• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا مردم کرمانشاه اینطورین ؟!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

masoudfatemi

Registered User
لایک‌ها
549
راستش کم پیش میاد که در پرشین‌تولز فعالیت کنم. این نوشته رو هم به صورت اتفاقی زمانی که به دنبال موضوع دیگری بودم در بخش سبک زندگی دیدم.

اول اعلام کنم: من خودم کردم، اما از نوع خراسانیش(کرمانج). تقریبا اکثر ایران رو رفتم و دوستان زیادی (از نوع آنلاین) از کل ایران داشتم.
در بین اقوام ایرانی کردهای(اصیل) رو به چند دلیل دوست دارم:
1- هنوز فرهنگ و زبان و لباسشون رو زنده نگه داشتن و مثل بقیه نقاط کشور اونا رو فراموش نکردن. مثلا در استان کرمانشاه و شهرستان پاوه مردم هنوز لباس کردی میپوشن و افتخار میدونن.
2- زبان شیرینی دارن و بیشتر از کلمات(جان، مالکم، عزیزکم، گیان و ..) استفاده میکنن و این صمیمیت رو میرسونه.
3- در مورد زن و مرد کمترین تفاوت رو قائلن و در عروسی های کردها که به صورت مختلط برگذار میشه شما کمترین مشکلات از نظر تیکه پراکنی و .. میبینین و اکثرا همدیگه رو خواهر برادر خودشون میبینن.(اگر کسی پیدا بشه که بخواد دست درازی کنه به هرچی حسابش با کرم‌الکاتبینه)
4- کبه (یه نوع غذا که تقریبا غذای محلی ایلامه اما جاهای دیگه کشور هم هست)
و ..

حال در مورد کرمانشاه، هر کجای کشور که برید هم خوبی داره هم بدی! مخصوصا زمانی که فقط برای 1-2 روز در یک شهر ساکن بشید. ممکنه در همون چند روز اتفاقی بیوفته که در الباقی روزها در شهر نمیوفته و شما اون رو اینقدر جاهای مختلف بگید که تفکر دیگران رو نسبت به اون شهر عوض کنید که کاملا اشتباهه و نباید این کار رو بکنید.

اگر تابستون بخوام برم مسافرت قطعا انتخابم : کرمانشاه، سنندج، ایلامه چون اونقدر جاهای دیدنی و مناظر زیبایی داره که با یک بار رفتن سیر نمیشید.

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
من یه کوردم
دوست من تمام کورد های جهان حتی اگه یه نفر یا یه خانواده کورد در جای دور از هم زبانان خود باشند
چند خصلت دارند
1- ساده و مهمان نواز هستن تو 10 دقیقه تمام زندگیش بهتون میگه
2- شما هر چه قدر هم حرف بزنید با احترام با شما برخورد میکنه
3-اگه یه ساعت باهم باشید بارها شمارا دعوت میکند به منزلش مهمانوازن
4- همشه همه میخندن
5-زیر بار زور نمیرن حاکم نمیخوان
اگه از گرسنگی بمیرن باز هم حرف شون تغییر نمیکنه
6-بسیار رابطه مند هستن

شما مثل اینکه اهوار بوشهر نرفتین مردمون خوبین
ببخشید من نه اخوندم نه مولا ولی نصیحت 276نهج البلاغه برو ببین انجا که به مالک اشتر میگه خوبی که تو در فکرت داری با خوبی که دیگران دارند فوق العاده8 فرق میکنه. من رفیق دارم بچه مثبت شیک و قشنگیه طوری که سرش پایینه ولی دوست د@خ@ت@ر داره نماز میخونه روزه میگیره تو پارتی هم هست.ولی هرکی میبینش میگه فوق العادست .چقدر باادب منش برخورد میکنه.بدببین اون به من میگه تو خیلی ادمه پاکی هستی .ببین دیگه ان چی گفته

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
شما مثل اینکه اهوار بوشهر نرفتین مردمون خوبین
ببخشید من نه اخوندم نه مولا ولی نصیحت 276نهج البلاغه برو ببین انجا که به مالک اشتر میگه خوبی که تو در فکرت داری با خوبی که دیگران دارند فوق العاده8 فرق میکنه. من رفیق دارم بچه مثبت شیک و قشنگیه طوری که سرش پایینه ولی دوست د@خ@ت@ر داره نماز میخونه روزه میگیره تو پارتی هم هست.ولی هرکی میبینش میگه فوق العادست .چقدر باادب منش برخورد میکنه.بدببین اون به من میگه تو خیلی ادمه پاکی هستی .ببین دیگه ان چی گفته

چه ارتباطی با مردم کرمانشاه داشت:wacko:

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
سلام

لیدیز اند جنتلمن ما یه چند روزی رفتیم سمت کرمانشاه . طی این چند روزی که کرمانشاه بودم جز خوبی و ادب از مردم کرمانشاه چیزی ندیدم , عصن اینقدر از مردمش و آب و هواش خوشم اومد که اگه شغلم بهم اجازه میداد جم میکردم میرفتم کرمانشاه . به جز راهنمایی و صحبت در مورد بازار کارم در کرمانشاه , عادتمه با مردم هرشهر بشینم یه چند کلمه ای صحبت کنم . اینقدر صبور و باحوصله هستند که حد و حساب نداره . پیش خودم گفتم شاید یکیشون اینطوریه . نفر دوم , سوم , چهارم , دیدم نه انگاری اکثرشون اخلاقاشون مثله همه . چقدر هم شهرشون تمیز بود , عصن خیلی خونگرم بودن

دنده کباب هم که دیگه نگو:lol:

واقعا چرا ؟ چرا ما نه ؟ چرا اونا نه ؟

یَک آدمای مزخرفی هستن که نگو.دوس دختر من کرمانشاهی بود دیگه.اینا اصلا احساس ندارن.خدایی کرگدن پیش اینا خیلی قلب نازکی داره.

در کل نمیخوام موضوع رو باز کنم ولی من که از کرمانشاهی ها اصلن خوشم نمیاد.یه مشت آدم دروغ گو هستن که پای 1 دونه از حرفاشون نمیمونن.یکی دو مورد هم نبوده

خیلی زیاد دیدم از این موارد.شاید دفعات اول خیلی باهاشون حال کنی ولی کافیه چند ماه با یکیش زندگی کنی منظورم عروسی نیستا.مثلا دانشجو باشی طرف

هم اطاقی یا اتاقی تو باشه

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
دوتا از دوستان کرمانشاهین
نمیخوام بگم همشون اینطورن ولی این دوتا یه ادمای مضخرفی هستن که دوومی نداره
زیراب زن و + همینا که Amin_boroojerdi گفتن

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632
تو راهنمایی یه دوستی داشتیم (غیبتش نباشه البته..) کرمونشاهی بود ؛ یعنی درودیوار و زمون آسمون و کس و ناکس و مدیر و ناظمو ، معلم و دانش آموز از دستش آرامش نداشتن.
زیراب زن هم بود بنده خدا..
- قد ما بلندتر بود ازش هی میومد میچسبید به ما.
- میگفتم پسرم ، نازم ، گلم من یه کف گرگی بزنم که چیزی ازت نمیمونه..

- بعد آخرای سوم هم من کلاسایی که مدرسه برای آزمون ورودی مدارس برتر گذاشته بود نرفتم ولی ایشون تمام کلاسارو رفت و چقدر کار میکرد سر کلاس ولی من هیچ..
- آخر سر هم با هم رفتیم آزمون دادیم و بنده رتبه بالا تو مفید آوردم ولی ایشون رد شد!
- چقدر هم از ما دلخور بود که انگار حقشو خوردم..

- در آخر ، امیدوارم هر جا که هست موفق شده باشه..

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
یَک آدمای مزخرفی هستن که نگو.دوس دختر من کرمانشاهی بود دیگه.اینا اصلا احساس ندارن.خدایی کرگدن پیش اینا خیلی قلب نازکی داره.

در کل نمیخوام موضوع رو باز کنم ولی من که از کرمانشاهی ها اصلن خوشم نمیاد.یه مشت آدم دروغ گو هستن که پای 1 دونه از حرفاشون نمیمونن.یکی دو مورد هم نبوده

خیلی زیاد دیدم از این موارد.شاید دفعات اول خیلی باهاشون حال کنی ولی کافیه چند ماه با یکیش زندگی کنی منظورم عروسی نیستا.مثلا دانشجو باشی طرف

هم اطاقی یا اتاقی تو باشه

فدات شم تو تیمارستان مگه اینترنت پیدا میشه!؟؟!؟
شما تو تیمارستان با یکی که مشکل داشته آشنا شدی دلیل نمیشه که بگی همه کرمانشاهی ها اینطوری هستن! صبر می کردی دوره درمانش تموم بشه بعد می فهمیدی احساس داره
موضوع رو باز کن ببینم اصن تواناییش رو داری؟؟؟

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
دوتا از دوستان کرمانشاهین
نمیخوام بگم همشون اینطورن ولی این دوتا یه ادمای مضخرفی هستن که دوومی نداره
زیراب زن و + همینا که Amin_boroojerdi گفتن

الآن اینا چه ربطی به کرمانشاهی بودنشون داره؟

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
من الان کرمانشاه هستم.شهر خوبیه و من بدی ازش ندیدم.امروز طاق بستان و بیستون بودم ولی این مرتیکه فرهاد سر کار نبود و باز ول کرده رفته

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
من الان کرمانشاه هستم.شهر خوبیه و من بدی ازش ندیدم.امروز طاق بستان و بیستون بودم ولی این مرتیکه فرهاد سر کار نبود و باز ول کرده رفته

خیلی خوش آمدی دوست عزیز
اما.....از مشکلات اساسی کرمانشاهی ها از زیر کار در رویی هست!
مخصوصا کارگر جماعتش!

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840

آقا خوش امدی
مشکلی، سوالی، چیزی داشتی می تونی بهم پ.خ بزنی

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
فردا میخوام برم مریوان و پاوه و روانسر
اون ورا جاده چطوره؟

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
اگر دانشجو هستید پیشنهاد میدم نیاید کرمانشاه چون 90%‌ معتادتون میکنند.:blush:

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
پس 10درصد بقیه؟؟؟
شما هم الان خودت معتادی دیگه؟؟؟
حالا چه موادی؟؟؟

اون 10% اگر خوشگل باشی بلاهای دیگه سرش میاد نه بابا خودشون زیاد معتاد نیست فقط دست به معتاد کردنشون خوبه :دی

aali361

Registered User
لایک‌ها
42
والا یه بار سال 88 رفتیم کرمانشاه یه پارک معروفی داشت رفتیم اونجا یه ناهاری بخوریم که بعد ادامه مسیر . چند تا کارگر داشتند کار میکردند و من داییم رفته بودیم اب بیاریم . یکی از کارگرا گیر داد که از این ور برید دایی منم گفت چه کاریه ؟ راه مستقیم رو میریم . کارگر میخواست ما رو بزنه . از اونموقع تو ذهنم موند که اینا ادم خوبی نیستند .

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
والا یه بار سال 88 رفتیم کرمانشاه یه پارک معروفی داشت رفتیم اونجا یه ناهاری بخوریم که بعد ادامه مسیر . چند تا کارگر داشتند کار میکردند و من داییم رفته بودیم اب بیاریم . یکی از کارگرا گیر داد که از این ور برید دایی منم گفت چه کاریه ؟ راه مستقیم رو میریم . کارگر میخواست ما رو بزنه . از اونموقع تو ذهنم موند که اینا ادم خوبی نیستند .

شماباید ببینی که به چه صوت با اون بندگان خدا ارتباط برقرار کردی
کارگر شهرداری بودن یا ساختمانی؟

gorg2

Registered User
لایک‌ها
114
من که بدی ندیدم اردو رفته بودیم کرمانشاه اتوبوس خراب شد همه رو تو یه پارک پیاده کرد و رفت برا تعمیر دو تا شیرینی فروشی (شیرینی محلی بود) همون نزدیکی بود 60 نفری ریختیم تو یه وجب جا صاب مغازه اول کپ کرد ولی بعد همه رو مهمون کرد یه شیرینی بود تازه از تنور در اورده بود داغ داغ به همه بچه ها یه پلاستیک داد پولم نگرفت بعدشم که از شیرینی های دیگه خریدیم کلی تخفیف داد خودش بدون چونه
حدود 4 ساعت تو پارک می چرخیدیم کلا ادمای خوبی بودن شایدم تو محله خوبی اتوبوس خراب شده بود الله اعلم ولی بهترین مسافرت عمرم بود

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
من که بدی ندیدم اردو رفته بودیم کرمانشاه اتوبوس خراب شد همه رو تو یه پارک پیاده کرد و رفت برا تعمیر دو تا شیرینی فروشی (شیرینی محلی بود) همون نزدیکی بود 60 نفری ریختیم تو یه وجب جا صاب مغازه اول کپ کرد ولی بعد همه رو مهمون کرد یه شیرینی بود تازه از تنور در اورده بود داغ داغ به همه بچه ها یه پلاستیک داد پولم نگرفت بعدشم که از شیرینی های دیگه خریدیم کلی تخفیف داد خودش بدون چونه
حدود 4 ساعت تو پارک می چرخیدیم کلا ادمای خوبی بودن شایدم تو محله خوبی اتوبوس خراب شده بود الله اعلم ولی بهترین مسافرت عمرم بود

مطینی؟؟؟؟:eek:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا