• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا مردم کرمانشاه اینطورین ؟!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
تجربه شخصیم میگه که همه جا خوب و بد داره

منتها

بعضی جاها خوباشون بیشتر از بدهاشونه

که کرمانشاه هم جزو این دسته هست :)
خودم اصفهانیم خبرم

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
معمولا اکثر ایرانی ها سر شهرشون تعصب کاذب دارن ولی بسیار کم دیدم که تهرانی جماعت سر شهرشون تعصب بی جا به خرج بدن من شخصا با مردم تهران بیشتر حال می کنم اکثرا با منطق هستن و در خیلی از مسائل با دیدن باز به قضایا نگاه می کنن و کمتر تعصب به خرج میدن
البته چون تهران شهر بزرگیه و پایتخت کشوره هر جور آدم خلافکاری هم پیدا میشه که معلوم نیست در اصل اهل تهران باشن یا از نقاط دیگر کشور اومده باشن
تبریز (بنظر من) یکی از غیر مهمان نوازترین و متعصب ترین شهرهای ایرانه

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
1- هنوز فرهنگ و زبان و لباسشون رو زنده نگه داشتن و مثل بقیه نقاط کشور اونا رو فراموش نکردن. مثلا در استان کرمانشاه و شهرستان پاوه مردم هنوز لباس کردی میپوشن و افتخار میدونن.

مثل بقیه نقاط کشور اونا رو فراموش نکردن؟؟ ترکمن ها هم فرهنگ و زبان و لباسشون رو زنده نگه داشتن , اکثر دختران مجرد ترکمن از لباس های ترکمنی و 100 درصد زنان متاهل از لباس های ترکمنی استفاده می کنن البته این لباس ها با لباس های اصیل ترکمنی صدهها سال پیش کمی تفاوت داره و به روزتر شده ولی با این حال لباس خاص ترکمن هاست مطابق با فرهنگشونه
ببخشید قصد توهین به هیچ قومی رو ندارم ولی یه حقایقی هست که اجتناب ناپذیره بر خلاف برخی قومها در بین ترکمن ها گروههای مسلحی و مشابه وجود نداره که بخواد با سر و صدا و عملیات اسم در کنه برای همین خیلی ها اصلا نمی دونن قومی به اسم ترکمن در ایران وجود داره ترکمن ها به سختی صدای اعتراضشون در میاد و حقشون به راحتی خورده میشه در ایران هم کسی به حقش می رسه که صداش بلندتر باشه
البته در مورد گروههای تندرو برخی اقوام نمیشه زیاد خورده گرفت شما وقتی حق و حقوق یک قومی رو بصورت گسترده ضایع می کنی و مناطق زندگی شون رو تحت تحریمهای عمرانی و صنعتی و اقتصادی قرار میدی و باعث افزایش فقر و بیکاری میشی و در گفتار ازشون حمایت می کنی ولی در عمل خلافش رو ثابت می کنی باید شاهد ظهور چنین گروههای افراطی و تجزیه طلب هم باشی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا