• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا مردم کرمانشاه اینطورین ؟!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kollack

Registered User
لایک‌ها
51
باور کن من همش تو این 6 روز کل شهرتون رو بالا پایین کردم الان چشم بسته اسم خیابوناش یادمه :D حالا داداش این وحشی بازی ها همه جا هست مهم اینه که کمتر باشه الان تو این تهران خراب شده تو فقط یه روز بیا نیاز نیست یه هفته باشی انقدر گند و کثافت می بینی که به نظرت کرمانشاه خیلی خوب میاد منظور حرف من رو متوجه میشی راستی گذرت به هشتی اقتاد یه پیره مرده هست تخته می فروشی می شناسیش خیلی ادم گلی بود سید بود یه ماچ از طرف من بکنش ;) این بازار سنتی هاش ولی بنداز بنداز بود :D اونجا که من بودم گلها بود سمت میدان معلم بودش

کرمانشاه خاکش زمین گیر ادم میکنه منم به خاطر همین تکو توک خوبیها که داره :D اقوام وgoodfellas دانشگاه زدم فقط کرمانشاه.....درسته همه جا خوب بد داره ولی کسی تاپیکه بخونه فکر میکنه شهرمان بهشتیه چیزیه...خبرریه

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
لامصب تو هنرستان بودیم مرافعه شد طرف نمیدانم از کجاش یهو یه قمه ای دراورد .همه هم اعدام کردن :p:D ارواح.....نشان .چند وقت پیش ریختن تو پاسگاهی از سرباز درش تا کل ادمایه توشه تیر باران کردنو امدن کلا پلیسم اینجا پلیشه.تا اینجا شد خود کرمانشاه ولی شهرستانش که اصلا نمیگم چه خبره...رفتین کرمانشاه سری به شاه اباد بزنین و وهابیا عزیز اونجا که راه میرن سر مردمه مثله گوسفند میبرن

نه په دارم جوک میگم اینا حقایق پشت پردس.یارو فحشو میده به کل **** بعد **** میاد میلیونی میرن .......:eek:
دزد زیاد نداره طرف شیشه یا مشروب میفرشه دیه دزدی برچه بکنه با این هم ریسک ولی دزد داره برا خانه زدنو ... یه زنی بود در عرض یه ثانیه عین فیلم سینمایی کارت عابر بانکه زد خیلی حرفه ای بود یه ساعت بدش فهمیدم چه اتفاقی افتاده .
یه بار تو بازم جز بهترین جای شهر بود یه موتور با 3 تا ادم امدن پایین برام تو یه کوچه ای افتادم دنبالم برگشم دیدم طرف اشنا بود تو باشگاه خودش سریع برگشت رفت:D

از قدیم گفتن کرمانشاهیه اصیل از دور صداش میاد :دی
کوره و خودا رولمی
داشی برا همه قصیه گانت راسه
اینایی ک این اخوی گفتن یعنی کرمانشاه هرکی هرچی گفته توهمات بوده دلیلشم فقط خوشگلیش بوده باهاش خوب حرف زدن:دی

Orpheus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
76
لامصب تو هنرستان بودیم مرافعه شد طرف نمیدانم از کجاش یهو یه قمه ای دراورد .همه هم اعدام کردن :p:D ارواح.....نشان .چند وقت پیش ریختن تو پاسگاهی از سرباز درش تا کل ادمایه توشه تیر باران کردنو امدن کلا پلیسم اینجا پلیشه.تا اینجا شد خود کرمانشاه ولی شهرستانش که اصلا نمیگم چه خبره...رفتین کرمانشاه سری به شاه اباد بزنین و وهابیا عزیز اونجا که راه میرن سر مردمه مثله گوسفند میبرن

عاغا اين خاطرات شوما منه ياد آقاي همساده كلاه قرمزي ميندازه :happy:

Chilbuk

Registered User
لایک‌ها
190
توی کرمانشاه بعثیجی و چماقدار ولایتم زیاده میگن ... به سایر نقاط ایران هم صادر میکنه :blink:

پ.ن: شراب مرابم مث اینکه ارزون و فراوونه (از عراق وارد میشه)

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
داداش پس شما حتما لازمه یه سر به جنوب بالاخص به اهواز بزنی که ببینی با مرام و خونگرم و مهمان نواز و لوتی ترین مردم ایران رو کجا داره
البته دلیل بر این نیست که بقیه شهرها اینطور نیستن ولی ما همه رو باهم داریم :)

ماشالله خوزستانی ها که زیان زده عام و خاص هستند :) مخصوصا لر های مسجد سلیمون و ایزه و عرب هاش :) و در آخر آبادانی های عزیز.

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
برخورد با اشخاص از جاهای مختلف میتونه این نتیجه گیری رو برامون داشته باشه که فلان جاییا آدمای بدی یا خوبی هستن. خود من کرمانشاهیارو خیلی دوست داشتمو دارم ولی یدونه بود دهن مارو تو خدمت مورد عنایت آلت موسیقی خودش قرار داده بود اینقدر که منو فروخت به اینورو و اونور همش حفاظت اطلاعات بودم جواب پس میدادم ولی در کل آدمای با مرامین و ساده دل .

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
چرا انقدر چرت و پرت پرکردین توی این تاپیک؟

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
سی اینا حاظرم هر کجا باشم غیر از این لجن....مرداش و جواناش بد دهنترین هستن تو کل ایران .دختراش بد اندام ترین و مغرورترین اصلا معروفن .... تا حالا خدا بار دیدم قمه کشی چاقو کشی وسطط خیابون پلیس هم که هیییییییییییچ. یه محلایی داره تو خود کرمانشاه که دوره ماشینت میگیرنت کنار خیابان وایمیسن اسلحه میفروشن .یه منطقه داره ماله لکاس پلیس ... نموکنه که یه جریمه بنویسه . جعفر ابادی داره که تو خانه هر کس دسه کمی شاه کش هست. تو مرکز شهرش با خیال راحت یارو چاقو میکشه با شلوار جافی و ....خلاصه امنیت صفر مردم قاطی از هر کسم بپرسی میگن هر بار پا میزاریم بیرون جانمان کفه دستمانه تو اب قرسوشم که هر روز یه جنازه یا سر بریده در میارن .و هزاران هزار بدبختی گشاد بازی بیخیالی نداشتن ارامش ....دیگه. باز= تو خود شهر چند وقت پیش درگیری مسلحانه شد با پلیس که از صبح تا عصر صدای گلوله میامد کلیپاش هست . خلاصه نشتین رو ابریشم دارین خیال بافی موکننین یه سال نمیتانید اینجا دوام بیاریین ما شهرمان از ساعت 8-9 شب همه میبندن کسی جرات نموکنه شب بیاد بیرون (شبا خوناشاما میان).خود من تو بهترین جایه شهرررررررر شیشه بهمن با چند تا موتور زور گیری کردن ازم.ولی باز مردمان خوب طبیعت هوا و ... که خیلیا زمین گیر کرده وگرنه دیگه کرمانشاه که کرد نشین بودن مرده

تکزاس خوبه میزنن همو اخری موکشن خلاص ولی اینا چون کرمانشاه محد بیکاریه کار جواناش شده معرکه گیری تو شریعتی جللویه در خانمان تا امدم بیرون یهو دیدم 20 نفر دارن میدوان خونی مالی 20 نفرم پشت سرشان با قمه به اندازه یه متر خدا وکیلی میزد به فیل نصفش میکرد یاروها هم قمشانه بلند میکردن تا به یارو بزنن هی بهش نموخورد:D بعد رفتم پایین دیدم زدن فرق سر یه مرد کامل وا کردن .حالا بزنن بکشن همه ولی تو خیابان اگه بزنن زنو بچه مردم چه این وحشیا حیوان....خدا وکیلی هر کدامتان یدانه از این صحنه ها ببینه تا اخر عمرش نمیاد کرمانشاه

نه په دارم جوک میگم اینا حقایق پشت پردس.یارو فحشو میده به کل **** بعد **** میاد میلیونی میرن .......:eek:
دزد زیاد نداره طرف شیشه یا مشروب میفرشه دیه دزدی برچه بکنه با این هم ریسک ولی دزد داره برا خانه زدنو ... یه زنی بود در عرض یه ثانیه عین فیلم سینمایی کارت عابر بانکه زد خیلی حرفه ای بود یه ساعت بدش فهمیدم چه اتفاقی افتاده .
یه بار تو بازم جز بهترین جای شهر بود یه موتور با 3 تا ادم امدن پایین برام تو یه کوچه ای افتادم دنبالم برگشم دیدم طرف اشنا بود تو باشگاه خودش سریع برگشت رفت:D

خیلی هم عالی یکه یکه اینم عکس داغ واسه چند روز پیش (همه جا ادم خوب و بد داره ولی چیزی که من فهمیدم این بود که ادمای اصیل کرمانشاهی ادم های خوبی هستن و بسیار مهمان نواز )

کرمانشاهی اصیل کرد بهترین و مهمان نواز ترین مردم کره زمینه اصلا عجیب خوبیم ولی با نژادا که تو خود شهر هست در جنگیم.البت الان هممان تو ایران پخش شدیم

خدا هر چه فکر میکنم بیشتر میفته یادم:lol: یه بار تو دبیرستان تو کلاس پنجرهمان اهنیه یه درزه خیلی کوچیکی داره که کوچه بقل مدرسه معلومه حالا یه زنی داره میره بچه ها سرو صدا درمیارن .بعد شوهرش میاد بعد نیم ساعت وسط مدرسه دادو هوار یه تیغ درمیاری تن تند میزنه رو سر خودش که ای هوار به زن مه تکه میندازن بگو کی بوده...:wacko::lol::lol::lol::lol: ناظمان نمیگرفتش معلوم نبود چه میشه خیلی خنده دار بود اخه از سر چی دیوانه جو گیر :eek:hno:کلن این تیغ انداختن کف سرم تو کرمانشاه معروفه:thumbsup: .دیگه بسه خاطره بریم بخابیم تمامی نداره این خاطرها :shades2:

