داداش من و شما چون خودمون تهرانیم ، فک میکنیم بدهقضاوت با خوانندگان محترم
سلام
لیدیز اند جنتلمن ما یه چند روزی رفتیم سمت کرمانشاه . طی این چند روزی که کرمانشاه بودم جز خوبی و ادب از مردم کرمانشاه چیزی ندیدم , عصن اینقدر از مردمش و آب و هواش خوشم اومد که اگه شغلم بهم اجازه میداد جم میکردم میرفتم کرمانشاه . به جز راهنمایی و صحبت در مورد بازار کارم در کرمانشاه , عادتمه با مردم هرشهر بشینم یه چند کلمه ای صحبت کنم . اینقدر صبور و باحوصله هستند که حد و حساب نداره . پیش خودم گفتم شاید یکیشون اینطوریه . نفر دوم , سوم , چهارم , دیدم نه انگاری اکثرشون اخلاقاشون مثله همه . چقدر هم شهرشون تمیز بود , عصن خیلی خونگرم بودن
دنده کباب هم که دیگه نگو:lol:
واقعا چرا ؟ چرا ما نه ؟ چرا اونا نه ؟
سلام
لیدیز اند جنتلمن ما یه چند روزی رفتیم سمت کرمانشاه . طی این چند روزی که کرمانشاه بودم جز خوبی و ادب از مردم کرمانشاه چیزی ندیدم , عصن اینقدر از مردمش و آب و هواش خوشم اومد که اگه شغلم بهم اجازه میداد جم میکردم میرفتم کرمانشاه . به جز راهنمایی و صحبت در مورد بازار کارم در کرمانشاه , عادتمه با مردم هرشهر بشینم یه چند کلمه ای صحبت کنم . اینقدر صبور و باحوصله هستند که حد و حساب نداره . پیش خودم گفتم شاید یکیشون اینطوریه . نفر دوم , سوم , چهارم , دیدم نه انگاری اکثرشون اخلاقاشون مثله همه . چقدر هم شهرشون تمیز بود , عصن خیلی خونگرم بودن
دنده کباب هم که دیگه نگو:lol:
واقعا چرا ؟ چرا ما نه ؟ چرا اونا نه ؟
زود قضاوت نکن، با یه کرمانشاهی حدود یکسالی مراوده داشتم. یه روده راست تو شکمش نبود...
گوشتخوار کثیف !
چنان گفتی:
چرا مردم کرمانشاه اینطورین ؟!!!!
گفتم لابد مردم اونجا اونطورین!!:blink:اونطوری!!
بهتر بود عنوان تاپیکو این میزاشتی:
فرهنگ خوب مردم کرمانشاه و علل تفاوت فرهنگ این استان با استان مثلا تهران
و البته بیشتر بیان فحش بدن !اتفاقا لحن عنوان رو یکم منفی نوشتم که بیشتر بیان و بخونن
مشد بهترین و زیبا ترین شهر دنیا
اونجا هم رفتم چون میخواستم برم قلعه یزدگرد ولی توقف نداشتم توش . کار درستی میکنن پرچمش میکنن , عصن دختر نباید خطایی ازش سر بزنه ( خطاب به خودم : )باوو نده دستمون استارتر!...
من نمیدونم انسان بودن چ ربطی ب استان داره!.. پنجره رو باز کنید هوا بیاد باووو...
اگه یه سَرم ب منطقه اسلام آباد غرب کرمانشاه میزدی ایطوری تعریف نمیکردی..چرا چون اونجا دُو بلان غریبه رو میبرن توغصابی میفروشن...چون دختر اونجا خطایی ازش سر بزنه خشَگش میشه پرچم کلمبیا
بنده خوشگل نیستم ولی خوشتیپمیافتم یافتم
ITI خیلی خوشمله حتما واسه همین نشستن پیشش باهاش حرف زدن گفتن عمویی ما مردمای خوبی هستیم اصلن کسیو نمیزنیم ما دروغ نمیگیم ما خیلی خوبیم
دخترامووووون به به (برای اینکه گولش بزنن دخترشونو بگیره این همیشه جلو چشمشون باشه) بیاو ببین مهریه؟مهریه نداریم ما وسایل خونه تماما بعهده ی پدر زن خونه پدر زن تورو خدا پیش ما بمون بیا سر بزن
اتفاقا چون شهر رو نمیشناختم پائین شهرش هم رفتم . رفتم هتلاش هیچ کدوم جا نداشتن . چرخیدم چرخیدم رفتم یه خیابونی بود که پر مهمان سرا بود , فکر کنم پائین تر از میدان آزادی بود . اومدم از ماشین پیاده شم دیدم جوش یه جوریه , همه سیبیل یه سری هم کنار پیاده رو جنسای دست دو گذاشته بودن برای فروش ( مثل جنسای دزدی ) بعد رفتم در اولین مسافرخونه روش زده بود : ورود معتاد ممنوع پریدم تو ماشین د بروبالاشهرش رفتی شاید
میرفتی اون وسط مسطا ببینی چ خبره
------
اتفاقا یه امیر نامی بود
کرمانشاهی بود
همش از این سوقاتی ها میورد
با معرفت بود
کارش درست بود
چرا ؟ یعنی جووناشون خودکشی میکنن ؟ یا چاقو و چاقو کشیه ؟البته کمی هم دقت کن رفیق.
اگر به دیوارها دقت کنی بیشتر اگهی های ترحیم برای جوانهاست.
مدتی طولانی کار من در کرمانشاه بود. انصتفا مردمی بودن خونگرم و مهربان.
اما همیشه وقتی تو خیابون قدم میزدم رو دیوارا فقط اگهی ترحیم جوانها رو میدیدم. این خیلی منو ناراحت میکرد.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
بله بله تائید میشهتاييد ميشه داداش دوستاي دانشگاهيم اكثرا كرمونشاهي بودن يادش بخير چقدر باهم جور بوديم خيلي مهربون و دلسوزن دوست خوبي واسه ادم ميشن
خب ممکنه شانست بد بوده یه تو خالیش بهت افتادهزود قضاوت نکن، با یه کرمانشاهی حدود یکسالی مراوده داشتم. یه روده راست تو شکمش نبود...
پول ؟ پول ؟ پول شیه ؟همیت :
ما پول میخوایم یالا
ما پول میخوایم یالا
نظرسنجی بزار گوشی بیاد دستت
دوست عزیزمون جواب دندان شکنی بهت دادگوشتخوار کثیف !
ایولگیاهخوار گوسفند
برو باوعمو امام علی هم مال کرمانشاه هست ، ولی من اصلن باهاش حال نمی کونم !
در نتیجه همه ی کرمانشاهی ها خوب نیستند !
همین دیگه . استارتر جاروکش اصلن تاپیک زدن بلت نیس ! با این تیتر زدنش !
اقصی نقاط بی سوادزن میخوای نیم سوز؟
رفته بودی به اقسا نقاط کشور cpu سوخته بندازی؟
نه دیگه بیان بخونن نظرشون عوض میشه , مگه اینکه کلا بیان و نخوننو البته بیشتر بیان فحش بدن !