• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
به نظر من به ترتیب اینا مهمه
1:اندازه سنسور.هر چی بزرگتر باشه نویز عکس کمتره.مثلا بهترین نوع واسه دوربین های آماتور نوع 1/1.7 اینچی هست.هر چی پایین کسر کوچکتر باشه سنسور بزرگتره.در بین سنسور ها CMOS عملکرد بهتری از CCD داره.
2:زوم اپتیکال.شما با داشتن زوم 20یا 30 اپتیک میتونی یه جسمی که در جای خیلی دوری هست بدون افت کیفیت بیاری جلو در حالی که با چشم اون جشم اصلا دیده نمیشه.البته واسه ماه گرافی هم خیلی حال میده.به نظر من خیلی لازمه.
3.دهانه لنز.بهترین نوع 28 mm واید هست که قسمت بیشتری رو از یک صحنه پوشش میده نسبت به اندازه بالاتر.
4.سرعت شاتر.یه دوربین بگیر سرعت شاترش در بیشترین حالت بالای 10ثانیه باشه و در کمترین حالت 1/2000.اگه بالای 10 ثانیه باشه میتونی با بستن دهانه دیافراگم در حالت دستی حرکت مثلا رودخونه یا آبشار یا نور حرکت ماشین و ..... رو تو عکس ثبت کنی که اونم خیلی جالبه.
5.فیلمبرداری فول اچ دی و یا اچ دی با سرعت بالای 30fmps واجبه.
6.باتری لیتیوم باشه بهتره.چون قلمی دردسرای خودشو داره.

من خودم از این آماتورا داشتم.اما به زودی قصد کوچ به مدل حرفه ای D5100 نیکون رو دارم:دی
اینم خوبه
http://www.digikala.com/?Products=DigitalCamera&Product=DigitalCamera-Fujifilm-FinePix-F500EXR

Last edited:

alireza_3d

Registered User
لایک‌ها
29
عکاسی سمت سونی نرو !
300 تومان فقط می شه آماتور خرید
توی دوربین های کامپکت و آماتور من سونی رو قبولش دارم.
توی رده های بالاتر هم دوربیناش خوبه، فقط قیمتاش نافرم میشه یه مقدار، مخصوصا لنز و لوازم جانبیش :eek:

اینم سری دوربین های حرفه ای کامپکت سونی :D که دو مدل Sony Alph NEX5 و NEX3 رو فعلا تولید کرده
vignette1.jpg

http://www.dxomark.com/dakdata/xml/NEX5/vignette1.jpg
اینها از نظر سایز سنسور برابر با دوربین های SLR آلفا سونی هستند و علاوه بر لنز های خودشون میتونن با یه آداپتر از لنز های موجود برای اون دوربین ها هم استفاده کنند :happy:

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
سلام دوستان عزیز
تا حدود 300هزار تومان،یک عکسبرداری میخوام بگیرم،میخوام تو این قیمت چیزه خوبی باشه!
عکسهایی که میگیرم بیشتر دوست دارم تو اکثر شرایط نوری خیلی خوب باشه و مثلاً یکم نور کم باشه نویز و... نباشه و خیلی کیفیت پایین نیاد!و همینطور عکس رو حالت ماکرو خیلی خوب بگیره و کیفیت فوکوس خوبی داشته باشه!
خودم اینو در نظر دارم!
Fujifilm FinePix S4000
نظرتون چیه!؟
حدود 290قیمتش هست با گارانتی و...

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
هر دو مدلش خوبه که انتخاب کردی هر دو هم مال سال پیشه.مخصوصا" 130 قدیمی تره.
از نظر کارآیی و کیفیت هر دو مثل همه البته 210 زومش 4x بیشتره.
من خودم 210 دارم و به نسبت قیمتش ازش راضیم.کیفیت عکسش رو هم تو بخش عکاسی(آخرین عکسی که گرفتم) میتونی ببینی.
یه کم عکسهاش نویز داره ولی نسبت به امکاناتش خوبه.
در ضمن از سری Ixus هم میتونی بخری ولی فوکوسش دستی نمیشه و زومش زیاد نیست.ولی کیفیتش یه کم بیشتره.
من اگه بودم 210 رو میخریدم.هم جمع و جور تره.هم باتری لیتیمی داره.هم جدید تره.
اگه یه کم بودجه ات رو ببری بالا 220 و 230 هم که جدیده میتونی بخری.
حسگرش cmos شده و فکر کنم کیفیتش بیشتر باشه.

