• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا من نمي تونم بعضي چيزا رو ياد بگيرم ؛ مشكل ذهن من !

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
عزیز این مشکلتون رو من هم یه مدتی داشتم مربوط به تمرکز حواسه یعنی شاید ضریب هوشیتون بالا باشه ولی نتونید تمرکز حواس داشته باشین
چندین دلیل میتونه داشته باشه مثل:کم خونی ,افسردگی و...
اگه بتونید دلیلش رو پیدا کنید قابل درمانه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اقا با دیدن این پست منم به فکر رفتم
منم یه مشکلی دارم
زمان تحصیلم تو مدرسه من فوقالعاده بود هوشم یچیز رو یک بار میخوندم یادم میموند و راحت نتیجه مطلوب رو میگرفتم
اما بعد از اینه 1.5 سال پشتم باد خورد و وارد دانشگاه شدم یسری مشکلات گریبانگیرم شد
فوق العاده ادم استرسی شدم تا جایی که مانع یادگیری و موندن درس و مطالب تو ذهنم میشه و خیلی وقتا اصلا یادم میره سره جلسه امتحان
موقع در خوندن 10 دقیقه اول اوکی هستش بعدش ذهنم 100 جا میره و الکی واسه خودم ایجاد استرس میکنم استرسایی که خیلی وقت ها خودم بعدا بهشون فکر میکنم مسخرس به نظرم
زیاد حرف زدم اما خوب مشکلم در واقع 2 تا چیزه استرس فراوون و خیلی وقت ها ایجاد استرس توسط خودم واسه خودم
دوم عدم تمرکز حواس و پرت شدن حواس به 1000 تا چیزه بی ربط!!!!
واسه درس خوندم داره مشکل ایجاد میکنه...
ممنون میشم کمکم کنید...

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

منم دقیقا همینطور شده م و قبلا نبودم.

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
دوستانی که مشکل پست 1 رو دارن و موارد مشابهش،بیشتر درگیری های استرسی دارن و عدم آرامش.اینها اکثرا نمیتونن ذهنشون رو حتی یه لحظه خالی کنن.افکار مزاحم و بعضا منفی همیشه براشون هست
بیکار که میشینن معمولا با دست یا پاهاشون ور میرن یا تکونش میدن

اگر این ها درسته،بفرمایید تا کم کم سایر مسائل رو باز کنم،چون تقریبا 2 سالی میشه دارم رو اینگونه موارد کار میکنم

Sent from my WT19i using Tapatalk 2
دوست عزيز ميتونم بپرسم رشته ي تحصيلي و شغل شما چيه؟

(omid0018)

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
دوست عزیز نماز بخون مشکلت حل میشه!

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447

irancelltopup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
چند وقت پيش تاپيكي به اين عنوان تو قسمت مشاوره زدم كه چرا من نمي تونم رانندگي ياد بگيرم ( ادرسش پايين هست )

مشكل در رانندگي و يادگيري رانندگي

و بعضي از دوستان هم راهنمايي كردند اما الان فكر كنم من اون موقع مساله رو اشتباه مطرح كردم من بايد مي پرسيدم چرا اين مدل كارها رو نمي تونم ياد بگيرم يا به سختي ياد مي گيرم
و اين مشكلات رو دارم..

1- رانندگي كردن
2- سيپ زميني پوست كندن جهت سرخ كردن سيب زميني
3- به ندرت ادرس ها يادم مي مونه وقتي چند خيابون شبيه هم هست مسيرم را به سرعت گم مي كنم و سر در گم مي مونم ، تو شهرهاي بزرگ هم كلا هنگ مي كنم !
4- كارهاي فني و دستي ، گاهي اوقات از نصب يه كابل يه وئدئو پروژكتور به كامپيوتر وحشت مي كنم
5- يه مدت دوس داشتم ورزشي ها رزمي ياد بگيرم ولي موقع تكرار حركات استاد يادم مي رفت اون مثلا دست هاشو چطوري تكون مي داد ؛ يا ترتيب كارهايي كه او انجام مي داد يادم مي رفت

توضيجات اضافي : اكثر اوقات ذهنم با يه موضوعي مشغوله ؛ طوري كه گاهي اوقات احساس مي كنم تو خواب هم به موضوعي چسپيدم و اون رو تجزيه و تحليل مي كنم
اگر چه مشكلات رو بالا دارم ولي مواردي هستند كه نسبت به بقيه سريع تر درك مي كنم ؛ ياد مي گيرم ولي مجبور و محكومم مشكلات بالا رو حل كنم

باشد كه رستگار شويم

به نظر من صرفا نداشتن علاقه واقعی هست !
مثلا من در یادگیری ریاضی بسیار ضعیف بودم ! اما در یادگیری فیزیک و دروس مربوط به مهندسی برق فوق العاده قوی !
شاید در عمل زیاد تفاوتی نداشته باشن و حتی در بعضی موارد فرمولهای فیزیک و برق با ریاضی هم تفاوت چندانی نداشت اما من فیزیک رو با جون و دل دوس داشتم و همینطور برق رو .
اما همیشه از ریاضی متنفر بودم و با زور و شکنجه هم کسی نمیتونست بهم آموزش بده !

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
نظر شخصی من اینه که شما تمرکز نداری !
شما باید سعی کنی که روی تمرکزت کار کنی . این 3 مورد رانندگی ، آدرس ها و ورزش کاملا به تمرکز ربط داره . ممکنه که به نظر ساده بیاد اما اصلا اینطور نیست البته بعد از اینکه آدم به فرض رانندگی رو یاد میگیره و به مرور زمان و به خاطر تمرین بسیار یه جورایی قضیه عادت میشه و به قولی میتونی چشم بسته هم رانندگی کنه . شاید شما یکی از اون آدم هایی باشی که وقتی پشت فرمونی یهو زهنت بره و وقتی برمیگردی به جریان ، یادت نیاد اصلا چجوری به اون خیابون رسیدی !

مقالات و کلاس هایی هست برای اینکه بتونی روی ذهنت کار کنی

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
دوستان منم یه مشکل حاد دارم اونم اینکه افرادی رو که میبینم حتا به مدت طولانی مثلا حتی یکی دو ماه هم باهاشون برخورد دارم بعد یه مدت مثلا 3 ماه که میبینم یادم نمیاد کی هستن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! البته ممکنه یادم بیاد والی بعد کلی به مخم فشار اوردن خیلی ضایس بارها پیش امده ضایع شدم:)))))))

منم دقیقا همین مشکل رو دارم

بالا