• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
آقایون مهندسها، متخصصین،اسطید ارجمندو کارشناسان عزیز :Dشما جای بنده بودید کدوم از دوربین های FZ8 وS3IS رو انتخاب می کردید.اگر s3is باطری لتیومی داشت حتما انتخاب می کردم. با وجود 4AA انتخاب رو برای من مشکل کرده.:(شما نظرتون چیه.:eek:
میشه بگید:hmm:

FZ8 برتری هاش محسوسه.
مقایسه

miramir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز هیچکدام ازاین سه مدل فوجی تثبیت کننده تصویر ندارند. اما در مورد face detection این خصیصه یا همون fd کارش چهره یابی است.و میتونه چند چهره را بطور همزمان تشخیص بده و عمل وضوح یابی را روی تک تک آنها اعمال کند. این توانایی سخت افزاری فقط در s6500 اعمال شده و در دو مورد دیگر نیست. مدل آخری حتی قیمتهای خارجیش را پیدا نکردم. شاید هنوز وارد بازار جهانی بطور گسترده نشده.
در مورد لرزش گیر یا تثبیت کننده تصویر من به شدت بهش اعتقاد دارم اما خوب کیفیت فوجی ها اونقدر خوبه که شاید بشه از این نقیصه صرفنظر کرد.
در ضمن به امید فروش دوربین قدیمیت نباش . با این سرعت ورود دوربینهای جدید و پایین آمدن قیمتها در آینده خودت بهتر می بینی که دوربین قدیمی ات را به یکی هدیه بدی تا اینکه منتظر فروشش بمونی.
اما آخه اين يكي از حالتهاي عكاسي دوربين s6500هست و در مورد لرزش گير هم كه شما گفتي در پاناسونيك ها خيلي خوبه بايد بگم من يه دوربين fx7پاناسونيك داشتم و تفاوتي در عكاسي با لرزش گير تو اون نمي ديدم و خوب نميشه كه يه دوربينو تا ابد نگه داشت و منم به اين دليل اين حرفو زدم چون مجبور شدم دوربن پاناسونيكمو يك پنجم قيمت خريد بفروشم

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
اگه تو همه عکس هات از اینا هست، فکر کنم باید خیلی زود ببریش نمایندگی.
حدودا توي 30 درصد عکسهائي که شب با فلاش ميگيرم هست به نظر شما مشکل از کجاست و چطور ميتونم به نمايندگي ثابت کنم.

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقایون مهندسها، متخصصین،اسطید ارجمندو کارشناسان عزیز :Dشما جای بنده بودید کدوم از دوربین های FZ8 وS3IS رو انتخاب می کردید.اگر s3is باطری لتیومی داشت حتما انتخاب می کردم. با وجود 4AA انتخاب رو برای من مشکل کرده.:(شما نظرتون چیه.:eek:
میشه بگید:hmm:

دوست عزیز انتخاب آسون نیست. fz8 دوربین سبکتر و جدیدتریه. با وجودیکه دوربینهای پاناسونیک به نویز زیاد بدنام شده اند اما بنظر من بیشترین پیشرفت کیفیت را در بین بقیه داشته اند. سونی دوربینهایش بظاهر پر رنگ و لعابتر میشه اما نتیجه مایوس کننده درمیاد. کانن هم بنظر در این رده داره درجا میزنه و سعی چندانی در رفع عیبها نمیکنه. fz7 دوربین محبوبی بود و الان fz8 نمونه کامل شده ی اونه. انتخاب سخته چون مشخصات بهم نزدیکه ولی.... fz8 انتخاب منه.در این رده دوربین های فوجی s9600 و s6500 هم دوربینهای خوبی هستند حیف که وزنشون یک کم زیاده و تثبیت کننده تصویر ندارند. قبل از خرید نهایی روی این دو مدل هم فکر کن.

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
حدودا توي 30 درصد عکسهائي که شب با فلاش ميگيرم هست به نظر شما مشکل از کجاست و چطور ميتونم به نمايندگي ثابت کنم.

