• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند درصد مردم ایران پولدار هستند ؟

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بعد از یک عمر سگدو زدن، درس خوندن و کار تخصصی تحقیقاتی و صنعتی انجام دادن... در نهایت جزو دسته سوم هستم
sharmandegi.gif
همیشه یک صفر از اقتصاد عقب...
دسته سوم که خوبه :p
همینکه شما توی یک جامعه آماری از هر 100 نفر جزء 10 نفر اول باشید عالیه
به نظرم این دسته برای رفتن به سطوح بالا تر یا خودشون زیاد علاقه ندارن یا یه جاهایی توی کارشون حساسیت به خرج نمیدن

علاقه نداشتن منظورم اینه بیشتر ترجیح میدن زندگی آروم و بی دغدغه داشته باشن . وقت بیشتری رو با خانواده میگذرونن ، بیشتر با اقوام و دوستان در ارتباط هستن و خلاصه این آرامش رو با دغدغه بیشتر برای کارشون عوض نمیکنن
یا مثلا به جای اینکه 10 میلیون 10 میلیون ها رو جمع بکنن که بعدا کارشون رو گسترش بدن ، بیشتر صرف همون رفاه و آرامشه میکنن تا اینکه بخوان یه چند سالی سختی عجیب و غریب بکشن تا سود دهی بیشتر بشه
حتی شاید این دیدگاه درست باشه ...
شادی و عشق و حال در لحظه و حال رو به فردا هایی که هنوز نیومده حواله نمیدن
اگه الان دلشون یدونه ال 90 میخواد ، میگیرنش . نمیگن " حالا یه پراید دست دوم بگیریم ، بعدا یه ماشین بهتر بخریم "

هر 3 دسته از زندگیشون لذت میبرن . یکم دغدغه ها تفاوت داره ولی در عمل همشون راضی هستن . متاسفانه اون 90% جامعه شرایط سختی دارن :(

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
همه میرن دانشگاه ، برای پیدا کردن شغل و برای پول
همه میرن سربازی و پادگان برای پذیرش در شغل و پول
ولی برسی کنی همه اینا با ماشین شخصی خودشون میرن دانشگاه و پادگان
پس هیچ کدوم از اینا نیازمند نیستن ، بی پول نیستن ، همه کار فقط برای مایه خالی هست
فقط نیازمندا که دنبال کار نیستن
همون که با پراید شخمیش میره دنبال این چیزا میخواد خرج خودش و بنزین کوفتیشو هم دربیاره

لزوما با یه ماشین نمیشه گفت شخص پولداره

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
از این نظر که وضع کشور و اقتصاد داغونه که هیچ شکی توش نیست
و البته که سوالت هم خیلی ناقصه، چون مقدار پس انداز و درآمد مهمه + میزان راحتی از نظر هر فرد
ولی طبق این معیار
دوست گرامی ، من در پست اول گفتم تعاریف مختلف پولدار رو کاری ندارم . در پست ۱۹ هم گفتم اصلا کلمه پولدار رو بیخیال . چند درصد مردم خوب خرج می‌کنند و راحت و اونطوری که می‌خوان زندگی میکنند و باز هم می‌تونند پس انداز کنند .
به نظر من حدود 30 40 درصد جمعیت کشور (البته اگه افرادی که طی این 8 9 ماه وارد بورس شدن رو مد نظر بگیریم میشه حدود 40 50 درصد جمعیت کشور)

هروقت دیدی دغدغه مردم از جوک ساختن واسه دلار 30 تومنی تبدیل شد به اعتراض اونوقته که میتونی بفهمی سطح درآمد افراد بشدت پایین اومده و مجبورن بهاشو بدن تا یه تغییراتی ایجاد بشه
ولی فعلا مردم دارن با همین شرایط فلاکت بار میرن جلو و هنوز فشار زیادی به قشر متوسط وارد نشده
یه فرد متوسط اگه هر 3 ماه یه کفش میخریده الان هر 6 ماه یا نهایتا هر 9 ماه میخره
الان تعداد مغازه هایی که کلا جمع میکنن خیلی کمتر از اوناییه که با گرونتر کردن اجناسشون هنوزم دارن فعالیت میکنن، بنابراین این نشون میده مشتری هست ولی کم هست
همون بنزین هم که پارسال مردم بهش اعتراض کردن و بعد از 7 8 روز تموم شد دلیلش این بود که مردم دیدن میشه باهاش کنار اومد وگرنه تهش ول نمیشد

