آپارتمان 100 متری 5 میلیارد ؟ البته من تهران رو خبر ندارم ولی فکر نمیکنم تا به این حد به گاج رفته باشیم ؟ یا رفتیم و من خبر ندارم :دی
عاره عشقم
همون تیکه قرمزست
منطقه متوسط تهران یکم روبه خوب الان ملک نوساز متری 45 تا 55 تومنه
متوسط 35 تا 45 و پایینترم هست
از اونور متری 100 الی 150 اینطورا هم داریم که اون منطقه خوب میشه
متوسط همون 45 تا 55 ، شما 50 بگیر، 100 متر 5 تومن . 50 میلیارد ریال قبل از حذف 4 صفر و 5 میلیون تومن بعد از حذف 4 صفر
کارمند و ماشین 500 میلیونی ؟ اکثرا ماشین ایرانی معمولی دارن نهایت زیر 300 میلیون اونم الان نخریدن که وقتی قیمتش متعادل بوده خریدن قبل از به گاج رفتن مملکت وگرنه الان کی میتونه ماشین زیر پاش رو دوباره بخره ؟
کدوم کارمندی 15 میلیون حقوق میگیره آخه ؟ اگر ـــم بگیره کارمند نیست که رئیس ـــه و رو چشم ما جا داره :دی
آدم 15 میلیون حقوق بگیره و نگران باشه ؟ :دی
میگیرن
الان کارمندی که 20 سال سابقه داره باید به رده های بالاتری نسبت به کارمند ساده رسیده باشه . حالا نه مدیر عامل ! ولی بالاخره توی چارت سازمانی پایینترین رده نیست
حقوقی هم که به اینا میدن ماهی 10 الی 20 تومنه . خیلیا رو میشناسم این حقوق رو میگیرن و اسم مدیر یا سرپرست یا رئیس روشونه . یا کسایی که توی شرکت های خصوصی کوچیک کار میکنن که کارمندن ولی این حقوق رو میگیرن
خوب اینا که نمیان پراید و تیبا و کوئیک سوار بشن . این از زیر 200 تومنی ها
بین 200 تا 500 هم ، طرف یا از خانواده پژو داره یا ماکسیمایی یا زانتیایی ، ال 90 ای چیزی
اینهمه از این ماشینا تو خیابون میبینیم پس چیه
الان ال 90 فکر کنم 400 شده باشه
. اون کارمندای ساده هم ال 90 دارن تازه
اینکه میتونن دوباره همونو بخرن یا نه ، در ادامه پستم شفاف میشه
آدم 15 میلیون حقوق بگیره و نگران باشه ؟ :دی
الان بهت میگم چرا باید نگران باشه
فرض من این بود که خونه داشته باشه ، ماشینش هم 500 تومن باشه .
شما فرض کن بعد از 8 سال بخواد ماشینش رو نو بکنه . تورم رو اگه صفر در نظر بگیری ، تا اون تاریخ ماشین 500 تومنیش 250 تومن میشه . پس میانگین ماهی 2.5 میلیون باید کنار بزاره تا بعد از 8 سال ماشینش رو نو بکنه
خونش 5 میلیارده و نوسازه ، بعد از 20 سال بخواد اون خونه رو نو بکنه . پس باید 40% ارزش خونه رو پرداخت بکنه ( با فرض تورم صفر ) . پس 2 میلیارد بعد از 20 سال میخواد . همون موقع فرض کن 150 رو وام بندازه 1.850 نیاز داره تقسیم بر 20 ، تقسیم بر 12 ، ماهی 7.5 میلیون تومن
پس تا اینجا شد :
ماهی 2.5 ماشین
ماهی 7.5 خونه
جمع = ماهی 10 تومن ، فقط برای حفظ خونه و ماشین توی همین سطح و بدون پیشرفت
اگه فرض بکنیم یه خونواده 3 نفره باشن ، ماهی 5 تومن برای هزینه های زندگی به غیر از خونه و ماشین کفایت میکنه و میتونن زندگی متوسطی رو توی تهران داشته باشن
من فرضم تورم صفر بود . شما برای اینکه از تورم اثر نگیری باید اون ماهی 10 تومن رو تبدیل به دلار یا طلا یا هر دارایی سرمایه ای دیگه بکنی
با این کار اون ماهی 10 تومن ارزشش در برابر ملک و خودرو ثابت میمونه . حقوقش هم که تقریبا با تورم زیاد میشه و مشکلی نداره
حالا اگه با اون پس انداز ماهی 10 تومن یا با گرفتن وام ، بتونه کاری راه بندازه یا سهام درست و حسابی بخره در نهایت میتونه متراژ خونه یا محلش رو بهتر بکنه یا ماشین بهتری بخره
پس کسی که یه خونه 100 متری منطقه متوسط تهران داشته باشه و یدونه خودروی 500 تومنی باید ماهی 15 تومن بگیره که در بلند مدت جایگاهش رو حفظ بکنه در غیر اینصورت بعد از 10 الی 15 سال متوجه عمق فاجعه میشه و کار از کار میگذره . مثلا بعد از 10 سال مجبوره خونه 100 متری که اون موقع نوساز خریده بود رو بفروشه و یدونه خونه 80 متری 7-8 ساله بخره . 10 سال بعدش خونه 60 الی 70 متری هفت هشت ساله میشه و ...
ما چون توی یه شرکت حمل و نقلی شریکیم ، این موضوع رو شاهدش هستیم . طرف رانندست و همیشه برای هزینه قطعات خودروش به واحد مالی درخواست وام کم بهره میده که از حقوقش کسر بشه
چون وقتی ماهی 6 تومن حقوق میگیره ، به جای اینکه ماهی 1 الی 2 تومن کنار بزاره و فکر بکنه 4 الی 5 تومن حقوق میگیره ، کل 6 تومن رو خرج میکنه
همینطوری به مرور زمان پرونده مالیش سنگین تر میشه و در نهایت اون اقساطش حقوق 6 تومنیش رو 4 الی 5 تومن میکنه ولی اینجا بهره هم باید بده ( کمه ) ولی اگه خودش جمع میکرد اون بهره رو لازم نبود بده
تازه روی همون بهره کم هم ما ضرر میکنیم
پ.ن : برو بابا با این آمار های عجیب غریب ـــت
مشاهده پیوست 1208804 :دی
ها بالاخره گروه ـــم رو پیدا کردم خدایا شکرت
این گروه رو بیشتر توضیح بده اکثرا تو این گروه ـــــیم
توضیح خاصی نداره ، همیشه نگرانن