• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا سایت دیجی کالا کثیف است؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
بزرگترین مشکل دی جی الان اینه که فروشندگان کالای جایگزین ارسال میکنند ,تصویر کالا با کالای ارسالی زمین تا آسمون تفاوت داره
این در بلند مدت ضربه بدی به دی جی میزنه الان داغه متوجه نیست
همین الان فروشگاه های تخصصی کوچیک در حال رشد و توسعه تصاعدی هستند و استقبال خوبی ازشون شده

memol1985

Registered User
لایک‌ها
2,008
ی سوال
دیجی کالا مال کیه؟

amin_947

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
185
جدیدا امکان dislike رو از کامنت ها حذف کرده

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
بزرگترین مشکل دی جی الان اینه که فروشندگان کالای جایگزین ارسال میکنند ,تصویر کالا با کالای ارسالی زمین تا آسمون تفاوت داره
این در بلند مدت ضربه بدی به دی جی میزنه الان داغه متوجه نیست
همین الان فروشگاه های تخصصی کوچیک در حال رشد و توسعه تصاعدی هستند و استقبال خوبی ازشون شده

با حرف شما در خصوص توسعه فروشگاه های کوچک مخالفم. دیجی کالا مزایایی دارد که فروشگاه های کوچک ندارند.

نخستین مزیت دیجی کالا ناوگان حمل و نقلش است. من الان اگر یک هالتر 50 کیلویی سفارش بدهم، یک فروشگاه کوچک چگونه می خواهد این را به دست من برساند؟ حتی شرکت های بزرگی چون آمازون یا علی اکسپرس و علی بابا هم پاشنه آشیل شان ناوگان حمل و نقل آن ها است. بحث حمل و نقل به قدری مهم است که در آینده از قیمت املاک تجاری می کاهد و به قیمت ناوگان حمل و نقل می افزاید.

- تیم برنامه نویسی قوی

-سرمایه بسیار زیاد

-پشتیبانی خوب

-برند معروف

-مکان فیزیکی از قبیل دفتر کار و سوله

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
با حرف شما در خصوص توسعه فروشگاه های کوچک مخالفم. دیجی کالا مزایایی دارد که فروشگاه های کوچک ندارند.

نخستین مزیت دیجی کالا ناوگان حمل و نقلش است. من الان اگر یک هالتر 50 کیلویی سفارش بدهم، یک فروشگاه کوچک چگونه می خواهد این را به دست من برساند؟ حتی شرکت های بزرگی چون آمازون یا علی اکسپرس و علی بابا هم پاشنه آشیل شان ناوگان حمل و نقل آن ها است. بحث حمل و نقل به قدری مهم است که در آینده از قیمت املاک تجاری می کاهد و به قیمت ناوگان حمل و نقل می افزاید.

- تیم برنامه نویسی قوی

-سرمایه بسیار زیاد

-پشتیبانی خوب

-برند معروف

-مکان فیزیکی از قبیل دفتر کار و سوله

کاملا درسته سیستم حمل و نقل دی جی یک مزیت بزرگ هست ولی کافی نیست
به نظر من دی جی توسعه رو بدون اینکه زیر ساخت رو آماده کرده باشه انجام داده و نمونه هم ارسال های طولانی مدت که چندین روز طول میکشه ارسال انجام بشه یا عدم نظارت بر کالاهای ارسالی و فروش کالاهای کپی و ...

2 تا مثال از فروشگاه های توسعه یافته :
abzarmart.com
mootanroo.com
از این دست فروشگاه ها بسیار هست که بی سر و صدا در حال رشد هستند

در حال حاضر با توجه به انگیزه ای که دارند از نظر خدمات و پشتیبانی بسیار عالی تر از دی جی کالا دارن عمل میکنن
منظور از این حرف ها این نیست که دی جی داره نابود و میشه بلکه منظور اینه که فروشگاه های تخصصی آینده بسیار خوبی دارند
چند سال پیش که دی جی فقط کالای دیجیتال میفروخت خود من راه اندازی فروشگاه مشابه رو اصلا منطقی نمیدونستم ولی الان که دی جی مارکت پلیس شده بهترین زمان سرمایه گذاری روی فروشگاه های تخصصی هست

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
چند سال پیش که دی جی فقط کالای دیجیتال میفروخت خود من راه اندازی فروشگاه مشابه رو اصلا منطقی نمیدونستم ولی الان که دی جی مارکت پلیس شده بهترین زمان سرمایه گذاری روی فروشگاه های تخصصی هست

