شک داشتم ولی الان از جنسیت شما مطمئن شدمدخترای کرد اونم کرمانشاهی خیلی آنرمالن. خودخواه، ندیدبدید، از خودراضی. دختراشون هم بدون استثناء چاقن. خیلی هم احساس خوشگلی میکنن، اونقد هم خاله زنکن که نگو و نپرس.
فصل کرگدن رو دیدی؟!چرا دلش خون بود ؟
بله خب یه جنرالایزینگی بود ولی داداش شما زیاد جدی نگیراگر میخواید از ی شهری بدیاشو بگید اسم نبرید
جالبه که شمام با اطلاق و اطمینانی صحبت میکنی که جامعه شناسا هم نمیتونن
شما همه دختراشو تست کردی؟
یکی از زشت ترین کاراس که ی قومیت یا ی شهرو و اهالیشو زیر سوال ببریم
متاسفم واقعا
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
دخترای کرد اونم کرمانشاهی خیلی آنرمالن. خودخواه، ندیدبدید، از خودراضی. دختراشون هم بدون استثناء چاقن. خیلی هم احساس خوشگلی میکنن، اونقد هم خاله زنکن که نگو و نپرس.
منم با شما موافقم و من هم واقعا متاسفماگر میخواید از ی شهری بدیاشو بگید اسم نبرید
متاسفم واقعا
با شما هم موافقمهمه جای ایران سرای من است . همه جاشم نباشه یکی دو جاش حتما هست .
هنوز ندیدم ولی میبینمشک داشتم ولی الان از جنسیت شما مطمئن شدم
فصل کرگدن رو دیدی؟!
بازگشت ویویان به پی تی
شما تجربه ی تلخی از هم اتاقی با یک کرد دارید و بودن در خوابگاه کردها:دی
بدون استثنا چاق یکم زیاده رویه:دی
واقعا کردها خوشگلن دختراشون هرچند واسه ما ارزشی نداشته و نداره اینو خیلی از مردم کشور قبول دارن میتونی همین پی تی نظرسنجی کنی
ندید بدید خیلی کلمه زشتیه بیشتر به توهین شبیه تا اظهار نظر
من هم موافقم، واقعا حرف زشتی بود، به علاوه این که کردها کلا مردمان خوشگل و زیبایی اند نسبت به سایر شهرهای این کشورمنم با شما موافقم و من هم واقعا متاسفم
با شما هم موافقم
هنوز ندیدم ولی میبینم
ندید بدید واقعا کلمه زشتیه , زشت تر از اون اینه که یک بانو این واژه رو به کار ببره , من واقعا براشون متاسفم
طبق معمول جلوی هم اتاقیای کردش گ.گ کرده اونا هم حسابی از خجالتش در اومدن , هنوز که هنوزه تو چهره ایشان آثار شکنجه به وضوح دیده میشه
پاتو اون دور و برا نمیذاریا , غیرت پیدا کردم نسبت به مردم اونجامیخوام اردیبهشت برم کرمانشاه گردش
Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
خودم که نیستم , بچم شایداستارتر باید ثابت کنه کرمانشاهیی نیست
من هم موافقم، واقعا حرف زشتی بود، به علاوه این که کردها کلا مردمان خوشگل و زیبایی اند نسبت به سایر شهرهای این کشور
در ضمن هر وقت فصل کرگدن رو دیدی میفهمی چرا دلش خون بود
پ نه پ دخترای شیرازی خیلی نرمالن , با یه نمونش به صورت طرح کاملا تصادفی مراوده دارم
اگر میخواید از ی شهری بدیاشو بگید اسم نبرید
متاسفم واقعا
بازگشت ویویان به پی تی
شما تجربه ی تلخی از هم اتاقی با یک کرد دارید و بودن در خوابگاه کردها:دی
بدون استثنا چاق یکم زیاده رویه:دی
واقعا کردها خوشگلن دختراشون هرچند واسه ما ارزشی نداشته و نداره اینو خیلی از مردم کشور قبول دارن میتونی همین پی تی نظرسنجی کنی
ندید بدید خیلی کلمه زشتیه بیشتر به توهین شبیه تا اظهار نظر
اینی که تو میگی Texas 1870 ئه که:lol:سی اینا حاظرم هر کجا باشم غیر از این لجن....مرداش و جواناش بد دهنترین هستن تو کل ایران .دختراش بد اندام ترین و مغرورترین اصلا معروفن .... تا حالا خدا بار دیدم قمه کشی چاقو کشی وسطط خیابون پلیس هم که هیییییییییییچ. یه محلایی داره تو خود کرمانشاه که دوره ماشینت میگیرنت کنار خیابان وایمیسن اسلحه میفروشن .یه منطقه داره ماله لکاس پلیس ... نموکنه که یه جریمه بنویسه . جعفر ابادی داره که تو خانه هر کس دسه کمی شاه کش هست. تو مرکز شهرش با خیال راحت یارو چاقو میکشه با شلوار جافی و ....خلاصه امنیت صفر مردم قاطی از هر کسم بپرسی میگن هر بار پا میزاریم بیرون جانمان کفه دستمانه تو اب قرسوشم که هر روز یه جنازه یا سر بریده در میارن .و هزاران هزار بدبختی گشاد بازی بیخیالی نداشتن ارامش ....دیگه. باز= تو خود شهر چند وقت پیش درگیری مسلحانه شد با پلیس که از صبح تا عصر صدای گلوله میامد کلیپاش هست . خلاصه نشتین رو ابریشم دارین خیال بافی موکننین یه سال نمیتانید اینجا دوام بیاریین ما شهرمان از ساعت 8-9 شب همه میبندن کسی جرات نموکنه شب بیاد بیرون (شبا خوناشاما میان).خود من تو بهترین جایه شهرررررررر شیشه بهمن با چند تا موتور زور گیری کردن ازم.ولی باز مردمان خوب طبیعت هوا و ... که خیلیا زمین گیر کرده وگرنه دیگه کرمانشاه که کرد نشین بودن مرده
:lol: دهنت سرویس انصافا...پس بخت با شوما یار بوده ک تا الان زنده ای:دیتکزاس خوبه میزنن همو اخری موکشن خلاص ولی اینا چون کرمانشاه محد بیکاریه کار جواناش شده معرکه گیری تو شریعتی جللویه در خانمان تا امدم بیرون یهو دیدم 20 نفر دارن میدوان خونی مالی 20 نفرم پشت سرشان با قمه به اندازه یه متر خدا وکیلی میزد به فیل نصفش میکرد یاروها هم قمشانه بلند میکردن تا به یارو بزنن هی بهش نموخورد بعد رفتم پایین دیدم زدن فرق سر یه مرد کامل وا کردن .حالا بزنن بکشن همه ولی تو خیابان اگه بزنن زنو بچه مردم چه این وحشیا حیوان....خدا وکیلی هر کدامتان یدانه از این صحنه ها ببینید تا اخر عمرتان نمیاین کرمانشاه
تکزاس خوبه میزنن همو اخری موکشن خلاص ولی اینا چون کرمانشاه محد بیکاریه کار جواناش شده معرکه گیری تو شریعتی جللویه در خانمان تا امدم بیرون یهو دیدم 20 نفر دارن میدوان خونی مالی 20 نفرم پشت سرشان با قمه به اندازه یه متر خدا وکیلی میزد به فیل نصفش میکرد یاروها هم قمشانه بلند میکردن تا به یارو بزنن هی بهش نموخورد بعد رفتم پایین دیدم زدن فرق سر یه مرد کامل وا کردن .حالا بزنن بکشن همه ولی تو خیابان اگه بزنن زنو بچه مردم چه این وحشیا حیوان....خدا وکیلی هر کدامتان یدانه از این صحنه ها ببینه تا اخر عمرش نمیاد کرمانشاه
شما بودی یه چیز علوم پزشکی میخوندی پی ام داده بودی رشتمو پرسیده بودی حدود 2 سال پیش ؟
هنوز دانشگاه میری که
یعنی من این وسط اسکل شدم...یکی تون میگه اینجا وحشی آباد سفلاس، یکی دیگه میاد میگه نه اونجا بهشت گمشده هیلتونهدقیقا بنده هم از 5 عید تا 11 عید همین سال کرمانشاه بودم واقعا مردم خوبی داره داشتم با یه بنده خدایی صحبت می کردم که ماشین رو قفل کنم برم یه خرید کنم از مغازه بر گردم داشتم درب ماشین رو قفل می کردم که طرف بهم گفت اینجا دزد نداره ما کرمانشاهی ها دزد داشته باشیم خودمون سرش رو می بریم انقدر من حال کردم از مرامشون که نگو (حالا تهران خراب شده ماشین تو پارکینگ و نگهبان رو زدن 400 تومن هم گذاشتن رو دستم )یکی از بهترین مسافرت های من بود عکساشم هست حالا حسش بود اپلود می کنم .