• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور خودآزمایی نکنیم؟!

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
عوارض خودارضایی درسته
اسلام درست گفته
چون اسلام میگه چیزیکه ضررش از نفعش بیشتر باشه حرامه
عوارض خود ارضایی غیر از پست قبلی که گفتم تپش قلب و ضعف بدنی و در حد زیادش سکته را پیش داره
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
تنها راه ارتباط با جنس مخالف است که نتیجه معکوس دارد، در واقع شارژ میشوید!
اگر این ارتباط در قالب یک ازدواج مهندسی و پایدار باشد {شیوه ای که جامعه می پذیرد و ماندگار شده است} کیفیت رابطه جنسی و عاطفی به موازات هم در گذر زمان افزایش پیدا میکند.
مسائلی رو نباید فراموش کرد من جمله اینکه حاملگی یک خطر است و میبایست حدالمقدور از ابزارهای پیشگیری استفاده شود.
***** میل جنسی با قطع جریانات! هرگز توصیه نمیشود.
از آنجایی که کارگزاران مذاهب و ادیان بیشترین خرابیهای تاریخ رو رقم زدند دید امروز ما نسبت به ادیان بعنوان آئین زندگی کمرنگتر و کمرنگتر شده است کما اینکه زیباترین تفسیر از یک دین هم فکر نمیکنم بتواند پاسخگوی انسان مدرن امروزی باشد و از این رو منابعی جایگزین مهم میشود مانند کتابهایی در باب راهنمای زندگی سالم و مشاوره های منظم روح و روان توسط متخصصین حاذق این امر ...
نتیجه هم اینکه در چاهک دنیا اکثریت پاتوقی محکوم به نزول توقعات هستیم اما میتوانید مثل بنده سیر معکوس پیش بگیرید و همچنان مقاومت اقتصادی بکنید تا با سردشدن مزمن، این میل عزیز نیز مانند سایر امیال لذت بخش به خواب خرگوشی فرو رود :)

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
9 روزِ تو این فکرم که خود آزمایی یعنی چی :| ، تا اینکه وارد تاپیک شدم !!

behnam69.x

Registered User
لایک‌ها
439
دیگه هر اسبی میدونه خودارضایی ضرر داره ! اگرم میخواد روشعنفکر بازی دربیاره که مفیده و فلان دکتر و فلان اوسکول گفته برای بدن خوبه که دیگه خیلی از دنیا پرته .

هر گوس پندی میدونه که اون مایع کذایی از پروتئین و آمینو اسید و ویتامین C و . . . کلی ماده معدنی دیگه تشکیل شده . حالا وقتی کسی مرتب این کار رو انجام بده , هر بار که این عمل رو انجام میده کلی از این مواد از بدنش دفع میشه و برای جایگزینی و ساخت مجدد بدن ناچاره کلی از این مواد رو مجدد مصرف کنه. سر همین جریان بدن کم کم تحلیل میره .

جدا از این حرفا هرکسی اگر نیم مثقال عقل داشته باشه دیگه خودش که میتونه حس کنه چه بلایی سرش میاد ! یارو وقتی این کارو انجام میده بعضی مواقع چشما قرمز میشه که خودش بیانگر این مساله ست که این عمل به چشم ها فشار وارد میکنه . فشار به چشم هم میتونه باعث کلی بیماری چشمی بشه.

هر کسی که این کارو انجام میده بدون شک فشار به کمرش رو حس میکنه و بعد از یک مدت انعطاف کمرش رو یک مقداری از دست میده.

سیاهی زیر چشم یکی دیگر از عوارضش هستش .

ضمن اینکه تمام دکترها و محققان اعم از با دین و بی دین ! تاکید کردن که اعتیاد به اینکار باعث میشه که فرد دیگه از عمل جنسی لذتی نبره و به جای رابطه واقعی با جنس مخالف خودارضایی رو ترجیح بده.

بدن در حالت عادی در حدود ماهی یکبار در هنگام خواب مایع منی رو دفع میکنه تا توی بدن جمع نشه و مشکلی ایجاد نشه . بنابراین خودارضایی هیچ گونه توجیه علمی ندارد مگر برای افرادی که فقط تفکر زیر شکمی دارند و عقلشان در "چیزشان" است.

بنابراین هرکس خودارضایی کند و این عمل قبیح را جایز بداند "خر" است .

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
بنظرم هر 10 روز یکبار خوبه فشاری هم به بدن وارد نمیکنه کیفیت کار هم بالاتر میره احساس و لذتش هم بالاتره

DaeE_KhalaF

کاربر تازه وارد
آنقدر خودآزمایی کنید تا جوهر خودکار مورد استفاده تمام گردد. آگاه باشید که آن زمان، به مقامی بزرگ از عرفان دست یافتید.

پ.ن: مورد داشتیم فردی از روزی ۳ بار، به ۱ بار در هفته دست یافته. ولی در این شرایط، و در زمان ترک این آزمون ها، قطعا با دیدن حتی یک قطعه یا یک ثانیه از جزوه مورد مطالعه برای آزمون، به شما قدرتی خواهد داد که دوباره نمرۀ ۲۰ را در این کار از آن خود کنید.

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
چند چیز هم خودم بهش رسیدم،
توجه به معنویات و نماز و مخصوصا دعا سر نماز، ارامش عجیبی به ادم میده، و سرسخت بودن در این راه...

Sky Persia

Registered User
لایک‌ها
108
توجه به معنویات و نماز و مخصوصا دعا سر نماز، ارامش عجیبی به ادم میده، و سرسخت بودن در این راه...
طی این دو سال خویش آزمایی را چه کردی؟
کمتر بزن همیشه بزن

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
برادر نماز شب فراموش نشه انشالا با همت خودتون و وتوکل به خدا بتونید این عمل شنیع و زشت را ترک نوماید
ومن الله توفیق

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
من شوهرم علاقه شدیدی به این عمل زشت داره به حدی که مجبورم شبا دستاشو با این بست زیپی ها ببندم
%D8%A8%D8%B3%D8%AA-%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%DA%A9%DB%8C-%DA%A9%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C.jpg

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

Anti Shad maghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
من شوهرم علاقه شدیدی به این عمل زشت داره به حدی که مجبورم شبا دستاشو با این بست زیپی ها ببندم
%D8%A8%D8%B3%D8%AA-%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%DA%A9%DB%8C-%DA%A9%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C.jpg

عزیزم شوهر منم همین طوره، اما از وقتی فیلمای Fifty shades of grey رو دیده دیگه متحول شده و شدیم عین اون زوج توی فیلم
به تو هم پیشنهاد میکنم این فیلمو با شوهرت ببین

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870

اگه شرط اصلی ازدواج ت مثل من Castration بود مذکر جماعت وقتی رو که صرف این اعمال میکرد رو ب همسرش و پلضتیشن اختصاص میداد

من وقتی این شرط رو اجرایی کردم روزانه ده ها تروفی کسب میکنم تو psn

فکرشو بکن که مذکرها سالی چند بار این کار رو میکنن. سالی چندتا ۱۰ دقیقه عمر مفیدشونو هدر میدن ! اگر انرژیشون با عقیم شدن هدایت بشه ب سمت و سوی درست تهش میشن ایلان ماسک ! ایلان نشدن فری میشن قطعا

mamad_j_k

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,222
خودآزمایی چیه؟

alirezabaghi

Registered User
لایک‌ها
655
توی ایران هیچ راهی درستی نداره

اینم مثل دیگر نیاز ها ***** میشه...
وقتی غذا و مایهتاج پایه زندگی اینقدر گرون و سرسام آوره دیگه بقیه چیزا بماند...

پ.ن:
فقر باعث کفر می شود.

بالا