• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
می بخشید چون سوالم افتاد صفحه ی قبل دوباره نوشتم !!! :blush:

دوستان یک سوال :

دوربین Fuji s9600 حدودا با گارانتی های مختلف بین 460 تا 480 قیمت داره !

حالا آیا با این پول میشه دوربین بهتری خرید ؟ ( بهتری از نظر کیفیت خروجی عکس در تله واید و ماکرو )

و آیا با کمی پول بیشتر میشه دوربین SLR خرید که کیفیتش از این بیشتر باشه ولی امکاناتش کمتر نباشه ؟؟؟

در آخر هم اگه نظرتون رو راجع به این مدل از فوجی بگید دیگه توپه توپ میشه !!!

اگه بخوام دقیق تر بگم من عکس ماکرو و واید برام مهمه و اگه زومش هم خوب باشه عالی میشه !!!
ممنون میشم اگه کمک کنید !

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
می بخشید چون سوالم افتاد صفحه ی قبل دوباره نوشتم !!! :blush:

دوستان یک سوال :

دوربین Fuji s9600 حدودا با گارانتی های مختلف بین 460 تا 480 قیمت داره !

حالا آیا با این پول میشه دوربین بهتری خرید ؟ ( بهتری از نظر کیفیت خروجی عکس در تله واید و ماکرو )

و آیا با کمی پول بیشتر میشه دوربین SLR خرید که کیفیتش از این بیشتر باشه ولی امکاناتش کمتر نباشه ؟؟؟

در آخر هم اگه نظرتون رو راجع به این مدل از فوجی بگید دیگه توپه توپ میشه !!!

اگه بخوام دقیق تر بگم من عکس ماکرو و واید برام مهمه و اگه زومش هم خوب باشه عالی میشه !!!
ممنون میشم اگه کمک کنید !
خوب من هم فعلا قصد خرید این رو دارم ولی با کمی تحقیق فهمیدم که fuji 6000 از s9600 بالاتر هست هم از نظر کیفیت و هم تکنولوژی قیمت هم پایین تر هست!
با این قیمت دوربین panasonic fz50 رو هم می تونید بخرید ولی سرعت شاتر این دوربین نصف فوجی 9600و 6000هست.
در مورد dslr هم بگم که از 800 به بالا باید پول بزاری اگه بخوای یه بدنه ی ارزون بخری و خوب باشه یه 500 تومن پات در میاد یه لنز ارزون هم 200 تومن و تجهیزات هم 100تومن که مجموعا میشه 800 تومن!!
در مورد کیفیت هم که واقعا قابل مقایسه با 9600 نیست و خیلی خیلی خیلی بالا تر هست!!
در دوربین های slr-like اگه می خوای ایزوی خوبی داشته باشی فقط دنبال 9600یا 6000 برو!!

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
کسانی که دنبال دوربین کامپکت هستند فوجیf31fd گزینه بسیار خوبیه که متاسفانه تو ایران بسیار نایابه ،کیفیت عکساش در مقایسه با دوربینای همرده خودش فوق العاده است
این مقایسه رو ببینید

http://www.dpreview.com/reviews/fujifilmf31fd/page13.asp

حتی تا جایی پیش رفته که این دوربینو با نیکون d50 که یه دوربین slr هست مقایسه کرده!!! و جالب اینجاست کم نمیاره

در ضمن توجه داشته باشید که سایت dpreview.com به کیفیت عکس این دوربین نمره 9 داده که تو کل دوربین ها به هیچکدوم این نمره رو نداده
البته یه ایراداتی هم داره،مثل کارت xd

اینا رو گفتم که بپرسم آیا این دوربین پیدا میشه؟

یکی از اقوام میخواد بخره،برای خودم نمیخوام

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
اینا رو گفتم که بپرسم آیا این دوربین پیدا میشه؟
در مورد فوجی کاملا باهاتون موافقم ولی این نداشتن لرزشگیر آدم رو در انتخاب با شک مواجه می کنه!!
والا یه گشت و گذاری که توی فروم akkasee.com داشتم فهمیدم یه چند نفری دارند !! خوب حتما هست که اونا دارند.
در این فروشگاه هم قیمت 9600 برابر 460 تومن هست:
http://www.digikala.com/Reviews/DigitalCameras/Details.asp?PId=DC-Fuj-S9600

