obamast
Registered User
چرا سایت دیجی کالا کثیف است؟
خوب برای اینکه سایت دیجی کالا کثیف است.
خوب برای اینکه سایت دیجی کالا کثیف است.
دیجی از وقتی واسطه دیگر فروشنده ها شده کیفیت و محبوبیت از دست داده4 بسته چسب حرارتی 1 کیلوگرمی خریدم از دیجی کالا. 4 تا بسته 400 گرمی ارسال کردن! حتی روی بسته ها هم نوشته 1 کیلو ولی درش باز شده و مقداری ازش تخلیه شده و با نوار چسب بسته شده! مرجوع کردم. آخرین سفارشام از دیجی کالا بود. رو به افول میره دیجی کالا.
تو لیست هم نذاری هرروز تو این مملکت اجناس گرون میشه دیجی که جلوتر از بقیهواقعا هم سایت دیجی کالا کثیف است
هرچی کالا تو لیست علاقه مندی میذارم
روز بعد میبینم گرونش کرده
خودتون امتحان کنید
بصورت شانسی یه کالا رو تو لیست علاقه بذارید دو روز بعدش نگاه کنید
شما مرجوعی ثبت کردی؟ یا از راه دیگه ای انجام دادی ؟متاسفانه خرید از دیجی کالا اگر بعضی وقت ها اجبار نباشه و جنسی که میخایی تو مغازه ها باشه کاره اشتباهی هست متاسفانه دیجی کالا الان سه ساله که فقط بفکر فروش به هر قیمتی هست و هیچ نظارتی هم بر تامین کننده ها و کیفیت جنس هاشون بلکه نداره هیچ اهمیتی همبراش نداره ک ه تامین کننده حداقل استانداردهارو رعایت کنن
من جنس خریدم اطلاعات فروشنده و کارت گارانتی توش نبود ببینید چی جواب دادن
1. اولا ضمانت 7 روز دروغی هست چون بعد از 5 روز من تماس با ما فرم شکایت زدم و بعد از 9 روز جواب دادند
2. کارت گارانتی و اطلاعات فروشنده در جعبه اصلا وجود نداشت معلوم نیست به کی باید مراجعه کنیم جالبتر اینکه جنس هم سایت موجود نیست شده و من ماندم تامین کننده چه کسی بوده است و کجا مراجعه کنم
مشاهده پیوست 1174037
از تماس با ما نباید اقدام میکردی یه فرم مرجوعی داره اونو باید پر کنی و تماس هم بگیری . در مورد گارانتی منم رکب خوردم اونم گارانتی هارد . یه برچسب کوچیک زدن رو هارد یه شماره روشه ! معلوم نیس کیه کجاست نه کارتی نه جعبه ای نه هولوگرامیمتاسفانه خرید از ...
حتما فروشنده خود دیجیکالا نبودهامروز برای اولین بار در عمرم خواستم از دیجی خریدم کنم که با تصویر زیر مواجه شدمو عطایش را به لغایش بخشیدم
مشاهده پیوست 1179597
انگار میخواد اورانیوم غنی کنه !! 10 روز برای ارسال یک سفارش !
فروشنده دیجی کالا نبوده ولی بازم دلیل نمیشه ارسال یه کالا 10 روز طول بکشه , آپولو نمیخوان هوا کنن کهحتما فروشنده خود دیجیکالا نبوده
توی صفحه کالا یه قسمتی داره برای انتخاب فروشنده که میتونی هرکدوم رو باتوجه به زمان تأمین و سابقه یا قیمتی که ارائه میده انتخاب کنی
Sent from Tapatalk
حاجی بستنی شرکت معروف گرفتم4 بسته چسب حرارتی 1 کیلوگرمی خریدم از دیجی کالا. 4 تا بسته 400 گرمی ارسال کردن! حتی روی بسته ها هم نوشته 1 کیلو ولی درش باز شده و مقداری ازش تخلیه شده و با نوار چسب بسته شده! مرجوع کردم. آخرین سفارشام از دیجی کالا بود. رو به افول میره دیجی کالا.
فروشنده دیجی کالا نبوده ولی بازم دلیل نمیشه ارسال یه کالا 10 روز طول بکشه , آپولو نمیخوان هوا کنن که
میکروفون , 515 تومنچی بود سفارش؟
احتمالا یارو دودله که دلار گرون بشه گرون تر بفروشه.اگر گرون بشه بعد چند روز سفارشو کنسل میکنه. خر مرد رند
خب داداش مجبور نیستی از تامین کننده ای که تاخیردر ارسال داره بخری که !!!!!!!!!!!فروشنده دیجی کالا نبوده ولی بازم دلیل نمیشه ارسال یه کالا 10 روز طول بکشه , آپولو نمیخوان هوا کنن که