k-boy
Registered User
همه این مشکلا یه طرف ! یه وقتایی کله صبح پا میشم یه آهنگ میوفته تو مخم , مگه ول میکنه !!! تا شب در گیرشم
اصن یه وضی...
اصن یه وضی...
سلام دوست عزیزچند وقت پيش تاپيكي به اين عنوان تو قسمت مشاوره زدم كه چرا من نمي تونم رانندگي ياد بگيرم ( ادرسش پايين هست )
مشكل در رانندگي و يادگيري رانندگي
و بعضي از دوستان هم راهنمايي كردند اما الان فكر كنم من اون موقع مساله رو اشتباه مطرح كردم من بايد مي پرسيدم چرا اين مدل كارها رو نمي تونم ياد بگيرم يا به سختي ياد مي گيرم
و اين مشكلات رو دارم..
1- رانندگي كردن
2- سيپ زميني پوست كندن جهت سرخ كردن سيب زميني
3- به ندرت ادرس ها يادم مي مونه وقتي چند خيابون شبيه هم هست مسيرم را به سرعت گم مي كنم و سر در گم مي مونم ، تو شهرهاي بزرگ هم كلا هنگ مي كنم !
4- كارهاي فني و دستي ، گاهي اوقات از نصب يه كابل يه وئدئو پروژكتور به كامپيوتر وحشت مي كنم
5- يه مدت دوس داشتم ورزشي ها رزمي ياد بگيرم ولي موقع تكرار حركات استاد يادم مي رفت اون مثلا دست هاشو چطوري تكون مي داد ؛ يا ترتيب كارهايي كه او انجام مي داد يادم مي رفت
توضيجات اضافي : اكثر اوقات ذهنم با يه موضوعي مشغوله ؛ طوري كه گاهي اوقات احساس مي كنم تو خواب هم به موضوعي چسپيدم و اون رو تجزيه و تحليل مي كنم
اگر چه مشكلات رو بالا دارم ولي مواردي هستند كه نسبت به بقيه سريع تر درك مي كنم ؛ ياد مي گيرم ولي مجبور و محكومم مشكلات بالا رو حل كنم
باشد كه رستگار شويم
و علیکم رحمه الله الههسلام دوست عزیز
چندتا سوال ازتون داشتم تا بتونم بیشتر راهنماییتون کنم
1- روزانه چند ساعت میخوابید؟(خواب ظهر رو هم دارید؟)
2-اشتهاتون چطوره؟یعنی غذا زیاد میخورید یا کم؟
3-خودارضایی زیاد انجام میدید یا کم؟
سلام ، من تو مسائل علمی و تحصیلی و حرف و این جور چیزا مشکلی با حافظه ندارم ، فقط در مورد حرکات ورزشی و حرکاتی هست که با دست انجام میشه + آدرس هاسلام بر دوستان
یه داروئی گیاهی هست به نام کندور تقویت کننده حافظه و مغز به طور منظم مصرف کن انشالله جواب میگیری
كف دست رو نزني حله
Sent from my MB525 using Tapatalk 2
نه ، فقط گردنم اذیت میشه : دی ، معمولا" با توشتن می تونم یاد بگیرم (( و مطالب رو با لایتنر حفظ می کنم ))ببین تو نوشتن هم مشکل داری؟
مثلا از رو یه متنی بنویسی؟ البته رو کاغذ نه تو PC!
تایپ نهنه ، فقط گردنم اذیت میشه : دی ، معمولا" با توشتن می تونم یاد بگیرم (( و مطالب رو با لایتنر حفظ می کنم ))
سه روز پیش 45 صفحه تایپ کردم از رو کتاب
والا دقیق منظور شما رو متوجه نمیشم ، موقعی که دانشجو بودم حالم از جزوه نوشتن به هم میخورد ، بد خط هم هستمتایپ نه
با نوشتن روی کاغذ با خودکار یا مداد، مشکل نداری؟
مثلا انگلیسی؟ یه متن انگلیسی بزار جلوت تو برگه بنویس!
شوما بنویس متنش هم مهم نیستوالا دقیق منظور شما رو متوجه نمیشم ، موقعی که دانشجو بودم حالم از جزوه نوشتن به هم میخورد ، بد خط هم هستم
اما با نوشتن از روی یه متن مشکل ندارم ، مثلا فردا یه صفحه انگلیسی بنویسم خوبه ؟ میشه بگی جریانش چیه :general404: