یکم بیشتر راجع بش بگو :general504:
هن:دی
در ۲۸سالگی برگشتم ب همان نوجوان شاد و شنگول و خوش فکری ک دپرس نی ! پروسه ای ک شاید باس میلیاردها هزینه درمان کلینیک ی ش کنی و در ۹۹٪مواقع هم جواب نگیری
کریستال عوارضش میپاچونه ادما ها
اسیدم خوبه ولی فاز اسید هر تریپ و هر ادم با هم فرق داره .
یه بار من زدم خوب بود یه بار دیگش گم شده بودم .تا به روشنایی برسم پاره شدما ولی چیزایی دیدم ترسیدم
کلا سعی نمیکنم زیاد از تریپام بگم و کسی تر غیب کنم .
اون سری هم نرفته بودی بهت گفتم ماشروم بیار و اینا اخرشم بیخیال شدی .دو سه بار زدم .مجینیشنش خیلیه بابا .چطور تحمل میکنی- 3-7 گرم هر سری
خیلی دنبال یه چیزی هم دنیایه موازی بشه درک کرد .میگن با dmt میشه یه سوالایی و جواب داد .
بستگی ب بیس و دیفالت مغز و البته ناخودآگاه و حافظه کوتاه مدت و رم ها و ssdهات داره :دی
اون چیزی رو باس بچسبونی که مچ باشه باهات خیلی ها اختلالات ذهنی و دپریشن و....دارن ک خبرندارن هرچی گیر میارن میچسبونن و تریپ هاشونم بر همون اساس سخت تریپ میشه
کریستال هم خوبش رو بزنی ردیفه سس خاره دوپامین هه البته من صد در صد تضمین میدم ک چیز خوب تو ایران نیست
Dmt رو فقط دست عارفان و صوفیان و کتب نویسان شاخ دیدم اصن یه آدم زمینی های دیگه ن تنها تشابه من با اون دست آدما اخته ست
میلیارد میلیارد آدم زمینی دیگه درگیر سس و پول تو یه دنیا ن هر دو دسته ولی دو جهان متفاوت