Last edited:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
از این نظر که وضع کشور و اقتصاد داغونه که هیچ شکی توش نیست
و البته که سوالت هم خیلی ناقصه، چون مقدار پس انداز و درآمد مهمه + میزان راحتی از نظر هر فرد
ولی طبق این معیار

به نظر من حدود 30 40 درصد جمعیت کشور

هروقت دیدی دغدغه مردم از جوک ساختن واسه دلار 30 تومنی تبدیل شد به اعتراض اونوقته که میتونی بفهمی سطح درآمد افراد بشدت پایین اومده و مجبورن بهاشو بدن تا یه تغییراتی ایجاد بشه
ولی فعلا مردم دارن با همین شرایط فلاکت بار میرن جلو و هنوز فشار زیادی به قشر متوسط وارد نشده
یه فرد متوسط اگه هر 3 ماه یه کفش میخریده الان هر 6 ماه یا نهایتا هر 9 ماه میخره
الان تعداد مغازه هایی که کلا جمع میکنن خیلی کمتر از اوناییه که با گرونتر کردن اجناسشون هنوزم دارن فعالیت میکنن، بنابراین این نشون میده مشتری هست ولی کم هست
همون بنزین هم که پارسال مردم بهش اعتراض کردن و بعد از 7 8 روز تموم شد دلیلش این بود که مردم دیدن میشه باهاش کنار اومد وگرنه تهش ول نمیشد
اتفاقا مغازه دارا میگن فروش کم شده ولی سود بیشتر شده :D

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
اتفاقا مغازه دارا میگن فروش کم شده ولی سود بیشتر شده :D
اون مغازه داری که اینو میگه جنسشو با دلار 10 تومنی خریده و با دلار 40 تومنی میفروشه که البته خیلیم ... است
حالا اینو گفتی یاد این افتادم که طبق یه آماری که چند ماه پیش خوندم حدود 45 تا 50 میلیون ایرانی تو بورس هستن
که اکثرشون پول های پس اندازشون رو بردن تو بورس، یه سری هم بودن که خونه و ماشینشونو فروختن ولی بعید میدونم بیشتر از 10 میل باشن

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
اون مغازه داری که اینو میگه جنسشو با دلار 10 تومنی خریده و با دلار 40 تومنی میفروشه که البته خیلیم ... است
حالا اینو گفتی یاد این افتادم که طبق یه آماری که چند ماه پیش خوندم حدود 45 تا 50 میلیون ایرانی تو بورس هستن
که اکثرشون پول های پس اندازشون رو بردن تو بورس، یه سری هم بودن که خونه و ماشینشونو فروختن ولی بعید میدونم بیشتر از 10 میل باشن
نه اتفاقا کلا میگفت وضع بازار اینه جنس گرون تر شده و سود بیشتره ولی تعداد فروش کمتره
در کل میبینی خیلی از فروشنده ها از وضع بازار راضی هستن

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
ریا میشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
دسته سوم که خوبه :p
همینکه شما توی یک جامعه آماری از هر 100 نفر جزء 10 نفر اول باشید عالیه
به نظرم این دسته برای رفتن به سطوح بالا تر یا خودشون زیاد علاقه ندارن یا یه جاهایی توی کارشون حساسیت به خرج نمیدن

علاقه نداشتن منظورم اینه بیشتر ترجیح میدن زندگی آروم و بی دغدغه داشته باشن . وقت بیشتری رو با خانواده میگذرونن ، بیشتر با اقوام و دوستان در ارتباط هستن و خلاصه این آرامش رو با دغدغه بیشتر برای کارشون عوض نمیکنن
یا مثلا به جای اینکه 10 میلیون 10 میلیون ها رو جمع بکنن که بعدا کارشون رو گسترش بدن ، بیشتر صرف همون رفاه و آرامشه میکنن تا اینکه بخوان یه چند سالی سختی عجیب و غریب بکشن تا سود دهی بیشتر بشه
حتی شاید این دیدگاه درست باشه ...
شادی و عشق و حال در لحظه و حال رو به فردا هایی که هنوز نیومده حواله نمیدن
اگه الان دلشون یدونه ال 90 میخواد ، میگیرنش . نمیگن " حالا یه پراید دست دوم بگیریم ، بعدا یه ماشین بهتر بخریم "

هر 3 دسته از زندگیشون لذت میبرن . یکم دغدغه ها تفاوت داره ولی در عمل همشون راضی هستن . متاسفانه اون 90% جامعه شرایط سختی دارن :(
دسته سوم کیا میشن؟با چه درامدی

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
9% اول جامعه ( با اون 1% به 10% میرسه ) به این طبقه پولدار میگم . جمعیتی در حدود 7 الی 8 میلیون نفر میشن - وضعیت خوب ولی بالاتر از طبقه متوسط

یک واحد 100 متری منطقه متوسط تهران داشته باشه به ارزش 200 هزار دلار یعنی 5 میلیارد تومن و یدونه ماشین 500 تومنی داشته باشه یعنی 20 هزار دلار و کارمند باشه و ماهی 15 میلیون تومن بگیره

آپارتمان 100 متری 5 میلیارد ؟ البته من تهران رو خبر ندارم ولی فکر نمیکنم تا به این حد به گاج رفته باشیم ؟ یا رفتیم و من خبر ندارم :دی
کارمند و ماشین 500 میلیونی ؟ اکثرا ماشین ایرانی معمولی دارن نهایت زیر 300 میلیون اونم الان نخریدن که وقتی قیمتش متعادل بوده خریدن قبل از به گاج رفتن مملکت وگرنه الان کی میتونه ماشین زیر پاش رو دوباره بخره ؟
283.gif
کدوم کارمندی 15 میلیون حقوق میگیره آخه ؟ اگر ـــم بگیره کارمند نیست که رئیس ـــه و رو چشم ما جا داره :دی

ویژگی های کلیدی این طبقه :
1 - نگرانی نسبت به کار و آینده
2 - دنبال کردن مخارج زندگی و کارشون همراه با استرس
3 - تقریبا آدمای آروم و متشخصی هستن .دنبال تامین رفاه خانواده هستن
4 - سرپرست خانواده میخواد مطمئن باشه اگه خدای نکرده اتفاقی براش افتاد ، همسر و بچه هاش دغدغه نداشته باشن
5 - خانواده های نرمالی هستن و اکثرا به اخلاقیات پایبندن
6 - فرزند خانواده خودش باید زندگیشو جمع بکنه و کمک خاصی نمیتونه دریافت بکنه

آدم 15 میلیون حقوق بگیره و نگران باشه ؟ :دی

پ.ن : برو بابا با این آمار های عجیب غریب ـــت slapping.gif :دی

90% بقیه هم طبقه متوسط و ضعیف جامعه

ها بالاخره گروه ـــم رو پیدا کردم خدایا شکرت
58-gif.1208488

این گروه رو بیشتر توضیح بده اکثرا تو این گروه ـــــیم

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
حکایت این گروه جهادی هاست . میرن تو خیلی از روستاها مردم واقعا تو طویله حیواناتشون زندگی میکنن همون جا هم بچه به دنیا میارن 4تا برنج و روغن میدن بهشون بعد میان تو صداسیمان کلی مانور تبلیغاتی روش میدن ولی طرف همچنان باید تو طویله زندگی کنه . درواقع برای پُز دادن های شرعی مذهبی از این حرکتا میکنن ولی هیچ اتفاق مثبتی تو زندگی طرف نمیفته . هیچوقت 4تا خونه خوب تو اون روستاها نمیسازن

بعد تازه گنده و مرجع تقلید این جهادی ها معتقده ما به برکت عسلام اصلا در ایران فقیری نداریم و این شده که جهادی ها دچار تضاد شدن با مرجع برای بیشتر پُز دادن ولی کماکان این وسط اتفاق مثبتی برای روستایی نمیفته

یک بنیاد مردمی با کمک های مردمی هم شکل میگیره که اهل ریاکاری نیستن مثل جهادی ها . میگیرن هزارجور انگ سیاسی و سیاه نمایی بهشون میزنن . قدرت عجیبی از جانب مذهبی ها هست تو جامعه که فقر رو انکار کنه

وای به حال جامعه ای که برای کمک به تنگ دست نیاز به 5تا دوربین و 6نوع عکاس داره. ولی روستایی ها همچنان تو صف نفت و 20 کیلومتر پیاده روی برای رسیدن به آب

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
اگر بخوایم حقیقت رو بررسی کنیم مردم ایران واقعا وضعشون خرابه اکثریت یعنی قریب به 99 درصد فقیر هستن ولی مثلا دلار که رفت بالا یا سکه پیش فروش شد میبینی اون گوسفند چرونه هم در صف وایساده که یه سیصد چهارصد تا سکه طلا ثبت نام کنه. مردم ایران خیلی فقیرن