مه از پایین ترین نقطه شهر تا بالاترینش زندگی کردم از شهرک معلم تا شهرک ژاندارمری تو هر دوشم داستان داشتم تو شهرک معلم پایین شهر سر کوچه خودمون 2 تا دختر شب رفتن بیرون دیگه نیومدن جنازشون رو تو زمین کشاورزی جلویه خانمان پیدا کردن اخری نگرفتنشان حرامزادها....
تو ژاندارمری یه مرافعه قمه کشی مسخره شد دقیقا جلویه در خونمون البته اخراش بود:D کرمانشاه مهمان نوازن با مسافرا خوب تا میکنن این عیدیم خیلی خلوت بود بهترین زمان برای سفر به شهر باستانی ایران بود.حالا تو با یه سفر انتظار داری چه بینی>!! من خودم به شخصه با مردم اصفهان تمیزیش و ... حال کردم ولی نمیدونم واقعا تو شهرش چه خبره
یه تنه کرمانشاه رو با خاک یکسان کردی:D

r2_irooni

Registered User
لایک‌ها
54
دخترای کرد اونم کرمانشاهی خیلی آنرمالن. خودخواه، ندیدبدید، از خودراضی. دختراشون هم بدون استثناء چاقن. خیلی هم احساس خوشگلی میکنن، اونقد هم خاله زنکن که نگو و نپرس.

نه داداش اینجوریا هم نیست . از خوبیشونه که مغرورن :)

r2_irooni

Registered User
لایک‌ها
54
دختر جنوبی میتونه جذاب باشه اما نمیتونه خوشگل باشه مثل کردها. از بس که کردها آدمایی هستن که خوب زیاده میونشون غرور دارن. و البته این غرور خیلی خوبه چون غیر کرد کمه و نژادشون سالمه نسبت به جاهای دیگه.
ویویان جنوبی لونده خوشگل نیست

r2_irooni

Registered User
لایک‌ها
54
بالاخره بریم کرمانشاه با نه؟

بله شما برو برای تفریح کن کردستان مردم عالی هوا عالی. طرف دخترامونم نرو اعصاب نداریم مثه شهرهای دیگه نیس میکشیمتون :دی

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200
دخترای کرد اونم کرمانشاهی خیلی آنرمالن. خودخواه، ندیدبدید، از خودراضی. دختراشون هم بدون استثناء چاقن. خیلی هم احساس خوشگلی میکنن، اونقد هم خاله زنکن که نگو و نپرس.

اون دختره توی خوابگاه رو میگی ؟!!
khandidan_2.gif
بابا حالا یه نفر اینطوری بود ، دلیل نمیشه که همشون اینطوری باشن

البته من با کردها برخورد نداشتم ، ولی شجاعتشون رو ستایش می کنم . برعکس بعضی ها که به طور ذاتی ترسو هستند ، نمونه ش همین استارتر !

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
با کردهای طرفهای خودمون زیاد بر و کار داشتم و اخلاقاشون رو خوب میدونم.
در مورد دخترهایشان تا جایی که من دیدم واقعا مثل هندی ها هستن .اغلب همچین خوشگل نیستن ولی تک و توک که بینشان خوشگل پیدا میشه دیگه واقعا خوشگل هستن

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
به نظر من کمی داریم زیاده روی می کنیم.
کردها ، لرها ، آذری ها ، پارسها و .... فرقی نداره. تو همشون هم آدم خوب هست هم بد هم شجاع هست هم ترسو هم نامرد هست هم مرد ....
فرقی نداره تو هر قشری آدم همه جور هست.

ولی خارج از بحث دقت کردید اینو که می گم تو تهران صادقه تو شهرهای دیگه کمتر دیدم.

تخلیه چاه فقط قشر آذری هستند اصلا ندیدم کس دیگه ای کار کنه هر کدوم رو هم زنگ می زنی لهجه دارن
اتوبار ها، برای اسباب کشی فقط کرد هستند تو این سی و اندی سال از زندگیم کسی رو غیر کردها ندیدم کار کنه.
غذا خوری های بیشتر دست لر هاست منطورم رستوران هاست (البته نه همه تقریبا 90 درصد)
بازار موبایل و واردات 80د درصد دست عرب هاست.
مملکت و دولت 95 درصد، بازار 80 درصد و کارخانجات 100 درصد دست اذری هاست.
این پارسهای بی خاصیت (خودم شیرازیم ، به جد و آباد تون بر نخوره بیاید بگید به پارسها توهین کردی) %&^. هیچی دستشون نیست.

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
این پارسهای بی خاصیت (خودم شیرازیم ، به جد و آباد تون بر نخوره بیاید بگید به پارسها توهین کردی) %&^. هیچی دستشون نیست.

هیچی دستمون نیست
چون دادیم دست همه :دی ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا