همون لحظه ای که این کارو (تغیر در اطلاعات دامین)کرد اطلاعات اپدیت می شه!!!!!!!!!!!به نقل از ariansman :بچه ها واقعا مرسی از راهنماییتون![]()
من قبلا از Reseller تقاضا کرده بودم که برام unlock کنه. الن بهم یه mail زد که unlock کرده.راستی چقدر طول میکشه که اگرwhois بگیریم unlock شدن اون دیده بشه؟
ایول سرعت خودم !!!!همونطور که گفتم اطلاعات ثبت دومین همون موقع به روز میشه!ولی اگه یه زمانی دی ان است رو تغیر بدی تا تو همه جا (ای اس پی ها)اعمال بشه و هاستت از اینجا (وتو همه ای اس پی ها) بالا بیاد یه دوروز طول میکشه :happy: :happy: :happy: :happy:به نقل از ariansman :واقعا مرسی
عجب سرعتی knowhowفکر کنم این اخری رو هم زمان با هم نوشتیم. من داشتم reply23 را مینوشتم تو هم 24. واسه همین جواب اونو ندادی
. میگم بنظرت از زمانی که Reseller دومینو unlock کنه چقدر طول میکشه تا حق ترانسفر ایجاد بشه. یعنی whois هم اونو unlock نشون بده و خلاصه ترانسفر اون بلا مانع بشه.
به نقل از knowhow :همه جاي دنيا همينطوري است. اگه بخواي اينطوري حساب كني خوب خود onlinenic هم می تونه دامین شما رو به راحتی بده به یکی دیگه !!!!