• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا مردم کرمانشاه اینطورین ؟!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
pokerface.png
والا ما تو شهر قدم زدیم فکر کردم رفتم وسط پادگان **** !! همه مردا ریش دار و یقه رو انقدر بالا بسته بودن فکر کنم به زور نفس میکشیدن !! زنا هم که دیگه از همون خواهرا بودن !!
Facepalm.png
چیز دیدنی ندیدم
HTj.png

کجاااا؟؟

Sent from my GT-P7510 Using tapatalk 2

Chilbuk

Registered User
لایک‌ها
190
من تا حالا کردستان نرفتم ...
فقط پارسال چند روزی رفته بودم ارومیه (خونه ی خواهرم اونجاست) توی اون شهرم کرد زیاد بود ... بعضیاشون لات و لوت اند :D بعضیا هم خیلی مظلوم و سر به زیر .... کلا آدمای دوست داشتنی ای هستند کردها ...

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
اول از همه بگم عجیبه من این تاپیک رو ندیده بودم!
و خیلی خوشحال شدم از اینکه تعدادی از دوستان از شهر ما تعریف کردن
به هرحال هر شهری بدی هایی داره و خوبی هایی داره که کرمانشاه هم از این عمر به هیچ وجه مستثنی نیست
ولی از همین اول مشخص کنم حدود 90 درصد کرمانشاهی ها از کرمانشاه و مردمش خوششان نمیاد!!
جالبه و عجیبه و همشان میگن ما توی این شهر نمیمانیم ولی هرکی رفته زودی برگشته!
در مورد پهلوان و جنگ و دعواهایی که از کرمانشاه میگن:
کرمانشاه به خاطر موقعیت خاصی که توی ایارن داشته و مرزی بوده و نقطه حساسی بی ایران و عثمانی بود شاهان ایرانی این قسمت از غرب که کرمانشاهان بوده و شامل(کرمانشاه - همدان - سنندج - لرستان- ایلام) بوده رو از نظر فرهنگی و آموزشی خیلی در مضیغه میزاشتن و هیچ وسبله آموزشی و پیشرفتی رو برای مردمش فراهم نمیکردن ! چرا ؟ برای اینکه بچه های این مناطق با حالت بی فرهنگی و کوچه خیابانی و لات و لوت بار بیان تا اگه مرز های ایران مورد تعرض قرار گرفت این مردم غرب بدون هیچ ترسی و با تمام روحیه جنگندگی و لات و لوت بازی جلوی دشمن رو بگیرن
که همین قضیه هم توی جریان جنگ عراق هم به واضح مشخص بود که به هیچ وجه دشمن نتانست کرمانشاه رو ببینه چه برسه بهش برسه!
ایلات و عشایر کرمانشاه هم تو این موضوع نقش زیادی دارن
مخصوصا ایلات بختیاری و جمهور
و اینکه در زمان های نچندان دور در کرمانشاه تعدا زورخانه های زیادی وجود داشته وافراد لوتی منش و با مرام زیادی داشته به خاطر همین اونموقع میگفتن اینجا همه پهلوانن + اینکه شما حساب کنید روحیه کرد بودن و گرم و مهمان نواز بودن رو با روحیه زورخانه ای و پهلوانی و علی منش بار آمدن کنار هم بزارید ببینید اون زمان اگه کسی وارد کرمانشاه میشده چقدر مورد لطف قرار میگرفته و خوشش می آمده از این مردم
و از همه مهمتر به خاطر اینکه مردم این منطقه از همون اول علاقه خیلی زیادی به امام علی داشتن و مهری که نسبت به اهل بیت داشت اکثر مهمانهایی که از کرمانشاه رد میشدن زائر کربلا بودن و به همین دلیل به شدت مورد لطف و توجه کرمانشاهی ها قرار میگرن و همین الانشم همینطوره
شما از کاروانهایی که پیاده میان از کرمانشاهبه سمت کربلا میرن بپرسید که مرد اینجا چقدر تحویلشان میگیرن
آخ خسته شدم دیگه
کلن بحث زیاده -شب بلند است و قلندر بیدار
اگه کسی اطلاعات دیگه ای هم خواست من در خدمتشم
سلام

لیدیز اند جنتلمن ما یه چند روزی رفتیم سمت کرمانشاه . طی این چند روزی که کرمانشاه بودم جز خوبی

و ادب از مردم کرمانشاه چیزی ندیدم , عصن اینقدر از مردمش و آب و هواش خوشم اومد که اگه شغلم

بهم اجازه میداد جم میکردم میرفتم کرمانشاه . به جز راهنمایی و صحبت در مورد بازار کارم در کرمانشاه

, عادتمه با مردم هرشهر بشینم یه چند کلمه ای صحبت کنم . اینقدر صبور و باحوصله هستند که حد و

حساب نداره . پیش خودم گفتم شاید یکیشون اینطوریه . نفر دوم , سوم , چهارم , دیدم نه انگاری

اکثرشون اخلاقاشون مثله همه . چقدر هم شهرشون تمیز بود , عصن خیلی خونگرم بودن

دنده کباب هم که دیگه نگو

واقعا چرا ؟ چرا ما نه ؟ چرا اونا نه ؟
ممنون دوست عزیز خیلی خوش آمدید و به عنوان یه نماینده از شهرمان خوشحالم که بهتان خوش گذشته
امسال از شلوغ ترین سالهای کرمانشاه از نظر مسافرت بود
واقعا طاقبستان دود کباب اجازه نمیداد آدم نفس بکشه! ولی زندگی های های جریان داشت
رفتیم کبابی معروف طاقبستان(اسمشو نمیارم تبلیغ نشه:دی) کباب بزنیم مهمان یکی از دوستان ساعت 9

شب گفت تمام شده! ولی خوب برای اولین بار مزه دنده کباب رو که همه تعریفش میکردن چشیدم!
ماهم که اونجا میچرخیدیم میگفتیم پس چه میگن این ملت که وضعمان خرابه و ....
هیمنطوری هاج و واج مانده بودیم ، کلن منطقمان هنگید!
داداش من و شما چون خودمون تهرانیم ، فک میکنیم بده
از هر کی از هر استانی بپرسی میگن تهرونیا با مرامن و بهترین شهر ایرانه
ولله نظر کرمانشاهی هارو بخوای بپرسی اینطوری نیست
کرمانشاهی ها تهران رو فقط جهت کار و پیشرفت قبول دارن و اگه بیان به جهت کار میان
وتجربه نشان داده زیاد با تهرانی ها بخصوص لهجشان نمیسازن!
البته کمی هم دقت کن رفیق.
اگر به دیوارها دقت کنی بیشتر اگهی های ترحیم برای جوانهاست.
مدتی طولانی کار من در کرمانشاه بود. انصتفا مردمی بودن خونگرم و مهربان.
اما همیشه وقتی تو خیابون قدم میزدم رو دیوارا فقط اگهی ترحیم جوانها رو میدیدم. این خیلی منو ناراحت

