یکی از کارهای دیجی کالا در گران فروشی
یک سایت پدال داریم که موتور سیکلت میفروشه
خوب هرکسی که ساکن تهران هست میتونه مستقیم از پدال موتور سفارش بده بخره
اما اگر از دیجی کالا بخره رو هر موتور یک تا 1.5 روش میکشه میخوره
کتابای سایت زبان مهرم دقیقا نصف قیمت تو سایت خودشونه امروز که چک میکردم.
----
ولی باز دمشون گرم. ما یه تبلت خریدیم با چنتا لوازم جانبی. یکیش که اصلا فرستاده نشد و پولشو برگردوندن با کد تخفیف 10تومانی
محافظش هم که اشتباه بود و ما هم همه ی متعلقات مثل چسب و دستمال هاشو اینارو استفاده کرده بودیم قبل متوجه شدن. اونم زنگ زدم پس گرفتن و پولشو واریز کردن.
خود تبلت هم به سلامتی مشکل داشت و تو پس زمینه ی سیاه یه لکه ی نارنجی رنگی توش ظاهر میشد. ما هم استفاده کرده بودیم و حتی پلاستیکی که شارژرو توش میزارنو انداخته بودیم دور(بقیه اش ولی دستمون بود)
روز سوم خرید مرجوع کردم و زنگم زدم که این تبلت 200تومن گرونتر شده از وقتی ما خریدیم،الآن مرجوع کنم جنس جدید بفرستین چی میشه؟ که گفتن نگران نباشم.
یه هفته که از خرید گذشت هم دوباره زنگ زدم که برای مرجوعی تائید نشدم، گفتن دوباره تو الویت میزارن و اتفاقی نیوفتاد.
روز هشتم دیگه بار آخر تماس گرفتیم و گفتن میزارن تو لیست دریافت ولی منوط بنظر کارشناس و پس گرفتن.
خداروشکر3 تا 4 روز بعد خودشون یه تبلت دیگه فرستادن که هنوز زیاد چک نکردیم ببینیم خوبه یا نه.
بنظرم برای خرید بد نبود. اینا همه توی متن صریح قانون هست که بی هیچ چون و چرایی مشتری میتونه پس بفرسته کالارو تا 7 روز، ولی متاسفانه هم مردم نمیدونن هم شرکتا عمل نمیکنن بهش.
اگه یروزی به مشکلی با یه شرکت افتادین،همیشه بگین با enamad شکایتمو پیگیری میکنم و فیلمم از باز کردن جعبه محصولتون همیشه داشته باشین(سنت قدیمی پرشین تولز)،عموما از ترسشون همه ی پولو برگشت میزنن