• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور خودآزمایی نکنیم؟!

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
همشون چرت ميگن دكتراي اروپا و ايالات متحده خيلي رو اين موضوع تحقيق كردند و اعلام كردن كه تاكنون هيچ مورد منفي من باب اين كار اثبات نشده.

ولي حضرات خودمون چون معتقدند از لحاظ شرعي ايراد داره و از بُعد رواني ميتونه به فساد و تجاووز به عنف صورت بگيره ، چندتا دليل پزشكي [مثل كم بينايي و عقيمي و لاغري و...ء] گذاشتن تنگش ك ملت واهمه كنن و انجام ندن!!
بلا به دور ، واقعا نمی دونم چرا این برداشتو کردی . اینکه یکی بخواد این کارو ترک کنه بیشتر می گرده به اینکه احساس گناه می کنه ؛ یا احساس می کنه کاری که انجام می ده درست نیست .
ایجور ادما اگه خودارضایی کنن اسیب می بینن . هم از بعد جسمی هم از بعد روانی . منظور اون پزشک این بود به این راحتی نمیشه گفت خودارضایی عوارضی داره یا نه ، چون شخص به شخص جریانش فرق
می کنه
.تو یوتیوب یه وئدیو از هلاکویی در این مورد دیدم ، دکتر هلاکویی میگه مطالعات نشون داده خودارضایی هیج ضرری نداره ولی اگر به صورت افراطی باشه می تونه نشونه ای از حشم و استرس باشه . مث تب که بیماری نیست ولی نشانه بیماریه .
**
منظور منم این بود که مساله پیچیده اس و گمون نکنم راه حل مناسبی تو پاتوق براش پیدا بشه .

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
همشون چرت ميگن دكتراي اروپا و ايالات متحده خيلي رو اين موضوع تحقيق كردند و اعلام كردن كه تاكنون هيچ مورد منفي من باب اين كار اثبات نشده.

ولي حضرات خودمون چون معتقدند از لحاظ شرعي ايراد داره و از بُعد رواني ميتونه به فساد و تجاووز به عنف صورت بگيره ، چندتا دليل پزشكي [مثل كم بينايي و عقيمي و لاغري و...ء] گذاشتن تنگش ك ملت واهمه كنن و انجام ندن!!
من از متخصص اورولوژی تازگی پرسیدم خود ارضایی هیچ ایرادی نداره عینا گفت خودش بهم چرت پرتای دینه.(دیگ مگه شما روزی چند بار بزنی که مثل همون اب زیاد خوردن میتونه اسیب برسونه! ولی ۲-۳ بار درهفته راحت بزنین حالشو ببرید
مفید بودنشم بخاطر کار کردن پروستاته و احتمال عفونت کردن کمتر میکنه

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
بلا به دور ، واقعا نمی دونم چرا این برداشتو کردی . اینکه یکی بخواد این کارو ترک کنه بیشتر می گرده به اینکه احساس گناه می کنه ؛ یا احساس می کنه کاری که انجام می ده درست نیست .
ایجور ادما اگه خودارضایی کنن اسیب می بینن . هم از بعد جسمی هم از بعد روانی . منظور اون پزشک این بود به این راحتی نمیشه گفت خودارضایی عوارضی داره یا نه ، چون شخص به شخص جریانش فرق
می کنه
.تو یوتیوب یه وئدیو از هلاکویی در این مورد دیدم ، دکتر هلاکویی میگه مطالعات نشون داده خودارضایی هیج ضرری نداره ولی اگر به صورت افراطی باشه می تونه نشونه ای از حشم و استرس باشه . مث تب که بیماری نیست ولی نشانه بیماریه .
**
منظور منم این بود که مساله پیچیده اس و گمون نکنم راه حل مناسبی تو پاتوق براش پیدا بشه .
اصن بنظر من شما وقتی نیاز جنسی داری ترک کامل خود ارضایی وقتی به جنس مخالف دسترسی نداری خیلی مضحکه
اونو گذاشتن ازش استفادع کنی نه اینکه خودتو عذاب بدی بخاطرش [emoji14]
دین هم گفته واس خودش گفته اون زمان همون بچگی بچه هاشون متاهل میشدن نه مث الان که دختر ۳۰ سالش شده هنو شوعر نکرده

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
از شوخی بگذریم
اگه ادم واقعا خودشو ارضا کنه و من بیاد بیرون هیچ ضرری نداره
ولی بعضیا هستن دیگه واعا شورشو دراوردن زپرتی میپرن دسشویی تو صدم ثانیه منی میاد این ضرره چون طرف اصلا ارضا نمیشه ولی شما قشنگ بشینی فیلم ببینین و ارضا کامل بشیب عین رابطه جنسی واقعی هستش و هیچ ضرری نداره

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
این تفکرات ترک خودارضایی و امثالش مربوط به سنین پایین و اوایل نوجوانیه
طرف از دوران کودکی به دوره بلوغ رسیده یه سری هورمون ها تو بدنش ترشح میشه و نیازهای جدیدی پیدا می کنه ناخواسته و بطور غریزی سمت این عمل کشیده میشه و احساس گناه می کنه که کار بدی انجام داده بدون اینکه واقعا دلیل این اعمال جدیدش رو بدونه سعی می کنه که ترکش کنه ولی نمی تونه بعد از چند سال سر و کله زدن و خود درگیری می فهمه که این چیزی نیست که بشه ترک کرد نه تا وقتی که به جنس مخالف دسترسی نداره و دستگاه جنسیش سالمه و مرتب در حال ترشح هورمون مردانه و ذخیره تو بدنشه

در ضمن شما اینم در نظر بگیر در کشورهای دیگه ترک خود ارضایی می تونه به معنی یافتن یه شریک جنسی باشه بخاطر همین ممکنه یه سری دکتر حتی خارجی هم بگن که خودارضایی مضره چون شما خودارضایی رو داری به ارتباط باجنس مخالف (حالا به دلیل کمبود اعتماد بنفس یا غیر اجتماعی بودن) اولویت میدی , خودارضایی رو ترک کن تا بری دنبال جنس مخالف چیزی که تو جامعه شون پذیرفته شده ست ولی تو ایران چون رابطه با جنس مخالف برای افراد مجرد پذیرفته شده نیست و با فرض ترک خود ارضایی طبق عرف جامعه به هیچ شریک جنسی دسترسی نداره پس حرف زدن از ترک خود ارضایی در ایران به معنی حرف زدن از ***** کامل غرایز جنسیه
هیچ دکتری هم نمی تونه ادعا کنه که ***** غرایز جنسی به نفع بدن انسانه!

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
عوارض استمناء کردن پیوسته:
کم شدن حافظه
سست شدن ماهیچه ها
بهم خوردن سیستم خواب بدن
افسردگی
درنهایت خودکشی
همه این موارد در صورت پیوستگی بودنش هست
بدتر از اون کسانیکه در دوران مجردی استمنا میکنن چون در دوران مجردی پوسته سر آلت نازک شده بدلیل وجود عصب های محرک و عصب ها حساسیت خودشونو را از دست میدن باعث بروز اختلاف بین زن و مرد در دراز مدت می شود و در نهایت جدایی و فروپاشی خانواده

dashakol99

Registered User
لایک‌ها
2,451
_ جوان تازه بالغ: خودارضایی نکنم؛ پس چه کنم؟
_ ملا: برو ازدواج کن پسرم.
_ جوان: پس من میروم که ازدواج کنم.
1 سال بعد
_ جوان: من با این سن کم نمی توانم یک زندگی را بگردانم، درسم را نیز مجبور شدم رها کنم.
_ ملا: توکل بر خدا کن پسرم خدا بزرگ است.
_ جوان: خدایا امیدم به توست
2 سال بعد
جوان درسش را نخوانده، خانه ندارد، سر چاراه مانده تا کسی او را به استخدام کار روزمزدی ببرد و نان بخور نمیری برای همسر و بچه 2 ساله اش ببرد. بچه در آن خانه محقر افسردگی گرفته و مادر خسته اش حتی حوصله تربیت کردنش هم ندارد، او فکر می کند که خودش هنوز باید بچگی کند ! او چگونه باید یک بچه را تربیت کند وقتی عقل خودش نابالغ و ناپخته است؟؟!
جوان دوباره پیش ملا می آید
_ جوان: علاوه بر اینکه بی پولم و کرایه خانه مان را پدرم می دهد احساس می کنم از زندگی خسته شده ام و محبت میان من و همسرم از بین رفته و متوجه شده ایم که طرز تفکرمان به هم نمیخورد ما نمیتوانیم با هم زندگی کنیم ...
_ ملا: پسرم برو زندگی ات را بکن این صحبت ها دسیسه شیطان است تا تو را از راه بدر کند.
وقتی سختی می کشی یعنی خداوند تو را امتحان می کند. یا علی بگو و با توکل بر الله زن و فرزندت را دوست داشته باش همه چیز درست می شود
.

چند ماه بعد دختر و پسر جوان در دادگاه حاضر و از هم جدا شدند و بچه خردسالشان روی دست مادر بیچاره اش ماند که اکنون همراه خودش سربار خانه پدرش خواهند بود و هر روز از این و آن سرکوفت می خورد. پسر جوان هم سردرگم شده و نمی داند چگونه باید زندگی اش را جمع کند.

ملا در منبر: جوانان امروزی پرتوقع شده اند اینها همش کرده شبکه های ماهواره ایست که با بالابردن توقعات جوانان، آمار طلاق را زیاد کرده اند، ای مردم فریب شیطان را نخورید !

حرف آخرم:
از ماست که بر ماست !
کاش دختر و پسر فضای مساعدی داشتند که در راه درست و بدون ترس، استرس و احساس گناه باهم رابطه دوستی بسازند و نیاز های متقابل خویش برطرف سازند.

امروز به هنر مسئولین هنرمند دختران ضد پسران شده اند و به قول خودشان پسران موجودات خبیسی هستند که تمام قصدشان سوء استفاده است و پسران نیز با دختران غریبگی می کنند ! دختران و پسران همگی در خانه خودارضایی می کنند و چون ملا گفته گناه است افسرده شده اند !
وای به روزگاری که انسان را از طبیعتش جدا کنند ...

signall

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,742
1 سال بعد

...
...
نکنته جالبش اینجاست که میگن نباید درین دنیا سمت این کارا بری و باید به رشد معنوی بپردازی ... خوب حالا پاداش این رشد معنوی در آخرت چیه؟ :داشتن نیروی جنسی 70 برابر برای صکث در آخرت :general502::general509: وژدانا نباید به این dین اغتشاشید!؟
پ.ن:مدیریت بالفعل لطفا این پست را بعدر از 20 دقیقه پاک کنید موتشکرم

Last edited:

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
1 سال بعد
_ جوان: من با این سن کم نمی توانم یک زندگی را بگردانم، درسم را نیز مجبور شدم رها کنم.
_ ملا: توکل بر خدا کن پسرم خدا بزرگ است.
_ جوان: خدایا امیدم به توست
2 سال بعد
جوان درسش را نخوانده، خانه ندارد، سر چاراه مانده تا کسی او را به استخدام کار روزمزدی ببرد و نان بخور نمیری برای همسر و بچه 2 ساله اش ببرد. بچه در آن خانه محقر افسردگی گرفته و مادر خسته اش حتی حوصله تربیت کردنش هم ندارد، او فکر می کند که خودش هنوز باید بچگی کند ! او چگونه باید یک بچه را تربیت کند وقتی عقل خودش نابالغ و ناپخته است؟؟!
جوان دوباره پیش ملا می آید
_ جوان: علاوه بر اینکه بی پولم و کرایه خانه مان را پدرم می دهد احساس می کنم از زندگی خسته شده ام و محبت میان من و همسرم از بین رفته و متوجه شده ایم که طرز تفکرمان به هم نمیخورد ما نمیتوانیم با هم زندگی کنیم ...
_ ملا: پسرم برو زندگی ات را بکن این صحبت ها دسیسه شیطان است تا تو را از راه بدر کند.
وقتی سختی می کشی یعنی خداوند تو را امتحان می کند. یا علی بگو و با توکل بر الله زن و فرزندت را دوست داشته باش همه چیز درست می شود
.

چند ماه بعد دختر و پسر جوان در دادگاه حاضر و از هم جدا شدند و بچه خردسالشان روی دست مادر بیچاره اش ماند که اکنون همراه خودش سربار خانه پدرش خواهند بود و هر روز از این و آن سرکوفت می خورد. پسر جوان هم سردرگم شده و نمی داند چگونه باید زندگی اش را جمع کند.

ملا در منبر: جوانان امروزی پرتوقع شده اند اینها همش کرده شبکه های ماهواره ایست که با بالابردن توقعات جوانان، آمار طلاق را زیاد کرده اند، ای مردم فریب شیطان را نخورید !

حرف آخرم:
از ماست که بر ماست !
کاش دختر و پسر فضای مساعدی داشتند که در راه درست و بدون ترس، استرس و احساس گناه باهم رابطه دوستی بسازند و نیاز های متقابل خویش برطرف سازند.

امروز به هنر مسئولین هنرمند دختران ضد پسران شده اند و به قول خودشان پسران موجودات خبیسی هستند که تمام قصدشان سوء استفاده است و پسران نیز با دختران غریبگی می کنند ! دختران و پسران همگی در خانه خودارضایی می کنند و چون ملا گفته گناه است افسرده شده اند !
وای به روزگاری که انسان را از طبیعتش جدا کنند ...

"کاش دختر و پسر فضای مساعدی داشتند که در راه درست و بدون ترس، استرس و احساس گناه باهم رابطه دوستی بسازند و نیاز های متقابل خویش برطرف سازند
."

حاجي چيزيو بنويس كه اگه خودت هم تو موقعيتش قرار گرفتي [ يا برا نزديكانت اتفاق افتاد] بتوني اجراش كني نه اينكه فقط شعار بدي!
خوب ميدوني منظورم چيه ، پس ديگه باز نميكنم مطلبو

dashakol99

Registered User
لایک‌ها
2,451
"کاش دختر و پسر فضای مساعدی داشتند که در راه درست و بدون ترس، استرس و احساس گناه باهم رابطه دوستی بسازند و نیاز های متقابل خویش برطرف سازند."

حاجي چيزيو بنويس كه اگه خودت هم تو موقعيتش قرار گرفتي [ يا برا نزديكانت اتفاق افتاد] بتوني اجراش كني نه اينكه فقط شعار بدي!
اگر عرف جامعه تغییر کند دیدگاه های عقب افتاده نیز تغییر خواهد کرد. مشکل ما آنجاست که تبیین عرف جامعه مان به دست افراد عقب افتاده انجام میشود !

منظور از دوستی میان دختر و پسر هم این نیست که همان ثانیه اول کار به رابطه جنسی باز بکشد ! باید توجه کنید که عمده ی کشش دختر پسر عاطفی است و در وهله بعد جنسی، جوانان امروز بیش از آنکه در خلاء جنسی افتاده باشند در خلاء عاطفی افتاده اند ! آیا داشتن رابطه جنسی با یک فاحشه می تواند کشش شما به جنس مخالف را ارضا کند؟؟
پاسخ بله است در صورتی که فردی بری از احساس و عاطفه باشید.

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
عوارض خودارضایی درسته
اسلام درست گفته
چون اسلام میگه چیزیکه ضررش از نفعش بیشتر باشه حرامه
عوارض خود ارضایی غیر از پست قبلی که گفتم تپش قلب و ضعف بدنی و در حد زیادش سکته را پیش داره

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581

نگرانی حضرات خودمون ن ن اینکه این همه همه جا داد و بیداد راه انداختن «خانواده » تو امریکا و غرب دیگه مفهومی نداره ، حالا از این ور به خاطر کاهش امار ازدواج و افزایش طلاق ... مدیریت خودشون زیر سوال رفته ! ضمن اینکه نگران کاهش جمعیت هم هستن بالخره باس سربازایی داشته باشیم که حضرات رو پروتکت کنن یا نه ؟

من از متخصص اورولوژی تازگی پرسیدم خود ارضایی هیچ ایرادی نداره عینا گفت خودش بهم چرت پرتای دینه.(دیگ مگه شما روزی چند بار بزنی که مثل همون اب زیاد خوردن میتونه اسیب برسونه! ولی ۲-۳ بار درهفته راحت بزنین حالشو ببرید
مفید بودنشم بخاطر کار کردن پروستاته و احتمال عفونت کردن کمتر میکنه

فقط برای افرادی ضرر داره که تو ناخوداگاهشون از بایت این کار احساس گناه کنن . یا به قول شما زیاد انجام بدن . البته یه نکته ای که هست اینکه من این حرفو چندان قبول ندارم که الانم مث گذشته پیدا کردن شریک جنسی تو ایران سخته . الان خیلی از دخترا هستن که اگر باهاشون دوست باشی و احساستو صادقانه بگی به احتمال زیاد قبول کنن .یه نکته دیگه اینکه خارجیا تغذیه مناسبی دارن و همه کاراشون رو حساب کتابه . دیگه نباس ایجوری باشه طرف ماهی یه بار یه غذای کامل و درست حسابی نمیخوره بعدش بیاد هفته ای سه چهار بار خودارضایی کنه

پ ن : امریکایی ها دارن به زندگی تو کره مریخ فکر می کنن ما این ور تا نیازهای اولیه امون گیر کردیم ..

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
چند راه داره اولین و مهمترینش یک کاری کنید کمتر تحریک بشین مثلا ورزش کنید خودتون رو به یه کاری سرگرم کنید (اگه توش پول باشه بهتره تا زود خسته نشید) دیگه وقت انچنای برای دیدن فیلمها یا عکسها تحریک کننده نداشته باشین دوم خوراکی های گرم رو به صورت افراطی مصرف نکنید مثل تنقلات قهوه نسکافه شکلات و....... سوم شما بلاخره هر کاری که بکنید نمیتونید صد در صد جلوشو بگیرید و شبانه اسپرم خارج میشه تنها راهش خوردن غذای سبک هست در شب که باعث میشه این اتفاق دیرتر براتون اتفاق بیفته. بهتره این راه از طریق جنس مونث اتفاق بیفته که به اوج لذت جنسی برسید که از نظر روانی فشار روتون نباشه اگه هم به گناه اعتقاد دارید میتونید ضیغه کنید.

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
چون اینو چند بار هم قبلا گفتین میگم :
برام سواله که تو ایران کسی پیدا نمیشه که مثل کشورهای غربی با این مسئله مشکلی نداشته باشه ؟
یعنی اینقدر عجیبه که شما این نگرش رو از طرف یک کاربر پی تی روشنفکر نمایی می بینی؟
یعنی تو این خراب شده برادر یا پدری نیست که از رابطه خواهر یا دخترش با پسر غریبه خبر داشته باشه و رفتار منطقی داشته باشه؟ همه مثل وحشی ها چاقو میکشن ؟

اگه هست لطف کنید این پست مضحک رو در پی تی تکرار نکنید :general602:

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
خدایی ملت چه تصوراتی از غرب دارن.

عزیزم این عمل فقط در اسلام گناه نیست و در همه دین ها منع شده. پس اینقدر ملا ملا نکن.

سایتهایی مثل 9gag رو چک کنید میبینید عین همین مسئله تو عمریکاش هم هست. اونا هم احساس گناه میکنن.

عمریکا اون طور که بی بی سی و من و تو میگه نیست. میخواین ببینید واقعا چی تو فکر مردم عمریکاست و اونجا چه خبره یا باید برید اونجا رو از نزدیک ببینید یا انجمن های عمومی و سایتهای سرگرمی رو مطالعه کنید.

steven@seagal

Registered User
لایک‌ها
917
برو کارگر ساختمون شو......
وقتی برمیگردی اصلا حسو حال تست زدن نداری بعد رفته رفته کف دستت زبر میشه دیگه کلا نمیتونی
الان این دستهای افتکه نگاه کن
%D8%AE%D8%B4%D9%86%DB%8C_%D8%AF%D8%B3%D8%AA_%D9%BE%D8%AF%D8%B1.jpg

مصلا فکر کن با این دست بخوای بزنی ها:)

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
خدایی ملت چه تصوراتی از غرب دارن.
عزیزم این عمل فقط در اسلام گناه نیست و در همه دین ها منع شده. پس اینقدر ملا ملا نکن.
سایتهایی مثل 9gag رو چک کنید میبینید عین همین مسئله تو عمریکاش هم هست. اونا هم احساس گناه میکنن.
عمریکا اون طور که بی بی سی و من و تو میگه نیست. میخواین ببینید واقعا چی تو فکر مردم عمریکاست و اونجا چه خبره یا باید برید اونجا رو از نزدیک ببینید یا انجمن های عمومی و سایتهای سرگرمی رو مطالعه کنید.
اونجا کسی خودآزمایی کنه میزنن تو سرش میگن مگه قحطیه
از دوران راهنمایی بنما بنما دارن دیگه معلومه این کارا زشته
این سایت هم لزوما عمریکایی نیست . هرعنگلیسی که مال عمریکا نیست . همینطور مطالبش که ممکنه هندی ها ساخته باشن

پ.ن : الان کاربران غیر مسمان پی تی رو مسیحی فرض کردین یا یهودی ؟ یعنی به نظرت به اونحامونه که فلان دیگر غیراسلامی چی گفته ؟

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
چون اینو چند بار هم قبلا گفتین میگم :
برام سواله که تو ایران کسی پیدا نمیشه که مثل کشورهای غربی با این مسئله مشکلی نداشته باشه ؟
یعنی اینقدر عجیبه که شما این نگرش رو از طرف یک کاربر پی تی روشنفکر نمایی می بینی؟
یعنی تو این خراب شده برادر یا پدری نیست که از رابطه خواهر یا دخترش با پسر غریبه خبر داشته باشه و رفتار منطقی داشته باشه؟ همه مثل وحشی ها چاقو میکشن ؟

اگه هست لطف کنید این پست مضحک رو در پی تی تکرار نکنید :general602:
داداچ فازت چيه شما ؟
فرض كن مخاطب اين كامنتم خودتي
جوابت چيه ؟!

بالا