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
خوب من هم فعلا قصد خرید این رو دارم ولی با کمی تحقیق فهمیدم که fuji 6000 از s9600 بالاتر هست هم از نظر کیفیت و هم تکنولوژی قیمت هم پایین تر هست!
با این قیمت دوربین panasonic fz50 رو هم می تونید بخرید ولی سرعت شاتر این دوربین نصف فوجی 9600و 6000هست.
در مورد dslr هم بگم که از 800 به بالا باید پول بزاری اگه بخوای یه بدنه ی ارزون بخری و خوب باشه یه 500 تومن پات در میاد یه لنز ارزون هم 200 تومن و تجهیزات هم 100تومن که مجموعا میشه 800 تومن!!
در مورد کیفیت هم که واقعا قابل مقایسه با 9600 نیست و خیلی خیلی خیلی بالا تر هست!!
در دوربین های slr-like اگه می خوای ایزوی خوبی داشته باشی فقط دنبال 9600یا 6000 برو!!

از راهنمایی هات ممنون . میشه مدل اون DSLR که گفتی رو با مدل لنزی که براش گفتی و لوازمش رو هم بگی ؟؟

دوربین Nikon D40x چطوریه ؟ خوبه ؟ از این فوجی و اون DSLR که خودت معرفی کردی بهتره ؟؟
توی Dpreview اون قسمتی که محاصن و معایب دوربین رو می گه یک چند تا ایراد گرفته میشه بگی چی گفته من متوجه نشدم !!!
توی دیجی کالا قیمت این نیکون رو زده بود 715000 تومان آیا ارزش داره آدم این قدر پول بده ؟
لنزی که روی این نیکون بود18 - 55 mm, F3.5-F5.6G DX هست آین چه نوع لنزیه و چه عکس هایی رو میشه باهاش گرفت منظورم بیشتر روی حداقل فاصله ی فوکوس و حداکثره ؟؟
در کل خودت چی میگی گیج شدم !!!! DSL یا LIKE SLR ؟؟؟

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
از راهنمایی هات ممنون . میشه مدل اون DSLR که گفتی رو با مدل لنزی که براش گفتی و لوازمش رو هم بگی ؟؟

دوربین Nikon D40x چطوریه ؟ خوبه ؟ از این فوجی و اون DSLR که خودت معرفی کردی بهتره ؟؟
توی Dpreview اون قسمتی که محاصن و معایب دوربین رو می گه یک چند تا ایراد گرفته میشه بگی چی گفته من متوجه نشدم !!!
توی دیجی کالا قیمت این نیکون رو زده بود 715000 تومان آیا ارزش داره آدم این قدر پول بده ؟
لنزی که روی این نیکون بود18 - 55 mm, F3.5-F5.6G DX هست آین چه نوع لنزیه و چه عکس هایی رو میشه باهاش گرفت منظورم بیشتر روی حداقل فاصله ی فوکوس و حداکثره ؟؟
اون دوربینی که گفتم یکیش Pentax K100D بود و او یکی nikon d40 که خوب من نیکون رو بیشتر دوست دارم قیمتشون هم تقریبا نزدیک هستند(حدودا 500-550 تومن)
دوربین های کامپکت و شبه slr و 9600و ... در مقابل این ها اسباب بازی ای بیش نیستند!! (البته من با ان ها کار نکردم که درست اظهار نظر کنم)
در مورد لنز هم من زیاد آشنایی ندارم!!
در کل اگه آماتور هم نیستی (مثل من) و برای بار اول هست که می خواهید دوربین بخرید slr-like رو بخر ولی باز هم اگه می خوای پیشرفته تر کار کنی و در آینده فکر می کنی که بتونی لنز عوض کنی و دوربین رو ارتقا بدی بهتره dslr بخری!!
من که در کل شیفته ی slr-liike ها شدم آخه یکم کار باهاشون به نظر میرسه آسون باشه و راحتی های دیگه .
Dslr برای حرفه ای ها هست فکر نمی کنم اصلا به درد من یا تو بخرو (سعی کن دوربینی بخری که بتونی باهاش کار کنی)
اصلا من فکر نمیکنم با همون slr-like بتونم کار کنم!!!(آخه برای یه پسر 15 ساله ای مثل من زیاد هم هست. البته فکر کنم تکنولوژی و حرفه سن سرش نشه)
همان طور که دیگر اعضا راهنمایی کردند دوربین اصل کار نیست بلکه حرفه ی عکس بردار مهمه!
این لنزی هم که گفتم حدود 200 تومن هست لنز خیلی معمولی ای بود ولی اگه لنز عالی می خوای باید بالای 400 تومن برای لنز بدی!!

یه مقاله ای هم هست که حتما بخون(قبلا توی این فروم گذاشته بودم ولی چون خیلی جالب هست دوباره گذاشتم گفتم شاید نخوندید)::
http://www.akkasee.com/digitalcamera/archives/008251.php
یه مشکل دیگه ای هم هست فکر می کنم دوربین های Dslr اون قدر تنظیمات داشته باشند که تا آدم بیاد دوربین رو روشن کنه و تنظیمات رو برای عکاسی انجام بده سوژه رفته و دیگه فرصتی برای عکاسی باقی نمونه!!
در کل من slr-like رو پیشنهاد می کنم هرچند خیلی می خواستم Dslr بخرم ولی بعد فهمیدم واقعا به دردم نمیخوره!!
ولی در کل باز خودتی که تصمیم می گیی و ما اینجا هیچ کاره هستیم و حتی بهتره بگم هر کسی با دید خودش دوربین رو بررسی می کنه و به اون بررسی خودش هم ایمان حتمی داره!!

این فوجی فیلم هم اگه لرزش گیر میزاشت حتما از canon هم در slr-like ها جلو میزد آخه واقعا این دو مدل آخریش کامل هستند!!
امیدوارم موفق باشید دوست عزیز

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
اگه میشه یه دوربین خیلی معمولی تا 100 تومن بدید!!(خیلی کوچیک باشه) اصلا چنین چیزی وجود داره؟؟
وضوح هم اصلا مهم نیست برام فقط حد اقلش اندازه ی مونیتور باشه!!
فقط باتری لیتیوم اگه باشه بهتره!!
به نظر من آدم 2 تا دوربین داشته باشه بهتره یه کوچیک یه بزرگ!
Samsung S630 توی ایران چند هست؟

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

خوب اگر واقعا می خوای اینقدر برای دوربین هزیه کنی که البته این گروه به مراتب کیفیت عکسهای بهتری نسبت به شبه اس ال آرها دارند لنز 18-55 شاید کارت را برای خیلی از موارد عکاسی راه بیاندازد اما بنظر من به یک لنز دیگر برای زومهای بالاتر هم قطعا نیاز خواهی داشت که خرید آن باعث میشه حدود یک میلیون و صد هزینه کنی. برای همین اگر من جای تو بودم کمی پول بیشتر میدادم nikon d80 را می گرفتم که بطور استثنایی با یک لنز همه کاره 18-135 معادل 7.5x زوم بفروش میرسه با قیمتیک میلیون و دویست و تصور نمی کنم تا سالها نیازی به لنز های زوم بالاتر داشته باشی. کیفیت d80 هم از d40x بهتره. همچنین می تونی canon 400d بخری حدود 850 تومن که یک لنز 18-55 معادل 3x زوم داره و کیفیتش خیلی بهتر از اون نیکون d40x است. یک مقدار هم در آینده هزینه کنی و یک لنز خوب ولی ارزانتر سیگما بخری برای زومهای بالاتر. قیمتش در کل با دو لنز حدود همون d80 درمیاد.

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
در مورد فوجی کاملا باهاتون موافقم ولی این نداشتن لرزشگیر آدم رو در انتخاب با شک مواجه می کنه!!
والا یه گشت و گذاری که توی فروم akkasee.com داشتم فهمیدم یه چند نفری دارند !! خوب حتما هست که اونا دارند.
در این فروشگاه هم قیمت 9600 برابر 460 تومن هست:
http://www.digikala.com/Reviews/DigitalCameras/Details.asp?PId=DC-Fuj-S9600

فکر کنم شما زیادی داری به لرزش گیر اهمیت میدی ،بیشتر دوربین های این رده فاقد لرزش گیر هستند

فکر کنم اونایی که میگی دوربین رو خریدن تو ایران نبودن،به هر حال اگه کسی میدونه که این دوربین تو بازار هست یا نه بهم بگه،؟تماس گرفتم با نورنگار ،گفت نداریم

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
خوب اگر واقعا می خوای اینقدر برای دوربین هزیه کنی که البته این گروه به مراتب کیفیت عکسهای بهتری نسبت به شبه اس ال آرها دارند لنز 18-55 شاید کارت را برای خیلی از موارد عکاسی راه بیاندازد اما بنظر من به یک لنز دیگر برای زومهای بالاتر هم قطعا نیاز خواهی داشت که خرید آن باعث میشه حدود یک میلیون و صد هزینه کنی. برای همین اگر من جای تو بودم کمی پول بیشتر میدادم nikon d80 را می گرفتم که بطور استثنایی با یک لنز همه کاره 18-135 معادل 7.5x زوم بفروش میرسه با قیمتیک میلیون و دویست و تصور نمی کنم تا سالها نیازی به لنز های زوم بالاتر داشته باشی. کیفیت d80 هم از d40x بهتره. همچنین می تونی canon 400d بخری حدود 850 تومن که یک لنز 18-55 معادل 3x زوم داره و کیفیتش خیلی بهتر از اون نیکون d40x است. یک مقدار هم در آینده هزینه کنی و یک لنز خوب ولی ارزانتر سیگما بخری برای زومهای بالاتر. قیمتش در کل با دو لنز حدود همون d80 درمیاد.

واقعا از راهنماییت ممنون .
ببین عزیز من هم دارم به همین نتیجه میرسم . اما من موندم بین nikon d80 با تک لنز ( البته تک لنز برای شروع ) و Canon 400d با تک لنز !!!
بنظرت این دو دوربین که تقریبا با هم یکی هستند و هرکدوم محاسن و معایب خودشو داره کدوم بهتره ؟؟؟؟

نیکون D80 با تک لنزکه نمی دونم F3.5 - 5.6, 18 - 135 mm Nikon DX هست یا AF-S 70 - 300 mm F4.5 - F5.6G VR هست به 835 هزار تومن و کانن 400d با تک لنز 18 - 55 mm F3.5 - 5.6 Mk II EF-S هست به 758 هزار تومان .

چکار کنم برم سراغ کدوم ؟؟؟؟

یک سوال دیگه این تک لنزی که روی خودشون هست باهاش چه عکس هایی میشه گرفت ؟؟؟
یعنی حداقل فاصله فوکوس و حداکثر فاصله فوکوسش چقدره ؟ مثلا ماکرو میشه باهاش گرفت ؟ ویا مثلا فاصله ی 20 سانتی رو میتونه فوکوس کنه ؟؟
ممنون میشم اگه منو از این دوراهی در بیاری ؟؟؟

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
ببین عزیز من هم دارم به همین نتیجه میرسم . اما من موندم بین nikon d80 با تک لنز ( البته تک لنز برای شروع ) و Canon 400d با تک لنز !!!
بنظرت این دو دوربین که تقریبا با هم یکی هستند و هرکدوم محاسن و معایب خودشو داره کدوم بهتره ؟؟؟؟

نیکون D80 با تک لنزکه نمی دونم F3.5 - 5.6, 18 - 135 mm Nikon DX هست یا AF-S 70 - 300 mm F4.5 - F5.6G VR هست به 835 هزار تومن و کانن 400d با تک لنز 18 - 55 mm F3.5 - 5.6 Mk II EF-S هست به 758 هزار تومان .

یعنی حداقل فاصله فوکوس و حداکثر فاصله فوکوسش چقدره ؟ مثلا ماکرو میشه باهاش گرفت ؟ ویا مثلا فاصله ی 20 سانتی رو میتونه فوکوس کنه ؟؟

قیمت D80 با لنز کیت بالای یک میلیون تومنه. اون قیمتی که شما داری واسه بدنه تنهاست. لنز کیت D80 که لنز خوبی هم هست 135-18 است که رنج خیلی خوبی داره و با توجه به کراپ فاکتور 1.5 نیکون میشه معادل 200-27 .
لنز AF-S 70 - 300 mm F4.5 - F5.6G VR نیکون به تنهایی حدود 600 هزار تومان قیمت داره و البته باید جدا خریداری بشه.

کنون D400 با لنز 55-18 عرضه می شه که غیر از رنجش که جوابگو نیست، لنز خیلی مطلوبی هم نیست. و باید به فکر خرید لنز باشی.
بحث انتخاب بین این دو بحث ساده ای نیست، البته نیکون D80 تفاوت های اندکی با نیکون D200 داره و دوربین سرتریه.
اصولا خرید دوربین SLR نیاز به جستجو و مقایسه فراوونی داره و البته باید ببینید که به چه چیز نیاز دارید.

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

حق با احمدرضای عزیز است. قیمتی که شما گرفتی فقط مربوط به بدنه است.قیمت d80 با لنز جالب توجه داخل کیت باید یک میلیون دویست هزار تومان باشد. قیمت 400d هم با آن لنز داخل کیت از نهصد هزار تومان کمتر است.
در مورد عکاسی ماکرو که نگران هستی باید بگم با لنزهای با فاصله کانونی 50 تا 200 میلیمتر میشه روی موضوعات بسیار نزدیک فوکوس کرد وتصاویری کم اعوجاج تولید کرد.
اما در مورد مقایسه این دو دوربین که هردو طرفداران بسیاری دارند باید فقط به چند نکته که فهمیدم اشاره کنم:
1- در دست گرفتن d80 از مدل 400d راحت تر است.
2-ظرفیت و دوام باطری d80 از 400d بیشتر است.
3- سرعت عملکرد d80 بیشتر از 400d است.
4- از دوربین d400 نمی توان بعنوان درایو جانبی استفاده کرد و انتقال تصاویر raw به کندی و فقط از طریق نصب نرم افزار وِیژه امکانپذیر است.
5- عملکرد نویزگیر نیکون از کانن بهتر است.
6- سنسور d80 بزرگتر است.
7- دامنه تنظیم نوردهی نیکون خیلی گسترده تر است.
8- منظره یاب کارایی بیشتری دارد.
9- بطورکلی ال سی دی باکیفیت تری دارد.

در عوض:
1- فوکوس خودکار d400 نه نقطه ای است در حالیکه d80 سه نقطه ای است.
2- d400 بیش از صد گرم سبکتر است.
3- سیستم ضد گرد و غبار کانن کاراتر است.
4- کیفیت تصویر d400 در کل مطلوبتر است.
5- کانن ارزانتر است.

حالا انتخاب کن.

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
حق با احمدرضای عزیز است. قیمتی که شما گرفتی فقط مربوط به بدنه است.قیمت d80 با لنز جالب توجه داخل کیت باید یک میلیون دویست هزار تومان باشد. قیمت 400d هم با آن لنز داخل کیت از نهصد هزار تومان کمتر است.
در مورد عکاسی ماکرو که نگران هستی باید بگم با لنزهای با فاصله کانونی 50 تا 200 میلیمتر میشه روی موضوعات بسیار نزدیک فوکوس کرد وتصاویری کم اعوجاج تولید کرد.
اما در مورد مقایسه این دو دوربین که هردو طرفداران بسیاری دارند باید فقط به چند نکته که فهمیدم اشاره کنم:
1- در دست گرفتن d80 از مدل 400d راحت تر است.
2-ظرفیت و دوام باطری d80 از 400d بیشتر است.
3- سرعت عملکرد d80 بیشتر از 400d است.
4- از دوربین d400 نمی توان بعنوان درایو جانبی استفاده کرد و انتقال تصاویر raw به کندی و فقط از طریق نصب نرم افزار وِیژه امکانپذیر است.
5- عملکرد نویزگیر نیکون از کانن بهتر است.
6- سنسور d80 بزرگتر است.
7- دامنه تنظیم نوردهی نیکون خیلی گسترده تر است.
8- منظره یاب کارایی بیشتری دارد.
9- بطورکلی ال سی دی باکیفیت تری دارد.

در عوض:
1- فوکوس خودکار d400 نه نقطه ای است در حالیکه d80 سه نقطه ای است.
2- d400 بیش از صد گرم سبکتر است.
3- سیستم ضد گرد و غبار کانن کاراتر است.
4- کیفیت تصویر d400 در کل مطلوبتر است.
5- کانن ارزانتر است.

حالا انتخاب کن.

توضیحاتت خیلی جامع بود ممنون
در مورد قیمت اشتباه از من بود آره قمیتش حدود 1150000 هست واین یک خورده زیاده و البته شما هم میگید که اون کانن لنزش جالب نیست و باید لنز بخرم و حتما اونم با لنزش همین قدر درمیاد !!!!
موندم چکار کنم d80 خوبه ولی برام خیلی گرونه آخه من میخواستم s9600 بخرم از 475 یکهو بپری به 1150 !!!!!
ببینم پس با این لنزه d80 ماکرو پورتره و لند اسکیپ میشه گرفت یعنی لازم به خرید لنز اضافه نیست چون من بیشتر روی این سه مورد کار می کنم . ماکرو های نسبتا خوبی داشتم که البته بعضی هاشون با فاصله ی 5 سانتیمتری بوده . میشه با این هم این کارا رو کرد یا باز باید رفت لنز خرید ؟؟
اگه پولم جور بشه خوبه ولی ..... !!:(

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
در مورد قیمت اشتباه از من بود آره قمیتش حدود 1150000 هست واین یک خورده زیاده و البته شما هم میگید که اون کانن لنزش جالب نیست و باید لنز بخرم و حتما اونم با لنزش همین قدر درمیاد !!!!
موندم چکار کنم d80 خوبه ولی برام خیلی گرونه آخه من میخواستم s9600 بخرم از 475 یکهو بپری به 1150 !!!!!
ببینم پس با این لنزه d80 ماکرو پورتره و لند اسکیپ میشه گرفت یعنی لازم به خرید لنز اضافه نیست چون من بیشتر روی این سه مورد کار می کنم . ماکرو های نسبتا خوبی داشتم که البته بعضی هاشون با فاصله ی 5 سانتیمتری بوده . میشه با این هم این کارا رو کرد یا باز باید رفت لنز خرید ؟؟

دوست من نیازی به این همه هزینه نیست، ببینید نیازتان از عکاسی چیست.
باور کنید که با SLR-like ها هم می شود عکس های بی نظیری گرفت، حتی با Compact و UltraCompat هم.

Panasonic Lumix DMC FZ20
6099807-md.jpg

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

ممنونم عزیز
بله هردو قابلیت ماکرو دارند اما کانن توانایی بیشتری دارد. دوربینهای مورد نظرت را در لینک زیر انتخاب و در هر موردی کیفیتشان را با هم مقایسه کن.
http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTM
البته اگر اون لنز برای زوم بالاتر برای کانن بخری همینقدر میشه. اما ببین من نمی دونم توانایی مالی تو در چه حده و یا عکاسی را تا چه مرحله ای می خوای ادامه بدی و یا قصد کسب درآمد از اون داری یا نه؟ ابتدا 500 تومان برای خرید دوربین کنار گذاشته بودی و حالا باید هفتصد هزار تومان اضافه تر بپردازی. مثلا برای شخص من این مورد شاید باعث بشه یکسال دیرتر اقدام به خرید دوربین کنم. حقیقتا نمونه های زیادی را دیدم که تفننی عکاسی میکردند و یکدفعه کرم خرید دوربین به جانشان افتاد و با کلی هزینه دوربین گران قیمت سنگین وزنی را خریدند که کمتر از دوربین قبلی شان حال و حوصله اینطرف و آنطرف بردنش را داشتند. تصور من اینه که اگر فقط میخواهیم از عکاسی بطور تفننی لذت ببریم یک دوربین شبه اس ال آر برای ما کافیه. هم عکاسی ماکرو را تجربه میکنیم هم با زوم بالا. دوربین سبکتری را با خودمان اینطرف و آنطرف میبریم. حقیقتا اگر در نت جستجو کنیم عکسهای خیلی خیلی خوبی در حد ارائه به نمایشگاهها میبینیم که با همین دوربینهای شبه اس ال آر گرفته شده اند.

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
ممنونم عزیز
بله هردو قابلیت ماکرو دارند اما کانن توانایی بیشتری دارد. دوربینهای مورد نظرت را در لینک زیر انتخاب و در هر موردی کیفیتشان را با هم مقایسه کن.
http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTM
البته اگر اون لنز برای زوم بالاتر برای کانن بخری همینقدر میشه. اما ببین من نمی دونم توانایی مالی تو در چه حده و یا عکاسی را تا چه مرحله ای می خوای ادامه بدی و یا قصد کسب درآمد از اون داری یا نه؟ ابتدا 500 تومان برای خرید دوربین کنار گذاشته بودی و حالا باید هفتصد هزار تومان اضافه تر بپردازی. مثلا برای شخص من این مورد شاید باعث بشه یکسال دیرتر اقدام به خرید دوربین کنم. حقیقتا نمونه های زیادی را دیدم که تفننی عکاسی میکردند و یکدفعه کرم خرید دوربین به جانشان افتاد و با کلی هزینه دوربین گران قیمت سنگین وزنی را خریدند که کمتر از دوربین قبلی شان حال و حوصله اینطرف و آنطرف بردنش را داشتند. تصور من اینه که اگر فقط میخواهیم از عکاسی بطور تفننی لذت ببریم یک دوربین شبه اس ال آر برای ما کافیه. هم عکاسی ماکرو را تجربه میکنیم هم با زوم بالا. دوربین سبکتری را با خودمان اینطرف و آنطرف میبریم. حقیقتا اگر در نت جستجو کنیم عکسهای خیلی خیلی خوبی در حد ارائه به نمایشگاهها میبینیم که با همین دوربینهای شبه اس ال آر گرفته شده اند.

آره ممنم با این وضع فکر کنم برم s9600 بخرم بهتره چون هر چقدر هم از d80 استفاده کنم اندازه تفاوت قیمتش نمیشه !!!
در هر حال از اینکه وقت گذاشتی ممنون !!!!

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آره ممنم با این وضع فکر کنم برم s9600 بخرم بهتره چون هر چقدر هم از d80 استفاده کنم اندازه تفاوت قیمتش نمیشه !!!

خوب عزیز در خاتمه این دو عکس از دو دوربین شبه اس ال آر را برایت میگذارم. بقول یک دوست عکاس باتجربه در عکاسی مهمتر از کیفیت خوب دوربین ، خوب دیدن و دانستن چم و خم دوربینت است.

http://www.pbase.com/image/67943728

http://www.pbase.com/image/72170048

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
مبشه بگید چرا s6000fd رو انتخاب نکردید؟؟ آخه بررسی ها نشون داده s9600 از s6000 پایینتره

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در بین دوربینهایی که زیر یک میلیون تومان قیمت دارن بهترین کیفیت عکس رو کدوم ارائه میکنه؟
ممنون

ابتدا عزیز بلید ببینی که دوربین با کدام مشخصات مدنظرت است. اگر در نهایت منظورت d-slr ها باشد که پیشرفته ترین دوربینهای زیر یک میلیون تومان هستند و معمولا با یک لنز 18-55 به فروش میرسند مدلهای زیر به همراه لنز نامبرده زیر یک میلیون قیمت دارند و کیفیت عکسهایشان از بقیه بهتر است. حالا باید ببینی که کدامیک از مشخصات دیگر مثل قیمت -سرعت-کیفیت بدنه-قابلیتهای اضافی و... برای تو مهم است تا از بین آنها انتخاب خودت را انجام بدهی.

nikon D40x
nikon D40
olympus E-410
canon 400D
canon 350D

همچنین دوربینهای گران قیمت دیگری هم حدود یک میلیون وجود دارد که امتیازات خوبی دارند اما کیفیت عکسشان بخوبی پنج مدل بالا نیست.

بالا