• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا مردم کرمانشاه اینطورین ؟!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
شما بودی یه چیز علوم پزشکی میخوندی پی ام داده بودی رشتمو پرسیده بودی حدود 2 سال پیش ؟
هنوز دانشگاه میری که
3550.gif
بله رشته ماساژ درمانی میخونن ولی یه ماساژ ازشون خواستیم اونو نداد به ما

کلا 10 ساله داره کارشناسی میخونه

سی اینا حاظرم هر کجا باشم غیر از این لجن....مرداش و جواناش بد دهنترین هستن تو کل ایران .دختراش بد اندام ترین و مغرورترین اصلا معروفن .... تا حالا خدا بار دیدم قمه کشی چاقو کشی وسطط خیابون پلیس هم که هیییییییییییچ. یه محلایی داره تو خود کرمانشاه که دوره ماشینت میگیرنت کنار خیابان وایمیسن اسلحه میفروشن .یه منطقه داره ماله لکاس پلیس ... نموکنه که یه جریمه بنویسه . جعفر ابادی داره که تو خانه هر کس دسه کمی شاه کش هست. تو مرکز شهرش با خیال راحت یارو چاقو میکشه با شلوار جافی و ....خلاصه امنیت صفر مردم قاطی از هر کسم بپرسی میگن هر بار پا میزاریم بیرون جانمان کفه دستمانه تو اب قرسوشم که هر روز یه جنازه یا سر بریده در میارن .و هزاران هزار بدبختی گشاد بازی بیخیالی نداشتن ارامش ....دیگه. باز= تو خود شهر چند وقت پیش درگیری مسلحانه شد با پلیس که از صبح تا عصر صدای گلوله میامد کلیپاش هست . خلاصه نشتین رو ابریشم دارین خیال بافی موکننین یه سال نمیتانید اینجا دوام بیاریین ما شهرمان از ساعت 8-9 شب همه میبندن کسی جرات نموکنه شب بیاد بیرون (شبا خوناشاما میان).خود من تو بهترین جایه شهرررررررر شیشه بهمن با چند تا موتور زور گیری کردن ازم.ولی باز مردمان خوب طبیعت هوا و ... که خیلیا زمین گیر کرده وگرنه دیگه کرمانشاه که کرد نشین بودن مرده

تکزاس خوبه میزنن همو اخری موکشن خلاص ولی اینا چون کرمانشاه محد بیکاریه کار جواناش شده معرکه گیری تو شریعتی جللویه در خانمان تا امدم بیرون یهو دیدم 20 نفر دارن میدوان خونی مالی 20 نفرم پشت سرشان با قمه به اندازه یه متر خدا وکیلی میزد به فیل نصفش میکرد یاروها هم قمشانه بلند میکردن تا به یارو بزنن هی بهش نموخورد:D بعد رفتم پایین دیدم زدن فرق سر یه مرد کامل وا کردن .حالا بزنن بکشن همه ولی تو خیابان اگه بزنن زنو بچه مردم چه این وحشیا حیوان....خدا وکیلی هر کدامتان یدانه از این صحنه ها ببینید تا اخر عمرتان نمیاین کرمانشاه

بچه ها الان شوخی کردید یا جدی گفتید ؟ :(

kollack

Registered User
لایک‌ها
51
لامصب تو هنرستان بودیم مرافعه شد طرف نمیدانم از کجاش یهو یه قمه ای دراورد .همه هم اعدام کردن :p:D ارواح.....نشان .چند وقت پیش ریختن تو پاسگاهی از سرباز درش تا کل ادمایه توشه تیر باران کردنو امدن کلا پلیسم اینجا پلیشه.تا اینجا شد خود کرمانشاه ولی شهرستانش که اصلا نمیگم چه خبره...رفتین کرمانشاه سری به شاه اباد بزنین و وهابیا عزیز اونجا که راه میرن سر مردمه مثله گوسفند میبرن

