عرمین همراهتون نبود احیانا؟
زود قضاوت نکن، با یه کرمانشاهی حدود یکسالی مراوده داشتم. یه روده راست تو شکمش نبود...
سلام
لیدیز اند جنتلمن ما یه چند روزی رفتیم سمت کرمانشاه . طی این چند روزی که کرمانشاه بودم جز خوبی و ادب از مردم کرمانشاه چیزی ندیدم , عصن اینقدر از مردمش و آب و هواش خوشم اومد که اگه شغلم بهم اجازه میداد جم میکردم میرفتم کرمانشاه . به جز راهنمایی و صحبت در مورد بازار کارم در کرمانشاه , عادتمه با مردم هرشهر بشینم یه چند کلمه ای صحبت کنم . اینقدر صبور و باحوصله هستند که حد و حساب نداره . پیش خودم گفتم شاید یکیشون اینطوریه . نفر دوم , سوم , چهارم , دیدم نه انگاری اکثرشون اخلاقاشون مثله همه . چقدر هم شهرشون تمیز بود , عصن خیلی خونگرم بودن
دنده کباب هم که دیگه نگو:lol:
واقعا چرا ؟ چرا ما نه ؟ چرا اونا نه ؟
ما یه سرایدار داریم که کرده , اولا همه میگفتن چه ادمه خوبیه ..بعدن گندش درومد که چه ادم چرت و دروغگو و دودره ایه..جلو روت میگه میخنده , میره پشت سر میگه فلانی معتاده !! جلو روت میگه فلانی ادم بدیه , میره به همون ادم میگه تو ادم بدی هستی !! عین یه دزد پست از این ور اون ور کف میره ..
ولی من هیچوقت نمیام بگم کردا همشون اینجورین , نه رفیق کرد هم داشتم توی خدمت بعد پنج سال هنوزم زنگ میزنه حالم رو میپرسه ! کلا جمع بستن برای یه سری از خصلت ها اجرا شدنی نیست..
چرا همه سرایدارا کردن؟
اینها همه نقشه ی دشمن برای راه "انداختن جنگ نر م" و ایجاد دودستگی بین جوانان خط Eمامه :دی
تجربه ی شخصی خودم در مورد کردها
مهربون- بامعرفت-غیور
اما بقیه ی داستان
منطق ِ کُرد ، مختصه خودشونه (نه که خدایی ناکرده بخوام بگم بی منطقن)
یه کرد فقط باید با یه کرد ازدواج کنه
یه کرد فقط باید با یه کرد شراکت کنه
یه کرد فقط باید ....
فقط به درد همدیگه میخورن این هموطنان خونگرم با غیرت
عرمین همراهتون نبود احیانا؟
شهر شوما کدوم وره ؟عنوان تاپیک گمراه کنندس!
حمید اومدی شهر ما؟
اردکا دیگه عارمین رو ول نمیکننعرمین همراهتون نبود احیانا؟
من در جریان نیستم باید تست بشیالان من چیجوریم؟
گلایه ای ندارم , هر چه دارم ارادتهداداش سلام خوشکل من یه کردم اونم مال کرمانشاه .......نوبرشون که شهر جوانرود هست .............از من بپرس گلایه هات رو
خب حتما با کمبود مواد سوختی مواجه هستندبیشترین میزان خودکشی زنان که اکثرا به شیوه خودسوزی هستش در مناطق کرد نشین اتفاق میوفته
اردکا ولش نمیکننازون حرفا زدی ها اپشین جان
عرمین اردکاشو ول نمیکونه بیاد کرمانشاه
چرا دلش خون بود ؟از غرب یه رفیق کرد داشتم اینقده بچه خوبی بود که خدا میدونه
دلش خون بود...:|
خوبی از خودته برا
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
بله بنده پهلوانمرفیق جان توی کرد ها کرمانشاهیا معروفن به خوش زبانی اما من خودم کرمانشاهیا رو 10% رو قبول دارم . سنندجیا رو بیشتر دوست دارم . kora nakona shooma pahlavani :دی
دخترای کرد اونم کرمانشاهی خیلی آنرمالن. خودخواه، ندیدبدید، از خودراضی. دختراشون هم بدون استثناء چاقن. خیلی هم احساس خوشگلی میکنن، اونقد هم خاله زنکن که نگو و نپرس.
دخترای کرد اونم کرمانشاهی خیلی آنرمالن. خودخواه، ندیدبدید، از خودراضی. دختراشون هم بدون استثناء چاقن. خیلی هم احساس خوشگلی میکنن، اونقد هم خاله زنکن که نگو و نپرس.