• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

Mojgan110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
Canon A710 IS پیشنهاد میشه!
137fs512453.gif

مشخصات و بررسی کاملش هم درهمون لیک بالا هست..
coffee%281%29.gif

ممنون.

نسبت به اون سونيه كه من گذاشتم ،‌اين خيلي مزيت داره ؟
چه چيزهايي ؟

:blush:

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
ممنون.

نسبت به اون سونيه كه من گذاشتم ،‌اين خيلي مزيت داره ؟
چه چيزهايي ؟

:blush:

با توجه به اینکه شما لرزشگیر می خواین بهترین و شاید تنها انتخاب شما همین دوربینی ست که لنین عزیز معرفی کردند که دوربین خوبی هم هست.

adi1358

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همه دوستان به خصوص فرشاد عزیز .
اومدیم G7 بخریم نیست شد و میگن میخواد گرون بشه خوب شانسه منه .
آفومار و عکسباران هم زنگ زدم نداشت و رشت خودمون هم که اصلا حرفشو نزن .
یکی از دوستان یه دونه تهران با گارانتی RGI که نمیدونم اصلا چی هست برام پیدا کرده 505000 تومن و قراره که فردا با پرینتر و اسکنر کنن برام بفرسته رشت . میخواستم بدونم که موضوع گارانتی خیلی مهمه و اینو نگیرم ( امشب منتظر تلفنمه که دوربین رو بفرسته یا نه ) ؟
و این دوستمون گفته پکش بازه و اصلا باز میکنن تا گارانتیش بکنن !!!! این درسته و همه جا اینجوریه ( پک رو باز میکنن )؟
دی وی دی سونی من خراب شد و شرکت بازرگانی ایران ( نماینده رسمی سونی در ایران ) اصلا نپرسید چرا خراب شده و به عنوان گارانتیش قبول کرد یعنی آفومار و اصلی ها اینجورین و من اینو نگیرم و صبر کنم تا آفومار پیدا کنم؟
فرشاد جان نکنه به داداشت فشار مشار بدن ( دست دوم ) . هیچ جور نمیشه فهمید ( سر انگشتی )؟؟؟؟؟
شک کردم کمکم کنید ..

من G7 با ضمانت نور نگار گرفتم 518000.

sinadadgar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
میخوام یه دوربین بگیرم البته بعد از کلی تحقیق و پرس و جو دوستان دو تا دوربین رو معرفی کردن
Fuji Finepix 9600s , Canon G7
سایت های مختلف رو نگاه کردم امتیازهایی که به این دوربینها داده بودن و مطالبی که نوشته بودن به نظرم دوربینهای خوبی اومدن ولی عکسهایی که ازشون دیدم به نظر خیلی شارپ نیومد و بعضا نویز خیلی زیادی داشت
درخواستی که دارم اگه کسی اینجا این دو تا دوربین رو داره یا باهاشون کار کرده یه توضیحی بده و چنتا نمونه عکس هم بذاره

حالا یه سوال دیگه اگه یه مقدار مایه رو بیشتر کنم و یه Canon EOS 350D بگیرم چه طوره ؟
فکر کنم تنها مشکلش قیمت بالای لنزهاش باشه
راستی من شنیدم که کیفیت عکسهای Nikon توی دوربینهای SLR از Canon بیشتره اگه این حرف درسته کدوم یک از مدلهای Nikon قیمتشون توی مایه های 350D هست ؟

ببخشید انقدر سوال میکنم !:happy:

LEnIn+$

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
حالا یه سوال دیگه اگه یه مقدار مایه رو بیشتر کنم و یه Canon EOS 350D بگیرم چه طوره ؟
بدون شک این بهترین کاره! یک لنز 18-55 میلیمتر روی خودش داره.. که با همون هم از تمام دوربینهای کامپکت(9600 و جی7 و....) صد پله بهتره! تازه بعد هم میتونین تجهیزات و لنزهای بیشتر واسش بگیرین و..تا مدت ها نیازی به ارتقا ندارین!
نیکون هم دوربینهای خوبی داره..ولی نسبت به همرده های ساخت کانن قیمتش بالاتره..فعلا حدود بودجه شما نیکون D40 رو داره (570 تومن حدودا!)..که کیفیت عکسش عالیه..ولی موتور فوکوس اتوماتیک داخل دوربین نداره..و یه مقدار هم برای لنز محدودیت داره! بنابراین 350d کانن اینجا ارجحیت داره..قیمتش هم با لنز کیت حدود 650 تومن هست...

184781

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه .
بالاخره یه G7 از نورنگار گرفتم 510000 تومن .
من عکاس نیستم و عکاسی هم بلد نیستم ولی این دوربین یا واقعا خوب عکس میگیره و یا چون من تازه کارم فکر میکنم عکساش فوق العاده است .
باری , از همتون به خصوص از اقا فرشاد عزیزم ممنون و انشااله که در عکاسی یه کم پیشرفت کردم دوباره مزاحم میشم . آرزوی سلامتی برای همه شما و خانواده هاتون .

sinadadgar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز ممنون از جوابتون
خب حالا چنتا سوال دیگه ! ( تریپ بچه بر رو )

با این لنز 18-55 زومش چه قدر هست و حداقل فاصله برای فوکوس چقدره ؟
قیمت تقریبی یه لنز زوم با 10 تا 20 برابر زوم و یه لنز واید قوی چقدره ؟
یه سوال الکی !!! اگه اطلاعاتم درست باشه لرزش گیر یکی از اجزای لنز محسوب میشه درسته ؟ اگه درسته آیا توی SLR ها امکان وجود لرزشگیر هست ؟

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
خب! زوم کلا معنای علمی نداره! درست همون فاصله کانونیه! هر چی فاصله کانونی بیشتر باشه.. به اصطلاح زومتره! (تله تر) و هرچی فاصله کانونی کمتر باشه یعنی واید تره... مثلا به 300 میلیمتر و بالاتر تله(یا همون زوم بالا!) اطلاق میشه..
قیمتشونم به خیلی عوامل بستگی داره! کلی نمیشه گفت... حدود قیمتها رو اینجا
ببین.
/ در مورد لرزشگیر..چرا! بهترین لرزشگیرهارو لنزهای dslr دارن..البته قیمتشون هم بالاست..
/

کلا اگه هنر عکاسی علاقه مند هستین دوربینSlr پیشنهاد میشه! وگرنه برای عکسای معمولی و خانوادگی هزینه خیلی کتر هم کفایت میکنه!
سلام به همه .
بالاخره یه G7 از نورنگار گرفتم 510000 تومن .
من عکاس نیستم و عکاسی هم بلد نیستم ولی این دوربین یا واقعا خوب عکس میگیره و یا چون من تازه کارم فکر میکنم عکساش فوق العاده است .
باری , از همتون به خصوص از اقا فرشاد عزیزم ممنون و انشااله که در عکاسی یه کم پیشرفت کردم دوباره مزاحم میشم . آرزوی سلامتی برای همه شما و خانواده هاتون .
مبارکه:D ..نمونه عکساش رو هم توی تاپیک آخرین عکس بذاری خیلی خوبه!:D

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
من اينقدر تو اين سايتهاي مختلف دوربينهايي با قابليتهاي متفاوت ديدم كه واقعا گيج شدم چه نوع دوربيني و با چه مدلي بگيرم

البته من نميخوام حرفه اي عكس بگيرم ولي يه دوربين ميخوام با كيفيت عكس بالا..slr like يا compact بودنش مهم نيست ..فقط ميخوام وقتي مي خرمش پشيمون نشم

نويز هم كمتر داشته باشه..دوربينايي كه خودم مد نظر دارم ايناست:

canon a640
canon ixus900
canon s3 is
sony dsc h5
sony dsc h9 اگه ايران اومده باشه و قيمتش زيره 500 باشه
fuji film s9600
fuji f40,fuji f30
به نظر شما بهتر نيست باتري قلمي ساپورت كنه؟
ممنون

homo2121

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
ببخشید سوالم تکراریه ولی منم گیج شدم
من عکس گرفتنو خیلی دوست دارم میخام یه دوربین بگیرم که رم بخوره شکل ظاهریشم کوچیکو وخوشگل باشه کیفیت عکسم نمیخام مثلا8 مگا باشه حدود 6مگاپیکسل خوبه خلاصه میخام هر جا رسید یه عکس با حال بگیرم .دوربین حرفه ای نمیخام .با این تفاصیر دوستان تو رنج 160 تا 200 هزار تومان چی پیشنهاد میدن؟
با تشکر

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
من اينقدر تو اين سايتهاي مختلف دوربينهايي با قابليتهاي متفاوت ديدم كه واقعا گيج شدم چه نوع دوربيني و با چه مدلي بگيرم

البته من نميخوام حرفه اي عكس بگيرم ولي يه دوربين ميخوام با كيفيت عكس بالا..slr like يا compact بودنش مهم نيست ..فقط ميخوام وقتي مي خرمش پشيمون نشم

نويز هم كمتر داشته باشه..دوربينايي كه خودم مد نظر دارم ايناست:

canon a640
canon ixus900
canon s3 is
sony dsc h5
sony dsc h9 اگه ايران اومده باشه و قيمتش زيره 500 باشه
fuji film s9600
fuji f40,fuji f30
به نظر شما بهتر نيست باتري قلمي ساپورت كنه؟
ممنون

آخه عزیز دل اینها چه ربطی بهم دارند؟:blink:
تو این موارد شما همه جور چیزی پیدا می شه؛ آلترا کامپکت، کامپکت، شبه اس ال آر، زوم بالا(15 برابر)، زوم پایین و ...

شما اول تکلیفت رو روشن کن. این دوربین ها رو بر چه اساسی کنار هم قرار دادی؟!!
...............................
برای خرید دوربین اول بیا و نیازهات رو از دوربین مشخص کن؛ ببین چه چیزهایی واسه ات مهمه. فاکتور های مهم ات رو بر اساس اولویت بنویس، اونوقت انتخاب کن.
ببین مثلا فاکتور های مهم واسه خرید دوربین می تونن اینا باشند:
- اندازه (چقدر می خوای قابل حمل باشه؟)
- زوم
- هزینه(حداکثر چقدر حاضری واسه اش پول بدی؟)
- بیشتر کدوم جنبه عکاسی واسه ات جذابه(خونوادگی، طبیعت، ماکرو ...)
-....

خب؟! حالا با توجه به این موارد، آخر کار به چند تا دوربین می رسی که همهگی در موارد زیادی مشابه اند و اختلاف های اندکی دارند، اونوقت می تونی راحت تر و بهتر انتخاب کنی. بچه های اینجا هم راهنمایی میکنند.
موفق باشی.

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
دوستان سلام
ببخشید سوالم تکراریه ولی منم گیج شدم
من عکس گرفتنو خیلی دوست دارم میخام یه دوربین بگیرم که رم بخوره شکل ظاهریشم کوچیکو وخوشگل باشه کیفیت عکسم نمیخام مثلا8 مگا باشه حدود 6مگاپیکسل خوبه خلاصه میخام هر جا رسید یه عکس با حال بگیرم .دوربین حرفه ای نمیخام .با این تفاصیر دوستان تو رنج 160 تا 200 هزار تومان چی پیشنهاد میدن؟
با تشکر

با توجه به بودجه شما من کنون A530 رو پیشنهاد می کنم.(نمی دونم گیر می آد یا نه) دوربین کوچک و با امکانات و خوشکلیه. ولی جیبی نیست، یعنی مثلا تو جیب پیرهنتون نمی تونین بذارین. ولی جیب شلوار می شه، اگرچه یه خورده قلمبه می شه:blink: :D ولی در کل دوربین خوبیه.
اینجا یه مرور کامل از این دوربین بخونین.

ZFRONT.JPG

homo2121

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از جوابتون درسته چيزه جالبيه.
حالا از كجابخرم؟باچه گارانتي؟

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
ممنون از جوابتون درسته چيزه جالبيه.
حالا از كجابخرم؟باچه گارانتي؟

خواهش می کنم:)
این سایت شرکت نورنگار هست:
http://www.digihouse.ir
شرکت معروفیه و بچه های زیادی هم ازش دوربین خریدن(یکیش خود من)، شرکت آهونگار هم هست که فکر کنم از نورنگار قیمت هاش پایینتر باشه ولی اینکه آیا سایت داره یا نه رو نمی دونم.
این دوربین دیگه تولید نمی شه، شاید گیرتون نیاد. اگه بودجه تون رو بتونین افزایش بدین A540 هست که امکانات بهتری از این مدل داره.
ولی شما باید در جریان باشید که بغیر از دوربین باید برای کارت حافظه، کیف و شارژر هم پول بدید.

البته توصیه ام اینه که اندکی بیشتر تحقیق کنید و ببینید که نیازها و توقعات شما از یک دوربین چیه اونوقت و با توجه به بودجه شاید بشه انتخاب صحیح تری داشت.
موفق باشید.:)

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
آخه عزیز دل اینها چه ربطی بهم دارند؟:blink:
تو این موارد شما همه جور چیزی پیدا می شه؛ آلترا کامپکت، کامپکت، شبه اس ال آر، زوم بالا(15 برابر)، زوم پایین و ...

شما اول تکلیفت رو روشن کن. این دوربین ها رو بر چه اساسی کنار هم قرار دادی؟!!
...............................
برای خرید دوربین اول بیا و نیازهات رو از دوربین مشخص کن؛ ببین چه چیزهایی واسه ات مهمه. فاکتور های مهم ات رو بر اساس اولویت بنویس، اونوقت انتخاب کن.
ببین مثلا فاکتور های مهم واسه خرید دوربین می تونن اینا باشند:
- اندازه (چقدر می خوای قابل حمل باشه؟)
- زوم
- هزینه(حداکثر چقدر حاضری واسه اش پول بدی؟)
- بیشتر کدوم جنبه عکاسی واسه ات جذابه(خونوادگی، طبیعت، ماکرو ...)
-....

خب؟! حالا با توجه به این موارد، آخر کار به چند تا دوربین می رسی که همهگی در موارد زیادی مشابه اند و اختلاف های اندکی دارند، اونوقت می تونی راحت تر و بهتر انتخاب کنی. بچه های اینجا هم راهنمایی میکنند.
موفق باشی.

ممنونم از شما
من هم خانوادگي عكس ميگيرم وهم طبيعت..حول حوش 400 500 تومن هم ميتونم پول بدم ..ولي اگه دوربيني باشه كه به درد من بخوره و ارزونتر هم باشه رو ترجيح ميدم
اندازشم اصلا مهم نيست

بازم ممنون

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
ممنونم از شما
من هم خانوادگي عكس ميگيرم وهم طبيعت..حول حوش 400 500 تومن هم ميتونم پول بدم ..ولي اگه دوربيني باشه كه به درد من بخوره و ارزونتر هم باشه رو ترجيح ميدم
اندازشم اصلا مهم نيست

بازم ممنون
Fujifilm Finepix S6000fd پیشنهاد میشه.
girl_sigh.gif
.قمیتش هم حدود 370 هزار تومن هست.
3550.gif

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون از راهنمايي

به نظر شما اگه s9600 بگيرم بهتر نيست..يا اينكه الكي پول بيشتر مي دم؟

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمايي

به نظر شما اگه s9600 بگيرم بهتر نيست..يا اينكه الكي پول بيشتر مي دم؟
خب!
3550.gif
سوال سختیه!
3550.gif
... ا S9600 ارزشش رو داره که حدود 100 تومن بیشتر بدی..ولی..!
ولی اینجوری بودجه ات میاد لب مرز دوربینهای حرفه ای! و این انتخاب رو سخت میکنه!
3550.gif

این پست رو بخون:
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1091187&postcount=314

این صفحه در همین مورد بحث شده:
http://forum.persiantools.com/t27112-post1091187.html

در ضمن S9600 با هزینه باطری,شارژر و کارت حافظه یه کم بالاتر از 500 تومن میشه ها!

حالا دیگه انتخاب با خود شماست... که ایا محدودیت واسه هزینه دارین یانه؟ اگه محدودیت هست..خب! همونS6000 انتخاب بهتریه..
اگر محدودیت واسه هزینه ندارین..S9600 یا یه دوربین حرفه ای ارزون قیمت پیشنهاد نمیشه.

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
آقا lenin ممنون از شما

ولي اين مدلي كه شما ميگي كارت xd ميخوره كه خيلي گرون در مياد

6 مگا پيكسل هم بيشتر نيست

sony h5 چطوره؟

حالا هر چي به نظرتون بهتره
بيشتر از 400 500 تومن نميتونم هزينه كنم..چون به كارم نمياد..ميخوام از بين گزينه هايي كه دارم بهترين رو انتخاب كنم

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
آقا lenin ممنون از شما

ولي اين مدلي كه شما ميگي كارت xd ميخوره كه خيلي گرون در مياد

6 مگا پيكسل هم بيشتر نيست

sony h5 چطوره؟

حالا هر چي به نظرتون بهتره
بيشتر از 400 500 تومن نميتونم هزينه كنم..چون به كارم نمياد..ميخوام از بين گزينه هايي كه دارم بهترين رو انتخاب كنم
نوع کارت که ملاک درستی برای انتخاب نیست! یه مقدار گرونتر هست! ولی یک بار بیشتر که پول کارت نمیدین!

بهترین انتخاب همون Fujifilm Finepix S6000fd هست..

در مورد سونی هم , مقایسه ای توی این صفحه انجام شده رو بخونید ..خودتون متوجه میشین که S6000fd خیلی سرتره... مقایسه:
http://www.dpreview.com/reviews/fujifilms6000fd/page11.asp

بالا