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دسته سوم کیا میشن؟با چه درامدی
اینان :p
9% اول جامعه ( با اون 1% به 10% میرسه ) به این طبقه پولدار میگم . جمعیتی در حدود 7 الی 8 میلیون نفر میشن - وضعیت خوب ولی بالاتر از طبقه متوسط

یک واحد 100 متری منطقه متوسط تهران داشته باشه به ارزش 200 هزار دلار یعنی 5 میلیارد تومن و یدونه ماشین 500 تومنی داشته باشه یعنی 20 هزار دلار و کارمند باشه و ماهی 15 میلیون تومن بگیره و زندگی خوبی هم داشته و کاملا راضی باشه . یعنی با 220 هزار دلار احساس رضایت بکنه که میشه 5.5 میلیارد تومن . کسی که دستش به دهنش میرسه و تقریبا چیزایی که در سطح خودشه رو میتونه بدون دغدغه داشته باشه

کسب و کار این طبقه به نظرم یا کارمندی سطح بالاست ( سابقه یا تخصص بالایی دارن ) و یا مشاغل آزاد و کسب و کارهای متوسطی دارن که درست مدیریت میشه و همیشه دخل و خرج باهم میخونه و رشد ملایمی رو هم دارن که چون خیلی کمه معمولا توی تورم گم میشه

ویژگی های کلیدی این طبقه :
1 - نگرانی نسبت به کار و آینده
2 - دنبال کردن مخارج زندگی و کارشون همراه با استرس
3 - تقریبا آدمای آروم و متشخصی هستن .دنبال تامین رفاه خانواده هستن
4 - سرپرست خانواده میخواد مطمئن باشه اگه خدای نکرده اتفاقی براش افتاد ، همسر و بچه هاش دغدغه نداشته باشن
5 - خانواده های نرمالی هستن و اکثرا به اخلاقیات پایبندن
6 - فرزند خانواده خودش باید زندگیشو جمع بکنه و کمک خاصی نمیتونه دریافت بکنه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
آپارتمان 100 متری 5 میلیارد ؟ البته من تهران رو خبر ندارم ولی فکر نمیکنم تا به این حد به گاج رفته باشیم ؟ یا رفتیم و من خبر ندارم :دی
عاره عشقم :p
همون تیکه قرمزست
منطقه متوسط تهران یکم روبه خوب الان ملک نوساز متری 45 تا 55 تومنه
متوسط 35 تا 45 و پایینترم هست
از اونور متری 100 الی 150 اینطورا هم داریم که اون منطقه خوب میشه
متوسط همون 45 تا 55 ، شما 50 بگیر، 100 متر 5 تومن . 50 میلیارد ریال قبل از حذف 4 صفر و 5 میلیون تومن بعد از حذف 4 صفر
58-gif.1208488

کارمند و ماشین 500 میلیونی ؟ اکثرا ماشین ایرانی معمولی دارن نهایت زیر 300 میلیون اونم الان نخریدن که وقتی قیمتش متعادل بوده خریدن قبل از به گاج رفتن مملکت وگرنه الان کی میتونه ماشین زیر پاش رو دوباره بخره ؟
283.gif
کدوم کارمندی 15 میلیون حقوق میگیره آخه ؟ اگر ـــم بگیره کارمند نیست که رئیس ـــه و رو چشم ما جا داره :دی
میگیرن
الان کارمندی که 20 سال سابقه داره باید به رده های بالاتری نسبت به کارمند ساده رسیده باشه . حالا نه مدیر عامل ! ولی بالاخره توی چارت سازمانی پایینترین رده نیست
283.gif

حقوقی هم که به اینا میدن ماهی 10 الی 20 تومنه . خیلیا رو میشناسم این حقوق رو میگیرن و اسم مدیر یا سرپرست یا رئیس روشونه . یا کسایی که توی شرکت های خصوصی کوچیک کار میکنن که کارمندن ولی این حقوق رو میگیرن

خوب اینا که نمیان پراید و تیبا و کوئیک سوار بشن . این از زیر 200 تومنی ها
بین 200 تا 500 هم ، طرف یا از خانواده پژو داره یا ماکسیمایی یا زانتیایی ، ال 90 ای چیزی
58-gif.1208488

اینهمه از این ماشینا تو خیابون میبینیم پس چیه
bav3_154fs759111.gif

الان ال 90 فکر کنم 400 شده باشه:rolleyes: . اون کارمندای ساده هم ال 90 دارن تازه :p
اینکه میتونن دوباره همونو بخرن یا نه ، در ادامه پستم شفاف میشه
bav3_154fs759111.gif

الان بهت میگم چرا باید نگران باشه :rolleyes:
فرض من این بود که خونه داشته باشه ، ماشینش هم 500 تومن باشه .
شما فرض کن بعد از 8 سال بخواد ماشینش رو نو بکنه . تورم رو اگه صفر در نظر بگیری ، تا اون تاریخ ماشین 500 تومنیش 250 تومن میشه . پس میانگین ماهی 2.5 میلیون باید کنار بزاره تا بعد از 8 سال ماشینش رو نو بکنه
خونش 5 میلیارده و نوسازه ، بعد از 20 سال بخواد اون خونه رو نو بکنه . پس باید 40% ارزش خونه رو پرداخت بکنه ( با فرض تورم صفر ) . پس 2 میلیارد بعد از 20 سال میخواد . همون موقع فرض کن 150 رو وام بندازه 1.850 نیاز داره تقسیم بر 20 ، تقسیم بر 12 ، ماهی 7.5 میلیون تومن

پس تا اینجا شد :
ماهی 2.5 ماشین
ماهی 7.5 خونه
جمع = ماهی 10 تومن ، فقط برای حفظ خونه و ماشین توی همین سطح و بدون پیشرفت :p

اگه فرض بکنیم یه خونواده 3 نفره باشن ، ماهی 5 تومن برای هزینه های زندگی به غیر از خونه و ماشین کفایت میکنه و میتونن زندگی متوسطی رو توی تهران داشته باشن
من فرضم تورم صفر بود . شما برای اینکه از تورم اثر نگیری باید اون ماهی 10 تومن رو تبدیل به دلار یا طلا یا هر دارایی سرمایه ای دیگه بکنی :p
با این کار اون ماهی 10 تومن ارزشش در برابر ملک و خودرو ثابت میمونه . حقوقش هم که تقریبا با تورم زیاد میشه و مشکلی نداره
حالا اگه با اون پس انداز ماهی 10 تومن یا با گرفتن وام ، بتونه کاری راه بندازه یا سهام درست و حسابی بخره در نهایت میتونه متراژ خونه یا محلش رو بهتر بکنه یا ماشین بهتری بخره

پس کسی که یه خونه 100 متری منطقه متوسط تهران داشته باشه و یدونه خودروی 500 تومنی باید ماهی 15 تومن بگیره که در بلند مدت جایگاهش رو حفظ بکنه در غیر اینصورت بعد از 10 الی 15 سال متوجه عمق فاجعه میشه و کار از کار میگذره . مثلا بعد از 10 سال مجبوره خونه 100 متری که اون موقع نوساز خریده بود رو بفروشه و یدونه خونه 80 متری 7-8 ساله بخره . 10 سال بعدش خونه 60 الی 70 متری هفت هشت ساله میشه و ...

ما چون توی یه شرکت حمل و نقلی شریکیم ، این موضوع رو شاهدش هستیم . طرف رانندست و همیشه برای هزینه قطعات خودروش به واحد مالی درخواست وام کم بهره میده که از حقوقش کسر بشه
چون وقتی ماهی 6 تومن حقوق میگیره ، به جای اینکه ماهی 1 الی 2 تومن کنار بزاره و فکر بکنه 4 الی 5 تومن حقوق میگیره ، کل 6 تومن رو خرج میکنه:D
همینطوری به مرور زمان پرونده مالیش سنگین تر میشه و در نهایت اون اقساطش حقوق 6 تومنیش رو 4 الی 5 تومن میکنه ولی اینجا بهره هم باید بده ( کمه ) ولی اگه خودش جمع میکرد اون بهره رو لازم نبود بده
تازه روی همون بهره کم هم ما ضرر میکنیم :rolleyes:
پ.ن : برو بابا با این آمار های عجیب غریب ـــت مشاهده پیوست 1208804 :دی
399.gif

ها بالاخره گروه ـــم رو پیدا کردم خدایا شکرت
58-gif.1208488

این گروه رو بیشتر توضیح بده اکثرا تو این گروه ـــــیم
توضیح خاصی نداره ، همیشه نگرانن :(

Weberi.ir

Registered User
لایک‌ها
329
آپارتمان 100 متری 5 میلیارد ؟

تو کرج جهانشهر کنار باغ سیب یه آپارتمان 350 متری 24 میلیارد تومنه D ; خودت فرض کن تهران چطوری میشه (البته توش شبیه هواپیماست اینقدر دیجیتالیه)

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
تو کرج جهانشهر کنار باغ سیب یه آپارتمان 350 متری 24 میلیارد تومنه D ; خودت فرض کن تهران چطوری میشه (البته توش شبیه هواپیماست اینقدر دیجیتالیه)
من تازه آپارتمان عادی رو گفتم ، اونی که شما میگی شبیه هواپیماست توی تهران باید ضرب در 2 بشه و مثلا 10 تومن میشه :p

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
فکر کنم رده بندیت رو باید یکم جزیی تر و مفصل تر بکنی
کسی که دوبرابر این سرمایه داره تو کدوم دسته قرار میگیره؟
مثلا ۳ تا واحد ۵ میلیاردی با ماهی ۲۰‌میلیون درامد؟
بعدشم قربون دستت بگو واحد ۸۰ متری تو شهرک کوثر سوهانک چنده و تو چه دسته ای قرار میگیره؟ :D :p

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
حالا تو مهرشهر بیت 200 متری میشه این قیمت

و در دهکده بیت 150 متری میشه این قیمت

روز به روز از کاسته شدن ساکنین این محله ها میشه فهمید چند درصد مردم پولدارن:p

قیمت محل قدیممون رو یادمه از دهه 70. از متری 300 هزار تومن تا متری 26 تومن فعلی اونم جایی که موش داشت اندازه گربه . ماشین تو کوچه ها نمیرفت . فاظلاب منطقه کلا بو میداد . هرکی هم از داهات میومد اونجا به خاطر ارزون بودنش مستقر میشد پیش خودش میگفت تهرونی شدم دیگه . از نظر ساختار و شهرسازی و.. هیچ فرقی با دهه 70 ش نکرده جایی که سال 62ساخته شده به شدت داغونتر از جایی ست که دهه 40 ساخته شده

Last edited:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
بعدشم قربون دستت بگو واحد ۸۰ متری تو شهرک کوثر سوهانک چنده و تو چه دسته ای قرار میگیره؟ :D :p
فخر فروشی میکنی کاسب تحریم :confused:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اینا محدودشونه
مثلا اونی که 3 تا واحد 5 میلیاردی داره ، یعنی 15 میلیارد ، پس 600 هزار دلار داره ، با ماهی 20 تومن یعنی سالی 9600 دلار با نرخ بازدهی 8% میشه 120 هزار دلار ، شما بگو 200 هزار دلار
600 + 200 = 800 هزار دلار پس توی دسته سوم قرار میگیره نه اول و دوم !

شما هم با 80 متری سوهانک توی همون دسته سوم قرار میگیری ...
دسته سوم 7 الی 8 میلیون نفر میشن

اینکه بیام کوچیکترش بکنم به خاطر اینکه من با برداشت های شخصیم و توی جامعه آماری کوچیکتری این طبقه بندی رو کردم . مطالعات تخصصی نداشتم
از طرفی ما داده های آماری دقیقی نداریم که بشه به اونا تکیه کرد :p
پس هرچقدر ریز بشیم ، اشتباه بیشتر میشه

شما ویژگی دسته سوم رو بخونی احتمالا شاملش میشید . یعنی تو زندگیتون دغدغه زیادی ندارید . نگرانی دارید ولی در عین حال راضی هستید . همین به نظر من کافیه که جزء 10% اول جامعه قرار بگیری:rolleyes:

البته تا اونجایی که اطلاع دارم ملاک ثروتمندی انسان ها اینه:
1 - درآمد سالیانه
2 - هر خونه ای به غیر از خونه اول !

واسه همینه که دسته سوم 9% بالای جامعه هستن و 1% بالاتر از اونا
اون 1% بالا تر ثروتمندای واقعی هستن . کسایی که بیشتر از نیاز زندگیشون سرمایه دارن . کسایی که بیشتر از نیاز مخارج ماهیانشون در میارن و با سرمایه گذاری مجدد اون ، میتونن پیشرفت بکنن

اون دسته سوم یعنی 9% ای ها ، کسایی هستن که خونه و ماشینشون رو دارن ، درآمد ماهیانه هم در حدیه که میتونن طبقه فعلی خودشون رو حفظ بکنن .

بالا