جناب نعیمی، واقعا ممنون از توضیح کاملتون. حقیقتش اینکه با دیدن قیمت D50 که مثل 350D بود و پرسیدن نظر یکی دو نفر که مشخصات و عکسهای دو دوربین رو دیده بودند، تصمیمم روی 350d شد. بنظر خودمم هم عکسهای 350d بهتر بودند. (با توجه به یکسان بودن قیمت)
خط افتادن بدنه هم حالا خیلی مهم نیست و سعی میکنم ازش مواظبت کنم.
در مورد خوشدست نبودنش هم توی فرومها خونده بودم. دستم که گرفتم توی مغازه، بنظرم خیلی بد نیومد، خوب البته در حد 1 دقیقه بود. ولی منظورتون رو از اینکه گفتید مجبورید کف دستتون بگیرید، متوجه نشدم.
حالا قیمت یک لنز حسابی برای این 350D (مثل لنز خودش) چنده؟ و آیا هست توی ایران؟
توی سایتهای خارجی دیدم که میشه این دوربینها رو بدون لنز کیتشون خرید و قیمت لنز ازش کم میشه. توی ایران نمیشه، نه؟
باز هم ممنون از توجه و کمکتون.
------------------------------------------------------------------------------
در مورد اینکه این 350D از کجا بخرم هم دوستان راهنمایی کنند. گارانتی هم داره؟ چه شرکتی؟ فروشگاه خود کانن که فکر کنم گرون میده (توی بلوار کشاورز). امیدوارم تا آخر ماه بتونم با راهنماییهای شما دوستان بخرم.
سلام دوست بسيار عزيزم
1. در مورد مقايسه بله همينطوره و اينو از مقايسه عکسهايي که همزمان با هم با دوربين گرفته شده خدمتتون ميگم البته تفاوت اونقدري نيست که مثلا بشه گفت اختلاف زياديه ولي هست و محسوسه و EOS350 واقعا عکسهاي بهتري ميگيره حتي با همين لنز خيلي بدش.
2. بله دقيقا اگر مواظب باشيد کاملا سالم ميمونه فقط خيلي زود کثيف ميشه بدنش پلاستيک زبر و نسبتا بي کيفيت است .
3. راستش منهم در فروم خواندم و زياد جدي نگرفتم اما حالا پشيمونم. دوربين بصورت درست بايد گريپ در يک دست طوري قرار بگيره که اگر دست ديگه رو رها کنيد بازهم ساکن بمونه و انگشت اشاره روي شاتر و شست روي سلکتور پشت قرار بگيره . مشکل من اينه که در تمام بخش ها انگشت زيادي ميارم و همش مجبورم دستم رو جابجا کنم خيلي واسم کوچکه بخصوص فاصله بين گريپ و لنزش . منم به اجبار دوربين رو کف دست چپم ميگيرم گاهي که دست راستم براي جابجا کردن و تغيير منوها راحت باشه بعدش تازه زوم رو تنظيم ميکنم. دردسره . عيب وحشتناک اين روش اينه که فريم هاي عمودي تقريبا از بين عکسهاي من حذف شدن و اين در آلبوم کاملا مشخصه چون گرفتن اين دوربين به شکل عمودي با اون گريپ افتضاح به معجزه نياز داره . البته ميگم هيکل منهم مجرم اصليه و مثلا يک خانم واقعا از خوشدستي اون لذت ميبره . البته يک دليل هم گريپ فوق العاده عالي دوربين آنالوگمه که بدعادتم کرده. به هر حال توصيه جدي ميکنم قبل از خريدن 350 يا 400 بدنشون مشترکه حتما دست بگيره و امتحان کنيد.
4. بله دوست گلم تمام لنزهاش در ايران هست چون لنزهاي سري EF-S بهش ميخوره که بين تمام APS هاي کانن مشترکه و به يمن EOS20 بسيار پرفروش تمامشون هست . تامرون هم اصلا فقط لنز ديجيتال براي اين قطع ميزنه و سيگما هم لنزهاي خوبي داره . لنز جالب ميخوايد که مجبور نباشيد عوضش کنيد EF 28-300/3.5-5.6L IS USM که از هر نظر عاليست اما دور از دسترس براي من بخاطر هزينش . لنز بسيار مورد علاقه من EF-S 17-85/4-5.6 IS USM هست که کيفيت بسيار خوب و سرعت مناسبي داره البته فعلا تصميم گرفتم يک EF 28-135/3.5-5.6 IS USM
بگيرم يا يک سيگما 17-70 که اونهم لنز خوبيست .
فرموديد لنز حسابي براي EOS350 مثل لنز خودش ؟ شوخي ميکنيد احتمالا. لنز خودش ارزانترين لنز کانن بطور مطلق هست و قيمتش هم 40 دلاره . در ايران من هرچي 350 ديدم کيت بوده که بسيار هم خوبه چون با همه عيوبش براي 40 هزار تومن لنز خوبيست . قيمت لنز حسابي هم مثل همون EF 28-300/3.5-5.6L IS USM حدود 50 برابر اينه!
5. من آبان سال گذشته از کانن در ورودي مجتمع کامپيوتر پايتخت خريدم 900 تومان با يکسال گارانتي آفومار و هرچيم اصرار کردم آخرش فقط 1000 تومن تخفيف داد . با cf يک گيگ و کيف که هنوزم مال خودش پيدا نيشه شد 1 ميليون الان فکر کنم خيلي ارزونتر شده . به هر حال اون موقع گارانتي نورنگارش حدود نود و دو سه تومن ارزونتر بود اما من جرئت نکردم . آفومار به نظرم مطمئن تر مياد در ورود جنس و گارانتيش اما در اين زمينه هيچوقت توصيه اين نکردم حتي زماني که دوست بسيار نازنينم جناب حاجيخاني در صدد خريد بودن چون خيلي از دوستانم هم نورنگار گرفتن طي سال گذشته و هيچ مشکلي هم نداشتن اختلاف قيمت هم معمولا معني داره.
اما بطور خلاصه بگم انتخاب بسيار خوبي کرديد و مطمئنا پشيمون نخواهيد شد.
ارادتمند
نعيمي