• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا سایت دیجی کالا کثیف است؟

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
@MihanV
@AmirHossein.M

آقاجان فروشگاه تخصصی یعنی چه؟ اگر فروشگاه تخصصی خوب بود چرا هیچ کدام از این فروشگاه های معروف جهان تخصصی نیستند؟

در آمریکا به آن عظمت 70 درصد کسب و کارها ظرف 6 سال شکست می خورند. بعد شما می خواهی طی یک سال آن هم با دلار 30 هزار تومانی با دیجی کالا رقابت کنید؟ :D

من صراحتا می گویم در تامین کالای دیجیتال مسئله تامین جنس نیست. مساله روش ارسالی مرسولات است. من چند وقت پیش یک کولر می خواستم بخرم، دیدم یک فروشگاه متفرقه قیمتش ارزان تر از دیجی کالا است. فروشگاه مشکل ارسال کالا را دارد. می گوید من نمی دانم چقدر هزینه ارسال این کالا می شود، شما باید بگذاری من کولر را ببرم فلان مرکز پست خصوصی تا آن ها به من فاکتور بدهند و بعد من قیمت دقیق را ارسال کنم. حالا این بنده خدا نهایتا 30 تا مشتری در ماه دارد. دو فردای دیگر که مشتری شما 1000 تا شد، هر روز می خواهی کولرها را کول کنید ببرید مرکز پست؟

این ناوگان حمل و نقل خیلی مهم است. از کنارش ساده نگذرید. مثلا شما اگر از لهستان بخواهید 1 کیلو پرتقال از آمازون بخرید باید 4-5 برابر مبلغ خود پرتقال را هزینه کرایه آن بدهید. یعنی شرکت آمازون راهی پیدا نکرده است تا کالاهای فاسد شدنی را سریع به دست مردم برساند. به صورت جزیره ای عمل می کند. مثل دیجی کالا. دیجی کالا فقط می تواند محصولات فاسد شدنی را در چند شهر خاص عرضه کند (تازه اگر آن هم کیفیتش خوب باشد). شما برو 5 هزار ناوگان ماشینی یخچال دار برای عرضه میوه و تره بار به صورت اینترنتی آماده کن و سپس سایت میوه آنلاین راه بیانداز. قطعا ممکن است درآمدت از دیجی کالا بیشتر شود.

با قالب نال شده دیجی کالا و فروش چهار تا برند خاص نمی شود با این شرکت رقابت کرد :p

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
@MihanV
@AmirHossein.M

آقاجان فروشگاه تخصصی یعنی چه؟ اگر فروشگاه تخصصی خوب بود چرا هیچ کدام از این فروشگاه های معروف جهان تخصصی نیستند؟

در آمریکا به آن عظمت 70 درصد کسب و کارها ظرف 6 سال شکست می خورند. بعد شما می خواهی طی یک سال آن هم با دلار 30 هزار تومانی با دیجی کالا رقابت کنید؟ :D

من صراحتا می گویم در تامین کالای دیجیتال مسئله تامین جنس نیست. مساله روش ارسالی مرسولات است. من چند وقت پیش یک کولر می خواستم بخرم، دیدم یک فروشگاه متفرقه قیمتش ارزان تر از دیجی کالا است. فروشگاه مشکل ارسال کالا را دارد. می گوید من نمی دانم چقدر هزینه ارسال این کالا می شود، شما باید بگذاری من کولر را ببرم فلان مرکز پست خصوصی تا آن ها به من فاکتور بدهند و بعد من قیمت دقیق را ارسال کنم. حالا این بنده خدا نهایتا 30 تا مشتری در ماه دارد. دو فردای دیگر که مشتری شما 1000 تا شد، هر روز می خواهی کولرها را کول کنید ببرید مرکز پست؟

این ناوگان حمل و نقل خیلی مهم است. از کنارش ساده نگذرید. مثلا شما اگر از لهستان بخواهید 1 کیلو پرتقال از آمازون بخرید باید 4-5 برابر مبلغ خود پرتقال را هزینه کرایه آن بدهید. یعنی شرکت آمازون راهی پیدا نکرده است تا کالاهای فاسد شدنی را سریع به دست مردم برساند. به صورت جزیره ای عمل می کند. مثل دیجی کالا. دیجی کالا فقط می تواند محصولات فاسد شدنی را در چند شهر خاص عرضه کند (تازه اگر آن هم کیفیتش خوب باشد). شما برو 5 هزار ناوگان ماشینی یخچال دار برای عرضه میوه و تره بار به صورت اینترنتی آماده کن و سپس سایت میوه آنلاین راه بیانداز. قطعا ممکن است درآمدت از دیجی کالا بیشتر شود.

با قالب نال شده دیجی کالا و فروش چهار تا برند خاص نمی شود با این شرکت رقابت کرد :p

یه بار دیگه این پست رو ببینید البته با دقت :D

منم موافقم
دی جی با مارکت پلیس شدن خودش به فروشندگان فیزیکی راه اینترنتو نشون داد
همین الان هم نام فروشندگان رو سرچ کنید خیلی هاشون سایت خودشون رو زدن که قیمت توی سایت خودشون پایین تر هم هست
البته دیجی با همه مشکلاتی که داره یک روزه به این جایگاه نرسیده که یک روزه هم از بین بره ولی با ادامه این روند درصد زیادی از سهم بازار را از دست خواهد داد
گلدن تایم برای فروشگاه های تخصصی الان هست که خودشون رو ثابت کنند و مشتری جذب کنند
سالهایی پیش که فقط کالای دیجیتال میفروخت تقریبا هیچ کس رقیبی براش متصور نبود ولی الان میبینیم که هزاران سایت کوچک و بزرگ فروش کالای دیجیتال داریم که به اندازی خودشون درصدی از بازار رو تصاحب کردند

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
شاهکار جدید دیجی کالا!
آدرس گیرنده رو ببینید!تو مرکز توزیع اهواز هست.
دیروز باید توزیع میشده! هیمنجور گیر کرده تو همین وضعیت:
72ow_photo_2020-11-04_10-05-22.jpg

:rolleyes:

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
@MihanV
@AmirHossein.M

دوست عزیز ! حرف شما درست اما برای فروشگاه های کوچیک یا به قول شما با قالب های نال شده !
( اما همون ها هم اگر استراتژی داشته باشن و بدونن قراره چه کالایی بفروشن با پست قرارداد میبندن و به راحتی لوازمی که میخوان رو ارسال میکنن ! قطعا شما نمیتونی فروشگاه شال و روسری رو با فروش کولر مقایسه کنی ! بعله برای اینجور افراد دیجی کالا مناسبه , اما مثلا یه شخصی که لباس داره میفروشه چقدر مگه قراره حجم کالاش بشه که نتونه از سرویس پست استفاده کنه !؟ )

بحث ما سر بزرگای بازاره ! کسی که 5 میلیون یورو داره خرید میکنه , فکر میکنی نمیتونه یه تیم برنامه نویسی بیاره براش فروشگاه اینترنتی بزنن ؟
هنوزم که هنوزه بازار اکثر کالاهای ما دست ادمای قدیمی و سنتی هست ! اگر یه شخص توی یه صنف وارد یه موضوعی مثل فروش اینترنتی بشه , مثل شیرالات و ... چون همه همدیگه رو میشناسن و کار همدیگه رو دنبال میکنن , صد در صد بقیه هم میان توی این بازار ! اگر یه شخص توی این صنف مارکت پلیس تخصصی ساختمان بزنه , قطعا همکاراش رو میتونه جذب بکنه , چون تمام مشاغل انجمن صنفی دارن و نداشته باشن هم , این افراد همدیگه رو میشناسن ! خیلی از برند ها هستن اصلا واسشون مهم نیست توی دیجی باشن یا نه ! انقدر فروش دارن که اصلا مواد اولیه نیست سفارش هارو تامین کنن , خیلی از برند ها سایت های فروش انلاین خودشون رو دارن که حتی شما ازش خبر نداری , چون شما فقط دیجی رو میبینی و اصلا کسبو کارت این نیست که بخوای بقیه رو هم رصد کنی

در نتیجه ! شما با یه شخص بدون سرمایه رو به رو نیستی که یه سایت بزنه , پس فردا نتونه جنس تامین کنه عطاش رو به لقاش ببخشه ! الان سایت هایی مثل خانومی , دارن خیلی رشد میکنن توی آرایشی بهداشتیا ! حالا شما فکر کن تولیدکننده های اصلی یه سری محصولات خاص , خودشون بیان مارکت پلیس تخصصی بزنن هم صنفی ها و دوستان خودشون رو با این موج خواسته یا ناخواسته همراه کنن , به جای قیمت ارزونی که به بازاریا با نسبت دو به یک میدن , به مصرف کننده اصلی با تخفیف بدن , خود شما اولین نفر میری خرید میکنی

موضوع بعدی در مورد دیجی کالا و اکثر بیزینس هاییه که بزرگ شدن و فکر میکنن بزرگ میمونن !! یادته اسنپ با یه حاشیه چطور داشت نابود میشد ؟ تمام راننده های اسنپ رفته بودن تپسی ! اسنپ درخواست میکردی اصلا ماشینی وجود نداشت چون مردم سوار نمیشدن , مردم ما از روی احساسات تصمیم میگیرن , حتی اسنپ مجبور شد محدودیت ثبت نام توی ناوگان مشابه رو برداره که راننده هاش رو از دست نده

حالا فکر کن یه اتفاق مشابه , برنامه ریزی شده برای دیجی پیش بیاد که مثلا پیک دیجی با یه مشتری دعوا کنه ! یا همچین چیزی , کاهش فروش حتی برای چند روز میتونه یه ضربه بزرگ به همچین بیزینسایی بزنه ! ما هم نگفتیم یه شبه قراره نابود شه ! ولی این مزیت حمل و نقلی که داری ازش صحبت میکنی رو , از تمام مشتری های دیجی بپرسی بهت میگن دیگه راضی نیستن حتی خود ما ! قبلا ماشین های پراید وانت ارم دار , دیجی کالا میومد و نفری که کالا رو تحویل میداد جلیقه با ارم دیجی کالا داشت , محترمانه برخورد میکرد , الان یه ماشین شخصی میاد , هنوز جلو در نرسیده زنگ میزنه بیا سر کوچه جنستو بگیر من دیگه نمیتونم بیام خیابون یه طرفه س ! بعدم جلو چشت سفارشای دیگرانو پرت میکنه اینور اونور !
دیجی کالا درواقع ناوگان حمل و نقلی نداره ! همین الان اگهی هاش رو ببینی هر روز دارن راننده استخدام میکنن , یه حقوق ثابت پایین میدن با درصد از جا به جایی محصولات , با این روشه که هنوز راننده داره وگرنه اونطور که شما فکر میکنی از اسمون برای کسی کالا نمیفرستن

omidsolo

Registered User
لایک‌ها
732
یه چیزی هم من متوجه شدم مسواک ORAL B فیک گذاشته بود بدون اینکه ذکر کنه اصلی نیست و مشکل اینجا بود که اکثر خریدارا اصلا متوجه نشده بودن که فیک هست و فقط چند نفر بین تمام نظرات اشاره کرده بودن به فیک بودنش، بهرحال در کل، دیجی دزد دیگه اصلا مناسب نیست برای خرید، حداقل تو فیلد کاری ما قیمتاش شدیدا بالاتره و توجیح نداره!

akbaaria

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
425
دوستان کار داخل شرکت دی جی کالا چطوریه؟این آگهی های استخدامش .انبار کردان و اپراتور؟کسی میدونه راهنمایی کنه واقعا ممنون میشم

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710

توی این ویدئو به یک موضوع جالب اشاره کرد ! برون‌سپاری ! با این حجم از اشتباهات و پشتیبانی ضعیف بعید نیست موضوع برون‌سپاری حقیقت باشه , چون واقعا دیجی کالای سابق نیست !

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
یه چیزی هم من متوجه شدم مسواک ORAL B فیک گذاشته بود بدون اینکه ذکر کنه اصلی نیست و مشکل اینجا بود که اکثر خریدارا اصلا متوجه نشده بودن که فیک هست و فقط چند نفر بین تمام نظرات اشاره کرده بودن به فیک بودنش، بهرحال در کل، دیجی دزد دیگه اصلا مناسب نیست برای خرید، حداقل تو فیلد کاری ما قیمتاش شدیدا بالاتره و توجیح نداره!
اینکارو با هزارتا شامپو کرده . شامپو به قدری تقلبی بوده که حتی لوگو هاهم کج چسبوندن

یه چند مورد هم شامپو ارجینال داشته دقیقا شبنم رو زده رو تاریخ کارخونه . شبنم مزین به انقضا 2022 رو که میخراشی میرسی به انقضا کارخانه که زده 2019! تولید کی بوده 2014!

akbaaria

کاربر فعال
لایک‌ها
425
دوستان کار داخل شرکت دی جی کالا چطوریه؟این آگهی های استخدامش .انبار کردان و اپراتور؟کسی میدونه راهنمایی کنه واقعا ممنون میشم
دوستان کسی در جریان هست؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,226

akbaaria

کاربر فعال
لایک‌ها
425
میخوای چی کار کنی؟
آخرین باری که آگهی استخدام زد روی اکانت لینکدین بود
باید اونجا ها رو رصد کنی
نه منظورم کسی کار کرده ؟
برای انبارگردانی و اپراتور میخوان ولی برای شهر خودم شرایطشون اینطوریه که یکسال باید تهران باشی اموزشو کار بعد انتقال میدن تو شهر خودت

memol1985

Registered User
لایک‌ها
2,008

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,226
نه منظورم کسی کار کرده ؟
برای انبارگردانی و اپراتور میخوان ولی برای شهر خودم شرایطشون اینطوریه که یکسال باید تهران باشی اموزشو کار بعد انتقال میدن تو شهر خودت
نظر من اینه که بزودی نیمه تعطیل میشه پس اونی هم که چند سال کار کرده بیکار میشه
تا یک سال دیگه دوام نداره ولی خب اگه میتونی و قبولت میکنن برو

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,226

memol1985

Registered User
لایک‌ها
2,008
اگه اپراتوری بی ادبی کرد ب ای نماد شکایت کنم حریف دیجی میشه؟

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,479
اگه اپراتوری بی ادبی کرد ب ای نماد شکایت کنم حریف دیجی میشه؟
اپراتور بی ادبی کرد باید به واحد بازرسی خود شرکت بگید اگه اونا بی ادبی کردند باید جای بالاتر برید ، اپراتور که صاحب سایت نیست یه کارمند جزء

memol1985

Registered User
لایک‌ها
2,008
اپراتور بی ادبی کرد باید به واحد بازرسی خود شرکت بگید اگه اونا بی ادبی کردند باید جای بالاتر برید ، اپراتور که صاحب سایت نیست یه کارمند جزء
دیجی کالا تقریبا ی شرکت گسترده س اپراتور جواب سر بالا داد بخش انتقادات ایمیل زدم پاسخ ندادن

Chego

Registered User
لایک‌ها
321
IMG_20201110_054505.jpg
۲۶ مهر ۸۹ درصد آف رم لپتاپ ۱۶گیگ کروشیال

بالا