• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند درصد مردم ایران پولدار هستند ؟

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121
عزیز نرخ تورم ایران که فکر کنم رکورد جهانی رو جا به جا کرده و وحشتناک شده،،،!!!!!
ایران اگه اشتباه نکنم جزو سه چهار تا کشور اول جهان در تورم بالا هست،،،،

بعلاوه اینکه منم موافقم با پست شما،،و به خاطر همین گفتم 95+5 هست،،،یعنی 5 درصد پولدار به معنای واقعی داریم،،،

دقیقا" همینه نازنین ، با وجود تورمی در این حد مفهوم کلمه پولدار یا ثروتمند کاملا" عوض شده .

این موضوع هرگز قابل بررسی نیست چون شفافیت نیست مطبوعات ازاد نیست **** اماری مبتنی بر مدارک قابل وثوق در جامعه وجود نداره .
پنج درصد شما هم گمانه زنیه در واقع چون امکان ورود به بسیاری از حوزه ها ممکن نیست .

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
خب بعدش که فهمیدی میخوای چی کار کنی؟

بیزی جان لابد دلیلی دارم که می پرسم . شاید بعدا توی یک تاپیک دیگه مطرح کردم که چرا دنبال همچین تخمینی بودم ( گرچه با این نحوه تعامل دوستان در این تاپیک بعید میدونم حداقل توی پاتوق مطرح کنم )

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
بیزی جان لابد دلیلی دارم که می پرسم . شاید بعدا توی یک تاپیک دیگه مطرح کردم که چرا دنبال همچین تخمینی بودم ( گرچه با این نحوه تعامل دوستان در این تاپیک بعید میدونم حداقل توی پاتوق مطرح کنم )
توی پاتوق مطرح کنی به نتایج علمی معتبری دست پیدا میکنی هنوز اساتید نیومدن :p
در کل عنوان تاپیک باید میزدی: چند درصد مردم ایران بخور نمیر زندگی میکنن درصد مشخص میشد بعد درصدی که میخواستی راحت بدست میومد :D

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
همه میرن دانشگاه ، برای پیدا کردن شغل و برای پول
همه میرن سربازی و پادگان برای پذیرش در شغل و پول
ولی برسی کنی همه اینا با ماشین شخصی خودشون میرن دانشگاه و پادگان
پس هیچ کدوم از اینا نیازمند نیستن ، بی پول نیستن ، همه کار فقط برای مایه خالی هست

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
به نظر من ایناست
282.gif

0.01% اول جامعه ( حدودا 8 هزار نفر ) - ثروتمند
کسی که درآمدش توی ایران ( با هزینه های زندگی داخلی ) بالای سالی ، 1 میلیون دلار باشه ثروت مند بدون دغدغه محسوب میشه به غیر از مسائل کاری . یعنی حداقل درآمد یکسالشون تقریبا اندازه طبقه پایین تر یعنی 0.99% ای ها باشه .
اگه بخوای با نرخ بازدهی 8% حساب بکنی ، چیزی در حدود 12 الی 13 میلیون دلار باید ثروت داشته باشن ( کف ثروت ) . یعنی با دلار 25 تومنی حدود 300 الی 325 میلیارد تومن باید کف ثروتشون باشه
ویژگی های این طبقه :
چیزی نمیدونم
bav3_154fs759111.gif
هرکسی رو از این طبقه میشناسم ، دورا دوره و شناخت واضحی روی زندگیشون ندارم
bav3_154fs759111.gif

تعداد این طبقه میتونه یکم بیشتر هم باشه ولی چون داستانشون جدای از مردم عادیه و به جاهایی وصلن ، در نتیجه نباید جزئی از جامعه بیاد . پس 8 هزار نفر که میگم اینا آدمای درست و حسابیشونن که از راه درست یا غلط ولی راهی که در دسترس همست به این سطح رسیدن
پس تعدادی متونه حتی 2 برابر یا 3 برابر هم بشه
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
0.99% اول جامعه ( کف این اعداد و ارقام ، سقف هم تا طبقه قبلی ) ( حدودا 800 هزار نفر ) - پولدار
با تعریف شما توی شهری مثل تهران که خرید یک خونه 250 متری منطقه خوب ، 20 میلیارد تومنه یعنی 800 هزار دلار و 2 یا 3 تا خودرو دارن که جمعا شما 9 تومن بگیر ، حدودا هم 1 تومن هزینه لوازم منزل در سطح عالی ، پس میشه گفت کسی که 30 میلیارد تومن ، توی تهران داشته باشه ، از زندگی خوبی برخورداره . معادل دلاریش 1.2 میلیون دلار
ماهی 50 میلیون تومن هم درآمدش باشه ، با درآمدش میتونه زندگی خوبی داشته باشه و چند بار در سال هم سفر خارج از کشور بره . پس درآمد هم سالیانه 24 هزار دلار
اگه کسی بخواد کار آزاد بکنه ، بازدهی کارش اگه خالص سالی 8% باشه ، سرمایه ای در حدود 300 هزار دلار لازم داره که باهاش کار بکنه و بتونه به عنوان درآمد ماهیانه بهش تکیه بکنه
هرچند کسایی که من میشناسم اکثرا خونشون اجاره ای هستش و با همون سرمایه کار میکنن ، ولی شما گفتی مالک خونه باشه
سوپاپ اطمینان هم برای هزینه های درمانی و موارد خاص که ممکنه در آینده بهش نیاز داشته باشه به نظرم یه پس انداز 100 هزار دلاریه که توی همون کارش باشه و بازدهی 8% هم از این بگیره ولی خرج نشه و با مقصد سرمایه گذاری های کم ریسک باشه

جمعا 1.6 میلیون دلار ثروت داشته باشن ( کف ثروت )

ویژگی های کلیدی این طبقه :
1 - سیر نمیشن !
2 - خودشون رو پولدار نمیدونن ! هر وقت بخوان مقایسه بکنن با طبقه بالایی خودشون مقایسه میکنن
3 - به شدت توی زندگی حرص میزنن
4 - اکثرا مشکلات قانونی دارن و به نوعی در حد خودشون خلاف میکنن

مثلا افتک احتمالا توی این دستس
282.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
9% اول جامعه ( با اون 1% به 10% میرسه ) به این طبقه پولدار میگم . جمعیتی در حدود 7 الی 8 میلیون نفر میشن - وضعیت خوب ولی بالاتر از طبقه متوسط

یک واحد 100 متری منطقه متوسط تهران داشته باشه به ارزش 200 هزار دلار یعنی 5 میلیارد تومن و یدونه ماشین 500 تومنی داشته باشه یعنی 20 هزار دلار و کارمند باشه و ماهی 15 میلیون تومن بگیره و زندگی خوبی هم داشته و کاملا راضی باشه . یعنی با 220 هزار دلار احساس رضایت بکنه که میشه 5.5 میلیارد تومن . کسی که دستش به دهنش میرسه و تقریبا چیزایی که در سطح خودشه رو میتونه بدون دغدغه داشته باشه

کسب و کار این طبقه به نظرم یا کارمندی سطح بالاست ( سابقه یا تخصص بالایی دارن ) و یا مشاغل آزاد و کسب و کارهای متوسطی دارن که درست مدیریت میشه و همیشه دخل و خرج باهم میخونه و رشد ملایمی رو هم دارن که چون خیلی کمه معمولا توی تورم گم میشه

1 - نگرانی نسبت به کار و آینده
2 - دنبال کردن مخارج زندگی و کارشون همراه با استرس
3 - تقریبا آدمای آروم و متشخصی هستن .دنبال تامین رفاه خانواده هستن
4 - سرپرست خانواده میخواد مطمئن باشه اگه خدای نکرده اتفاقی براش افتاد ، همسر و بچه هاش دغدغه نداشته باشن
5 - خانواده های نرمالی هستن و اکثرا به اخلاقیات پایبندن
6 - فرزند خانواده خودش باید زندگیشو جمع بکنه و کمک خاصی نمیتونه دریافت بکنه
90% بقیه هم طبقه متوسط و ضعیف جامعه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
شما و دیوید که خودتون لو دادید طبقه مرفه هستید :D

دیوید رو نمیدونم ولی من به نون شبم محتاجم
283.gif
حالا این طبقه مرفه که میگن طبقه چندمه ؟ :دی بریم یه سلامی عرض کنیم بلکم تو اون طبقه یکی ما رو دید و پسندید
756.gif
:دی

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دیوید رو نمیدونم ولی من به نون شبم محتاجم
283.gif
حالا این طبقه مرفه که میگن طبقه چندمه ؟ :دی بریم یه سلامی عرض کنیم بلکم تو اون طبقه یکی ما رو دید و پسندید
756.gif
:دی
من به نون ظهرم محتاجم
bav3_154fs759111.gif

افتک قطعا از اون طبقست
282.gif

us12

Registered User
لایک‌ها
410
تا این لحظه 4.89%
حالا اگر شخص جدیدی پول دار شد احتمالا عدد بزرگتر میشود مثلا 4.9 %

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
1 - سیر نمیشن !
2 - خودشون رو پولدار نمیدونن ! هر وقت بخوان مقایسه بکنن با طبقه بالایی خودشون مقایسه میکنن
3 - به شدت توی زندگی حرص میزنن
4 - اکثرا مشکلات قانونی دارن و به نوعی در حد خودشون خلاف میکنن
دوم هستم بقیه رو نه, طبقه بالا نداریم ویلایی :p بیت کوین هر روز میره بالا :rolleyes:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
بعد از یک عمر سگدو زدن، درس خوندن و کار تخصصی تحقیقاتی و صنعتی انجام دادن... در نهایت جزو دسته سوم هستم
sharmandegi.gif
همیشه یک صفر از اقتصاد عقب...

بالا