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
سلام دوستان عزیز
تا حدود 300هزار تومان،یک عکسبرداری میخوام بگیرم،میخوام تو این قیمت چیزه خوبی باشه!
عکسهایی که میگیرم بیشتر دوست دارم تو اکثر شرایط نوری خیلی خوب باشه و مثلاً یکم نور کم باشه نویز و... نباشه و خیلی کیفیت پایین نیاد!و همینطور عکس رو حالت ماکرو خیلی خوب بگیره و کیفیت فوکوس خوبی داشته باشه!
خودم اینو در نظر دارم!
Fujifilm FinePix S4000
نظرتون چیه!؟
حدود 290قیمتش هست با گارانتی و...

با توجه به قیمتش دوربین خوبیه .... بالاتر در موردش یه مقدار بحث شده بود ..
اگر اون دوستمون این دوربین رو تهیه کرده باشه بهتر میتونه در موردش نظر بده ... میتونید به ایشون پیام خصوصی بدید و ازشون سوال کنید joker_war

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
تو نقدهای خارجی دیدم که نوشتند عکس هایی که میگیره کمی حالت آبرنگی و نقاشی داره!!
در این رنج گزینه دیگه ای ندارم؟!حالا 30/40 تومن بالاتر هم باشه مشکلی نیست!

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
تو نقدهای خارجی دیدم که نوشتند عکس هایی که میگیره کمی حالت آبرنگی و نقاشی داره!!
در این رنج گزینه دیگه ای ندارم؟!حالا 30/40 تومن بالاتر هم باشه مشکلی نیست!

زوم و فیلم برداری مهمه ؟ یا فقط کیفیت عکس ؟

Canon PowerShot SX130 IS
قیمت زیادی نداره ولی امتحانش رو پس داده ... اکثر کسانی که استفاده کردن راضی بودن

Fujifilm FinePix F550EXR
قیمتش از بودجه شما یه مقدار بیشتره ... البته f500exr هم هست که 50 تومن ارزونتره

و اگر فیلمبرداری HD برای شما مهم نیست و کیفیت عکس مهمتره :
Fujifilm FinePix S200EXR
قیمتش حدودا 100 تومن از بودجه شما بیشتره

mahsa.malekiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

نمیدونم اینجا جای مناسبی واسه پستم هست یا نه
لطفا این عکسایی که آپلود کردم ببینید
http://www.4shared.com/file/-UA3r9ck/Modeling.html

میدونم با کنن گرفته شده ولی نمیدونم چه مدلی
شما که حرفه ای هستید میتونید تشخیص بدین تقریبا مدلش رو؟
این وضوح بخاطر لنزه یا مدل دوربین!؟زیادی آماتورم
با 500d یا D3100 میتونم همچین عکسایی با حالت DOF بگیرم؟؟؟
یه توضیحیم راجع به لنز بدین ممنون میشم
کلا کار و تاثیرش چیه!؟
موقع خرید روی اون 2 تا مدل بالایی لنز هست یا باید جداگانه بگیرم؟

برای استفاده خونگیم و مسافرتام و مدلینگ بهم چند مدل Canon یا Nikon معرفی کنید...

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
سلام

نمیدونم اینجا جای مناسبی واسه پستم هست یا نه
لطفا این عکسایی که آپلود کردم ببینید
http://www.4shared.com/file/-UA3r9ck/Modeling.html

میدونم با کنن گرفته شده ولی نمیدونم چه مدلی
شما که حرفه ای هستید میتونید تشخیص بدین تقریبا مدلش رو؟
این وضوح بخاطر لنزه یا مدل دوربین!؟زیادی آماتورم
با 500d یا D3100 میتونم همچین عکسایی با حالت DOF بگیرم؟؟؟
یه توضیحیم راجع به لنز بدین ممنون میشم
کلا کار و تاثیرش چیه!؟
موقع خرید روی اون 2 تا مدل بالایی لنز هست یا باید جداگانه بگیرم؟

برای استفاده خونگیم و مسافرتام و مدلینگ بهم چند مدل Canon یا Nikon معرفی کنید...

عکس هایی به این شکل رو با هر دوربین SLR یا حتی بعضی دوربین های SLR-like و کامپکت که تنظیمات دستی کامل داشته باشن میشه گرفت ... ولی اکثر این عکس ها با ادیت نرم افزاری ( به خصوص در رنگها ) به این شکل در اومدن .
شما با کم قیمت ترین SLR و لنز میتونید عکس هایی به مراتب شارپ تر از این عکس ها داشته باشید ...

منظورتون رو از حالت DOF متوجه نشدم ... عمق میدان در دوربین های SLR یه آپشن نیست ، شما میتونید با بازکردن و بستن دریچه دیافراگم به عمق میدان مورد نظر خودتون برسید ...
برای خرید میتونید دوربین رو با لنز کیت تهیه کنید ، یا فقط بدنه رو بخرید .... در هر صورت نیاز به لنز دارید ( در دوربین های SLR )

اگر مشخص کنید چقدر میخواید هزینه کنید بهتر میشه برای خرید راهنمایی کرد ...

Last edited:

mahsa.malekiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عکس هایی به این شکل رو با هر دوربین SLR یا حتی بعضی دوربین های SLR-like و کامپکت که تنظیمات دستی کامل داشته باشن میشه گرفت ... ولی اکثر این عکس ها با ادیت نرم افزاری ( به خصوص در رنگها ) به این شکل در اومدن .
شما با کم قیمت ترین SLR و لنز میتونید عکس هایی به مراتب شارپ تر از این عکس ها داشته باشید ...

منظورتون رو از حالت DOF متوجه نشدم ... عمق میدان در دوربین های SLR یه آپشن نیست ، شما میتونید با بازکردن و بستن دریچه دیافراگم به عمق میدان مورد نظر خودتون برسید ...
برای خرید میتونید دوربین رو با لنز کیت تهیه کنید ، یا فقط بدنه رو بخرید .... در هر صورت نیاز به لنز دارید ( در دوربین های SLR )

اگر مشخص کنید چقدر میخواید هزینه کنید بهتر میشه برای خرید راهنمایی کرد ...

متشکر از راهنماییتون:)
منظورم از DOF حالت همون عکسای پشت مات هست که دیدین...
من حدود 800 تومن میخوام هزینه کنم
عکسای مورد نظرم هم همونایی هست که دیدین
از دو تا برند کنن و نیکون چی پیشنهاد میکنین؟ ترجیحا قابلیت فیلمبرداری و فلاش هم داشته باشه.
چه لنزی باید تهیه کنم؟ مدلایی که پیشنهاد میدین لطفا قیمتش و اینکه لنز همراهشون هست یا نه لطفا ذکر کنید
و اینکه نمایندگی معتبر برای خرید همراه با گارانتی کجاست؟
نرم افزار هایی که ازش صحبت کردین رو هم لطفا معرفی کنید...

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
متشکر از راهنماییتون:)
منظورم از DOF حالت همون عکسای پشت مات هست که دیدین...
من حدود 800 تومن میخوام هزینه کنم
عکسای مورد نظرم هم همونایی هست که دیدین
از دو تا برند کنن و نیکون چی پیشنهاد میکنین؟ ترجیحا قابلیت فیلمبرداری و فلاش هم داشته باشه.
چه لنزی باید تهیه کنم؟ مدلایی که پیشنهاد میدین لطفا قیمتش و اینکه لنز همراهشون هست یا نه لطفا ذکر کنید
و اینکه نمایندگی معتبر برای خرید همراه با گارانتی کجاست؟

اگر تصمیم گرفتید SLR تهیه کنید ، با این بودجه فقط این انتخاب ها رو دارید :
Canon EOS 1100D + لنز کیت 55-18
Nikon D3100 + لنز کیت 55-18

البته مطمئنن خرج های خیلی بیشتری خواهید داشت وقتی وارد دنیای SLR ها بشید

هیچوقت هم انتظار این رو نداشته باشید که دوربین براتون عکس بگیره ! این دوربین ها امکانات کافی برای گرفتن عکس هایی که مورد نظر شماست رو فراهم میکنن ولی اینکه بخواید عکس هایی شبیه به اون عکس ها که معرفی کردید داشته باشید نیاز به شناخت کامل تنظیمات ، امکانات ، تجهیزات ، نرم افزار های ویرایش و اصول عکاسی داره ... به نظر من شما قبل از خرید ؛ بیشتر مطالعه کنید بعد با توجه به نیازتون خرید کنید ... وگرنه با یه دوربین 10 ملیون تومنی هم نمیشه این عکس ها رو گرفت اگر به تنظیمات دوربین و ویرایش های کامپیوتری آشنا نباشید ...

در مورد نمایندگی من اطلاعی ندارم ... میتونید با یه جستجوی ساده اطلاعات کافی در این مورد به دست بیارید .
نرم افزار هایی که ازش صحبت کردین رو هم لطفا معرفی کنید...
مهمترین اونها فتوشاپ و لایت روم ه ، به مرور وقتی نیاز های خودتون رو شناختید با نرم افزار های جدید هم آشنا میشید ...

mahsa.malekiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر تصمیم گرفتید SLR تهیه کنید ، با این بودجه فقط این انتخاب ها رو دارید :
Canon EOS 1100D + لنز کیت 55-18
Nikon D3100 + لنز کیت 55-18

البته مطمئنن خرج های خیلی بیشتری خواهید داشت وقتی وارد دنیای SLR ها بشید

هیچوقت هم انتظار این رو نداشته باشید که دوربین براتون عکس بگیره ! این دوربین ها امکانات کافی برای گرفتن عکس هایی که مورد نظر شماست رو فراهم میکنن ولی اینکه بخواید عکس هایی شبیه به اون عکس ها که معرفی کردید داشته باشید نیاز به شناخت کامل تنظیمات ، امکانات ، تجهیزات ، نرم افزار های ویرایش و اصول عکاسی داره ... به نظر من شما قبل از خرید ؛ بیشتر مطالعه کنید بعد با توجه به نیازتون خرید کنید ... وگرنه با یه دوربین 10 ملیون تومنی هم نمیشه این عکس ها رو گرفت اگر به تنظیمات دوربین و ویرایش های کامپیوتری آشنا نباشید ...

در مورد نمایندگی من اطلاعی ندارم ... میتونید با یه جستجوی ساده اطلاعات کافی در این مورد به دست بیارید .

مهمترین اونها فتوشاپ و لایت روم ه ، به مرور وقتی نیاز های خودتون رو شناختید با نرم افزار های جدید هم آشنا میشید ...

لنز کیت 55-18 رو جداگانه باید تهیه کنم یا همراهش هست؟
بین این دو مدل که معرفی کردین کدوم رو ترجیح میدین؟

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
لنز کیت 55-18 رو جداگانه باید تهیه کنم یا همراهش هست؟
بین این دو مدل که معرفی کردین کدوم رو ترجیح میدین؟

هنگام خرید به فروشنده بگید که دوربین رو همراه با لنز کیت می خواهید تهیه کنید .

انتخاب شما بر اساس نیاز ، هر کدوم از این دو دوربین که باشه ، نیاز های شما رو برآورده میکنه ...
من بین این دو بدنه ، d3100 رو بهتر میدونم ... اما اگر قرار باشه کار عکاسی رو ادامه بدید ، لنز های جدید و حرفه ای و بدنه های بهتری در آینده انتخاب کنید ، با توجه به علاقه شما ( مدلینگ ) برای انتخاب برند Canon رو پیشنهاد میکنم ...
باز هم بستگی به نظر و علاقه شما داره ... معمولا نیکونی ها میگن نیکون بهتره و کنونی ها میگن کنون بهتره ...

mahsa.malekiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هنگام خرید به فروشنده بگید که دوربین رو همراه با لنز کیت می خواهید تهیه کنید .

انتخاب شما بر اساس نیاز ، هر کدوم از این دو دوربین که باشه ، نیاز های شما رو برآورده میکنه ...
من بین این دو بدنه ، d3100 رو بهتر میدونم ... اما اگر قرار باشه کار عکاسی رو ادامه بدید ، لنز های جدید و حرفه ای و بدنه های بهتری در آینده انتخاب کنید ، با توجه به علاقه شما ( مدلینگ ) برای انتخاب برند Canon رو پیشنهاد میکنم ...
باز هم بستگی به نظر و علاقه شما داره ... معمولا نیکونی ها میگن نیکون بهتره و کنونی ها میگن کنون بهتره ...

ممنون از کمکی که کردین...:)

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
عطا جان اگر نیاز هایی که داری رو بنویسی بهتر میشه راهنمایی کرد
کامپکت یا slr-like ؟
زوم ؟
کیفیت ؟
فیلمبرداری ؟
برای چه کاری میخوای استفاده کنی ؟

سلام.

ببخشيد كه الان جواب ميدم

ميخوام همه چي تموم باشه

ولي براي عكس منظره و خانوادگي بيشتر استفاده ميكنم

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
سلام.

ببخشيد كه الان جواب ميدم

ميخوام همه چي تموم باشه

ولي براي عكس منظره و خانوادگي بيشتر استفاده ميكنم
سلام
همه چی تموم که با این بودجه نمیشه ولی پیشنهاد من :
Canon PowerShot SX230 HS

اشوزدنگهه

Registered User
لایک‌ها
386
بهت پیشنهاد میکنم سمت سونیhx100 بری با اینکه تو یه رنج هستن

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
دوستان سلام.
من می خوام یه دوربین بخرم نیمه حرفه ای تا600.000 تومان. تحقیق کردم و بین سه مدل زیر گیر کردم:
canon sx30,nikon p100, sony hx1.
هر فروشنده ای یکی رو میگه بهتر از دیگریه.
برای من کیفیت عکس، کیفیت فیلم، عکس توی نور کم، زوم، عکس از اجسام متحرک خیلی مهمه.
یه ویژگی که دوربین سونی داشت و خیلی خوشم اومد این بود که از یک گسترده عکس گرفت نمی دونم اصطلاحش چی بود، دستش رو گذاشت روی دکمه ای که باهاش عکس می گیرن و بعد مثل اینکه داره فیلمبرداری می کنه دوربین رو حرکت داد و بعد که نشونم داد مثل یه عکس بزرگ بود، نمی دونم بهش عکاسی واید می گن یا پانوراما و اگه اشتباه می گم این دو اصطلاح رو هم برام تعریف کنید. این ویژگی هم برام مهمه.
لطفا من رو راهنمایی کنید.
ممنون

به این نوع عکس پانوراما میگن
واید دهانه ی لنز شماست
شما نیکون رو حذف کن و سونی هم یه مقدار قدیمی شده

اشوزدنگهه

Registered User
لایک‌ها
386
به این نوع عکس پانوراما میگن
واید دهانه ی لنز شماست
شما نیکون رو حذف کن و سونی هم یه مقدار قدیمی شده

بد نیست یه کم اطلاعات بالابرد بعد راهنمایی کرد

تاربخ عرضهhx100v سونیرو یه نگاه بندازین ببینید کی بوده

تعصبی به سونی نداره خودم slr فقط 5d رو استفاده میکنم ولی وقتی پای سوپر زوم وسط میاد این مدل نواقص هر چهار مدل رو برطرف کرده تو این مدل

لنز عالی کیفیت ساخت خوب باطری خوب عکس های زنده به خاطر تغییرات زیاد دستی و اتومات فیلمبرداری هم که ۰۰۰۰ هم ون یه لنز کارل زایس بسه موفق باشید 

بالا