• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند درصد مردم ایران پولدار هستند ؟

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121
واقعا جالبه تو این فروم درباره همه مسائل جهانی و داخلی انواع نظریه هارو صادر میکنید اما حاضر نیستید یک تعریف یک خطی رو بخونید و یک جواب ساده و مرتبط به موضوع تاپیک بدید .
آقا اصلا تعریف پولدار چی هست و چی نیست رو بزارین کنار ( تو پست اول هم گفتم تعریف رسمی و ... پولدار مد نظر من نیست ) . به نظر شما چند درصد از مردم ایران دارایی و درآمد بیش از نیاز شون دارند؟

شما اول بیا این نیاز را تعریف کن تا روشن بشه پرسش شما درسته یا نه .

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
شما اول بیا این نیاز را تعریف کن تا روشن بشه پرسش شما درسته یا نه .

منظور من هزینه های جاری زندگی هست ، پوشاک و خوراک و مسافرت و ...
به عبارت دیگه چند درصد مردم هستند که هزینه ی مسکن و مسافرت و خورد و خوراک و ... رو راحت می پردازند یه چیزی هم براشون باقی میمونه .

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
دقیقا اینجا فروم اقتصادی نیست اما در پاسخ شما هزاران کار شده میتونید گوگل کنید در مورد قدرت خرید در ایران متوسط حقوق مشخصه و قیمتها هم مشخصه البته در ایران نوسان قیمتی خیلی زیاده. شما میتونید GDP رو چک بکنیدو با سایر کشورها مقایسه بکنید در حال حاضر به فرض اگر حقوق متوسط چهار میلیون باشه این میشه ماهی حدود ۱۵۰ دلار قیمت خودرو که به لطف عوارض گمرک حداقل دوبرابر استاندارد جهانیست و قیمت مسکن هم بسته به شهر متفاوت هستش خودتون دیگه حساب بکنید

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
مشکلی که در ایران وجود داره اینکه آمار روشن و در دسترس وجود نداره یک متوسط دستمزد رسمی داریم که خوب مشخصه ولی خیلی ها متوسط درآمدشون رسمی با غیر رسمیش فرق داره و این داده ها جایی ثبت نمیشه یا اگر میشه در دسترس نیست. فکر میکنم در تحقیقی که در سال ۲۰۱۴ انجام شده با تعریف جهانی دو درصد مردم ایران طبقه مرفه حساب میشن خوب این ۲۰۱۴ هست و الان این آمار حتما تغییر کرده

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
جالب اینجاست که پولدار ها ایران رو ترک نمیکنن
چون فقط داخل ایران میتونن پولدار باشن
خارج برن حتی باید کلی مالیات بپردازن

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
جالب اینجاست که پولدار ها ایران رو ترک نمیکنن
چون فقط داخل ایران میتونن پولدار باشن
خارج برن حتی باید کلی مالیات بپردازن
اونی که میگی فقط در قیاس با مابقی جامعه پولداران مثل هنرمندا و فوتبالیست های حکومتی

پولدار درست حسابی با تفکر اقتصاد محور و ایده گرایی هیچوقت تو ایران نمیمونه . در واقع همه پولدارهای اصولی ایرانی خارج از ایران هستن . همه پولدارهای غیر اصولی ساکن ایران که با اصول کشورهای غربی سازگاری ندارن و لو میرن اوضاع شون خیط میشه

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
شاید ربطی به سوال تاپیک نداشته باشه ولی شما به شکل اقتصاد اگر نگاه بکنید متوجه خیلی از مشکلاتش میشید اقتصاد ایران اقتصاد رانتی و مبتنی بر درآمد نفتی هستش برای رشد طبقه در گذشته راهایی متعددی بود به عنوان مثال در دهه ۵۰ خورشیدی تحصیل و پیدا کردن شغل مناسب یکی از راه های رشد طبقاتی بود که البته این راه با افزایش طبقه تحصیل کرده مسدود شد تا حد زیادی در حال حاضر چون پول اصلی از نفت و کالاهایی اینچنینی هست دسترسی به منابع فقط مختص هسته سخت قدرت هستش و نتیجه اینکه رانت از طریق نزدیکی به دولت راه رشد اقتصادیست

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121
منظور من هزینه های جاری زندگی هست ، پوشاک و خوراک و مسافرت و ...
به عبارت دیگه چند درصد مردم هستند که هزینه ی مسکن و مسافرت و خورد و خوراک و ... رو راحت می پردازند یه چیزی هم براشون باقی میمونه .

اخه برادر من اینها همه نسبیت دارند ، مسکن با مسکن .. خوراک با خوراک فرق داره .. ادم با ادم تعریفش از تفریح یا مسافرت فرق داره .

شما اول بیا نرخ دقیق تورم را که بانک مرکزی هم ارائه نداده به ما بگو تا حساب کنیم .
اپارتمانی در پردیس بوده صد تومن الان شده یک میلیارد و نیم ..حدودا" این صفرها الزاما" پولدار را مشخص نمی کنه ، داستان صفرهای پول ملی ترکیه در چند دهه پیشه .

کافیه به یک ادم فرضی یا بستگان درجه یکش یه بیماری جدی بخوره ... جراحی و شیمی درمانی خوب هر چی داشته خرد خرد خرج قیمت دارو و خدمات میشه میره !!

پوزش از همه بچه ها اگر لحن این دوسه خط مناسب نبود .

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
اخه برادر من اینها همه نسبیت دارند ، مسکن با مسکن .. خوراک با خوراک فرق داره .. ادم با ادم تعریفش از تفریح یا مسافرت فرق داره .

شما اول بیا نرخ دقیق تورم را که بانک مرکزی هم ارائه نداده به ما بگو تا حساب کنیم .
اپارتمانی در پردیس بوده صد تومن الان شده یک میلیارد و نیم ..حدودا" این صفرها الزاما" پولدار را مشخص نمی کنه ، داستان صفرهای پول ملی ترکیه در چند دهه پیشه .

کافیه به یک ادم فرضی یا بستگان درجه یکش یه بیماری جدی بخوره ... جراحی و شیمی درمانی خوب هر چی داشته خرد خرد خرج قیمت دارو و خدمات میشه میره !!

عزیز نرخ تورم ایران که فکر کنم رکورد جهانی رو جا به جا کرده و وحشتناک شده،،،!!!!!
ایران اگه اشتباه نکنم جزو سه چهار تا کشور اول جهان در تورم بالا هست،،،،

بعلاوه اینکه منم موافقم با پست شما،،و به خاطر همین گفتم 95+5 هست،،،یعنی 5 درصد پولدار به معنای واقعی داریم،،،

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920

افرادی هستند که بعد از پرداخت هزینه های مسکن و خودرو و خوراک و مسافرت ( در حدی که خودشون تشخیص میدن نیاز دارند ) باز هم بخشی از درآمدشان باقی میمونه . من می‌خوام بدونم چند درصد افراد جامعه هستند . دیگه ساده تر از این نمیتونم توضیح بدم .

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
به نظرم همان 70 درصدی که بنچی نیز به آن اشاره کرد.
حدود 60 میلیون نفر!

اگر بتونی جمعیت مناطق بالاشهر شهرهای بزرگ ایران + عده اندکی مناطق روستایی (این قشر هم نه اهل مسافرت نه پرداخت هزینه های اضافی انجام میده) حساب کنی آمار نصف نیمه بدست میاری من میگم کمتر از 15 میلیون نفر

مثلا برای تهران صفحه 50 نگاه کنی آمار جمعیت به تفکیک مناطق داره:

شاید این به درد بخوره:

Last edited:

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121
افرادی هستند که بعد از پرداخت هزینه های مسکن و خودرو و خوراک و مسافرت ( در حدی که خودشون تشخیص میدن نیاز دارند ) باز هم بخشی از درآمدشان باقی میمونه . من می‌خوام بدونم چند درصد افراد جامعه هستند . دیگه ساده تر از این نمیتونم توضیح بدم .

همون افراد که بخشی از درامدش باقی میمونه به قول شما ، پولدار نیستند . پرسش شما مشکل داره .
قبول داری که تا اعتبار یک پرسشی تایید نشه ، پاسخ هم رسما" رو هواست .

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
پولدار درست حسابی با تفکر اقتصاد محور و ایده گرایی هیچوقت تو ایران نمیمونه . در واقع همه پولدارهای اصولی ایرانی خارج از ایران هستن . همه پولدارهای غیر اصولی ساکن ایران که با اصول کشورهای غربی سازگاری ندارن و لو میرن اوضاع شون خیط میشه
/
روی آوردن به زمین خواری کوه و بیابون!
هر پولداری که دیدم با احتکار کالا و با زمین و ملک پولدار شده
کشور های پیشرفته قانون هست که زمین مال اون مملکته نه برای شخص
ولی اینجا طرف میره کوه رو صاف میکنه برج میسازه میگه ارث پدرمه!

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
همون افراد که بخشی از درامدش باقی میمونه به قول شما ، پولدار نیستند . پرسش شما مشکل داره .
قبول داری که تا اعتبار یک پرسشی تایید نشه ، پاسخ هم رسما" رو هواست .
دوست گرامی ، من در پست اول گفتم تعاریف مختلف پولدار رو کاری ندارم . در پست ۱۹ هم گفتم اصلا کلمه پولدار رو بیخیال . چند درصد مردم خوب خرج می‌کنند و راحت و اونطوری که می‌خوان زندگی میکنند و باز هم می‌تونند پس انداز کنند .

بالا