میکرد.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
متاسفانه آره این یکی از معذلات کرمانشاهه واقع اعلامیه جوانان توش زیاده
هم به خاطر دعوا هم به خاطر سکته هم به خاطر اعتیاد!
عمو امام علی هم مال کرمانشاه هست ، ولی من اصلن باهاش حال

نمی کونم !
در نتیجه همه ی کرمانشاهی ها خوب نیستند !
نه خیر جان عمت! بیا حال کن! دمه در بده!
اتفاقا خدارا شکر میکنم که یکی مثل شما کاملا منو دشمن بدانه
اونجا هم رفتم چون میخواستم برم قلعه یزدگرد ولی توقف نداشتم توش . کار درستی میکنن پرچمش

میکنن , عصن دختر نباید خطایی ازش سر بزنه ( خطاب به خودم : )
s050.gif

اتفاقا چون شهر رو نمیشناختم پائین شهرش هم رفتم . رفتم هتلاش هیچ کدوم جا نداشتن . چرخیدم

چرخیدم رفتم یه خیابونی بود که پر مهمان سرا بود , فکر کنم پائین تر از میدان آزادی بود . اومدم از

ماشین پیاده شم دیدم جوش یه جوریه , همه سیبیل یه سری هم کنار پیاده رو جنسای دست دو گذاشته

بودن برای فروش ( مثل جنسای دزدی ) بعد رفتم در اولین مسافرخونه روش زده بود : ورود معتاد

ممنوعپریدم تو ماشین د برو
اون دره گاراژ بوده - کاشی کاری - کوچه لکا
کلن این دو نقطه آخرش گند زدن به کل کرمانشاه
احتمالا اونجا کسی بهت نگفت : سی دی سی دی سی دی *؟!& یا ترامادول ترامادول پاسور؟!
چرا ؟ یعنی جووناشون خودکشی میکنن ؟ یا چاقو و چاقو کشیه ؟
نه خودکشی خیلی کمه ولی چاقو کشی هست
البته خدارا شکر الان خیلی کمتر شده خیلی
تقریبا فرهنگ مردم خیلی بالاتر رفته که بیشترش به خاطر سطح سواد مردمه
اون جعفر آباد هم که دوستان اشاره کردند چندسالیه یکی از بهترین فرماندهان نیروی انتظامی رو کردن

فرمانده نیروی انتظامی اون منطقه و خیلی خیلی اونجارو درست کرده
البته جعفر آباد کرمانشاه کرد نیستن و قوم لک هستن که اونجا میشینن

عنوان تاپیک گمراه کنندس!
حمید اومدی شهر ما؟
آره داداش آمده بی معرفت خبر هم نداده!در خدمتش باشیم
دخترای کرد اونم کرمانشاهی خیلی آنرمالن. خودخواه، ندیدبدید، از

خودراضی. دختراشون هم بدون استثناء چاقن. خیلی هم احساس خوشگلی میکنن، اونقد هم خاله زنکن که

نگو و نپرس.
آیا .*؟& همه را به کیش خویش پندارد؟!
من همیشه فکر میکردم که این منم نسبت به نوشته های شما حساسم ولی خداراشکر میبینم که 95 در صد

با من هم عقیده ان
چرا شما فکر میکنی بقیه مشکل دارن و شما بهترینی ؟
چرا فکر نمیکنی که این خودتی که مشکل داری پس بهتره خودت رو درست کنی؟
شما رو به دستورات و راهنمایی های اسلام عزیز در این رابطه دعوت میکنم
امیدورام انتقاد منو درست بپذیرید و دوباره به توهین و دری بری ........بگذریم
در ضمن یه نکته ای رو هم بگم
دخترای کرمانشاهی اتفاق خیلی لاغرن و تقریبا از نظر قد بین متوسط و قد بلند قرار دارن
آنچنان هم زیبا نیستند و بر اساس نظر خود کرمانشاهی ها دخترای تهرانی خوشگل ترن!

ندید بدید واقعا کلمه زشتیه , زشت تر از اون اینه که یک بانو این واژه رو به کار ببره , من واقعا براشون

متاسفم
طبق معمول جلوی هم اتاقیای کردش گ.گ کرده اونا هم حسابی از خجالتش در اومدن , هنوز که هنوزه تو

چهره ایشان آثار شکنجه به وضوح دیده میشه
با شما موافقم وبسی موجبات خنده و شادی مرا ایجاد کردید
مخصوصا اون قسمت آخر! ممنون
بعله. دخترای شیرازی خیلی نرمالن
مشت نمونه خرواره عزیز. شما بیاید دانشگاه ما و از هر غیر کردی که میخواید درباره دخترای کرد نظر

بپرسید. من براساس مشاهدات خودم و دوستانم در نمونه ی دختران کرد هم دانشگاهیم میگم.

بازم با یه دختر کرد اونم کرمانشاهی هم اتاقی ام، این دخترِ رو تو کل خوابگاه فقط من تحملش میکنم.

کردا تو خوشگلی انگشت کوچیکه دخترای جنوبی هم نمیشن. ندیدبدید هم در مورد بعضی از دخترای کرد

واقعا صادقه.
حتما مشکل از دانشگاه شماست نه اون کردها!!!
گرچه در دانشگاهی که شما توش تحصیل کنید انتظاری بیشتر از این نمیره
ببخشید دیگه خیلی نسبت به شهرم غیرتی شدم شما خیلی زیاده روی کردید و اغراق
سی اینا حاظرم هر کجا باشم غیر از این لجن....مرداش و جواناش بد

دهنترین هستن تو کل ایران(پس شما تهران نرفتی و مخصوصا تو جمع رفیقهاشان)
.دختراش بد اندام ترین و مغرورترین اصلا معروفن ....
خوب بد اندامیش رو من ندیدم شاید شما اندامهای زیادی دیده باشی؟! مخصوصا در منطقه ای که سکونت

دارید!
ولی از لحاظ مغروری به خاطر این مغرورن که مثل تهران یا یه سری شهرای دیگه با یه دنبالشان افتادن

و لبخند و چشمک و اینا به این سادگیا پا نیمدن و حیاشان زیاده و کلن هنوز به اون سطح بی حیایی

بعضی شهرای دیگه نرسیدن که به راحتی با پسرا دم خور بشنو لاس بزنن
که باز جای شکرش باقیه
ولی خدایی اگه بخوای به عنوان زن آیندت انتخابشان کنی از هیچی برات کم نیمزارن و هیمشه خودشان رو

پایین تر از کسی که دوستشان داره میبینن!
تا حالا خدا بار دیدم قمه کشی چاقو کشی وسطط خیابون پلیس هم که هیییییییییییچ.
به داداش من تیر اندازیشم دیدم پلیسم واقعا جرات نمیکرده بیاد جلو
ولی خوب مثل همین قضیه تو تهران یا شیراز یا خیلی جاهای دیگم دیدم پس جای تعجب نداره
البته پلسای بدبخت ایران هم واقعا آنچنان احساس وظیفه نمیکنن بی چاره ها برای یه تیری که در کنن باید

کلی پرسش و پاسخ جواب بدن ولی بازم دلیل نیمشه پلیس باید دلیر باشه ولی فساد توی پلیس ایران بیداد

میکنه(به شخصه خیلی دیدم)
یه محلایی داره تو خود کرمانشاه که دوره ماشینت میگیرنت کنار خیابان وایمیسن اسلحه میفروشن .
خدایی این دوتا رو ندیدم
ولی همیشه همیشه همیشه کرمانشاهی جماعت(خیلی از دهن دوستای خودمم شنیدم) این دوتا تیکه رو به

همه غریبه ها مخصوصا غریبه های فامیل که ادعای روداری کنن میگن حالا نمیدانم دلیلش چیه ؟!

میخوان چی ثابت کنن الله اعلم!
یه منطقه داره ماله لکاس پلیس ...
جعفر آباد!
نموکنه که یه جریمه بنویسه .
چهار راه رشیدی! کلن اینجا مستمر آزاده ! خر بیاره باقالی بار کن!
جعفر ابادی داره که تو خانه هر کس دسه کمی شاه کش هست.
اینم میگن ولی ما که ندیدیم دروغ بده!
تازه من شنیدم تانک هم توی زیر زمین خانشان قایم کردن!
و تازه ار پی جی هم دارن!
کلن شنیدم دارن اون زیر میرا کلاهک هسته ایم میسازن!
تو مرکز شهرش با خیال راحت یارو چاقو میکشه با شلوار جافی
کلن یه فرهنگ بد مردم کرمانشاه این شده که هرکس که شلوار جافی میپوشه ادعای جالی میکنه!
و بدبخشتیش اینجاست که مردم هم اینو باور کردن و همه شلوار جافی پوش هارو به یه چشم

میبینن(خلافکار)
و ....خلاصه امنیت صفر مردم قاطی از هر کسم بپرسی میگن هر بار پا میزاریم بیرون جانمان کفه

دستمانه تو اب قرسوشم که هر روز یه جنازه یا سر بریده در میارن
بسه دیگه دروغ تا چه حد بابا بس دیگه حسن نگو حسن ، یعنی یک کلاغ چهل کلاغ رو گذاشتی توی

چیبت کردیش یه کرد هزاران کرد!
بی چاره قرسوی آرام

.و هزاران هزار بدبختی گشاد بازی بیخیالی نداشتن ارامش ....دیگه.
عججججججب ولی خوب این گشادی خیلی از جوانای کرمانشاهی رو به شدت قبول دارم
اصلا دنبال کار نمیرن و داد از بیکاری میزنن و از اونور منتظرن یکی بیاد درخانه با گلو شیرینی ببردشان

یه شغل توپ دولتی با حقوق عالی و پشت میز نشینی
اصلا نمیخوان تن به سختی بدن خیلی اهل رفیق بازی و الاف بازی و تنبلین!
البته در مورد همه جوانهاش صدق نمیکنه بیشتر به اونهایی صدق میکنه که تحصیلات چندانی ندارن و

بیشتر تیریپ جالی میزنن!

باز= تو خود شهر چند وقت پیش درگیری مسلحانه شد با پلیس که از صبح تا عصر صدای گلوله میامد

کلیپاش هست .
بابا تو دیگه کی هستی بی خیال بابا بی خیال
یعنی فقط بزارنت یه شخصیت یا یه جایی رو ویران کنی اصلا نابودش میکنی
احیانن شما فامیلی دوری با این یارو همساده توی کلاه قرمزی نداری؟!
این جریان تیر اندازی هم ماله اون جریان سرقت مسلحانه از ماشین های حمل پول بود
این سرقت اگه دسوتان اطلاع ندارن بدانن که از سریع ترین هوشمندانه ترین و موفقیت آمیز ترین سرقت

های بزرگ جهان محسوب میشد ولی خوب اطلاعات کرمانشاه بسیار قویه و این گروه حرفه ای و واقعا

باهوش رو (از اینکه خیلی خانواده هارو توی اون جریان دزدی بدون سرپرست کردن ازشان متنفرم ولی از

نوع زیرکی و سرعت توی کارشان منو به حیرت فرو بردن و خیلی واقعا حال کردم و یاد فیلم های 11-

12-13 یار اوشن افتادم!البته روی انارو کم کردن!)
خیلی سریع رد یابی کردن و گیر آوردن با اینکه این گروه هیچ ردی از خودشان به جا نذاشته بودن
و توی یه خانه مسکونی تقریبا توی مرکز شهر و توی یه منطقه شلوغ مسکونی زندگی میکردن گیرشان

آوردن و همشان رو به غیر از سر دستشان دستگیر کردن
همونطور که دوستمان اشاره کردن این عمیلیات از صبح تا عصر با تیراندازی زیادی طول کشید
و حتی یه نفر از بهترین مامورین نیروی انتظامی کشته شد
سر دسته دزدها هم خودش رو کشته بود و حاضر به تسلیم نشده بود!
برنامه شوک هم که نشان داد همه قضیه رو فکر کنم برای دانلود موجود باشه.
خلاصه نشتین رو ابریشم دارین خیال بافی موکننین یه سال نمیتانید اینجا دوام بیاریین ما شهرمان از

ساعت 8-9 شب همه میبندن کسی جرات نموکنه شب بیاد بیرون (شبا خوناشاما میان).
چی میگییییی!؟
من خودم دیشب ساعت یک نصفه شب با سرعت 100 تا تو خیابان خلوت امدم خانه پَ چرا می چیزی ندیدم؟! عججججججب
خداراکش کرمانشاه جزو او شهرایی هست که حتی اگه نصفه شبم به چیزی نیاز داشته باشی با یه چرخ توی شهر میتانی نیازتا رفع کنی و خیلی از مغازه ها بازن
داداش اونجا همه دانه که از سر شب که هوا تاریک میشه انگار رفتی شهر ارواح و انگار خاک مرده اونجا پاشیدن
یه شب ساعت 11-12-1 شو وخی برو طاقبستان ببین چه خبره مل خانوادگی ریختن اونجا
شما چپیدی توی آپارتمان چند صد میلیونیتان توی 6 بهمن(یکی از بهترین جاهای کرمانشاه) چیزی نمیبین
وخی وخی بینم از رو او فرش ابریشمی وخی!
خود من تو بهترین

جایه شهرررررررر شیشه بهمن با چند تا موتور زور گیری کردن ازم.
خو په داشی موخوای بیان اینجا مسکن و طاقبستان زور گیری بکنن که مردم هیچی ندارن
دیه او دزدم یه ذره شعور را داره که باید کجا بره بری دزی!
ولی باز مردمان خوب طبیعت هوا و

... که خیلیا زمین گیر کرده وگرنه دیگه کرمانشاه که کرد نشین بودن مرده
؟!
تکزاس خوبه میزنن همو اخری موکشن خلاص ولی اینا چون

کرمانشاه محد بیکاریه کار جواناش شده معرکه گیری تو شریعتی جللویه در خانمان تا امدم بیرون یهو

دیدم 20 نفر دارن میدوان خونی مالی 20 نفرم پشت سرشان با قمه به اندازه یه متر خدا وکیلی میزد به

فیل نصفش میکرد یاروها هم قمشانه بلند میکردن تا به یارو بزنن هی بهش نموخورد بعد رفتم پایین دیدم

زدن فرق سر یه مرد کامل وا کردن .حالا بزنن بکشن همه ولی تو خیابان اگه بزنن زنو بچه مردم چه این

وحشیا حیوان....خدا وکیلی هر کدامتان یدانه از این صحنه ها ببینه تا اخر عمرش نمیاد کرمانشاه
دهنت سرویس انصافا...پس بخت با شوما یار بوده ک تا

الان زنده ای:دی
25r30wi.gif

دقیقا بنده هم از 5 عید تا 11 عید همین سال کرمانشاه بودم واقعا

مردم خوبی داره داشتم با یه بنده خدایی صحبت می کردم که ماشین رو قفل کنم برم یه خرید کنم از مغازه

بر گردم داشتم درب ماشین رو قفل می کردم که طرف بهم گفت اینجا دزد نداره ما کرمانشاهی ها دزد داشته

باشیم خودمون سرش رو می بریم انقدر من حال کردم از مرامشون که نگو (حالا تهران خراب شده ماشین

تو پارکینگ و نگهبان رو زدن 400 تومن هم گذاشتن رو دستم )یکی از بهترین مسافرت های من بود

عکساشم هست حالا حسش بود اپلود می کنم .
خوشحالم که از کرمانشاه لذت بردید.
لامصب تو هنرستان بودیم مرافعه شد طرف نمیدانم از کجاش یهو یه

قمه ای دراورد .همه هم اعدام کردن ارواح.....نشان .چند وقت پیش ریختن تو پاسگاهی از سرباز درش تا

کل ادمایه توشه تیر باران کردنو امدن کلا پلیسم اینجا پلیشه.تا اینجا شد خود کرمانشاه ولی شهرستانش

که اصلا نمیگم چه خبره...رفتین کرمانشاه سری به شاه اباد بزنین و وهابیا عزیز اونجا که راه میرن سر

مردمه مثله گوسفند میبرن
اون قسمت پاسگاهرو که میگی یه منبع بده ببینم!!؟ عجب
جان من اینارو از کجات در میاری!
داداش پس شما حتما لازمه یه سر به جنوب بالاخص به اهواز بزنی که

ببینی با مرام و خونگرم و مهمان نواز و لوتی ترین مردم ایران رو کجا داره
البته دلیل بر این نیست که بقیه شهرها اینطور نیستن ولی ما همه رو باهم داریم
همین چند وقت پیش برای مسابقه آمده بودیم اهواز واقعا خیلی حال کردم
شهر خوبی دارید البته ما چند ساعت بیشتر فرصت نداشتیم توش بگردیم
شب رفتیم اون بازار معروفه کنار کارون
یارو فلافلی معروفه گفتیم ببینیم این همه میگن فلافل جنوب فلافل جنوب چطوریه دیدیم نه بابا هیچ جا فلافلش کرمانشاه اونم منوچ فلافل نمیشه!
ولی یه بستنری فروشی رفتیم اسمش نمیدانم حاجی چی چی بود؟
خیلی برخورد فروشنده هاش گرم و صمیمی بود (البته ماهم گرم و صمیمی بودیم) و کلی بگو بخند کردیم
یه بستنی کیلویی توپم داد خوردیم خیلی چسبید از نظر قیمتی هم عالی بود کلن خیلی باهاش حال کردم
رفتی سلام برسان بکو بچه های کرمانشاه که آمده بودن برای مسابقات و بحث فوتبال و .. اینا شد سلام رساندن!
عاغا اين خاطرات شوما منه ياد آقاي همساده كلاه قرمزي ميندازه
دقیقا دمت گرم کلی خندیدم
25r30wi.gif

حالا من یه سر میرم کرمانشاه ، ولی اگه اتفاقی برام بیفته و کشته

بشم می گیرم این حمید نیم سوز کذاب رو می کشم !
شما خواستی بیای نامردی نکنی ها حتما خبر بدی!
قبلشم هر کاری میخوای با حمید آقای گل بکنی بکن بعد بیا
در عالی بودن کرمونشاهی ها که حرفی نیس
فوق العاده ان
اما تو ترمینالش یه سری افراد ورق فروش هستن که ورق های آشغال خیلی ارزون رو به قیمت های خیلی

بالا می فروشن!
خوب شما چرا خریدی؟
مردم کردستان خیلی خوبن
و یه چیزی هست که مردم کردستان با کرمانشاه زیاد خوب نیستن با هم (تیکه کلام کردستانی ها به

کرمانشاهی ها الان 19 کشتان کیم ) اینو تو خانه دانشجویی بودیم که یک سنندجی و کرمانشاهی بودن
همه جای دنیا خوب بد هست کرمانشاه و کرمان یا تبریز یا ساری یا...... همه اینجور ادما دارن
ولی من که چند باری رفتم کرمانشاه زیاد جالب نبود
چاق کشیدن واسه پسر خالم که با چاقو زدنش
ولی این کرمانشاهی ها خدایس اخرشن سر جیک ثانیه تیکه بارت میکنند اصلا" عجیب اخر خنده هستن
رفته بودیم طاق بوستان اونجا کبابی زیاده کباب سفارش دادیم بعد طرف اومد گوجه بذارم گفتم گذاشتی که

گذاشتی نگذاشتی هم نگذاشتی طرف گفت اصغر داشی برا ترانه جدیده نایت نایت ننایت ننایت خالو(معنیش

هم همون قبلی هست)
کلا" مردم خوبی داره ولی یه عده مردم هستن که زیاد آروم نیستن چاقو کش زیاد داره
خلاصه هر پنج انگشت مثل هم نیستن
هر جا خوب بد داره
موفق باشید
خوب دوست عزیز خدایی یعنی پسرخاله شما هیچ کاری نکرده بود که اونا براش چاقو کشیدن؟
همینطوری رو هوا براش چاقو کشیدن؟
در مورد سنندجی ها هم بگم درست گفتی ولی کلن سنندجی ها از کرمانشاهی ها میترسن دلیلشم به طور واضح نمیدانم!
کرمانشاه یه خوبی داره اینه که آدم توش حوصلش سر نمیره :

دی
این دعوا و قمه کشی هم که میگن به خاطر یه قوم مهاجره که توی بعضی از مناطق کرمانشاه ساکن شدن

و یه جورایی مایع ننگ کردها و مردم اصیل کرمانشاهن و اکثر دزدی ها هم به خاطر وجود مبارک اوناس.

وگرنه توی مناطق خوبش اگه برید واقعا لذت میبرید و به عنوان یه خاطره خوب همیشه تو ذهنتون

میمونه.
سلام رفیق چطوری خوبی؟
رفتی همدان دیگه کم پیدایی؟
باهات موافقم دقیقا همینه
+ اینکه الان اکثر ساکنین جدید کرمانشاه از دهات های اطرافش آمدن و کلن صورت خوبی به شهر ندادن
همین همسایه جدید ما تو پشت بامش مرغ و خروس نگه داری میکنه! و شبا صدا مرغ و خروس میاد!
به خاطر همین قضیم هست کرمانشاهی ها یه تیکه خفن درست کردن و به هرکسی که ناجور رفتار کنه مخصوصا توی رانندگی میگن: میگن شهر خوشه!

و از همه مهمتر به کرمانشاه بیاید و از این شهر لذت ببرید
و مطمئن باشید مردم این شهر بهترین برخورد رو با مهمانها دارند
حتی پیشنهاد مکینم حتما به آبادی های و ایلات و عشایر اطراف کرمانشاه هم برید تا به مهمانوازی واقعی کرمانشاهی ها پی ببیرد

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
اول از همه بگم عجیبه من این تاپیک رو ندیده بودم!
و خیلی خوشحال شدم از اینکه تعدادی از دوستان از شهر ما تعریف کردن
به هرحال هر شهری بدی هایی داره و خوبی هایی داره که کرمانشاه هم از این عمر به هیچ وجه مستثنی نیست
ولی از همین اول مشخص کنم حدود 90 درصد کرمانشاهی ها از کرمانشاه و مردمش خوششان نمیاد!!
جالبه و عجیبه و همشان میگن ما توی این شهر نمیمانیم ولی هرکی رفته زودی برگشته!
در مورد پهلوان و جنگ و دعواهایی که از کرمانشاه میگن:
کرمانشاه به خاطر موقعیت خاصی که توی ایارن داشته و مرزی بوده و نقطه حساسی بی ایران و عثمانی بود شاهان ایرانی این قسمت از غرب که کرمانشاهان بوده و شامل(کرمانشاه - همدان - سنندج - لرستان- ایلام) بوده رو از نظر فرهنگی و آموزشی خیلی در مضیغه میزاشتن و هیچ وسبله آموزشی و پیشرفتی رو برای مردمش فراهم نمیکردن ! چرا ؟ برای اینکه بچه های این مناطق با حالت بی فرهنگی و کوچه خیابانی و لات و لوت بار بیان تا اگه مرز های ایران مورد تعرض قرار گرفت این مردم غرب بدون هیچ ترسی و با تمام روحیه جنگندگی و لات و لوت بازی جلوی دشمن رو بگیرن
که همین قضیه هم توی جریان جنگ عراق هم به واضح مشخص بود که به هیچ وجه دشمن نتانست کرمانشاه رو ببینه چه برسه بهش برسه!
ایلات و عشایر کرمانشاه هم تو این موضوع نقش زیادی دارن
مخصوصا ایلات بختیاری و جمهور
و اینکه در زمان های نچندان دور در کرمانشاه تعدا زورخانه های زیادی وجود داشته وافراد لوتی منش و با مرام زیادی داشته به خاطر همین اونموقع میگفتن اینجا همه پهلوانن + اینکه شما حساب کنید روحیه کرد بودن و گرم و مهمان نواز بودن رو با روحیه زورخانه ای و پهلوانی و علی منش بار آمدن کنار هم بزارید ببینید اون زمان اگه کسی وارد کرمانشاه میشده چقدر مورد لطف قرار میگرفته و خوشش می آمده از این مردم
و از همه مهمتر به خاطر اینکه مردم این منطقه از همون اول علاقه خیلی زیادی به امام علی داشتن و مهری که نسبت به اهل بیت داشت اکثر مهمانهایی که از کرمانشاه رد میشدن زائر کربلا بودن و به همین دلیل به شدت مورد لطف و توجه کرمانشاهی ها قرار میگرن و همین الانشم همینطوره
شما از کاروانهایی که پیاده میان از کرمانشاهبه سمت کربلا میرن بپرسید که مرد اینجا چقدر تحویلشان میگیرن
آخ خسته شدم دیگه
کلن بحث زیاده -شب بلند است و قلندر بیدار
اگه کسی اطلاعات دیگه ای هم خواست من در خدمتشم

ممنون دوست عزیز خیلی خوش آمدید و به عنوان یه نماینده از شهرمان خوشحالم که بهتان خوش گذشته
امسال از شلوغ ترین سالهای کرمانشاه از نظر مسافرت بود
واقعا طاقبستان دود کباب اجازه نمیداد آدم نفس بکشه! ولی زندگی های های جریان داشت
رفتیم کبابی معروف طاقبستان(اسمشو نمیارم تبلیغ نشه:دی) کباب بزنیم مهمان یکی از دوستان ساعت 9

شب گفت تمام شده! ولی خوب برای اولین بار مزه دنده کباب رو که همه تعریفش میکردن چشیدم!
ماهم که اونجا میچرخیدیم میگفتیم پس چه میگن این ملت که وضعمان خرابه و ....
هیمنطوری هاج و واج مانده بودیم ، کلن منطقمان هنگید!

ولله نظر کرمانشاهی هارو بخوای بپرسی اینطوری نیست
کرمانشاهی ها تهران رو فقط جهت کار و پیشرفت قبول دارن و اگه بیان به جهت کار میان
وتجربه نشان داده زیاد با تهرانی ها بخصوص لهجشان نمیسازن!

متاسفانه آره این یکی از معذلات کرمانشاهه واقع اعلامیه جوانان توش زیاده
هم به خاطر دعوا هم به خاطر سکته هم به خاطر اعتیاد!

s050.gif

اون دره گاراژ بوده - کاشی کاری - کوچه لکا
کلن این دو نقطه آخرش گند زدن به کل کرمانشاه
احتمالا اونجا کسی بهت نگفت : سی دی سی دی سی دی *؟!& یا ترامادول ترامادول پاسور؟!

نه خودکشی خیلی کمه ولی چاقو کشی هست
البته خدارا شکر الان خیلی کمتر شده خیلی
تقریبا فرهنگ مردم خیلی بالاتر رفته که بیشترش به خاطر سطح سواد مردمه
اون جعفر آباد هم که دوستان اشاره کردند چندسالیه یکی از بهترین فرماندهان نیروی انتظامی رو کردن

فرمانده نیروی انتظامی اون منطقه و خیلی خیلی اونجارو درست کرده
البته جعفر آباد کرمانشاه کرد نیستن و قوم لک هستن که اونجا میشینن

آره داداش آمده بی معرفت خبر هم نداده!در خدمتش باشیم

آیا .*؟& همه را به کیش خویش پندارد؟!
من همیشه فکر میکردم که این منم نسبت به نوشته های شما حساسم ولی خداراشکر میبینم که 95 در صد

با من هم عقیده ان
چرا شما فکر میکنی بقیه مشکل دارن و شما بهترینی ؟
چرا فکر نمیکنی که این خودتی که مشکل داری پس بهتره خودت رو درست کنی؟
شما رو به دستورات و راهنمایی های اسلام عزیز در این رابطه دعوت میکنم
امیدورام انتقاد منو درست بپذیرید و دوباره به توهین و دری بری ........بگذریم
در ضمن یه نکته ای رو هم بگم
دخترای کرمانشاهی اتفاق خیلی لاغرن و تقریبا از نظر قد بین متوسط و قد بلند قرار دارن
آنچنان هم زیبا نیستند و بر اساس نظر خود کرمانشاهی ها دخترای تهرانی خوشگل ترن!

با شما موافقم وبسی موجبات خنده و شادی مرا ایجاد کردید
مخصوصا اون قسمت آخر! ممنون

حتما مشکل از دانشگاه شماست نه اون کردها!!!
گرچه در دانشگاهی که شما توش تحصیل کنید انتظاری بیشتر از این نمیره
ببخشید دیگه خیلی نسبت به شهرم غیرتی شدم شما خیلی زیاده روی کردید و اغراق

خوب بد اندامیش رو من ندیدم شاید شما اندامهای زیادی دیده باشی؟! مخصوصا در منطقه ای که سکونت

دارید!
ولی از لحاظ مغروری به خاطر این مغرورن که مثل تهران یا یه سری شهرای دیگه با یه دنبالشان افتادن

و لبخند و چشمک و اینا به این سادگیا پا نیمدن و حیاشان زیاده و کلن هنوز به اون سطح بی حیایی

بعضی شهرای دیگه نرسیدن که به راحتی با پسرا دم خور بشنو لاس بزنن
که باز جای شکرش باقیه
ولی خدایی اگه بخوای به عنوان زن آیندت انتخابشان کنی از هیچی برات کم نیمزارن و هیمشه خودشان رو

پایین تر از کسی که دوستشان داره میبینن!

به داداش من تیر اندازیشم دیدم پلیسم واقعا جرات نمیکرده بیاد جلو
ولی خوب مثل همین قضیه تو تهران یا شیراز یا خیلی جاهای دیگم دیدم پس جای تعجب نداره
البته پلسای بدبخت ایران هم واقعا آنچنان احساس وظیفه نمیکنن بی چاره ها برای یه تیری که در کنن باید

کلی پرسش و پاسخ جواب بدن ولی بازم دلیل نیمشه پلیس باید دلیر باشه ولی فساد توی پلیس ایران بیداد

میکنه(به شخصه خیلی دیدم)

خدایی این دوتا رو ندیدم
ولی همیشه همیشه همیشه کرمانشاهی جماعت(خیلی از دهن دوستای خودمم شنیدم) این دوتا تیکه رو به

همه غریبه ها مخصوصا غریبه های فامیل که ادعای روداری کنن میگن حالا نمیدانم دلیلش چیه ؟!

میخوان چی ثابت کنن الله اعلم!

جعفر آباد!

چهار راه رشیدی! کلن اینجا مستمر آزاده ! خر بیاره باقالی بار کن!

اینم میگن ولی ما که ندیدیم دروغ بده!
تازه من شنیدم تانک هم توی زیر زمین خانشان قایم کردن!
و تازه ار پی جی هم دارن!
کلن شنیدم دارن اون زیر میرا کلاهک هسته ایم میسازن!

کلن یه فرهنگ بد مردم کرمانشاه این شده که هرکس که شلوار جافی میپوشه ادعای جالی میکنه!
و بدبخشتیش اینجاست که مردم هم اینو باور کردن و همه شلوار جافی پوش هارو به یه چشم

میبینن(خلافکار)

بسه دیگه دروغ تا چه حد بابا بس دیگه حسن نگو حسن ، یعنی یک کلاغ چهل کلاغ رو گذاشتی توی

چیبت کردیش یه کرد هزاران کرد!
بی چاره قرسوی آرام

عججججججب ولی خوب این گشادی خیلی از جوانای کرمانشاهی رو به شدت قبول دارم
اصلا دنبال کار نمیرن و داد از بیکاری میزنن و از اونور منتظرن یکی بیاد درخانه با گلو شیرینی ببردشان

یه شغل توپ دولتی با حقوق عالی و پشت میز نشینی
اصلا نمیخوان تن به سختی بدن خیلی اهل رفیق بازی و الاف بازی و تنبلین!
البته در مورد همه جوانهاش صدق نمیکنه بیشتر به اونهایی صدق میکنه که تحصیلات چندانی ندارن و

بیشتر تیریپ جالی میزنن!

بابا تو دیگه کی هستی بی خیال بابا بی خیال
یعنی فقط بزارنت یه شخصیت یا یه جایی رو ویران کنی اصلا نابودش میکنی
احیانن شما فامیلی دوری با این یارو همساده توی کلاه قرمزی نداری؟!
این جریان تیر اندازی هم ماله اون جریان سرقت مسلحانه از ماشین های حمل پول بود
این سرقت اگه دسوتان اطلاع ندارن بدانن که از سریع ترین هوشمندانه ترین و موفقیت آمیز ترین سرقت

های بزرگ جهان محسوب میشد ولی خوب اطلاعات کرمانشاه بسیار قویه و این گروه حرفه ای و واقعا

باهوش رو (از اینکه خیلی خانواده هارو توی اون جریان دزدی بدون سرپرست کردن ازشان متنفرم ولی از

نوع زیرکی و سرعت توی کارشان منو به حیرت فرو بردن و خیلی واقعا حال کردم و یاد فیلم های 11-

12-13 یار اوشن افتادم!البته روی انارو کم کردن!)
خیلی سریع رد یابی کردن و گیر آوردن با اینکه این گروه هیچ ردی از خودشان به جا نذاشته بودن
و توی یه خانه مسکونی تقریبا توی مرکز شهر و توی یه منطقه شلوغ مسکونی زندگی میکردن گیرشان

آوردن و همشان رو به غیر از سر دستشان دستگیر کردن
همونطور که دوستمان اشاره کردن این عمیلیات از صبح تا عصر با تیراندازی زیادی طول کشید
و حتی یه نفر از بهترین مامورین نیروی انتظامی کشته شد
سر دسته دزدها هم خودش رو کشته بود و حاضر به تسلیم نشده بود!
برنامه شوک هم که نشان داد همه قضیه رو فکر کنم برای دانلود موجود باشه.

چی میگییییی!؟
من خودم دیشب ساعت یک نصفه شب با سرعت 100 تا تو خیابان خلوت امدم خانه پَ چرا می چیزی ندیدم؟! عججججججب
خداراکش کرمانشاه جزو او شهرایی هست که حتی اگه نصفه شبم به چیزی نیاز داشته باشی با یه چرخ توی شهر میتانی نیازتا رفع کنی و خیلی از مغازه ها بازن
داداش اونجا همه دانه که از سر شب که هوا تاریک میشه انگار رفتی شهر ارواح و انگار خاک مرده اونجا پاشیدن
یه شب ساعت 11-12-1 شو وخی برو طاقبستان ببین چه خبره مل خانوادگی ریختن اونجا
شما چپیدی توی آپارتمان چند صد میلیونیتان توی 6 بهمن(یکی از بهترین جاهای کرمانشاه) چیزی نمیبین
وخی وخی بینم از رو او فرش ابریشمی وخی!

خو په داشی موخوای بیان اینجا مسکن و طاقبستان زور گیری بکنن که مردم هیچی ندارن
دیه او دزدم یه ذره شعور را داره که باید کجا بره بری دزی!

؟!

25r30wi.gif

خوشحالم که از کرمانشاه لذت بردید.

اون قسمت پاسگاهرو که میگی یه منبع بده ببینم!!؟ عجب
جان من اینارو از کجات در میاری!

همین چند وقت پیش برای مسابقه آمده بودیم اهواز واقعا خیلی حال کردم
شهر خوبی دارید البته ما چند ساعت بیشتر فرصت نداشتیم توش بگردیم
شب رفتیم اون بازار معروفه کنار کارون
یارو فلافلی معروفه گفتیم ببینیم این همه میگن فلافل جنوب فلافل جنوب چطوریه دیدیم نه بابا هیچ جا فلافلش کرمانشاه اونم منوچ فلافل نمیشه!
ولی یه بستنری فروشی رفتیم اسمش نمیدانم حاجی چی چی بود؟
خیلی برخورد فروشنده هاش گرم و صمیمی بود (البته ماهم گرم و صمیمی بودیم) و کلی بگو بخند کردیم
یه بستنی کیلویی توپم داد خوردیم خیلی چسبید از نظر قیمتی هم عالی بود کلن خیلی باهاش حال کردم
رفتی سلام برسان بکو بچه های کرمانشاه که آمده بودن برای مسابقات و بحث فوتبال و .. اینا شد سلام رساندن!

دقیقا دمت گرم کلی خندیدم
25r30wi.gif

شما خواستی بیای نامردی نکنی ها حتما خبر بدی!
قبلشم هر کاری میخوای با حمید آقای گل بکنی بکن بعد بیا

خوب شما چرا خریدی؟

خوب دوست عزیز خدایی یعنی پسرخاله شما هیچ کاری نکرده بود که اونا براش چاقو کشیدن؟
همینطوری رو هوا براش چاقو کشیدن؟
در مورد سنندجی ها هم بگم درست گفتی ولی کلن سنندجی ها از کرمانشاهی ها میترسن دلیلشم به طور واضح نمیدانم!

سلام رفیق چطوری خوبی؟
باهات موافقم دقیقا همینه
+ اینکه الان اکثر ساکنین جدید کرمانشاه از دهات های اطرافش آمدن و کلن صورت خوبی به شهر ندادن
همین همسایه جدید ما تو پشت بامش مرغ و خروس نگه داری میکنه! و شبا صدا مرغ و خروس میاد!
به خاطر همین قضیم هست کرمانشاهی ها یه تیکه خفن درست کردن و به هرکسی که ناجور رفتار کنه مخصوصا توی رانندگی میگن: میگن شهر خوشه!

و از همه مهمتر به کرمانشاه بیاید و از این شهر لذت ببرید
و مطمئن باشید مردم این شهر بهترین برخورد رو با مهمانها دارند
حتی پیشنهاد مکینم حتما به آبادی های و ایلات و عشایر اطراف کرمانشاه هم برید تا به مهمانوازی واقعی کرمانشاهی ها پی ببیرد

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114

جانم لهجه :)

یه چند باری اومدم ، خوب بوده بدک نبوده ، البته اون موقع طاق بستان را ترمیم میکردن گویا ، شهرا چرخیدیم با دوستان جالب بود در کل

ولیکن کلا از لحاظ خانوادگی دید خوبی نسبت به کردها / کرمانشاهی ها خانواده ما نداشتن این شد خودمون رفتیم بچرخیم همچین این تلسمه بشکنیم

قسمت بشه بازم بیاییم یه چرخی بزنیم

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
جانم لهجه :)

یه چند باری اومدم ، خوب بوده بدک نبوده ، البته اون موقع طاق بستان را ترمیم میکردن گویا ، شهرا چرخیدیم با دوستان جالب بود در کل

ولیکن کلا از لحاظ خانوادگی دید خوبی نسبت به کردها / کرمانشاهی ها خانواده ما نداشتن این شد خودمون رفتیم بچرخیم همچین این تلسمه بشکنیم

قسمت بشه بازم بیاییم یه چرخی بزنیم
2lxe53l.gif

خیلی خوش آمدید
دوباره بیاید خوشحال میشیم
در باره دید خانوادتان هم حق میدم
همین بحث رو ما سر یک کلاس داشتیم
استاد میگفت الان من تا بگم زاهدان شما یاد مواد مخدر و قتل و کشتن میفتید این چیزیه که شما شنیدید
ولی زاهدان یه شهر خیلی خوبو با مردمانی با سواد و با فرهنگ چون خودش رفته بود دیده بود
بستگی داره چی رو به ما فهمانده باشن ما ظاهرش رو میبینیم ولی توی باطنش نرفتیم
ممنون از نظر خوبت
در مورد اینکه گفتی طاق بستان رو بسته بودن آره متاسفانه امسال تابستان کلی مسافهارو ازار دادن
و ما میرفتیم میدیدم مسافرها هرجایی به غیر از طاق بستان چادر زدن
ولی کسایی که بلد بودن یا میپرسیدن مشکلی نداشتن
شما باید میپرسیدید و از یه راه دیگه میرفتید طاق بستان یا پارک کوهستان نپرسدید اونطوری شده
ما خودمان هر مسافری رو که میدیدم مثل شماست راهنماییش میکردیم
ممنون
یا علی

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
ya_ali_mavla جان پس اونجایی که ما رفتیم فکر کنم بدترین جاش بود نه ؟ ساعت 12 شب تو پیاده رو داشتن جنس میفروختن , اجناس دزدی بود ؟

این هتل جمشید رو هم قسمت نشد بریم توش رو ببینیم , روش که خعلی خوشگل بود

شوما چرا اینقدر شهرتون تمیزه ؟
1436.gif

صحنه هم خیلی جای قشنگی بود

راستی این طاق بستان چشمش راستکیه ؟ چند ساله داره همینطوری میجوشه ؟

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
سلام رفیق چطوری خوبی؟
باهات موافقم دقیقا همینه

سلام آقا محمد گل.خدا قوت! چند ساعت یه سره تایپ کردی!!!
آره دیگه کرمانشاه این مشکل ها رو نداشت واقعا بهشت بود.الان که رفتم یه شهر دیگه قدر اونجا رو میدونم... این مونوریل رو هم اگه زودتر تکمیلش کنن جلوه دیگه ای به شهر میده و یکم از شکل قدیمی بودن درمیاد.

درکل حرفمون اینه که اگه جاهای خوب کرمانشاه رو بگردین و پاتون به معدود جاهای بدش نرسه یکی از بهترین سفر ها رو تجربه میکنین :rolleyes:

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
حقیقته اونجا اسلحه ارزون و فراونه؟
مظنه قیمت را هم اگه دارید اعلام کنید:D

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
شما به پست ادم خوب خوردین والا همین کرمانشاهیا یه سری اصول و عقاید متحجر سنتی دارن و توی فرهنگشونه خون وباید با خون جواب داد تازه سر ادمم شاید بریدن !!!!!!!!!!

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
شما به پست ادم خوب خوردین والا همین کرمانشاهیا یه سری اصول و عقاید متحجر سنتی دارن و توی فرهنگشونه خون وباید با خون جواب داد تازه سر ادمم شاید بریدن !!!!!!!!!!

من خیلی باهاشون بودم اصلا چنین چیزی ندیدم!!!

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
نمیدونم چرا بعضی ها انقدر اصرار دارن بگن کرمانشاه تگزاسه ؟؟؟!!!!!

Last edited:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
ya_ali_mavla جان پس اونجایی که ما رفتیم فکر کنم بدترین جاش بود نه ؟ ساعت 12 شب تو پیاده رو داشتن جنس میفروختن , اجناس دزدی بود ؟
سلام
نه بدترین جاش نبوده. مرکز شهر و بازارش بوده! ولی میشه گفت کلن جایه خوبی نبوده!
ya_ali_mavla
این هتل جمشید رو هم قسمت نشد بریم توش رو ببینیم , روش که خعلی خوشگل بود
ولله ماهم هنوز خودمان داخلش نرفتیم!
قرار بود یکی اونجا به صرف غذا مهمانمان کنه که من تغییرش دادم به دنده کباب! آخه اونم هنوز نخورده بودم!
ya_ali_mavla
شوما چرا اینقدر شهرتون تمیزه ؟
306.gif

هرچی هست زیره سر این شهرداره!
ya_ali_mavla
صحنه هم خیلی جای قشنگی بود
آره چند بار رفتیم اتفاقا 14 فروردین هم اونجا بودیم!
یه بارم با دوچرخه رفتیم که خیلی حال داد.
ولی شما سرکان یا ریجاب رو ببینی چی میگی!
ya_ali_mavla
راستی این طاق بستان چشمش راستکیه ؟ چند ساله داره همینطوری میجوشه ؟
آره راستکیه
ولی خوب قبلا به شکل دریاچه مصنوعی و استخر مانند درش آورده بودن که برای اینکه ثبت جهانی بشه گفتن باید به حالت طبیعی و قبلیش برگرده
که همونطور که دیدی دارن همینکار رو میکنن و هنوزم مشغولن
کلا از بدترین اخلاق و کردار کرمانشاهیا این لفت دادن و طول دادن ساخت و سازهاست حالا چه عمومی چه خصوصی ،کلن کارگرهای کرمانشاهی خیلی تنبل و از زیر کار در رو هستن درست برعکس ترک ها!
چندسالشو نمیدانم!
درخت رحمتو دیدی؟!
سلام آقا محمد گل.خدا قوت! چند ساعت یه سره تایپ کردی!!!
آره دیگه کرمانشاه این مشکل ها رو نداشت واقعا بهشت بود.الان که رفتم یه شهر دیگه قدر اونجا رو میدونم... این مونوریل رو هم اگه زودتر تکمیلش کنن جلوه دیگه ای به شهر میده و یکم از شکل قدیمی بودن درمیاد.

درکل حرفمون اینه که اگه جاهای خوب کرمانشاه رو بگردین و پاتون به معدود جاهای بدش نرسه یکی از بهترین سفر ها رو تجربه میکنین
سلام عزیز دل
چاکرم
2lxe53l.gif

نه بابا چند ساعت نبود یه ده دقیقه یه ربعی طول کشید!ولی خوب دِینی بود که نسبت به شهرم روی گردنم بود درمقابل بعضی.....
آره این منوریل هم داستانی شده
یه مقاله خواندم راجع بهش خیلی تاسف خوردم
کاش مترو زیر زمینی میزدن خیی بهتر از این بود و سریعتر هم انجام میشد
همدان هم جایه بدی نسیت ولی نمیدانم تو هم مثل من نسبت به مردمش یه حس عجیبی داری یا نه!؟ انگار با مهمان ها زیاد خوب نیستن یه جورین!
حقیقته اونجا اسلحه ارزون و فراونه؟
مظنه قیمت را هم اگه دارید اعلام کنید
چه اسلحه ای مثلا؟! لطفا مدل دقیق و نوع اسلحه رو اعلام کنید!
با تشکر
جواب های پایین فکر کنم کاملا برای شما کافی باشه
من خیلی باهاشون بودم اصلا چنین چیزی ندیدم!!!
نمیدونم چرا بعضی ها انقدر اصرار دارن بگن کرمانشاه تگزاسه ؟؟؟!!!!!
306.gif

یا علی

new24

Registered User
لایک‌ها
300
واللا من یک خریدار از حومه کرمان(نه کرمانشاه)داشتم
پول تیپاکس رو بعد ارسال میگفت باید نصفشو بدی(خوبه تو تاپیک فروش نوشتم با خریداره)
بعد 1 ماه و نیم هم هنوز امتیاز نداده،میگه باید واسم باطری تبلتو بخری و بفرستی!!(خوبه خودم توی تاپیک گفتم حوصله رفتن و خرید باطریشو ندارم)

بهرحال به کرمانشاه سفر خاصی نداشتم(فقط یکدفعه راهو گم کردیم و از اونجا سر در اوردیم) نداشتم ولی کلا تمام مردم شهر های گرم و صحرایی ادمای خوبین

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا