• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا مردم کرمانشاه اینطورین ؟!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
واللا من یک خریدار از حومه کرمان(نه کرمانشاه)داشتم
پول تیپاکس رو بعد ارسال میگفت باید نصفشو بدی(خوبه تو تاپیک فروش نوشتم با خریداره)
بعد 1 ماه و نیم هم هنوز امتیاز نداده،میگه باید واسم باطری تبلتو بخری و بفرستی!!(خوبه خودم توی تاپیک گفتم حوصله رفتن و خرید باطریشو ندارم)

بهرحال به کرمانشاه سفر خاصی نداشتم(فقط یکدفعه راهو گم کردیم و از اونجا سر در اوردیم) نداشتم ولی کلا تمام مردم شهر های گرم و صحرایی ادمای خوبین

:blink::D
دادا مطمئنی وقتی که راه رو گم کردی از کرمانشاه سر دراوردی؟!
این کرمان و کرمانشاه رو خیلی خوب بهم ربط دادی فکر کنم تنها اشتراکشون همون املای کلمه باشه البته تا جایی که بدونم خود کردها به کرمانشاه اگه اشتباه نکنم کرماشان میگن!!!

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
مه از پایین ترین نقطه شهر تا بالاترینش زندگی کردم از شهرک معلم تا شهرک ژاندارمری تو هر دوشم داستان داشتم تو شهرک معلم پایین شهر سر کوچه خودمون 2 تا دختر شب رفتن بیرون دیگه نیومدن جنازشون رو تو زمین کشاورزی جلویه خانمان پیدا کردن اخری نگرفتنشان حرامزادها....
تو ژاندارمری یه مرافعه قمه کشی مسخره شد دقیقا جلویه در خونمون البته اخراش بود:D کرمانشاه مهمان نوازن با مسافرا خوب تا میکنن این عیدیم خیلی خلوت بود بهترین زمان برای سفر به شهر باستانی ایران بود.حالا تو با یه سفر انتظار داری چه بینی>!! من خودم به شخصه با مردم اصفهان تمیزیش و ... حال کردم ولی نمیدونم واقعا تو شهرش چه خبره

عالی بود آقا . عالی ! اولین بار بود که میدیدم یه شهرستانی در مورد شهرشون بدون تعصب و با صداقت صحبت میکنه . درود به شرفت :)

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
من کرمانشاه نرفتم اما:
یه خانواده محترم از کرمانشاه اومدن تو منطقه زندگی ما یعنی هرچی از خوبیشون بگم کم گفتم.تمام افراد خانوادشون از کوچیک. تا برزگ اندازه جونم دوست داشتم اصلا اولین خانواده غریبه ای بودن که با رفتن از شهرستانمون گریم گرفت.هرجا باشن خدا نگهدارشون باشه (خانواده محترم امینی)
نهایت خوبی من برابر باوقت دلخوری اونا بود!::rolleyes:

Tapatalk

jojo_2000

Registered User
لایک‌ها
2
به نظر من هر شهری خوب داره بد هم داره و نمیشه مطلق بگی خوبن یا بد هستن:)یه نکته رو بگم و بهش اشاره کنم: کرمانشاه یه خوبی که داره غریب کش نیستن مثل بعضی از شهرها!! شما اگه توی کرمانشاه خدایی نکرده زبونم لال:blush: دعوات بشه دست جمعی نمیریزن سرت ................... بلکه طرف تورو میگیرن!! :happy: اگه شهرستانهای پایین ترش رو تشریف ببرین((دالاهو,سرپل ذهاب,.........)) بیشتر خوش میگذشت:)

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
میگن اعتماد به نفس بالایی دارن :دی

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
شما به پست ادم خوب خوردین والا همین کرمانشاهیا یه سری اصول و عقاید متحجر سنتی دارن و توی فرهنگشونه خون وباید با خون جواب داد تازه سر ادمم شاید بریدن !!!!!!!!!!

کی همچی چیزی گفته؟
گرمانشاهی (اون درست حسابی هاش نه این جوجه جاهل ها) فق برای 2 تا چیز خون میریزه
یکی ناموس یکی هم زمین

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
pokerface.png
والا ما تو شهر قدم زدیم فکر کردم رفتم وسط پادگان **** !! همه مردا ریش دار و یقه رو انقدر بالا بسته بودن فکر کنم به زور نفس میکشیدن !! زنا هم که دیگه از همون خواهرا بودن !!
Facepalm.png
چیز دیدنی ندیدم
HTj.png

مطمئنی منظورت کرمانشاهه؟

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
کی همچی چیزی گفته؟
گرمانشاهی (اون درست حسابی هاش نه این جوجه جاهل ها) فق برای 2 تا چیز خون میریزه
یکی ناموس یکی هم زمین

داداش اصلا حرفت رو قبول ندارم اصلا ناموسی نیستن که اونم الان ....

