sys_co2
Registered User
- نوشتهها
- 1,097
- لایکها
- 4,835
- جـایـی کـه عشـق قـانـونـه ! جـُرم نـیست.
به آرامش دعوتتون میکنم :دی
مـــرسی
مـــرسی
خدا هر چه فکر میکنم بیشتر میفته یادم:lol: یه بار تو دبیرستان تو کلاس پنجرهمان اهنیه یه درزه خیلی کوچیکی داره که کوچه بقل مدرسه معلومه حالا یه زنی داره میره بچه ها سرو صدا درمیارن .بعد شوهرش میاد بعد نیم ساعت وسط مدرسه دادو هوار یه تیغ درمیاری تن تند میزنه رو سر خودش که ای هوار به زن مه تکه میندازن بگو کی بوده...:wacko::lol::lol::lol::lol: ناظمان نمیگرفتش معلوم نبود چه میشه خیلی خنده دار بود اخه از سر چی دیوانه جو گیر hno:کلن این تیغ انداختن کف سرم تو کرمانشاه معروفه:thumbsup: .دیگه بسه خاطره بریم بخابیم تمامی نداره این خاطرها :shades2:
مه از پایین ترین نقطه شهر تا بالاترینش زندگی کردم از شهرک معلم تا شهرک ژاندارمری تو هر دوشم داستان داشتم تو شهرک معلم پایین شهر سر کوچه خودمون 2 تا دختر شب رفتن بیرون دیگه نیومدن جنازشون رو تو زمین کشاورزی جلویه خانمان پیدا کردن اخری نگرفتنشان حرامزادها....
تو ژاندارمری یه مرافعه قمه کشی مسخره شد دقیقا جلویه در خونمون البته اخراش بود کرمانشاه مهمان نوازن با مسافرا خوب تا میکنن این عیدیم خیلی خلوت بود بهترین زمان برای سفر به شهر باستانی ایران بود.حالا تو با یه سفر انتظار داری چه بینی>!! من خودم به شخصه با مردم اصفهان تمیزیش و ... حال کردم ولی نمیدونم واقعا تو شهرش چه خبره
فقط واسه مسخره بازي و متلک انداختن خوبن.
بذارم ؟من از اول هم به این همیت گفتم پول بزاره نظر سنجی کنه بفهمیم چه خبره!
کسی همراهی نکرد
__
دولبین ؟ عکس ؟ پخ کن ببینم چیهحِدود 2 سال . آره خودتی.
:lol:
پ ن : راستی عمو من یه دوربین دارم توش یه عکس هست به دست متبرک شما گرفته شده .انقدر افتخار میکنم عکسه رو پاک نکردم هنوز
زمان نه , مکانزمان "شوهر آهوخانم" هم تو کرمانشاه اتفاق میفته. شوهر آهوخانم تا شلوارش دوتا میشه عاشق میشه خاک بر سر.
ا شوما کرمانشاهی هستی ؟کرمانشاه دیگه:/
من میگن آرهبالاخره بریم کرمانشاه با نه؟
Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
اگه اتفاقی برات بیافته دیگه نیستی که برگردیحالا من یه سر میرم کرمانشاه ، ولی اگه اتفاقی برام بیفته و کشته بشم می گیرم این حمید نیم سوز کذاب رو می کشم !
انگار بد رفته تو پاچتدر عالب بودن کرمونشاهی ها که حرفی نیس
فوق العاده ان
اما تو ترمینالش یه سری افراد ورق فروش هستن که ورق های آشغال خیلی ارزون رو به قیمت های خیلی بالا می فروشن!
استارتر یا استارتر ؟اون دختره توی خوابگاه رو میگی ؟!!بابا حالا یه نفر اینطوری بود ، دلیل نمیشه که همشون اینطوری باشن
البته من با کردها برخورد نداشتم ، ولی شجاعتشون رو ستایش می کنم . برعکس بعضی ها که به طور ذاتی ترسو هستند ، نمونه ش همین استارتر !
از قدیم گفتن کرمانشاهیه اصیل از دور صداش میاد :دی
کوره و خودا رولمی
داشی برا همه قصیه گانت راسه
اینایی ک این اخوی گفتن یعنی کرمانشاه هرکی هرچی گفته توهمات بوده دلیلشم فقط خوشگلیش بوده باهاش خوب حرف زدن:دی
به نظر من کمی داریم زیاده روی می کنیم.
کردها ، لرها ، آذری ها ، پارسها و .... فرقی نداره. تو همشون هم آدم خوب هست هم بد هم شجاع هست هم ترسو هم نامرد هست هم مرد ....
فرقی نداره تو هر قشری آدم همه جور هست.
ولی خارج از بحث دقت کردید اینو که می گم تو تهران صادقه تو شهرهای دیگه کمتر دیدم.
تخلیه چاه فقط قشر آذری هستند اصلا ندیدم کس دیگه ای کار کنه هر کدوم رو هم زنگ می زنی لهجه دارن
اتوبار ها، برای اسباب کشی فقط کرد هستند تو این سی و اندی سال از زندگیم کسی رو غیر کردها ندیدم کار کنه.
غذا خوری های بیشتر دست لر هاست منطورم رستوران هاست (البته نه همه تقریبا 90 درصد)
بازار موبایل و واردات 80د درصد دست عرب هاست.
مملکت و دولت 95 درصد، بازار 80 درصد و کارخانجات 100 درصد دست اذری هاست.
این پارسهای بی خاصیت (خودم شیرازیم ، به جد و آباد تون بر نخوره بیاید بگید به پارسها توهین کردی) %&^. هیچی دستشون نیست.
سلام
لیدیز اند جنتلمن ما یه چند روزی رفتیم سمت کرمانشاه . طی این چند روزی که کرمانشاه بودم جز خوبی و ادب از مردم کرمانشاه چیزی ندیدم , عصن اینقدر از مردمش و آب و هواش خوشم اومد که اگه شغلم بهم اجازه میداد جم میکردم میرفتم کرمانشاه . به جز راهنمایی و صحبت در مورد بازار کارم در کرمانشاه , عادتمه با مردم هرشهر بشینم یه چند کلمه ای صحبت کنم . اینقدر صبور و باحوصله هستند که حد و حساب نداره . پیش خودم گفتم شاید یکیشون اینطوریه . نفر دوم , سوم , چهارم , دیدم نه انگاری اکثرشون اخلاقاشون مثله همه . چقدر هم شهرشون تمیز بود , عصن خیلی خونگرم بودن
دنده کباب هم که دیگه نگو:lol:
واقعا چرا ؟ چرا ما نه ؟ چرا اونا نه ؟
شوما بیای خوزستان چی میگی
این چیزایی که گفتیو ضربدر 6 کن
متوجهه میشی
بوی ماهی صبور و قلیه ماهی و دریا
بوی صفا و صمیمت و معرفت
نرسیده به مرز خوستان به مشام هر مسافری میرسه
ولک ما بچه شطیم
دولبین نه دوربین .
پخیدم
مدینه فاضله!من یه کوردم
دوست من تمام کورد های جهان حتی اگه یه نفر یا یه خانواده کورد در جای دور از هم زبانان خود باشند
چند خصلت دارند
1- ساده و مهمان نواز هستن تو 10 دقیقه تمام زندگیش بهتون میگه
2- شما هر چه قدر هم حرف بزنید با احترام با شما برخورد میکنه
3-اگه یه ساعت باهم باشید بارها شمارا دعوت میکند به منزلش مهمانوازن
4- همشه همه میخندن
5-زیر بار زور نمیرن حاکم نمیخوان
اگه از گرسنگی بمیرن باز هم حرف شون تغییر نمیکنه
6-بسیار رابطه مند هستن
راستش همه مثل هم نیستن کرمانشاهی خوب هم هست ولی خودم دانشگاه با هم اتاقیامون خیلی خوب بودیم ترم آخر دو تا کرمانشاهی اومدن میونه امون حسابی بادو جا به هم زنیاشون به هم خورده بود! یه مدت دیدم نسبت به همشون بد شده بودتاييد ميشه داداش دوستاي دانشگاهيم اكثرا كرمونشاهي بودن يادش بخير چقدر باهم جور بوديم خيلي مهربون و دلسوزن دوست خوبي واسه ادم ميشن
نه بابا همشون چاق نیستن ولی اون دوتا هم اتاقیم اینجوری بودن :happy:دخترای کرد اونم کرمانشاهی خیلی آنرمالن. خودخواه، ندیدبدید، از خودراضی. دختراشون هم بدون استثناء چاقن. خیلی هم احساس خوشگلی میکنن، اونقد هم خاله زنکن که نگو و نپرس.
این فقط خاص کرمانشاهیا نیس که شامل اکثر مردا میشه! این داستان هر جا اتفاق میفتاد همین میشدزمان "شوهر آهوخانم" هم تو کرمانشاه اتفاق میفته. شوهر آهوخانم تا شلوارش دوتا میشه عاشق میشه خاک بر سر.
قابل توجه دوستانی که غیر از این فکر میکنن :من خودم چند سالی بانه و سنندج زندگی کردم شهرای دیگشو هم رفتم کرمانشاه هم اکثر شهراشو رفتم این قسمتو که پر رنگ شده واقعا قبول دارم مثلا یه سری از دخترای مهابادی هستن که واقعا زیبا هستندر مورد دخترهایشان تا جایی که من دیدم واقعا مثل هندی ها هستن .اغلب همچین خوشگل نیستن ولی تک و توک که بینشان خوشگل پیدا میشه دیگه واقعا خوشگل هستن
Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
کرمانشاه یه خوبی داره اینه که آدم توش حوصلش سر نمیره : دی
این دعوا و قمه کشی هم که میگن به خاطر یه قوم مهاجره که توی بعضی از مناطق کرمانشاه ساکن شدن و یه جورایی مایع ننگ کردها و مردم اصیل کرمانشاهن و اکثر دزدی ها هم به خاطر وجود مبارک اوناس. وگرنه توی مناطق خوبش اگه برید واقعا لذت میبرید و به عنوان یه خاطره خوب همیشه تو ذهنتون میمونه.
کرمانشاه یه خوبی داره اینه که آدم توش حوصلش سر نمیره : دی
این دعوا و قمه کشی هم که میگن به خاطر یه قوم مهاجره که توی بعضی از مناطق کرمانشاه ساکن شدن و یه جورایی مایع ننگ کردها و مردم اصیل کرمانشاهن و اکثر دزدی ها هم به خاطر وجود مبارک اوناس. وگرنه توی مناطق خوبش اگه برید واقعا لذت میبرید و به عنوان یه خاطره خوب همیشه تو ذهنتون میمونه.
مشکلی که شهر ما داره، مشکلی که تهرون داره و اونطور که شنیدم کرج و خیلی از شهرها