عجیبه مثل این میمونه که انگار گردو خاک رو سنسور نشسته:)
نمیدونم من که تا حالا ندیدم چنین موردی رو ،دوربینت چیه؟

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

ببین عزیز دلیل اینکه توی اکثر عکسهای شبت مشخص میشه بدلیل شرایط هم هست از ایزوی بالا استفاده میکنی و این حساسیت بالا جزییات اینچنینی را بوضوح نشون میده. یک امتحان بکن. از این دستمالهای مخصوص مرطوب لنز پاک کن یکی دو تا بخر. در جریان هوای تمیز (بدون گرد و غبار) به آرامی و دقت سطح لنز را پاک کن و بزار خشک بشه. ممکنه این لکه های جزیی روی سطح لنز باشند. احتمالش کم نیست.

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اما آخه اين يكي از حالتهاي عكاسي دوربين s6500هست و در مورد لرزش گير هم كه شما گفتي در پاناسونيك ها خيلي خوبه بايد بگم من يه دوربين fx7پاناسونيك داشتم و تفاوتي در عكاسي با لرزش گير تو اون نمي ديدم و خوب نميشه كه يه دوربينو تا ابد نگه داشت و منم به اين دليل اين حرفو زدم چون مجبور شدم دوربن پاناسونيكمو يك پنجم قيمت خريد بفروشم

عزیز من باز هم میگم لرزشگیرهای پاناسونیک بی رقیبند. در هندی کم ها هم نشون دادن. اما خوب چند تکنولوژی متفاوت داره.در هندی کم ها یا در دوربینهای با ایزو بالا یا زوم بالا این تکنولوژی در بالاترین سطح بکار رفته. پایینترین سطح اون در دوربینی مثل دوربین fx7 بکار رفته که نه زوم بالا داره نه ایزوی بالا . قطعا نوع تکنولوژی در دوربینی مانند fz50 کاملتر میشه و یا هندی کم های جدید. حالا فکراتو بکن ببین چی میشه. شاید تا اون موقع فوجی هم یک مدل جدید ارائه کرد.

AKBAR_TR

Registered User
لایک‌ها
98
لطفا در مورد دوربین canon powershot s5is هم یه توضیحی بدین
آیا وارد بازار شده
اگه هست قیمتش چنده

فایل های ضمیمه

• s5is-02.jpg
    s5is-02.jpg
    101.6 KB · نمایش ها: 7

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
لطفا در مورد دوربین canon powershot s5is هم یه توضیحی بدین
آیا وارد بازار شده
اگه هست قیمتش چنده

فعلا که خبری ازش نیست ،فکر کنم قیمتش حول و حوش 500 دلار باشه

من که واسه خرید فوجی 6500 رو انتخاب کردم و فکر میکنم تو این رده قیمت بهترین انتخاب باشه ،حالا مگر اینکه خلافش ثابت بشه

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فعلا که خبری ازش نیست ،فکر کنم قیمتش حول و حوش 500 دلار باشه

من که واسه خرید فوجی 6500 رو انتخاب کردم و فکر میکنم تو این رده قیمت بهترین انتخاب باشه ،حالا مگر اینکه خلافش ثابت بشه

عزیز فقط بگو قیمت کلی که برات درمیاد چقدره. دوربین با کارت حافظه مناسب و 8 باطری و شارژر. گارانتیش هم مربوط به کدوم شرکته و تا کجا پشتیبانی میکنه.

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
عزیز فقط بگو قیمت کلی که برات درمیاد چقدره. دوربین با کارت حافظه مناسب و 8 باطری و شارژر. گارانتیش هم مربوط به کدوم شرکته و تا کجا پشتیبانی میکنه.

دقیقا نمیدونم چقدر میشه ،اتفاقا میخواستم از شما بپرسم .ولی فکر نکنم بیشتر از 450 تومن بشه

کارت xd خوب چنده؟

و همینطور باتری و شارژر مناسب ؟

meyysam

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز انتخاب آسون نیست. fz8 دوربین سبکتر و جدیدتریه. با وجودیکه دوربینهای پاناسونیک به نویز زیاد بدنام شده اند اما بنظر من بیشترین پیشرفت کیفیت را در بین بقیه داشته اند. سونی دوربینهایش بظاهر پر رنگ و لعابتر میشه اما نتیجه مایوس کننده درمیاد. کانن هم بنظر در این رده داره درجا میزنه و سعی چندانی در رفع عیبها نمیکنه. fz7 دوربین محبوبی بود و الان fz8 نمونه کامل شده ی اونه. انتخاب سخته چون مشخصات بهم نزدیکه ولی.... fz8 انتخاب منه.در این رده دوربین های فوجی s9600 و s6500 هم دوربینهای خوبی هستند حیف که وزنشون یک کم زیاده و تثبیت کننده تصویر ندارند. قبل از خرید نهایی روی این دو مدل هم فکر کن.

از راهنماییتون ممنون :f34r:.من هر دوشونو دیدم خیلی بزرگ وسنگین هستن.دیگه دنبال برند های دیگه نیستم .راستی عکسی که در شب با دوربینFZ8 گرفته شده اگه دارید برام بذارید .:rolleyes:
یه سوال دیگه برای آگاهی خودم ،دوربین های المپیوس چطورن ؟:blink:. امکانات خوبی دارن ولی متاسفانه شتاخته شده نیستن.قیمت های مناسبی هم دارن شیک، جمع وجور 18ماه گارانتی ، آموزش رایگان و... ولی نمیدونم کیفیت عکسها شون در ساعات روز مخصوصا شب چطوره .بنظر خوب میان.لطفا اگه اطلاعی ازشون دارید بگید دوباره از شما ممنون بخواطر پست های قبلی که خیلی به من کمک کرد.:)

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دقیقا نمیدونم چقدر میشه ،اتفاقا میخواستم از شما بپرسم .ولی فکر نکنم بیشتر از 450 تومن بشه

کارت xd خوب چنده؟

و همینطور باتری و شارژر مناسب ؟

اگر رفتی پرسیدی برای من قیمت کل را بنویس. الان از بازار دورم. تا جایی که یادم میاد کارتهای xd المپیوس به کیفیت خوب شهرت داشتند ولی گران بودند.(کارتهای sd و compact falsh بهترینشون lexar است.) شارژر من مارکش unomat است که 4 تا قلمی میخوره و شارژر خوبیه. مدلش طوریه که میشه در اتومبیل هم هنگام سفر باطریها را شارژ کرد. مدت زمانش برای شارژ 4 باطری قلمی با برق شهری -نه اتومبیل-هم حدود یکساعت و نیمه هرچند در بروشورش نوشته یکساعت.قیمتش باید حدود 30 تومان باشه. اما از باطری NiMH با مارک SANYO راضی ام. حتما مارکهای خوب دیگه هم هست.

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
اگر رفتی پرسیدی برای من قیمت کل را بنویس. الان از بازار دورم. تا جایی که یادم میاد کارتهای xd المپیوس به کیفیت خوب شهرت داشتند ولی گران بودند.(کارتهای sd و compact falsh بهترینشون lexar است.) شارژر من مارکش unomat است که 4 تا قلمی میخوره و شارژر خوبیه. مدلش طوریه که میشه در اتومبیل هم هنگام سفر باطریها را شارژ کرد. مدت زمانش برای شارژ 4 باطری قلمی با برق شهری -نه اتومبیل-هم حدود یکساعت و نیمه هرچند در بروشورش نوشته یکساعت.قیمتش باید حدود 30 تومان باشه. اما از باطری NiMH با مارک SANYO راضی ام. حتما مارکهای خوب دیگه هم هست.

سایت نورنگار قیمت دوربین رو 390 زده که فکر میکنم ارزون تر از اینا باشه،کارت xd با مارک المپیوس هم دور و بر 70 80 تومنه(2 گیگ)
حالا من بعد امتحانای ترم میرم دنبالش ،قیمت های دقیق رو میگیرم

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از راهنماییتون ممنون :f34r:.من هر دوشونو دیدم خیلی بزرگ وسنگین هستن.دیگه دنبال برند های دیگه نیستم .راستی عکسی که در شب با دوربینFZ8 گرفته شده اگه دارید برام بذارید .:rolleyes:
یه سوال دیگه برای آگاهی خودم ،دوربین های المپیوس چطورن ؟:blink:. امکانات خوبی دارن ولی متاسفانه شتاخته شده نیستن.قیمت های مناسبی هم دارن شیک، جمع وجور 18ماه گارانتی ، آموزش رایگان و... ولی نمیدونم کیفیت عکسها شون در ساعات روز مخصوصا شب چطوره .بنظر خوب میان.لطفا اگه اطلاعی ازشون دارید بگید دوباره از شما ممنون بخواطر پست های قبلی که خیلی به من کمک کرد.:)

ممنونم از محبتت عزیز. یادت باشه کیفیت عکس شب فوجی از پاناسونیک بهتره. اما لینکهای زیر نمونه هایی از عکسهای fz8 هستند. تنها چیزی که ممکنه یک خریدار را در خریدن این دوربین مردد کنه همین عکسهای شبش بوده!یادت باشه که هیچکدوم از دوربینهای غیر اس ال آر کیفیت عکس شب خیلی خوبی ندارند. اگر دقت کنی کلی عکس روز هس در اکثر سایتهای عکاسی ولی اثری از شب نیست. مجددا تاکید میکنم توی غیر اس ال آرها فوجی عکس شبش از بقیه بهتره.
http://www.letsgodigital.org/html/review/panasonic/lumix_dmcfz8/lumixfz8_EN9.html

http://www.dcresource.com/reviews/panasonic/dmc_fz8-review/gallery.shtml

http://dpreview-img.fotki.com/gallery/panasonicfz8_samples/p1000624.jpg

http://dpreview-img.fotki.com/gallery/panasonicfz8_samples/p1000636.jpg

دوربینهای المپیوس بسیار شناخته شده هستند. مدتهاست که این شرکت سرشناس در زمینه دوربین کار میکنه و بسیاری از عکاسان معروف با این دوربینها کار کرده و میکنند.بعد از کانن و نیکون و هاسلبلاد عده زیادی المپیوس را چهارمین می شناسند. شرکتهایی که میشه بهشون عالی ولی گمنام تر گفت پنتاکس و لایکا هستند که کیفیت بسیار خوبی دارند اما بخصوص در ایران زیاد شناخته شده نیستند. خلاصه آنکه کیفیت المپیوسها خیلی خوبه اما در رسته دوربینهای دیجیتالی دو سال اخیر در اس ال آرها زیر سایه کانن و نیکون قرار گرفتند بخصوص که دورینهای المپیوس گران قیمت هم هستند. دوربینهای خیلی خوبی که المپیوس در سه سال اخیر ارائه کرده عبارتند از:
Olympus E-500
Olympus C-8080 Wide Zoom
اینها هم دوربینهای خوبی هستند:
Olympus E-330
Olympus SP-310
Olympus Stylus Verve
Olympus E-300
Olympus C-7000 Zoom
که البته آمار خوبی برای یک شرکت پرمحصول معتبر نیست که بیشتر محصولاتش کیفیت متوسط داشته باشند. البته این را بگم که من دوستی دارم که سالهاست غواصه و عکسهای خوب زیر آب میگیره. عکسهایی که برام میفرسته - چه زیر آب چه بیرون آب -باور کردنی نیست که از یک دوربین خیلی ساده المپیوس مدل 6 سال قبل باشه. خیلی کیفیت خوبی دارند. در حالیکه این دوربین در رده بندی دوربینها اصلا لحاظ نشده است. یعنی وقتی به محدوده کار و ابزار وارد باشی و عکاسی را بدونی با تنظیمات میتونی عکسهای خیلی خوبی هم بگیری. اصولا اخلاق ما ایرانیها از جمله منه که میخوایم وسایلمون بهترین باشه در حالیکه ممکنه سطح کارمون حتی در حد جزیی ترین آماتورها هم نباشه. همین دوست که کشورش آلمان تولید کننده دوربینهای خیلی خوب لایکاست اصلا حاضر نیست دوربین جدیدی بخره و میگه وقتی کیفیت عکسهام خوبه دلیلی بر تعویض دوربینم نمی بینم.
همین دوربین المپیوس 550uz که امتیاز نازل بالاتر از متوسط را گرفته از نظر یکی از عکاسان حرفه ای که سایت آموزشی داره بعنوان بهترین دوربین شبه اس ال آر به من توصیه شد. واقعا کیفیت عکسهایی که اون عکاس با این دوربین گرفته عالیه. میتونی به این سایت مراجعه کنی و ببینی.
http://scaredofthedark.typepad.com/blog/2007/02/olympus_sp550_r_1.html
خلاصه آنکه نمی خوام گیجت کنم اما خوب خواستم بگم اکثر دوربینهایی که در این رده تولید میشن قابلیت تولید عکسهای خیلی خوبی را دارند. مهم اینه که بدونی چطور از توانییهاش بهره بگبری.

