از راهنمایی هات ممنون . میشه مدل اون DSLR که گفتی رو با مدل لنزی که براش گفتی و لوازمش رو هم بگی ؟؟
دوربین Nikon D40x چطوریه ؟ خوبه ؟ از این فوجی و اون DSLR که خودت معرفی کردی بهتره ؟؟
توی Dpreview اون قسمتی که محاصن و معایب دوربین رو می گه یک چند تا ایراد گرفته میشه بگی چی گفته من متوجه نشدم !!!
توی دیجی کالا قیمت این نیکون رو زده بود 715000 تومان آیا ارزش داره آدم این قدر پول بده ؟
لنزی که روی این نیکون بود18 - 55 mm, F3.5-F5.6G DX هست آین چه نوع لنزیه و چه عکس هایی رو میشه باهاش گرفت منظورم بیشتر روی حداقل فاصله ی فوکوس و حداکثره ؟؟
در کل خودت چی میگی گیج شدم !!!! DSL یا LIKE SLR ؟؟؟
اون دوربینی که گفتم یکیش Pentax K100D بود و او یکی nikon d40 که خوب من نیکون رو بیشتر دوست دارم قیمتشون هم تقریبا نزدیک هستند(حدودا 500-550 تومن)
دوربین های کامپکت و شبه slr و 9600و ... در مقابل این ها اسباب بازی ای بیش نیستند!! (البته من با ان ها کار نکردم که درست اظهار نظر کنم)
در مورد لنز هم من زیاد آشنایی ندارم!!
در کل اگه آماتور هم نیستی (مثل من) و برای بار اول هست که می خواهید دوربین بخرید slr-like رو بخر ولی باز هم اگه می خوای پیشرفته تر کار کنی و در آینده فکر می کنی که بتونی لنز عوض کنی و دوربین رو ارتقا بدی بهتره dslr بخری!!
من که در کل شیفته ی slr-liike ها شدم آخه یکم کار باهاشون به نظر میرسه آسون باشه و راحتی های دیگه .
Dslr برای حرفه ای ها هست فکر نمی کنم اصلا به درد من یا تو بخرو (سعی کن دوربینی بخری که بتونی باهاش کار کنی)
اصلا من فکر نمیکنم با همون slr-like بتونم کار کنم!!!(آخه برای یه پسر 15 ساله ای مثل من زیاد هم هست. البته فکر کنم تکنولوژی و حرفه سن سرش نشه)
همان طور که دیگر اعضا راهنمایی کردند دوربین اصل کار نیست بلکه حرفه ی عکس بردار مهمه!
این لنزی هم که گفتم حدود 200 تومن هست لنز خیلی معمولی ای بود ولی اگه لنز عالی می خوای باید بالای 400 تومن برای لنز بدی!!
یه مقاله ای هم هست که حتما بخون(قبلا توی این فروم گذاشته بودم ولی چون خیلی جالب هست دوباره گذاشتم گفتم شاید نخوندید)::
http://www.akkasee.com/digitalcamera/archives/008251.php
یه مشکل دیگه ای هم هست فکر می کنم دوربین های Dslr اون قدر تنظیمات داشته باشند که تا آدم بیاد دوربین رو روشن کنه و تنظیمات رو برای عکاسی انجام بده سوژه رفته و دیگه فرصتی برای عکاسی باقی نمونه!!
در کل من slr-like رو پیشنهاد می کنم هرچند خیلی می خواستم Dslr بخرم ولی بعد فهمیدم واقعا به دردم نمیخوره!!
ولی در کل باز خودتی که تصمیم می گیی و ما اینجا هیچ کاره هستیم و حتی بهتره بگم هر کسی با دید خودش دوربین رو بررسی می کنه و به اون بررسی خودش هم ایمان حتمی داره!!
این فوجی فیلم هم اگه لرزش گیر میزاشت حتما از canon هم در slr-like ها جلو میزد آخه واقعا این دو مدل آخریش کامل هستند!!
امیدوارم موفق باشید دوست عزیز