• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور خودآزمایی نکنیم؟!

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
اگه شرط اصلی ازدواج ت مثل من Castration بود مذکر جماعت وقتی رو که صرف این اعمال میکرد رو ب همسرش و پلضتیشن اختصاص میداد

من وقتی این شرط رو اجرایی کردم روزانه ده ها تروفی کسب میکنم تو psn

فکرشو بکن که مذکرها سالی چند بار این کار رو میکنن. سالی چندتا ۱۰ دقیقه عمر مفیدشونو هدر میدن ! اگر انرژیشون با عقیم شدن هدایت بشه ب سمت و سوی درست تهش میشن ایلان ماسک ! ایلان نشدن فری میشن قطعا
لذت خودارضایی مثل لذت پولدار شدن تو بازی GTA میمونه درسته در کل پولدار شدی ولی به هیچ دردی نمیخوره

TriForce

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
یه سر بیا فرانکفورت دو جا ببرمت یکی یه استخل سونا ماساژ و بعد طاق اون یکی مهمانخوانه کاملا عیرانی عسلامی که کلا سیر شی خودآزمایی رو بذاری کنار

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
یه سر بیا فرانکفورت دو جا ببرمت یکی یه استخل سونا ماساژ و بعد طاق اون یکی مهمانخوانه کاملا عیرانی عسلامی که کلا سیر شی خودآزمایی رو بذاری کنار
به به به به ببین کی اومده :general707: جناب تیدوس تیداس tidus عزیز :general504:

@Dodge Super Bee موکان رو اماده کن یک دور همی با شرکت منو تو جناب تیداس @Saul داشته باشیم ترجیحا به صرف مشروب :p :D

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870

@Dodge Super Bee موکان رو اماده کن یک دور همی با شرکت منو تو جناب تیداس @Saul داشته باشیم ترجیحا به صرف مشروب :p :D

من ک فعلا لژیونر م باس تا وسطای مهر صبر کنی :p

3نماینده استان البرز در 3نقطه از گیتی:p

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628

من ک فعلا لژیونر م باس تا وسطای مهر صبر کنی :p

3نماینده استان البرز در 3نقطه از گیتی:p
درود مغام معزم رحبری بر یگانه نرگرایان راستین پی تی
دارای گواهینامه ایزو 9002 از انجمن نرگرایی دانشگاه کمبریج و صدها افتخار دیگر برای ملت بیشخم عیران.
قسمت بود یعنی ادین (خرگوشهی بالحلقه) خواست همو میبینیم ب صرف مشروب و سس هزار جزیره مهرام به تعداد لازم. دنگتون رو فراموش نکنید یک. دوم مهمونی کاملا private کس دیگه دعوت نداریم. دعوتنامه نخواید
تمام مدعوعین شادوم لیدوگایین بیارن و بیپشم هم باشین

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
درود مغام معزم رحبری بر یگانه نرگرایان راستین پی تی
دارای گواهینامه ایزو 9002 از انجمن نرگرایی دانشگاه کمبریج و صدها افتخار دیگر برای ملت بیشخم عیران.
قسمت بود یعنی ادین (خرگوشهی بالحلقه) خواست همو میبینیم ب صرف مشروب و سس هزار جزیره مهرام به تعداد لازم. دنگتون رو فراموش نکنید یک. دوم مهمونی کاملا private کس دیگه دعوت نداریم. دعوتنامه نخواید
تمام مدعوعین شادوم لیدوگایین بیارن و بیپشم هم باشین

سلامی ب گرمی نون و تنور .سلام ای سنگ صبور

آخ من یه سر بیام چنان هات تویز کنم تو حلق سس گویان ک نگو جانه میتی

در بیت شاطر فری دنگ منگ جایگاهی ندارد یعنی تو نونم نمیره:دی

بیت ما اللخصوص فرش ما مزین ب dna شما .حلیمات سرمه چشم ما :X

سال ۲۰۰۹ ب شوما گوفتم روزی از مرز و بوم ایرانی عسلامی پرکشیده و ب مردمان خواب زده و نون سوخته نیش خند خواهیم زد حال ب میمنت خروج پرشکوه مان جشن و تجدید میثاق خواهیم داشت در بیت .قسمت شه همین فرمون اربعین تا کربلا رفته و میهمان بهترین میزبان منطقه باشیم .....

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
سلامی ب گرمی نون و تنور .سلام ای سنگ صبور

آخ من یه سر بیام چنان هات تویز کنم تو حلق سس گویان ک نگو جانه میتی

در بیت شاطر فری دنگ منگ جایگاهی ندارد یعنی تو نونم نمیره:دی

بیت ما اللخصوص فرش ما مزین ب dna شما .حلیمات سرمه چشم ما :X

سال ۲۰۰۹ ب شوما گوفتم روزی از مرز و بوم ایرانی عسلامی پرکشیده و ب مردمان خواب زده و نون سوخته نیش خند خواهیم زد حال ب میمنت خروج پرشکوه مان جشن و تجدید میثاق خواهیم داشت در بیت .قسمت شه همین فرمون اربعین تا کربلا رفته و میهمان بهترین میزبان منطقه باشیم .....
https://gaiana.nl/product/ethnobotanicals/mimosa-hostilis-jurema/
:general705::general705::general705::general705::general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707:

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
https://gaiana.nl/product/ethnobotanicals/mimosa-hostilis-jurema/
:general705::general705::general705::general705::general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707:

سس ـه یکی این یکی تی اچ سی جماعت من ک شخصا حال نمیکنم یعنی حالی بهم نمیده

فقط متآمفتامین و دوستان :دی ولی من کلا بعد اسید مسیر زندگی م عوض شد قبل اون یه آدم شخمی و گُم بودم . فکر میکردم خلاصه میشه به زمینه های معبود و تعالی دیدم نه بابا :D

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
ولی من کلا بعد اسید مسیر زندگی م عوض شد قبل اون یه آدم شخمی و گُم بودم . فکر میکردم خلاصه میشه به زمینه های معبود و تعالی دیدم نه بابا :D
یکم بیشتر راجع بش بگو :general504:

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
سس ـه یکی این یکی تی اچ سی جماعت من ک شخصا حال نمیکنم یعنی حالی بهم نمیده

فقط متآمفتامین و دوستان :دی ولی من کلا بعد اسید مسیر زندگی م عوض شد قبل اون یه آدم شخمی و گُم بودم . فکر میکردم خلاصه میشه به زمینه های معبود و تعالی دیدم نه بابا :D
کریستال عوارضش میپاچونه ادما ها
اسیدم خوبه ولی فاز اسید هر تریپ و هر ادم با هم فرق داره .
یه بار من زدم خوب بود یه بار دیگش گم شده بودم .تا به روشنایی برسم پاره شدما ولی چیزایی دیدم ترسیدم
کلا سعی نمیکنم زیاد از تریپام بگم و کسی تر غیب کنم .
اون سری هم نرفته بودی بهت گفتم ماشروم بیار و اینا اخرشم بیخیال شدی .دو سه بار زدم .مجینیشنش خیلیه بابا .چطور تحمل میکنی- 3-7 گرم هر سری
خیلی دنبال یه چیزی هم دنیایه موازی بشه درک کرد .میگن با dmt میشه یه سوالایی و جواب داد .

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
یکم بیشتر راجع بش بگو :general504:

هن:دی

در ۲۸سالگی برگشتم ب همان نوجوان شاد و شنگول و خوش فکری ک دپرس نی ! پروسه ای ک شاید باس میلیاردها هزینه درمان کلینیک ی ش کنی و در ۹۹٪مواقع هم جواب نگیری :D

کریستال عوارضش میپاچونه ادما ها
اسیدم خوبه ولی فاز اسید هر تریپ و هر ادم با هم فرق داره .
یه بار من زدم خوب بود یه بار دیگش گم شده بودم .تا به روشنایی برسم پاره شدما ولی چیزایی دیدم ترسیدم
کلا سعی نمیکنم زیاد از تریپام بگم و کسی تر غیب کنم .
اون سری هم نرفته بودی بهت گفتم ماشروم بیار و اینا اخرشم بیخیال شدی .دو سه بار زدم .مجینیشنش خیلیه بابا .چطور تحمل میکنی- 3-7 گرم هر سری
خیلی دنبال یه چیزی هم دنیایه موازی بشه درک کرد .میگن با dmt میشه یه سوالایی و جواب داد .

بستگی ب بیس و دیفالت مغز و البته ناخودآگاه و حافظه کوتاه مدت و رم ها و ssdهات داره :دی

اون چیزی رو باس بچسبونی که مچ باشه باهات خیلی ها اختلالات ذهنی و دپریشن و....دارن ک خبرندارن هرچی گیر میارن میچسبونن و تریپ هاشونم بر همون اساس سخت تریپ میشه

کریستال هم خوبش رو بزنی ردیفه سس خاره دوپامین هه البته من صد در صد تضمین میدم ک چیز خوب تو ایران نیست

Dmt رو فقط دست عارفان و صوفیان و کتب نویسان شاخ دیدم اصن یه آدم زمینی های دیگه ن تنها تشابه من با اون دست آدما اخته ست:D

میلیارد میلیارد آدم زمینی دیگه درگیر سس و پول تو یه دنیا ن هر دو دسته ولی دو جهان متفاوت

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
از خودازمایی نکنیم رفتن تو بحث چطور فضانوردی کونیم :D:general304:

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
آدم باید تا جوونه خودارضایی کنه قدرت خودشو نشون میده
بعدش که پیرشد دیگه چیزی نمیرویه
فایده ای نداره بعدش میزنی تو سر خودت که چرا در جوونی قدرت نمایی نکردی

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
همانا ادینوند خودآزمایان را دوز نمیدارد
خودآزمایان را پس پرت کردن از قله اورست بسوزانید سپس خاکسترشان را در مرکز فاضلاب شهری بریزید
آدم باید تا جوونه خودارضایی کنه قدرت خودشو نشون میده
بعدش که پیرشد دیگه چیزی نمیرویه
فایده ای نداره بعدش میزنی تو سر خودت که چرا در جوونی قدرت نمایی نکردی
شما انگار زیاد قدرتنمایی کردی بزرگوار
شنیدم خانمای چادری حسابی از مشاهده قدرتنمایی لذت میبرن و به حد احسن وت میشن آیا درسته؟

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
همانا ادینوند خودآزمایان را دوز نمیدارد
خودآزمایان را پس پرت کردن از قله اورست بسوزانید سپس خاکسترشان را در مرکز فاضلاب شهری بریزید

شما انگار زیاد قدرتنمایی کردی بزرگوار
شنیدم خانمای چادری حسابی از مشاهده قدرتنمایی لذت میبرن و به حد احسن وت میشن آیا درسته؟

برای پر شدن باید خالی شد
وقتی میتونی ادعا کنی مردی که در یک روز پر و خالی بشی
اونوقت اگر کسی بالای سرت داد زد در صورت مرد شدن
ضربان قلب تو باید به همان آرامی باشد که شروع کرده ای

Sky Persia

Registered User
لایک‌ها
108
درود
خودارضایی تا یه مقدارش خوب هست. اگر از یک حد بیشتر بشه و در آن افراط کنید نتایج خیلی بدی میتونه در هنگام شگش واقعی رخ بده:
۱- بی میل بودن به رابطه واقعی و عدم لذت
۲- دیرانزالی به علت عدم لذت
۳- ترجیح دادن خودارضایی به رابطه واقعی

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
حالا گذشته از این حرفا چه چیزی خود ازمایی رو لذت بخش تر میکنه تجربه هاتون رو بگین

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
درود
خودارضایی تا یه مقدارش خوب هست. اگر از یک حد بیشتر بشه و در آن افراط کنید نتایج خیلی بدی میتونه در هنگام شگش واقعی رخ بده:
۱- بی میل بودن به رابطه واقعی و عدم لذت
۲- دیرانزالی به علت عدم لذت
۳- ترجیح دادن خودارضایی به رابطه واقعی
قسمت اول فرمایشت رو کاری ندارم، ولی با قسمت دوم کاملا موافقم. مثل مصرف مواد مخدر بصورت تفریحی و سوء مصرف مواد مخدر هست. هر دوش نهی شده ولی دومیش راحت طرف رو تبدیل به یه ادم کارتن خواب میکنه.
به هر حال این مشکلی یه که ممکنه بعضی ها داشته باشن، خود من هم داشتم ولی خوب به لطف اطرافیان و تلاش خودم تونستم بهبودش بدم خدا رو شکر...

حالا گذشته از این حرفا چه چیزی خود ازمایی رو لذت بخش تر میکنه تجربه هاتون رو بگین
تاپیکو به بیراهه میبری؟ ایشالا بیوفتی گیر ترامپ!!!

بالا