نه، به نظر من اشتباه ترین راه سرمایه گذاری روی فروشگاه های تخصصی می باشد. چیزی که من حس می کنم، ایران یک فروشگاه سمساری کم دارد. مثلا فرض کنید قیمت یک کولر 10 میلیون تومان است و فروشگاه اینترنتی ما بتواند یک کولر دست دوم درب و داغون را 4 میلیون تومان بخرد و با یک میلیون تومان هم آن را تعمیر اساسی کند و به قیمت 6 میلیون تومان بفروشد، و از طرف خود فروشگاه هم یک گارانتی چند ماهه به جنس مد نظر اعطا شود. چنین کاری در ایران در حد وسیع اجرا نشده است.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
ازشون به تعزیرات ، ای نماد و اتحادیه شکایت کردم.
تا ببینم چی میشه.
خوب نتیجه این شد که مجبور شدن یه کد تخفیف 10 هزار تومانی و مجدد یه کد 30 هزار تومانی برام بفرستن و خسارت جبران کردن(حتی بیشتر)

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,226
خوب نتیجه این شد که مجبور شدن یه کد تخفیف 10 هزار تومانی و مجدد یه کد 30 هزار تومانی برام بفرستن و خسارت جبران کردن(حتی بیشتر)
از خودشون جبران نمیکنن ، اگه با لینک بازاریابی وارد شده باشی مبلغ تخفیف رو از حساب بازاریاب کم میکنن :confused:

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
دیجی کالا هم مثل اینستاگرام محدودیت ایحاد کرده و برای دیدن اجناس و کالاها صرفا از طریق اپلیکیشن و لاگین امکان پذیر هست. از طریق مرورگر تصویر کالا نشان داده نمیشه.
برای شما هم به این شکله؟

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
جدیده به یه سری ها پول میدن تو آپارات و یوتیوب کارتن های زیبا دیجی کالا رو آنباکسینگ کنن؟ طرف 4تا لوازم آرایشی خریده بود سرجمع اندازه جا مدادی تو یک کارتن گنده هنگام آنباکس چنان هایپ ایجاد میکرد معلوم بود یکی مجبورش کرده

یارو از گیم استاپ کالکتور میخره اینجوری جو نمیده:/

memol1985

Registered User
لایک‌ها
2,008
خنگ بازیاشون هم بی نظیره این داستان مال شیش ماه پیشه
خط چشم مای سفارش دادم اینو فرستادن برچسب مای زدن ارزش مرجوع کردن هم نداشت

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
چون چند بار طلا خریده بودم هر بار هم نوشته بود هر کدام 150 امتیاز دارد ولی هیچ کدام به امتیازها افزوده نشد! :rolleyes::oops:

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
چون چند بار طلا خریده بودم هر بار هم نوشته بود هر کدام 150 امتیاز دارد ولی هیچ کدام به امتیازها افزوده نشد! :rolleyes::oops:
از طریق گزینه تماس با دیجیکالا موضوع رو دیجی کلاب انتخاب کنید و بهشون بگین
برای من هم یه بار نداده بودن بهشون گفتم اضافه شد

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
آیا ممکن است دیجی کالا سرنگون شود؟ سرعت لود سایت دیجی کالا افتضاح است و اصلا قابل مقایسه با Amazon نیست. جدیدا هم اینگونه شده است. یک سفارش هم دیشب ثبت کردم که قرار شد 7 روز دیگر دستم برسد. 7 روز زیاد است. یعنی من عجله ای ندارم ولی انگار فشار روی دیجی کالا زیاد است.

برای راه اندازی کسب و کار فیزیکی باید به این نکته دقت کرد. چیزهایی را فروخت که مشتری مجبور است سریع آن ها را تهیه کند. مثلا وقتی یک قسمتی از وسایل خانه شما خراب می شود نمی توانید 7 روز منتظر بمانید.

memol1985

Registered User
لایک‌ها
2,008
آیا ممکن است دیجی کالا سرنگون شود؟ سرعت لود سایت دیجی کالا افتضاح است و اصلا قابل مقایسه با Amazon نیست. جدیدا هم اینگونه شده است. یک سفارش هم دیشب ثبت کردم که قرار شد 7 روز دیگر دستم برسد. 7 روز زیاد است. یعنی من عجله ای ندارم ولی انگار فشار روی دیجی کالا زیاد است.

برای راه اندازی کسب و کار فیزیکی باید به این نکته دقت کرد. چیزهایی را فروخت که مشتری مجبور است سریع آن ها را تهیه کند. مثلا وقتی یک قسمتی از وسایل خانه شما خراب می شود نمی توانید 7 روز منتظر بمانید.
کجایی که 7 روز باید منتظر باشی

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
به زودی شاهد ایجاد فروشگاه های تخصصی هستیم که خود تولید کننده ها سرمایه گذار این فروشگاه های اینترنتی هستن ! مخصوصا در زمان حال که کرونا باعث شد , اسم اینترنت و فضای مجازی برای مدیران و تولیدکنندگان خیلی پررنگ بشه و ارزشش رو متوجه بشن ! حداقل خودم 5 موردش رو اطلاع دارم که تا 6 ماه دیگه لانچ میشه ! یک تولیدکننده که دارای 5 برند معروف لوازم آرایشی بهداشتیه , تمام موجودیش در دیجی کالا رو صفر میکنه , اگه به مرور زمان این اتفاق برای برند های دیگه هم بیوفته که یکی دو مورد افتاده , اتفاقی که برای 5040 افتاد ممکنه برای دیجی کالا ام بیافته

خود دیجی کالا با پشتیبانی ضعیف , اطلاعات غلط محصولات و فروش محصولات کپی یا ارسال محصولاتی که مغایرت دارن , علاوه بر تخلف داره مشتریان دائمی خودشو از دست میده
این بین فقط رقیب جدی واسش وجود نداره که از دور خارجش کنه وگرنه نابودیشو که خودش کلید زده ! اما نه به این زودی ! چون کرونا باعث افزایش فروشش شده , یه شوک حسابی رو عید 1400 میگیره وقتی که مثل بامیلو نتونه کالاهاشو به موقع تامین و ارسال کنه
اما توی این رقابت هیچ چیزی صد در صد نیست شاید تمام حدس و گمانه زنی های ما اشتباه از اب دربیاد ! شاید همین فردا فروشگاهی ایجاد بشه که چندین برابر خدمات و پشتیبانیش بهتر باشه

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
به زودی شاهد ایجاد فروشگاه های تخصصی هستیم که خود تولید کننده ها سرمایه گذار این فروشگاه های اینترنتی هستن ! مخصوصا در زمان حال که کرونا باعث شد , اسم اینترنت و فضای مجازی برای مدیران و تولیدکنندگان خیلی پررنگ بشه و ارزشش رو متوجه بشن ! حداقل خودم 5 موردش رو اطلاع دارم که تا 6 ماه دیگه لانچ میشه ! یک تولیدکننده که دارای 5 برند معروف لوازم آرایشی بهداشتیه , تمام موجودیش در دیجی کالا رو صفر میکنه , اگه به مرور زمان این اتفاق برای برند های دیگه هم بیوفته که یکی دو مورد افتاده , اتفاقی که برای 5040 افتاد ممکنه برای دیجی کالا ام بیافته

خود دیجی کالا با پشتیبانی ضعیف , اطلاعات غلط محصولات و فروش محصولات کپی یا ارسال محصولاتی که مغایرت دارن , علاوه بر تخلف داره مشتریان دائمی خودشو از دست میده
این بین فقط رقیب جدی واسش وجود نداره که از دور خارجش کنه وگرنه نابودیشو که خودش کلید زده ! اما نه به این زودی ! چون کرونا باعث افزایش فروشش شده , یه شوک حسابی رو عید 1400 میگیره وقتی که مثل بامیلو نتونه کالاهاشو به موقع تامین و ارسال کنه
اما توی این رقابت هیچ چیزی صد در صد نیست شاید تمام حدس و گمانه زنی های ما اشتباه از اب دربیاد ! شاید همین فردا فروشگاهی ایجاد بشه که چندین برابر خدمات و پشتیبانیش بهتر باشه

منم موافقم
دی جی با مارکت پلیس شدن خودش به فروشندگان فیزیکی راه اینترنتو نشون داد
همین الان هم نام فروشندگان رو سرچ کنید خیلی هاشون سایت خودشون رو زدن که قیمت توی سایت خودشون پایین تر هم هست
البته دیجی با همه مشکلاتی که داره یک روزه به این جایگاه نرسیده که یک روزه هم از بین بره ولی با ادامه این روند درصد زیادی از سهم بازار را از دست خواهد داد
گلدن تایم برای فروشگاه های تخصصی الان هست که خودشون رو ثابت کنند و مشتری جذب کنند
سالهایی پیش که فقط کالای دیجیتال میفروخت تقریبا هیچ کس رقیبی براش متصور نبود ولی الان میبینیم که هزاران سایت کوچک و بزرگ فروش کالای دیجیتال داریم که به اندازی خودشون درصدی از بازار رو تصاحب کردند

بالا