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
من از اول هم به این همیت گفتم پول بزاره نظر سنجی کنه بفهمیم چه خبره!
کسی همراهی نکرد

shoar_dadan.gif

__

لامصب تو هنرستان بودیم مرافعه شد طرف نمیدانم از کجاش یهو یه قمه ای دراورد .همه هم اعدام کردن :p:D ارواح.....نشان .چند وقت پیش ریختن تو پاسگاهی از سرباز درش تا کل ادمایه توشه تیر باران کردنو امدن کلا پلیسم اینجا پلیشه.تا اینجا شد خود کرمانشاه ولی شهرستانش که اصلا نمیگم چه خبره...رفتین کرمانشاه سری به شاه اباد بزنین و وهابیا عزیز اونجا که راه میرن سر مردمه مثله گوسفند میبرن

sharmandegi.gif

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
یعنی من این وسط اسکل شدم...یکی تون میگه اینجا وحشی آباد سفلاس، یکی دیگه میاد میگه نه اونجا بهشت گمشده هیلتونه
بابا یکی بیاد راستشو بگه:wacko:

خیلی هم عالی یکه یکه اینم عکس داغ واسه چند روز پیش (همه جا ادم خوب و بد داره ولی چیزی که من فهمیدم این بود که ادمای اصیل کرمانشاهی ادم های خوبی هستن و بسیار مهمان نواز )

IMG_0024.JPG

viviyan

Registered User
لایک‌ها
212
بله رشته ماساژ درمانی میخونن ولی یه ماساژ ازشون خواستیم اونو نداد به ما

کلا 10 ساله داره کارشناسی میخونه

تکذیب میکنم. عکس هم من نیستم :happy:

حِدود 2 سال . آره خودتی.

من تا قبل از این یوزر شما رو ندیده بودم، عضویت خودتم هنوز دوسال نشده. کلا توهم زدی. :lol:

kollack

Registered User
لایک‌ها
51
دقیقا بنده هم از 5 عید تا 11 عید همین سال کرمانشاه بودم واقعا مردم خوبی داره داشتم با یه بنده خدایی صحبت می کردم که ماشین رو قفل کنم برم یه خرید کنم از مغازه بر گردم داشتم درب ماشین رو قفل می کردم که طرف بهم گفت اینجا دزد نداره ما کرمانشاهی ها دزد داشته باشیم خودمون سرش رو می بریم انقدر من حال کردم از مرامشون که نگو (حالا تهران خراب شده ماشین تو پارکینگ و نگهبان رو زدن 400 تومن هم گذاشتن رو دستم )یکی از بهترین مسافرت های من بود عکساشم هست حالا حسش بود اپلود می کنم .
نه په دارم جوک میگم اینا حقایق پشت پردس.یارو فحشو میده به کل **** بعد **** میاد میلیونی میرن .......:eek:
دزد زیاد نداره طرف شیشه یا مشروب میفرشه دیه دزدی برچه بکنه با این هم ریسک ولی دزد داره برا خانه زدنو ... یه زنی بود در عرض یه ثانیه عین فیلم سینمایی کارت عابر بانکه زد خیلی حرفه ای بود یه ساعت بدش فهمیدم چه اتفاقی افتاده .
یه بار تو بازم جز بهترین جای شهر بود یه موتور با 3 تا ادم امدن پایین برام تو یه کوچه ای افتادم دنبالم برگشم دیدم طرف اشنا بود تو باشگاه خودش سریع برگشت رفت:D

MyLGcookie

Registered User
لایک‌ها
446
من یه کوردم
دوست من تمام کورد های جهان حتی اگه یه نفر یا یه خانواده کورد در جای دور از هم زبانان خود باشند
چند خصلت دارند
1- ساده و مهمان نواز هستن تو 10 دقیقه تمام زندگیش بهتون میگه
2- شما هر چه قدر هم حرف بزنید با احترام با شما برخورد میکنه
3-اگه یه ساعت باهم باشید بارها شمارا دعوت میکند به منزلش مهمانوازن
4- همشه همه میخندن
5-زیر بار زور نمیرن حاکم نمیخوان
اگه از گرسنگی بمیرن باز هم حرف شون تغییر نمیکنه
6-بسیار رابطه مند هستن

داداش این رابطه مند ینی چی؟

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
اینی که تو میگی Texas 1870 ئه که:lol:

نخند شوما:دی همینطوره ~

سی اینا حاظرم هر کجا باشم غیر از این لجن....مرداش و جواناش بد دهنترین هستن تو کل ایران .دختراش بد اندام ترین و مغرورترین اصلا معروفن .... تا حالا خدا بار دیدم قمه کشی چاقو کشی وسطط خیابون پلیس هم که هیییییییییییچ. یه محلایی داره تو خود کرمانشاه که دوره ماشینت میگیرنت کنار خیابان وایمیسن اسلحه میفروشن .یه منطقه داره ماله لکاس پلیس ... نموکنه که یه جریمه بنویسه . جعفر ابادی داره که تو خانه هر کس دسه کمی شاه کش هست. تو مرکز شهرش با خیال راحت یارو چاقو میکشه با شلوار جافی و ....خلاصه امنیت صفر مردم قاطی از هر کسم بپرسی میگن هر بار پا میزاریم بیرون جانمان کفه دستمانه تو اب قرسوشم که هر روز یه جنازه یا سر بریده در میارن .و هزاران هزار بدبختی گشاد بازی بیخیالی نداشتن ارامش ....دیگه. باز= تو خود شهر چند وقت پیش درگیری مسلحانه شد با پلیس که از صبح تا عصر صدای گلوله میامد کلیپاش هست . خلاصه نشتین رو ابریشم دارین خیال بافی موکننین یه سال نمیتانید اینجا دوام بیاریین ما شهرمان از ساعت 8-9 شب همه میبندن کسی جرات نموکنه شب بیاد بیرون (شبا خوناشاما میان).خود من تو بهترین جایه شهرررررررر شیشه بهمن با چند تا موتور زور گیری کردن ازم.ولی باز مردمان خوب طبیعت هوا و ... که خیلیا زمین گیر کرده وگرنه دیگه کرمانشاه که کرد نشین بودن مرده

آب و هوا رو موافقم ..
ریه ام یه مرخصی رفت چند مدت:دی

مسئله ازدواج رو قبول ندارم مسئله غیرتم قبول ندارم
بستگی به این داره شما غیرت رو چی تفسیر کنی اگه منظورتون غیرتیه ک نسبت به زن دارن ب نظر من تی اشتباهین چون الان به هیچ وجه اینطور نیست ک ب زنا گیر بدن واسه بیرون نرفتن گیر بدن واسه لباس پوشیدن و ... مراسمای عروسیشونو ببین نظرت 180 درجه عوض میشه ببین چطور مراسم میگیرن میفهمی
مسئله کار یه کرد با یه کرد دیگه خیلی راحت تر کنار میاد
در ضمن کردها به شدت غریب پرستن واسه همین همه فکر میکنن با معرفتن ولی همه کردا خودشون میدونن نهایتا بی معرفتی خودشونن

غیرت روی خاک وطن منظورم بود..

شمام زیاد بند نکن به من ... برای کنترل جوّ ، باس یکی به میخ بزنم یکی به نعل:دی

دخترای کرد هم به چشم خواهری اکثرشون خوشگلن

زیبایی نه تضمین داره .. نه اعتبار
وقتی یه آبگرمکن پوکید تو صورتش ، اونوقته که..درون هم نداره ..که باهاش ادامه بدی:دی
اونجاس که زندگیت رسما" به:دی رفته .. و بالجبار باید باهاش ادامه بدی

بیشترین میزان خودکشی زنان که اکثرا به شیوه خودسوزی هستش در مناطق کرد نشین اتفاق میوفته

تایید میشه:دی

زیبایی چیه؟ :|
(تو هر قومی ..)
کلا" ترجیح میدم تنها زندگی کنم ، اما زن خوشگل ، با درون زشت نداشته باشم : )))))

misna

Registered User
لایک‌ها
49
واقعاً چرا مردم کرمانشاه اینطورین ؟!!!!

هر شهری یه مدلی هستن .... با مرام ترین مردم رو تو ایران ، تهران داره ...

داداش پس شما حتما لازمه یه سر به جنوب بالاخص به اهواز بزنی که ببینی با مرام و خونگرم و مهمان نواز و لوتی ترین مردم ایران رو کجا داره
البته دلیل بر این نیست که بقیه شهرها اینطور نیستن ولی ما همه رو باهم داریم :)

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
داداش همه جاي ايران بي قانوني حکمفرماست

kollack

Registered User
لایک‌ها
51
خیلی هم عالی یکه یکه اینم عکس داغ واسه چند روز پیش (همه جا ادم خوب و بد داره ولی چیزی که من فهمیدم این بود که ادمای اصیل کرمانشاهی ادم های خوبی هستن و بسیار مهمان نواز )

کرمانشاهی اصیل کرد بهترین و مهمان نواز ترین مردم کره زمینه اصلا عجیب خوبیم ولی با نژادا که تو خود شهر هست در جنگیم.البت الان هممان تو ایران پخش شدیم

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
داداش پس شما حتما لازمه یه سر به جنوب بالاخص به اهواز بزنی که ببینی با مرام و خونگرم و مهمان نواز و لوتی ترین مردم ایران رو کجا داره
البته دلیل بر این نیست که بقیه شهرها اینطور نیستن ولی ما همه رو باهم داریم :)
دوست عزیز misna ی گل ...اسائه ادب نباشه ولی ایرانی بامرام 2 در 1000 ئه...چند تا شهر این مملکت رو دیدیم، همه جا ملت دارن در هم میمالن:eek:

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
نه په دارم جوک میگم اینا حقایق پشت پردس.یارو فحشو میده به کل **** بعد **** میاد میلیونی میرن .......:eek:
دزد زیاد نداره طرف شیشه یا مشروب میفرشه دیه دزدی برچه بکنه با این هم ریسک ولی دزد داره برا خانه زدنو ... یه زنی بود در عرض یه ثانیه عین فیلم سینمایی کارت عابر بانکه زد خیلی حرفه ای بود یه ساعت بدش فهمیدم چه اتفاقی افتاده .
یه بار تو بازم جز بهترین جای شهر بود یه موتور با 3 تا ادم امدن پایین برام تو یه کوچه ای افتادم دنبالم برگشم دیدم طرف اشنا بود تو باشگاه خودش سریع برگشت رفت:D

شوما کجا ساکنی ؟بنده جوان رودم رفتم سمت روانسر هم رفتم باور کن ماشین پارک کردم طرف پارکبان بود اصلا برگه من رو نگرفت بهم گفت برگه هم نداشتی مهمان خودمی داداش والا به خدا من جز خوبی ندیدم حالا یا خیلی خوش شانسم یا ادم های خوبش به پست من خوردن

kollack

Registered User
لایک‌ها
51
خدا هر چه فکر میکنم بیشتر میفته یادم:lol: یه بار تو دبیرستان تو کلاس پنجرهمان اهنیه یه درزه خیلی کوچیکی داره که کوچه بقل مدرسه معلومه حالا یه زنی داره میره بچه ها سرو صدا درمیارن .بعد شوهرش میاد بعد نیم ساعت وسط مدرسه دادو هوار یه تیغ درمیاری تن تند میزنه رو سر خودش که ای هوار به زن مه تکه میندازن بگو کی بوده...:wacko::lol::lol::lol::lol: ناظمان نمیگرفتش معلوم نبود چه میشه خیلی خنده دار بود اخه از سر چی دیوانه جو گیر :eek:hno:کلن این تیغ انداختن کف سرم تو کرمانشاه معروفه:thumbsup: .دیگه بسه خاطره بریم بخابیم تمامی نداره این خاطرها :shades2:

kollack

Registered User
لایک‌ها
51
شوما کجا ساکنی ؟بنده جوان رودم رفتم سمت روانسر هم رفتم باور کن ماشین پارک کردم طرف پارکبان بود اصلا برگه من رو نگرفت بهم گفت برگه هم نداشتی مهمان خودمی داداش والا به خدا من جز خوبی ندیدم حالا یا خیلی خوش شانسم یا ادم های خوبش به پست من خوردن

مه از پایین ترین نقطه شهر تا بالاترینش زندگی کردم از شهرک معلم تا شهرک ژاندارمری تو هر دوشم داستان داشتم تو شهرک معلم پایین شهر سر کوچه خودمون 2 تا دختر شب رفتن بیرون دیگه نیومدن جنازشون رو تو زمین کشاورزی جلویه خانمان پیدا کردن اخری نگرفتنشان حرامزادها....
تو ژاندارمری یه مرافعه قمه کشی مسخره شد دقیقا جلویه در خونمون البته اخراش بود:D کرمانشاه مهمان نوازن با مسافرا خوب تا میکنن این عیدیم خیلی خلوت بود بهترین زمان برای سفر به شهر باستانی ایران بود.حالا تو با یه سفر انتظار داری چه بینی>!! من خودم به شخصه با مردم اصفهان تمیزیش و ... حال کردم ولی نمیدونم واقعا تو شهرش چه خبره

viviyan

Registered User
لایک‌ها
212
زمان "شوهر آهوخانم" هم تو کرمانشاه اتفاق میفته. شوهر آهوخانم تا شلوارش دوتا میشه عاشق میشه خاک بر سر.

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
مه از پایین ترین نقطه شهر تا بالاترینش زندگی کردم از شهرک معلم تا شهرک ژاندارمری تو هر دوشم سر کوچه خودمون 2 تا دختر شب رفتن بیرون دیگه نیومدن جنازشون رو تو زمین خاکی جلویه خانمان پیدا کردن اخری نگرفتنشان حرامزاده.....7
تو ژاندارمری یه مرافعه قمه کشی مسخره شد دقیقا جلویه در خونمون البته اخراش بود:D کرمانشاه مهمان نوازن با مسافرا خوب تا میکنن این عیدیم خیلی خلوت بود بهترین زمان برای سفر با پایتخت باستانی ایران بود.حالا تو با یه سفر انتظار داری چه بینی>!! من خودم به شخصه با مردم اصفهان تمیزیش و ... حال کردم ولی نمیدونم واقعا تو شهرش چه خبره

باور کن من همش تو این 6 روز کل شهرتون رو بالا پایین کردم الان چشم بسته اسم خیابوناش یادمه :D حالا داداش این وحشی بازی ها همه جا هست مهم اینه که کمتر باشه الان تو این تهران خراب شده تو فقط یه روز بیا نیاز نیست یه هفته باشی انقدر گند و کثافت می بینی که به نظرت کرمانشاه خیلی خوب میاد منظور حرف من رو متوجه میشی راستی گذرت به هشتی اقتاد یه پیره مرده هست تخته می فروشی می شناسیش خیلی ادم گلی بود سید بود یه ماچ از طرف من بکنش ;) این بازار سنتی هاش ولی بنداز بنداز بود :D اونجا که من بودم گلها بود سمت میدان معلم بودش

viviyan

Registered User
لایک‌ها
212
نخند.توهمای توام همینقدر به واقعیت نزدیکه که اسم رشته ی طرف و شهرشم یادت بیاد ؟
فکر کنم دانشگات همدان یا همچین جایی بود . رشتتم فیزیوتراپی فکر کنم.
با این یوزرم نبودم .

پ ن : بیخیال حالا انگار چه اتفاق مهمی افتاده.

تو تارک پی تی نشده بودی؟ :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا