارسال کردن! حتی روی بسته ها هم نوشته 1 کیلو ولی درش باز شده و مقداری ازش تخلیه شده و با نوار چسب بسته شده! مرجوع کردم. آخرین سفارش‌ام از دیجی کالا بود. رو به افول میره دیجی کالا.

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,314
4 بسته چسب حرارتی 1 کیلوگرمی خریدم از دیجی کالا. 4 تا بسته 400 گرمی ارسال کردن! حتی روی بسته ها هم نوشته 1 کیلو ولی درش باز شده و مقداری ازش تخلیه شده و با نوار چسب بسته شده! مرجوع کردم. آخرین سفارش‌ام از دیجی کالا بود. رو به افول میره دیجی کالا.
دیجی از وقتی واسطه دیگر فروشنده ها شده کیفیت و محبوبیت از دست داده

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
واقعا هم سایت دیجی کالا کثیف است

هرچی کالا تو لیست علاقه مندی میذارم
روز بعد میبینم گرونش کرده
خودتون امتحان کنید
بصورت شانسی یه کالا رو تو لیست علاقه بذارید دو روز بعدش نگاه کنید

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
واقعا هم سایت دیجی کالا کثیف است

هرچی کالا تو لیست علاقه مندی میذارم
روز بعد میبینم گرونش کرده
خودتون امتحان کنید
بصورت شانسی یه کالا رو تو لیست علاقه بذارید دو روز بعدش نگاه کنید
تو لیست هم نذاری هرروز تو این مملکت اجناس گرون میشه دیجی که جلوتر از بقیه

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
متاسفانه خرید از دیجی کالا اگر بعضی وقت ها اجبار نباشه و جنسی که میخایی تو مغازه ها باشه کاره اشتباهی هست متاسفانه دیجی کالا الان سه ساله که فقط بفکر فروش به هر قیمتی هست و هیچ نظارتی هم بر تامین کننده ها و کیفیت جنس هاشون بلکه نداره هیچ اهمیتی همبراش نداره ک ه تامین کننده حداقل استانداردهارو رعایت کنن

من جنس خریدم اطلاعات فروشنده و کارت گارانتی توش نبود ببینید چی جواب دادن
1. اولا ضمانت 7 روز دروغی هست چون بعد از 5 روز من تماس با ما فرم شکایت زدم و بعد از 9 روز جواب دادند
2. کارت گارانتی و اطلاعات فروشنده در جعبه اصلا وجود نداشت معلوم نیست به کی باید مراجعه کنیم جالبتر اینکه جنس هم سایت موجود نیست شده و من ماندم تامین کننده چه کسی بوده است و کجا مراجعه کنم

741.JPG

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
متاسفانه خرید از دیجی کالا اگر بعضی وقت ها اجبار نباشه و جنسی که میخایی تو مغازه ها باشه کاره اشتباهی هست متاسفانه دیجی کالا الان سه ساله که فقط بفکر فروش به هر قیمتی هست و هیچ نظارتی هم بر تامین کننده ها و کیفیت جنس هاشون بلکه نداره هیچ اهمیتی همبراش نداره ک ه تامین کننده حداقل استانداردهارو رعایت کنن

من جنس خریدم اطلاعات فروشنده و کارت گارانتی توش نبود ببینید چی جواب دادن
1. اولا ضمانت 7 روز دروغی هست چون بعد از 5 روز من تماس با ما فرم شکایت زدم و بعد از 9 روز جواب دادند
2. کارت گارانتی و اطلاعات فروشنده در جعبه اصلا وجود نداشت معلوم نیست به کی باید مراجعه کنیم جالبتر اینکه جنس هم سایت موجود نیست شده و من ماندم تامین کننده چه کسی بوده است و کجا مراجعه کنم

مشاهده پیوست 1174037
شما مرجوعی ثبت کردی؟ یا از راه دیگه ای انجام دادی ؟

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
متاسفانه خرید از ...
از تماس با ما نباید اقدام میکردی یه فرم مرجوعی داره اونو باید پر کنی و تماس هم بگیری . در مورد گارانتی منم رکب خوردم اونم گارانتی هارد . یه برچسب کوچیک زدن رو هارد یه شماره روشه ! معلوم نیس کیه کجاست نه کارتی نه جعبه ای نه هولوگرامی

ولی خوب این مدت من از صندلی تا قطعات کامل کیس خرید کردم بجز این هارد کوفتی بقیش اوکی بود

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
637
من از خیلی موارد دیجی کالا خوشم نمیاد و گاهی هم ازشون ناراحت شدم
اما شما وسعت دیجی کالا رو در نظر بگیرین
من تا حالا نشده تماس بگیرم و جواب ندن
چند بار هم مرجوع کردم
معمولا اکثر سفارشات دیجی کالا اگر با توضیحات فرق داشته باشه یا حتی اگر نخواین یا پشیمون شده باشید می تونید مرجوع کنید
کافیه برین در بخش سفارشات من در سمت راست یه گزینه هست به عنوان درخواست مرجوعی کافیه یکی رو انتخاب کنید
روز بعد میان میبرن به صورت رایگان و هزینشو به کارتتون واریز می کنم
همین دو روز پیش یه کرم که درش پلمپ نبود رو مرجوع کردم
dig.PNG

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
امروز برای اولین بار در عمرم خواستم از دیجی خریدم کنم که با تصویر زیر مواجه شدم :rolleyes: و عطایش را به لغایش بخشیدم

Untitled.jpg

انگار میخواد اورانیوم غنی کنه !! 10 روز برای ارسال یک سفارش !

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
یه شامپو بدون سولفات خریدم مدعی اورجینال بودن ک هیچ رسما فیک بود تاریخ ش هم دستکاری شده بود حتی شبنم ش هم انگار با ماژیک و کاغذ نشستن درست کردن

5سال پیش هم که یکبار لنز خریدم اونم ریفر بود کارشناسهاشونم سر در نمیارن ببینم 5سال دیگه چی هدایت میکنن تو پاچه م :دی

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
امروز برای اولین بار در عمرم خواستم از دیجی خریدم کنم که با تصویر زیر مواجه شدم :rolleyes: و عطایش را به لغایش بخشیدم

مشاهده پیوست 1179597

انگار میخواد اورانیوم غنی کنه !! 10 روز برای ارسال یک سفارش !
حتما فروشنده خود دیجی‌کالا نبوده
توی صفحه کالا یه قسمتی داره برای انتخاب فروشنده که میتونی هرکدوم رو باتوجه به زمان تأمین و سابقه یا قیمتی که ارائه میده انتخاب کنی

Sent from Tapatalk

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
حتما فروشنده خود دیجی‌کالا نبوده
توی صفحه کالا یه قسمتی داره برای انتخاب فروشنده که میتونی هرکدوم رو باتوجه به زمان تأمین و سابقه یا قیمتی که ارائه میده انتخاب کنی

Sent from Tapatalk
فروشنده دیجی کالا نبوده ولی بازم دلیل نمیشه ارسال یه کالا 10 روز طول بکشه , آپولو نمیخوان هوا کنن که

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401
حاجی بستنی شرکت معروف گرفتم
توش گاز زده بود
فیلمش دارم:oops:

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
منم چند روز پیش یه سری محصول خرید کردم. ده روز دیر فرستادند!
از همین سفارش به جای تیشرت مدیوم سایز بچه گونه فرستادن
البته پس گرفت و پولش هم زد به کارتم!

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
فروشنده دیجی کالا نبوده ولی بازم دلیل نمیشه ارسال یه کالا 10 روز طول بکشه , آپولو نمیخوان هوا کنن که

چی بود سفارش؟
احتمالا یارو دودله که دلار گرون بشه گرون تر بفروشه.اگر گرون بشه بعد چند روز سفارشو کنسل میکنه. خر مرد رند

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
خب داداش مجبور نیستی از تامین کننده ای که تاخیردر ارسال داره بخری که !!!!!!!!!!!

بالا