نمونه اش همین مدیر عقده ای blog.ir که حسابی ذوق کرده تو وبلاگش زیر پستش تگ زده "blogfa.com,قالب بلاگفا,مهاجرت از بلاگفا,انتقال از بلاگفا,وبلاگهای بلاگفا و...." فکر کرده چون بلاگفا آپدیت نمیشه با این تگها تو کیورد بلاگفا میاد لینک اول گوگل کاربراشو میگیره!!
یه دروغ هم تو بخش پاسخ به کاربران گفته
http://help.blog.ir/post/200
"مدیریت بلاگفا وقتی با مهاجرت برخی کاربران بلاگفا به بلاگ بیان مواجه شد، تصمیم گرفت ارتباط کاربران بلاگ و بلاگفا را بدون اطلاع کاربران خود قطع کند"
یه سر به سیستمش بزنین میبینید نصف وبلاگ های blog.ir اسپم و زرد و فروشگاهی هستن همین وبلاگ ها ادمینشون با نرم افزار های ارسال اسپم دست جمعی لینک فروش محصولشونو میفرستادن به وبلاگهای بلاگفا اگه یادتون باشه کامنتدونی های بلاگفا پر بود از اسپم های وبلاگهای هرز بلاگ آی ار، بلاگفا طبق روال عادی و قدیمیش تمام لینک هایی که در یک مدت تعیین شده به تعداد زیادی به کامنتدونیش سرازیر میشد رو مسدود میکرد. خود من آپلود سنتر داشتم و یه سایت خدمات دهنده قالب های بلاگفا برداشتم لینک آپلود سنترم رو تو تمام قالب ها بصورت بک لینک گذاشتم در عرض یک ماه لینک آپلود سنترم تو بلاگفا مسدود شد حتی دیگه نمیشد با وبلاگ های بلاگفا تبادل لینک کنم لینک اتوماتیک حذف میشد.. حالا اگه مدیر blog.ir بودم میگفتم وای علیرضا شیرازی چشم نداره آپلود سنترم رو ببینه و از این حرفا!!
تو نمایشگاه بین المللی الکترونیک چندسال قبل همین مدیران blog.ir غرفه گرفته بودن سن همشونو جمع میزدی میشد سن یکی از وبلاگ های بلاگفا