• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا سایت دیجی کالا کثیف است؟

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
یه نکته:
دیجیکالا بخش فروش موتورسیکلت زده
خوب هرکس میخواد بخره با قیمت ارزونتر از سایت پدال موتور تهیه میکنه
مثلا
این لینک رو ببینید:

تفاوت قیمت بیشتر

ضمنا وقتی از دیجیکالا کسی موترو میخره برای سند زدن حوالش میده به پدال موتور

amin_947

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
185
دوستان قیمتی که فروشنده ها توی دیجیکالا میذارن رو با قیمتی که توی سایت های فروش خودشون هست حتما مقایسه کنید.
ساعتی بود که توی دیجی کالا 2 تومن قیمت داشت اما توی سایت خود فروشنده 1400 بود!!!

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
من قبلا یه مانیتور مدل ۲۰۱۷ خریدم که یه نمونه دیگه برا سال ۲۰۱۶ هم داشت و توی کامنت توضیح داده بودم که این مدل مانیتور جدیده (۲۰۱۷) خیلی بهتر و پیشرفته تر و بهینه تر از قبلیه و قیمتشم دقیقا فرقی با قبلی نمیکنه و امکانات و آپگریدهایی که بهش اضافه شده بود رو هم توضیح داده بودم و تایید هم شده بود
بعد از چند ماه سر زدم به دیجی و دیدم کامنتم پاک شده و اون مانیتور هم موجودی نداشت اما اون مدل قدیمی‌تر ۴تا فروشنده داشت و قیمتشم حدودا ۱۰ تومن شده بود
طبیعیه که وقتی مدل قدیمی تر هنوز موجودی زیاد و فروش و سود بیشتر داره رو اولویت قرار بدن و نظرات مفید اون یکی مانیتور رو به خاطر سود بیشتر و پشتیبانی از فروشنده های اون مانیتور قدیمی حذف کنن
این بیشتر در مورد کالاهای گرون قیمت صدق میکنه،‌ مثلا من یه دوربین ۱۲تومنی خریده بودم و در مورد مشکلات نرم افزاری و یه مشکل سخت افزاری توضیح داده بودم که همه ی سایت های تخصصی خارجی در موردش توضیح داده بودن و گفته بودن که توی مدل بعدی کاملا مشکل برطرف شده، اما به تایید نرسید چون باعث میشد فروش این کالا کمتر یا صفر شه و البته اون کالای جدید هم موجودی نداشت

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
بیشتر ادم از این حرصش میگیره کامنتهای چرت بعضی ها تایید میشه بعد اونوقت کامنت بعضی ها که واقعا باید تایید بشه تایید نمیشه..مثلا کامنت این برا چی باید تایید بشه ؟ :D:D

rende.jpg

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888

saeed110110110

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان تو این دنیا هرکس نه فقط دیجی کالا کاری نمی کنه خودش زیر سوال بره. ینی آزادی بیان هست تا جایی که خود اون سیستم زیر سوال نره.

شما کامنت منفی می دید نباید خود دیجی کالا زیر سوال بره چون تایید نمی کنه. فقط در شرایطی تایید می کنه که اون متن نتونه وجهه اش رو خراب کنه.

فروشگاه های کوچیک اصلا تاب و توان نظر منفی نسبت به کالاهایی که دارن ندارن. دیجی کالا کمی پیشرفت کرده میذاره ملت در مورد کالاهاش به صورت کنترل شده نظر منفی بدن اما در حد و اندازه ای نیست بذاره افراد در مورد سیاستای کلی فروشگاه انتقاد کنن و انقدر جایگاهش تثبیت شده باشه این انتقاد وجهه اش رو خراب نکنه.

طرف کامنت داده «دیجی اشتباه کرده به فروشنده های دیگه اجازه داده جنس بفروشن» اینجا طرف خود دیجیکالا رو زیر سوال برده و دیجیکالا احساسم کرده این رو چاپ کنه به وجهه اش آسیب میزنه در نتیجه منتشر نکرده.

البته پیگیری می کنن دیگه این اتفاق نیوفته. اما تو کامنتایی که می دید سعی کنید فقط به خود کالا گیر بدید و دلیل نظر منفیتون رو هم بگید احتمالا چاپ میشه.

Last edited:

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
بیشتر ادم از این حرصش میگیره کامنتهای چرت بعضی ها تایید میشه بعد اونوقت کامنت بعضی ها که واقعا باید تایید بشه تایید نمیشه..مثلا کامنت این برا چی باید تایید بشه ؟ :D:D

مشاهده پیوست 1164829
کامنتا 99 درصدشون فیکه
کامنتی تایید میشه که ضد اون محصول یا فروشنده نباشه

aminblackhawk

Registered User
لایک‌ها
210
ببینین دوستان کلاً جنس فیک تو بازار پر شده حدود یک ماه پیش بنده یک عدد فلش از دیجی سفارش دادم با گارانتی بسیار معتبر که سالهاست تو بازار دیجیتاله خرید کردم. از این فلش هم داخل بازار زیاد دیده بودم.بعد این که جنس رسید دستم متوجه شدم جعبه فلش با جعبه های فلش های مشابه متفاوته با بررسی داخل یوتوب متوجه شدم فلش فیک هست.یه فرم عودت پر کردم و مستند با عکس توضیح دادم که فلش فیک هست و اونا هم قبول کردن فلش رو عودت دادم مجدد با یک گارانتی دیگه که سفارش دادم از یه فروشنده دیگه دیجیکالا که کاملا اوکی و اورجینال رسید دستم.من بارها از دیجی خرید کردم شاید چند مرتبه هم مشکل خوردم هر سری ازم پس گرفتن. به نظرم هر چیزی می خریم از هرجا باید بررسی کنیم که فیک نباشه.حالا شاید حتی فروشنده هم خبر نداشته باشه شایدم بدونن. چند روز پیش ایربادز شیائومی از دیجی فروشنده هم خودش بود سفارش دادم با این که خیلی جاها نوشته بودن فیکش زیاد شده و یه سری سایتا 15 تومنم ارزونتر بود اما کاملاً اورجینال و سلامت رسید دستم.کلا سعی کنید با اطلاعات از هر سایتی خرید کنیددقت کنید به نظرات خیلی اکتفا نکنید گاهی اوقات ارزونی بی دلیل نیست.حتی بارها جنس خواستم بخرم دیدم سایتای دیگه از دیجی ارزونتر زدن اما از اون سایت مطمئن بودم و از دیجی نخریدم.بارها و بارها هم دیجی بهتر بوده قیمتش کلا همیشه موقع خرید دقت کنید تا پولتون خدای نکرده هدر نره

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

مشاهده پیوست 1164829
اصلا این خودش فهمیده چی داره میگه !! رسما چرت رو پرت گفته !
تو بازیهای جدید لوگ داره ولی تو ایکس باکس خوبه !!
حالا لوگ رو میگیم منظورش همون لگ بوده , ولی تو ایکس باکس خوبه یعنی چی !!
کارت گرافیک رو برده رو ایکس باکس وصل کرده ! :D بازی ایکس باکس رو گذاشته تو کامپیوتر !!:D

من پارسال یک تونر برای پرینتر خریدم .
تصویر جنس رو میبینید در زیر

https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/2928208.jpg?x-oss-process=image/resize,h_1600/quality,q_80

در حالی که وقتی جنس رسید دستم اصلا این نبود ! و تصویر زیر به دستم رسید

مشاهده پیوست 1164763

وقتی هم کامنت گذاشتم که چیزی که ارسال کردن این نبوده کامنتم تایید نشد

مشاهده پیوست 1164764

متن کامنت :

دیجی کالا تصمیم گرفت فروشنده ها بیان محصولاتشون رو در سایت دیجی کالا بفروشن که تصمیم اشتباهی بود
محصولی که برای من ارسال شد اصلا بسته بندی که در عکس میبنید نداره
مدل 83A با کارتن شرکت hp ارسال شده ( توی بازار بهشون میگن فیک اچ پی ) چون اصلی اچ پی قیمت حداقل 7-8 برابر این قیمته
من فکر میکردم دارم جنس ایرانی میخرم . اما کلا اچ پی فیک برام فرستادن

------------

همین . همه گفتنیا رو گفتم
خب اگه واقعا چیزی رو که فرستادن اصل بوده باشه و به پرینتر شما بخوره که بهتر از اون چیزی که شما سفارش دادی!
براتون اچ پی فرستادن که قطعا بهتر از پرینت فید هست

Hamed-M1

Registered User
لایک‌ها
171
اصلا این خودش فهمیده چی داره میگه !! رسما چرت رو پرت گفته !
تو بازیهای جدید لوگ داره ولی تو ایکس باکس خوبه !!
حالا لوگ رو میگیم منظورش همون لگ بوده , ولی تو ایکس باکس خوبه یعنی چی !!
کارت گرافیک رو برده رو ایکس باکس وصل کرده ! :D بازی ایکس باکس رو گذاشته تو کامپیوتر !!:D

خب اگه واقعا چیزی رو که فرستادن اصل بوده باشه و به پرینتر شما بخوره که بهتر از اون چیزی که شما سفارش دادی!
براتون اچ پی فرستادن که قطعا بهتر از پرینت فید هست
اصلی نبود. فیک بود . ( فروشنده هم خود دیجی کالا نبود )
سوال من اینه دیجیکالا وقتی یه چیزی تحویل میگیره از اون فروشنده نگاه نمیکنه که اصلا شبیه هست یا نه !
همینجوری میزاره تو کارتن میفرسته آدرس مشتری اش . دیگه برای 100 تومن هم ارزش نداشت من بخوام برم تا پست یک هفته صبر کنم تا برسه دستشون دوباره بفرستن و باز یک هفته صبر کنم تا برسه به من! برای همین مرجوع نکردم .

کلا تونر های پرینتر های لیزری اینجوریه که یا hp اصلیه که قیمتش اون زمان 800 تومن بود
یا فیکه ( جعبه مشابه اصلی هست تقریبا ) که قیمتش 80 تا 100 تومنه
یا اینکه همون فیک هارو دیگه با جعبه hp نمیزنن میان جعبه ایرانی براش میزنن میگن تولید داخله مثلا قیمتشم بازم همون 80 تا 100 هست
حالا فرق فیک و اصل چیه تو عملکرد ؟ خب اصلی مثلا 1000 تا چاپ بزنه فیکه 400 تا میزنه حدودا بعد اصلی متناسب با محیط زیسته اما فیک ها تو هوا ذراتی پخش میکنن که مشهود هم هست و شما در معرض پرینتر باشی بوش رو حس میکنی

Last edited:

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
اصلی نبود. فیک بود . ( فروشنده هم خود دیجی کالا نبود )
سوال من اینه دیجیکالا وقتی یه چیزی تحویل میگیره از اون فروشنده نگاه نمیکنه که اصلا شبیه هست یا نه !
همینجوری میزاره تو کارتن میفرسته آدرس مشتری اش . دیگه برای 100 تومن هم ارزش نداشت من بخوام برم تا پست یک هفته صبر کنم تا برسه دستشون دوباره بفرستن و باز یک هفته صبر کنم تا برسه به من! برای همین مرجوع نکردم .
دقیقا
تا الان چندبار واسه من اشتباه فرستادن
یعنی یه نفر نداره که جنس هارو چک کنه !

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
من اومدم یه شامپو درمانی از دیجی کالا سفارش بدم
دقت کردم دقیقا همه نظرات تو یه بازه زمانی ۲ روزه همه یه شکل جمله بندی داشتن

محصول دیگه همینطوری بود

تا یه شامپو سفارش دادم با نظرات خوب و متفاوت
شامپو ضد شوره برای مو ها خشک و تو توضیحات نوشته بود