تا این لحظه بنده هر چی از دیجی کالا خریدم صحیح و سالم بوده
ممنون از تیم دیجی کالا
ممنون از تیم دیجی کالا
کامنت تایید شد؟متن کامنت :
از دیسلایکاش میشه فهمید چقدر نظرش تخصصی بودهبیشتر ادم از این حرصش میگیره کامنتهای چرت بعضی ها تایید میشه بعد اونوقت کامنت بعضی ها که واقعا باید تایید بشه تایید نمیشه..مثلا کامنت این برا چی باید تایید بشه ؟
مشاهده پیوست 1164829
کامنتا 99 درصدشون فیکهبیشتر ادم از این حرصش میگیره کامنتهای چرت بعضی ها تایید میشه بعد اونوقت کامنت بعضی ها که واقعا باید تایید بشه تایید نمیشه..مثلا کامنت این برا چی باید تایید بشه ؟
مشاهده پیوست 1164829
تایید نشده . تو تصویر هم که فرستادم گوشه اش نوشته تایید نشده با قرمز رنگکامنت تایید شد؟
خیلی ها رو تایید نمیکنن
من از تک سیرو خریدم خدایی راضیمیعنی ایکس باکس وان از دیجی نگیریم؟
بریم توپخونه بهتره؟
جلال جون فقط خواستی سایت خودتو تبلیغ کنیا !!من یه کلیپ جالب از یه آی تی من تو اینستاگرام دیدم
خیلی جالب بود برام
اومده بود بی مصرف ترین کالاهای دیجی کالا رو خریده بود و تست میکرد
اصلا این خودش فهمیده چی داره میگه !! رسما چرت رو پرت گفته !بیشتر ادم از این حرصش میگیره کامنتهای چرت بعضی ها تایید میشه بعد اونوقت کامنت بعضی ها که واقعا باید تایید بشه تایید نمیشه..مثلا کامنت این برا چی باید تایید بشه ؟
مشاهده پیوست 1164829
خب اگه واقعا چیزی رو که فرستادن اصل بوده باشه و به پرینتر شما بخوره که بهتر از اون چیزی که شما سفارش دادی!من پارسال یک تونر برای پرینتر خریدم .
تصویر جنس رو میبینید در زیر
در حالی که وقتی جنس رسید دستم اصلا این نبود ! و تصویر زیر به دستم رسید
مشاهده پیوست 1164763
وقتی هم کامنت گذاشتم که چیزی که ارسال کردن این نبوده کامنتم تایید نشد
مشاهده پیوست 1164764
متن کامنت :
دیجی کالا تصمیم گرفت فروشنده ها بیان محصولاتشون رو در سایت دیجی کالا بفروشن که تصمیم اشتباهی بود
محصولی که برای من ارسال شد اصلا بسته بندی که در عکس میبنید نداره
مدل 83A با کارتن شرکت hp ارسال شده ( توی بازار بهشون میگن فیک اچ پی ) چون اصلی اچ پی قیمت حداقل 7-8 برابر این قیمته
من فکر میکردم دارم جنس ایرانی میخرم . اما کلا اچ پی فیک برام فرستادن
------------
همین . همه گفتنیا رو گفتم
اصلی نبود. فیک بود . ( فروشنده هم خود دیجی کالا نبود )اصلا این خودش فهمیده چی داره میگه !! رسما چرت رو پرت گفته !
تو بازیهای جدید لوگ داره ولی تو ایکس باکس خوبه !!
حالا لوگ رو میگیم منظورش همون لگ بوده , ولی تو ایکس باکس خوبه یعنی چی !!
کارت گرافیک رو برده رو ایکس باکس وصل کرده ! بازی ایکس باکس رو گذاشته تو کامپیوتر !!
خب اگه واقعا چیزی رو که فرستادن اصل بوده باشه و به پرینتر شما بخوره که بهتر از اون چیزی که شما سفارش دادی!
براتون اچ پی فرستادن که قطعا بهتر از پرینت فید هست
دقیقااصلی نبود. فیک بود . ( فروشنده هم خود دیجی کالا نبود )
سوال من اینه دیجیکالا وقتی یه چیزی تحویل میگیره از اون فروشنده نگاه نمیکنه که اصلا شبیه هست یا نه !
همینجوری میزاره تو کارتن میفرسته آدرس مشتری اش . دیگه برای 100 تومن هم ارزش نداشت من بخوام برم تا پست یک هفته صبر کنم تا برسه دستشون دوباره بفرستن و باز یک هفته صبر کنم تا برسه به من! برای همین مرجوع نکردم .
دکتر الکسا به عشق تو هم که شده باید ظهور کنهمن اومدم یه شامپو درمانی از دیجی کالا سفارش بدم
دقت کردم دقیقا همه نظرات تو یه بازه زمانی ۲ روزه همه یه شکل جمله بندی داشتن
محصول دیگه همینطوری بود
تا یه شامپو سفارش دادم با نظرات خوب و متفاوت
شامپو ضد شوره برای مو ها خشک و تو توضیحات نوشته بود
حاوی مولتی ویتامین . دارای عصاره رازک و کنجد و ...... . درمان شوره مقاوم
درمان التهاب وپست سر . ضد قرمزی و حساسیت . نرم کنندگی مو سر
و ...........
شامپو استفاده کردم انقدر سرم سوخت انگار نفت ریختم رو سرم آتیش زدم
و شدیدن پوست سرم ملتهب شد و ورم کرد
و زخم شد
کارم به پزشک رسیده و بیماری اگزما که نداشتم الان اگزما گرفتم
اونم کل سرم و صورتم اگزما گرفته