Sent from my LT15i using Tapatalk 2

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
عرض شود بنده بچه خود کرمانشاهم...
فقط خواستم بگم اومدید اگر یه سر پاوه و نوسود و نودشه هوارامان نرید (واگر هم تونستید هجیج برید که دیگه آخرشه) چیزی حدود83 درصد سفرتون برفناست...
اونم الان بارون اومده هوا وحشتناک بهشتیه

این دوستمون گفتن در ماشین قفل نکرذم یه وقت توخود کرمانشاه یه یهچین کاری نکنید که دیگه ....کرمانشاه کلانشهره و توی کلانشهر هرجور ادمی پیدا میشه (برای جوانرود و روانسر و پاوه و...اونطرف ها میتونید قفل نکنید)
کلا برای مردمی و هوایی اروپایی پاوه نوسود در وهله اول -صحنه-جوانرود-روانسر فراموش نشود...
در آخر این شما و این بلوطستان:
374276-b.jpg

url

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
همین الان به دوستام مسیج زدم جمعه هوارمان یا با من یا من تنها...هوایی شدم رفت

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718

اتفاقا کاملا برعکس!
مثلا شما که همدانی هستی توی پارک های همدان دختر و پسر زیاد تو بغل هم میبینی و کسی هم کاری نداره ولی کرمانشاه کسی توی مکان های عمومی جرأت این کارها رو نداره...

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840

شما اون چند تا سوسول های تو خیابانَ نگاه نکن مردای شهرستان های کرمانشاه و روستاهش هنوز هم اونجورین

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
اتفاقا کاملا برعکس!
مثلا شما که همدانی هستی توی پارک های همدان دختر و پسر زیاد تو بغل هم میبینی و کسی هم کاری نداره ولی کرمانشاه کسی توی مکان های عمومی جرأت این کارها رو نداره...

تایید میشه;)

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
این دوستمون گفتن در ماشین قفل نکرذم یه وقت توخود کرمانشاه یه یهچین کاری نکنید که دیگه ....کرمانشاه کلانشهره و توی کلانشهر هرجور ادمی پیدا میشه (برای جوانرود و روانسر و پاوه و...اونطرف ها میتونید قفل نکنید)

ولی من به شخصه توصیه می کنم نه تنها در کرمانشاه بلکه در هر نقطه ای از ایران که هستین هم در ماشین رو قفل کنید و هم در صورت امکان از قفل فرمان و سایر تجهیزات لازم استفاده کنید
پارک خوبی را برای شما آرزومندیم

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
اتفاقا کاملا برعکس!

حرفت رو قبول ندارم یه سر بیا خودت میفهمی البته نمیگم نیستش ولی بگیر بگیر زیاد داره !! آقا اصلا کرمانشاه بهترین شهر به منچه خوش باشید !!!

Electro SYyle

Registered User
لایک‌ها
20
amirkhan inboxet bastaas??!!!

ولی من به شخصه توصیه می کنم نه تنها در کرمانشاه بلکه در هر نقطه ای از ایران که هستین هم در ماشین رو قفل کنید و هم در صورت امکان از قفل فرمان و سایر تجهیزات لازم استفاده کنید
پارک خوبی را برای شما آرزومندیم

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
آقا اصلا کرمانشاه بهترین شهر به منچه خوش باشید !!!

کرمانشاه آمار دزدی و اعتیادش بالاس و کسی نمیگه که بهترین شهره.ولی یه سری حرف ها هم میزنین که واقعیت نداره

حرفت رو قبول ندارم یه سر بیا خودت میفهمی البته نمیگم نیستش ولی بگیر بگیر زیاد داره !!

تقریبا یه ساله اونجا زندگی میکنم!

..............
راستی امروز یکی توی همدان اتفاقی یه حرفی از دهنش پرید که تازه فهمیدم مشکل بقیه با کرمانشاه چیه :D:D:D حداقل بدگویی میکنین دلیلش رو هم بگین
biggrinsmiley.gif
biggrinsmiley.gif
biggrinsmiley.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا