• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا مردم کرمانشاه اینطورین ؟!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
عرمین همراهتون نبود احیانا؟
hmm2.gif

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
زود قضاوت نکن، با یه کرمانشاهی حدود یکسالی مراوده داشتم. یه روده راست تو شکمش نبود...

سلام

لیدیز اند جنتلمن ما یه چند روزی رفتیم سمت کرمانشاه . طی این چند روزی که کرمانشاه بودم جز خوبی و ادب از مردم کرمانشاه چیزی ندیدم , عصن اینقدر از مردمش و آب و هواش خوشم اومد که اگه شغلم بهم اجازه میداد جم میکردم میرفتم کرمانشاه . به جز راهنمایی و صحبت در مورد بازار کارم در کرمانشاه , عادتمه با مردم هرشهر بشینم یه چند کلمه ای صحبت کنم . اینقدر صبور و باحوصله هستند که حد و حساب نداره . پیش خودم گفتم شاید یکیشون اینطوریه . نفر دوم , سوم , چهارم , دیدم نه انگاری اکثرشون اخلاقاشون مثله همه . چقدر هم شهرشون تمیز بود , عصن خیلی خونگرم بودن

دنده کباب هم که دیگه نگو:lol:

واقعا چرا ؟ چرا ما نه ؟ چرا اونا نه ؟

اینها همه نقشه ی دشمن برای راه "انداختن جنگ نر م" و ایجاد دودستگی بین جوانان خط Eمامه :دی

تجربه ی شخصی خودم در مورد کردها

مهربون- بامعرفت-غیور

اما بقیه ی داستان
منطق ِ کُرد ، مختصه خودشونه (نه که خدایی ناکرده بخوام بگم بی منطقن)
یه کرد فقط باید با یه کرد ازدواج کنه
یه کرد فقط باید با یه کرد شراکت کنه
یه کرد فقط باید ....
فقط به درد همدیگه میخورن این هموطنان خونگرم با غیرت

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
ما یه سرایدار داریم که کرده , اولا همه میگفتن چه ادمه خوبیه ..بعدن گندش درومد که چه ادم چرت و دروغگو و دودره ایه..جلو روت میگه میخنده , میره پشت سر میگه فلانی معتاده !! جلو روت میگه فلانی ادم بدیه , میره به همون ادم میگه تو ادم بدی هستی !! عین یه دزد پست از این ور اون ور کف میره ..
ولی من هیچوقت نمیام بگم کردا همشون اینجورین , نه رفیق کرد هم داشتم توی خدمت بعد پنج سال هنوزم زنگ میزنه حالم رو میپرسه ! کلا جمع بستن برای یه سری از خصلت ها اجرا شدنی نیست..

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ما یه سرایدار داریم که کرده , اولا همه میگفتن چه ادمه خوبیه ..بعدن گندش درومد که چه ادم چرت و دروغگو و دودره ایه..جلو روت میگه میخنده , میره پشت سر میگه فلانی معتاده !! جلو روت میگه فلانی ادم بدیه , میره به همون ادم میگه تو ادم بدی هستی !! عین یه دزد پست از این ور اون ور کف میره ..
ولی من هیچوقت نمیام بگم کردا همشون اینجورین , نه رفیق کرد هم داشتم توی خدمت بعد پنج سال هنوزم زنگ میزنه حالم رو میپرسه ! کلا جمع بستن برای یه سری از خصلت ها اجرا شدنی نیست..

دقیقا جمع بستن به نظر من کار درستی نیست.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
الان من چیجوریم؟

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
چرا همه سرایدارا کردن؟

همه سرایدارها کرد نیستن ولی همه ی کردا سرایدارن:دی
حرف دوستمونم قبول دارم متاسفانه بعضی کردا سگ تعصبن
ببینید شما بگردید یه کرد تو بدنه **** پیدا کنید؟نمیذارن وارد ارکان اصلی بشن به هیچ وجه چون خطری میشن نه اینکه بگم دزدی میکنن نه ولی یه سری مشکلات پیش میاد
از کردا خیلی باید ترسید البته نه الان وای به حال روزی ک کردا بفهمن(بفهمن حقشونو این دولت داره میخوره) یعنی شرت اقا رو میکنن پرچم اتحاد جمایر شوروی واسه همین شهرایی مثل سنندج کردستان ایلام توی نهایت محرومیت میمونن(در ضمن هیچکدوم از این شهرا کرمانشاه رو کرد نشین نمیدونن چون اصلا کرد نیستن الان دیگه کردیم حرف نمیزنن)

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
اینها همه نقشه ی دشمن برای راه "انداختن جنگ نر م" و ایجاد دودستگی بین جوانان خط Eمامه :دی

تجربه ی شخصی خودم در مورد کردها

مهربون- بامعرفت-غیور

اما بقیه ی داستان
منطق ِ کُرد ، مختصه خودشونه (نه که خدایی ناکرده بخوام بگم بی منطقن)
یه کرد فقط باید با یه کرد ازدواج کنه
یه کرد فقط باید با یه کرد شراکت کنه
یه کرد فقط باید ....
فقط به درد همدیگه میخورن این هموطنان خونگرم با غیرت

مسئله ازدواج رو قبول ندارم مسئله غیرتم قبول ندارم
بستگی به این داره شما غیرت رو چی تفسیر کنی اگه منظورتون غیرتیه ک نسبت به زن دارن ب نظر من تی اشتباهین چون الان به هیچ وجه اینطور نیست ک ب زنا گیر بدن واسه بیرون نرفتن گیر بدن واسه لباس پوشیدن و ... مراسمای عروسیشونو ببین نظرت 180 درجه عوض میشه ببین چطور مراسم میگیرن میفهمی
مسئله کار یه کرد با یه کرد دیگه خیلی راحت تر کنار میاد
در ضمن کردها به شدت غریب پرستن واسه همین همه فکر میکنن با معرفتن ولی همه کردا خودشون میدونن نهایتا بی معرفتی خودشونن

javcity

Registered User
لایک‌ها
222
داداش سلام خوشکل من یه کردم اونم مال کرمانشاه .......نوبرشون که شهر جوانرود هست .............از من بپرس گلایه هات رو

saeid450

Registered User
لایک‌ها
65
فکر کنم با ما اردبیلی ها ابشون تو ی جوی بره :)

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
بیشترین میزان خودکشی زنان که اکثرا به شیوه خودسوزی هستش در مناطق کرد نشین اتفاق میوفته

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
دوستان من مامان و بابام کردن. البته 26 ساله ساکن تهرانن منم تهران بدنیا اومدم. کرد داریم تا کرد. مثلا شهری که پدر و مادر من اونجا بدنیا اومدن, حداقل الان, جوش خیلی فاجعس. آدمای حسود, زیر آب زن, فضول. از بابام ک پرسیدم میگه ب خاطر اینه ک ساکنین اصلی اکثرا مهاجرت کردن. الان ک سر میزنیم ب اونجا, بابام میگه دیگه کسیو نمیشناسم!
اما مثلا سقز هم کردن. شاید باورتون نشه, اما من مردمی به مهربانی و عزیزی اینها تو ایران ندیدم. همش با عزیز و جان جوابتون رو میدن. میرید تو مغازه وقت بیرون اومدن میگن قامت سر چو، یعنی قدمت رو چشمم. شاید باورتون نشه اما تو یک ساعت گشتن تو این شهر شاید ۱بار صدای بوق بشنوید. اونم برا احوالپرسی. نه دعوا وداد و بیداد.
هوای پاک. مردم خونگرم. حقیقتا عالیه. ما تابستون 91 رفتیم, عید هم مجدد رفتیم انقد بهمون خوش گذشت.
در مورد حجاب و گیر بازیای مردا, اتفاقا کرد های اصیل اصلا از این اخلاقا ندارن. من تو شهرای مختلف ک میرم خیلی به فرهنگ و رفتار مردم دقت میکنم. اینجا واقعا با احترام و مردونگی با خانوماشون رفتار میکردن. سر و وضع ها هم کاملا آزاد و به روز. اما نه مثلتهران جلفو بیخود. تو تهران من بارها دیدم تنه ی زن و مرد خورده بهم.ک, دعوا راه افتاده!
اینجا تو بازار ی آقا حواسش نبود خیلی محکم خورد ب ی خانوم, برگشت گفت بوخشه خوشکم. یعنی ببخشید خواهرم. خانومم با لبخند خیلی متین گفت خوا بوخشی. یعنی خدا ببخشه. تموم شد!
تهران بود...!
ی پارک داره روبروی شعبه بانک سینا فک کنم اسم خیابونش آزادی بود. از صبح تا عصر مردا گ بالاخص پیرمردا با لباس های کردی اصیل جمع میشن با هم حرف میزنن. میگن میخندن. دوز بازی میکنن. یعنی من صبح ک میرفتم تو پارکش حس میکردم که زندگی کاملا جریان داره. همه شاد و خنده رو. واقعا توسقز که راه میری آرامش داری. ذهنت از نگرانی خالیه.

تو همون پارک ک پر از مرد بود ی خانوم رد شد که مشخص بود بومی نیستش. خدا میدونه ی نفر ب خودش اجازه نداد نگاه چپ بکنه. و تو کل سفرمندیدم کسی تیکه پرانی بکنه. بازم برعکس تهران

اینه که ب نظرم اگر میخواید کرد های واقعی رو ببینید حتما ی سر ب سقز یزنید, بانه رو نمیگم چگن شده تجاری و عین تهران دقیقا، وجدان ها کمرنگ شده

Sent from my GT-P7510 Using tapatalk 2

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
از غرب یه رفیق کرد داشتم اینقده بچه خوبی بود که خدا میدونه
دلش خون بود...:|

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
خوبی از خودته برا

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

r2_irooni

Registered User
لایک‌ها
54
رفیق جان توی کرد ها کرمانشاهیا معروفن به خوش زبانی اما من خودم کرمانشاهیا رو 10% رو قبول دارم . سنندجیا رو بیشتر دوست دارم . kora nakona shooma pahlavani :دی

viviyan

Registered User
لایک‌ها
212
دخترای کرد اونم کرمانشاهی خیلی آنرمالن. خودخواه، ندیدبدید، از خودراضی. دختراشون هم بدون استثناء چاقن. خیلی هم احساس خوشگلی میکنن، اونقد هم خاله زنکن که نگو و نپرس.

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
عنوان تاپیک گمراه کنندس!
حمید اومدی شهر ما؟
شهر شوما کدوم وره ؟
عرمین همراهتون نبود احیانا؟
hmm2.gif
اردکا دیگه عارمین رو ول نمیکنن
الان من چیجوریم؟
من در جریان نیستم باید تست بشی
121fs725372.gif

داداش سلام خوشکل من یه کردم اونم مال کرمانشاه .......نوبرشون که شهر جوانرود هست .............از من بپرس گلایه هات رو
گلایه ای ندارم , هر چه دارم ارادته
بیشترین میزان خودکشی زنان که اکثرا به شیوه خودسوزی هستش در مناطق کرد نشین اتفاق میوفته
خب حتما با کمبود مواد سوختی مواجه هستند
ازون حرفا زدی ها اپشین جان
عرمین اردکاشو ول نمیکونه بیاد کرمانشاه
اردکا ولش نمیکنن
از غرب یه رفیق کرد داشتم اینقده بچه خوبی بود که خدا میدونه
دلش خون بود...:|
چرا دلش خون بود ؟
خوبی از خودته برا

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

شوما 24 ساعت فرصت داری یه عکس واضح از خودت بندازی بذاری تو این تاپیک در غیر اینصورت جمیعا شرمندت میشیم
121fs725372.gif

رفیق جان توی کرد ها کرمانشاهیا معروفن به خوش زبانی اما من خودم کرمانشاهیا رو 10% رو قبول دارم . سنندجیا رو بیشتر دوست دارم . kora nakona shooma pahlavani :دی
بله بنده پهلوانم:)
دخترای کرد اونم کرمانشاهی خیلی آنرمالن. خودخواه، ندیدبدید، از خودراضی. دختراشون هم بدون استثناء چاقن. خیلی هم احساس خوشگلی میکنن، اونقد هم خاله زنکن که نگو و نپرس.

پ نه پ دخترای شیرازی خیلی نرمالن , با یه نمونش به صورت طرح کاملا تصادفی مراوده دارم

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424

اگر میخواید از ی شهری بدیاشو بگید اسم نبرید
جالبه که شمام با اطلاق و اطمینانی صحبت میکنی که جامعه شناسا هم نمیتونن
شما همه دختراشو تست کردی؟
یکی از زشت ترین کاراس که ی قومیت یا ی شهرو و اهالیشو زیر سوال ببریم
متاسفم واقعا

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا