سلام
گفتی ذهنت مشغوله و هی تجزیه و تحلیل میکنه
آیا چیزهای که مهم هستند رو تجزیه میکنه یا موردهایی که اصلا به نظرت هیچ اهمیتی تو زندگیت نداره و بی فایده ست؟
هنگام ذهن مشغولی استرس هم داری؟
آره ، ارزشمند و بی ارزش نداره ، همه اش دارم با خودم حرف می زنم . مثلا" با رزاستون انگلیسی یاد می گیرم . بعد که یه عکس رو می بینم میگه اوف یارو عجب زندگی داره ، عه تو امریکا هم
مردم دستشونو می شورن ، این زن سمت چپی که روس هم هست چقدر خوشگله ، بعد به خودم میگم دختره عربه چرا چاقه ، یعنی عمدا" میخوان اینا رو زشت نشون بدن . بعدش به خودم میگم این اراجیف چیه تو صفحه قبلی یه زن خوشگل عرب و با خانواده اش بود که خیلی هم مدرن بود ، به خودم میگم الان من اینجام که انگلیسی یاد بگیرم یا به این چرندیات فکر کنم. و همه اینها در یک یک دققیه اتفاق می افته و حجم این افکار باعث میشه که واکنش هام در برابر رویدادها کند باشه .
البته اینم بگم تو بعضی از مسائل هم بر عکس بقیه حاقطه من بهتر از حافظه ادم های عادی است . مثلا" من یکی رو
یه بار می بینم 99 درصد صبحت بی اهمیت و بااهمیتش نکته به تکته یادم می مونه . حتی اگر مربوط به ده سال پیش باشه .
یا مثلا" اسم نویسنده های دوران دبیرستان و کتاباشون یادم نمی ره .شماره تل هم چند بار بگیرم یادم می مونه ، مگر زمانی
که چند شماره شبیه هم باشه .