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
میگم این panasonic fz8 بدم نیست ،میشه رو این گزینه هم فکر کرد،لرزش گیر خوبش آدمو وسوسه میکنه

فقط دو تا چیزه که اونو نسبت به فوجی پایین تر میاره ،یکی نویز بالاتر و یکی هم واید کمتر نسبت به فوجی

دوستان نظر بدن آیا میشه از این گزینه ها گذشت کرد ؟

آیا این تفاوت ها خیلی زیاده یا ناچیزه؟

البته انتخاب اولم ،هنوز فوجی 6500 هست

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میگم این panasonic fz8 بدم نیست ،میشه رو این گزینه هم فکر کرد،لرزش گیر خوبش آدمو وسوسه میکنه

فقط دو تا چیزه که اونو نسبت به فوجی پایین تر میاره ،یکی نویز بالاتر و یکی هم واید کمتر نسبت به فوجی

دوستان نظر بدن آیا میشه از این گزینه ها گذشت کرد ؟

آیا این تفاوت ها خیلی زیاده یا ناچیزه؟

البته انتخاب اولم ،هنوز فوجی 6500 هست

جدا من هم دوست دارم ببینم نظر بقیه هم درباره این مقایسه چیه. اما حقیقتا من که می خوام در سفر از دوربینم استفاده کنم باید دوربینی داشته باشم که چندان وابسته به سه پایه نباشه در اینجاست که لرزشگیر خوبش خیلی اهمیت پیدا میکنه. از طرف دیگه وزن کمتر دوربین یک نعمت بزرگه برای وقتی که میخوای از کوه و تپه بالا و پایین بری. سرعت عکاسی با فوجی هم بیشتره. توجه داری که وزن فوجی بیشتر از دو برابر این مدل پاناسونیکه. بخصوص اگر دوربین فیلمبرداری همراه نداشته باشی فیلم پاناسونیک خیلی بهتر از فوجیه. قیمتش هم بدلیل همراه داشتن شارژرش ارزونتر در میاد. قیمت کارتهای حافظه اش هم ارزونتره.حالا میدونیم که عیبهاش هم کوچکتر بودن سنسور و نویز بیشتره در ایزوهای بالاست. حقیقتا قبول دارم عکاسی واید فوجی خیلی بهتره و عکسهای شب فوجی هم شفاف تر و بهتره اما خوب در پست بالایی اگه لینکهای عکس شب fz8 را دیده باشی بنظر قابل قبوله و مثل مدلهای قدیمی تر پاناسونیک بد نیست. ارادت من به پاناسونیک اینه که واقعا داره سال به سال کیفیتش را بالاتر میبره و عزمش برای حضور در رده های بالای دوربینهای دیجیتال خیلی قاطعه. میبینی که واقعا در عرصه هندی کم داره کم کم همه را از عرصه رقابت خارج میکنه و بعید نمیدونم که مدتی بعد سونی را هم پشت سر بزاره.
ببینیم دوستان دیگه نظر جدیدی ندارند؟ ظاهرا من و تو یک هدف داریم و هنوز مرددیم.
حقیقتا نقشه من برای دوربینهای اس ال آر منتفی شد. دلیلش هم این بود وقتی برای خرید رفتم دیدم 850 تومان باید برای خرید دوربین و لنز وایدش بدم و برای لنز 70-300 میلیمتری هم حداقل باید رقم 1.130.000 تومانی و تازه با تثبیت کننده رقم 1.580.000 تومان را بپردازم که دیدم فعلا تا چند سال توی برنامه کاریم نمی تونه باشه.یعنی در مجموع بیش از دو میلیون تومان.
بقیه نظری ندارند؟

بالا