خودمم الان بیشتر تمرکزم روی دوربین Dslr هست ! چون می خوام یه دوربین DSLR بگیرم که تا چندین سال مشکلی نداشته باشم و بتونمنمیشه گفت که 100 درصد پاناسونیک بهتر از المپوس 570 هست.
خودت یک مقایسه ای بکون اینجا http://www.dpreview.com/reviews/sidebyside.asp
المپوس 570 و پاناسونیک هر دو دوربین های خوبی هستند.
تفاوت بین Canon EOS 400D و پاناسونیک Fz50 از زمین تا آسمونه. اصلا قابل مقایسه نیست. 400D به همراه کیت لنز 15-85 میده که قیمت لنز 60 یا 70 تومانه که رو خود دوربینه. در مورد لنز ها ها هم لنز قیمتش از 150 گرفته تا چند میلیون.
حتی می توانید به Canon EOS350D هم فکر کنید که قیمتش 500 تومانه. تو پاناسونیک دستتون توی لنز بستست. و امکاناتی که Canon داره مثل سنسور cmos که نویز کمتری داره, LCD بزرگتر و با کیفیت تر. سنسور ضد گرد و غبار , عکاسی پی در پی بهتر , سرعت بیشتر و ...... کانون 400D حرفه ای را نمیشه با پاناسونیک Fz50 نیمه حرفه ای مقایسه کرد. اگر قصد داری در آینده هزینه لنز کنی کانون بخر. اگر نمی خوای بیشتر هزینه کنی پاناسونیک انتخاب مناسبی است.
باهاش عکسهای خوبی بگیرم اما تو محدوده قیمت 400D نیکون D60 رو داره که از 400D جدیدتره و لنزهای نیکون هم ارزون تر هست !
لنز کیت 400D رنج کمی رو داره! البته نمی دونم در عمل کدوم یک بهتر هستند! فکر می کنم تا 650 تومن بین این دو باید یکی رو انتخاب کنم
البته من شنیده بودم عکسهای نیکون تو شب ضعیفه اما تو چند مورد عکسهای خوبی ازش تو شب دیدم!
فکر می کنم شما جزء کسانی هستید که بین نیکون و کنون روی کنون تعصب داری
Last edited: