Mojgan110
کاربر تازه وارد
ممنون.
نسبت به اون سونيه كه من گذاشتم ،اين خيلي مزيت داره ؟
چه چيزهايي ؟
:blush:
ممنون.
نسبت به اون سونيه كه من گذاشتم ،اين خيلي مزيت داره ؟
چه چيزهايي ؟
:blush:
سلام به همه دوستان به خصوص فرشاد عزیز .
اومدیم G7 بخریم نیست شد و میگن میخواد گرون بشه خوب شانسه منه .
آفومار و عکسباران هم زنگ زدم نداشت و رشت خودمون هم که اصلا حرفشو نزن .
یکی از دوستان یه دونه تهران با گارانتی RGI که نمیدونم اصلا چی هست برام پیدا کرده 505000 تومن و قراره که فردا با پرینتر و اسکنر کنن برام بفرسته رشت . میخواستم بدونم که موضوع گارانتی خیلی مهمه و اینو نگیرم ( امشب منتظر تلفنمه که دوربین رو بفرسته یا نه ) ؟
و این دوستمون گفته پکش بازه و اصلا باز میکنن تا گارانتیش بکنن !!!! این درسته و همه جا اینجوریه ( پک رو باز میکنن )؟
دی وی دی سونی من خراب شد و شرکت بازرگانی ایران ( نماینده رسمی سونی در ایران ) اصلا نپرسید چرا خراب شده و به عنوان گارانتیش قبول کرد یعنی آفومار و اصلی ها اینجورین و من اینو نگیرم و صبر کنم تا آفومار پیدا کنم؟
فرشاد جان نکنه به داداشت فشار مشار بدن ( دست دوم ) . هیچ جور نمیشه فهمید ( سر انگشتی )؟؟؟؟؟
شک کردم کمکم کنید ..
بدون شک این بهترین کاره! یک لنز 18-55 میلیمتر روی خودش داره.. که با همون هم از تمام دوربینهای کامپکت(9600 و جی7 و....) صد پله بهتره! تازه بعد هم میتونین تجهیزات و لنزهای بیشتر واسش بگیرین و..تا مدت ها نیازی به ارتقا ندارین!حالا یه سوال دیگه اگه یه مقدار مایه رو بیشتر کنم و یه Canon EOS 350D بگیرم چه طوره ؟
مبارکهسلام به همه .
بالاخره یه G7 از نورنگار گرفتم 510000 تومن .
من عکاس نیستم و عکاسی هم بلد نیستم ولی این دوربین یا واقعا خوب عکس میگیره و یا چون من تازه کارم فکر میکنم عکساش فوق العاده است .
باری , از همتون به خصوص از اقا فرشاد عزیزم ممنون و انشااله که در عکاسی یه کم پیشرفت کردم دوباره مزاحم میشم . آرزوی سلامتی برای همه شما و خانواده هاتون .
من اينقدر تو اين سايتهاي مختلف دوربينهايي با قابليتهاي متفاوت ديدم كه واقعا گيج شدم چه نوع دوربيني و با چه مدلي بگيرم
البته من نميخوام حرفه اي عكس بگيرم ولي يه دوربين ميخوام با كيفيت عكس بالا..slr like يا compact بودنش مهم نيست ..فقط ميخوام وقتي مي خرمش پشيمون نشم
نويز هم كمتر داشته باشه..دوربينايي كه خودم مد نظر دارم ايناست:
canon a640
canon ixus900
canon s3 is
sony dsc h5
sony dsc h9 اگه ايران اومده باشه و قيمتش زيره 500 باشه
fuji film s9600
fuji f40,fuji f30
به نظر شما بهتر نيست باتري قلمي ساپورت كنه؟
ممنون
دوستان سلام
ببخشید سوالم تکراریه ولی منم گیج شدم
من عکس گرفتنو خیلی دوست دارم میخام یه دوربین بگیرم که رم بخوره شکل ظاهریشم کوچیکو وخوشگل باشه کیفیت عکسم نمیخام مثلا8 مگا باشه حدود 6مگاپیکسل خوبه خلاصه میخام هر جا رسید یه عکس با حال بگیرم .دوربین حرفه ای نمیخام .با این تفاصیر دوستان تو رنج 160 تا 200 هزار تومان چی پیشنهاد میدن؟
با تشکر
ممنون از جوابتون درسته چيزه جالبيه.
حالا از كجابخرم؟باچه گارانتي؟
آخه عزیز دل اینها چه ربطی بهم دارند؟:blink:
تو این موارد شما همه جور چیزی پیدا می شه؛ آلترا کامپکت، کامپکت، شبه اس ال آر، زوم بالا(15 برابر)، زوم پایین و ...
شما اول تکلیفت رو روشن کن. این دوربین ها رو بر چه اساسی کنار هم قرار دادی؟!!
...............................
برای خرید دوربین اول بیا و نیازهات رو از دوربین مشخص کن؛ ببین چه چیزهایی واسه ات مهمه. فاکتور های مهم ات رو بر اساس اولویت بنویس، اونوقت انتخاب کن.
ببین مثلا فاکتور های مهم واسه خرید دوربین می تونن اینا باشند:
- اندازه (چقدر می خوای قابل حمل باشه؟)
- زوم
- هزینه(حداکثر چقدر حاضری واسه اش پول بدی؟)
- بیشتر کدوم جنبه عکاسی واسه ات جذابه(خونوادگی، طبیعت، ماکرو ...)
-....
خب؟! حالا با توجه به این موارد، آخر کار به چند تا دوربین می رسی که همهگی در موارد زیادی مشابه اند و اختلاف های اندکی دارند، اونوقت می تونی راحت تر و بهتر انتخاب کنی. بچه های اینجا هم راهنمایی میکنند.
موفق باشی.
Fujifilm Finepix S6000fd پیشنهاد میشه.ممنونم از شما
من هم خانوادگي عكس ميگيرم وهم طبيعت..حول حوش 400 500 تومن هم ميتونم پول بدم ..ولي اگه دوربيني باشه كه به درد من بخوره و ارزونتر هم باشه رو ترجيح ميدم
اندازشم اصلا مهم نيست
بازم ممنون
خب!ممنون از راهنمايي
به نظر شما اگه s9600 بگيرم بهتر نيست..يا اينكه الكي پول بيشتر مي دم؟
نوع کارت که ملاک درستی برای انتخاب نیست! یه مقدار گرونتر هست! ولی یک بار بیشتر که پول کارت نمیدین!آقا lenin ممنون از شما
ولي اين مدلي كه شما ميگي كارت xd ميخوره كه خيلي گرون در مياد
6 مگا پيكسل هم بيشتر نيست
sony h5 چطوره؟
حالا هر چي به نظرتون بهتره
بيشتر از 400 500 تومن نميتونم هزينه كنم..چون به كارم نمياد..ميخوام از بين گزينه هايي كه دارم بهترين رو انتخاب كنم