• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام حمید جان.راستش 3300 خیلی چیز معمولی ای هست و اگر شما یه کم سقف هزینه رو بالاتر ببرید و بخواید از برند کنون انتخاب کنید من این دو مدل رو پیشنهاد میدم:

(Canon IXUS 310 HS (IXY 31 HS
(Canon IXUS 1000 HS (IXY 50S

مدل 1000 یه کم ارزونتره.دیجی کالا زده 410 تومن.به علاوه ی این که اگر برای مصارف خونگی میخواید زوم بیشتری داره که ممکنه به کارتون بیاد.ولی به نظر من مشخصات 310 بهتره و از این بابت میتونه تو الویت قرار بگیره
موفق باشی

ACTION_GAMER

Registered User
لایک‌ها
249
سلام حمید جان.راستش 3300 خیلی چیز معمولی ای هست و اگر شما یه کم سقف هزینه رو بالاتر ببرید و بخواید از برند کنون انتخاب کنید من این دو مدل رو پیشنهاد میدم:

(Canon IXUS 310 HS (IXY 31 HS
(Canon IXUS 1000 HS (IXY 50S

مدل 1000 یه کم ارزونتره.دیجی کالا زده 410 تومن.به علاوه ی این که اگر برای مصارف خونگی میخواید زوم بیشتری داره که ممکنه به کارتون بیاد.ولی به نظر من مشخصات 310 بهتره و از این بابت میتونه تو الویت قرار بگیره
موفق باشی

سپاس فراوان دوست عزیز

اگه بخوام یکم رنج قیمت رو بالا ببرم روی 500-650 تومان چی پیشنهاد میکنید؟
من زیاد توی دوربین سر رشته ندارم
ممنون میشم مدل های خوب رو معرفی کنید که رفتم بازار گیج نشم
با تشکر فراوان

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سپاس فراوان دوست عزیز

اگه بخوام یکم رنج قیمت رو بالا ببرم روی 500-650 تومان چی پیشنهاد میکنید؟
من زیاد توی دوربین سر رشته ندارم
ممنون میشم مدل های خوب رو معرفی کنید که رفتم بازار گیج نشم
با تشکر فراوان

سلام
خواهش میکنم.اگر توی این رنج بخواید انتخابی کنید و اولویتتون هنوز با کنون باشه به نظر من بهترین انتخاب sx230 هست.کیفیت عکس برداریش خیلی خوبه و همچنین تنظیمات دستی هم داره که شاید بعد ها به کارتون بیاد.هم چنین نسبت به مدل های دیگه زومش زیاد کیفیت رو کم نمیکنه.و شاید تو مواردی به کارتون بیاد
اگر از برند سونی بخواید انتخابی داشته باشید من hx9 رو پیشنهاد میدم.به نظر خودم دوربین خیلی خوبیه.
میتونید fz40 پاناسونیک رو هم توی لیستتون قرار بدید.هر چند بعضی از دوستان از نویز توی عکس هاش حرف میزنند.ولی مشخصات خوبی داره.

ACTION_GAMER

Registered User
لایک‌ها
249
سلام
خواهش میکنم.اگر توی این رنج بخواید انتخابی کنید و اولویتتون هنوز با کنون باشه به نظر من بهترین انتخاب sx230 هست.کیفیت عکس برداریش خیلی خوبه و همچنین تنظیمات دستی هم داره که شاید بعد ها به کارتون بیاد.هم چنین نسبت به مدل های دیگه زومش زیاد کیفیت رو کم نمیکنه.و شاید تو مواردی به کارتون بیاد
اگر از برند سونی بخواید انتخابی داشته باشید من hx9 رو پیشنهاد میدم.به نظر خودم دوربین خیلی خوبیه.
میتونید fz40 پاناسونیک رو هم توی لیستتون قرار بدید.هر چند بعضی از دوستان از نویز توی عکس هاش حرف میزنند.ولی مشخصات خوبی داره.

ممنون عزیز
این مدل sx230 چشمم رو گرفت :rolleyes:
گویا جی پی اس هم داره که اگه کار کنه تو ایران معرکه هست...
انشا... همین مدل رو خریداری میکنم.
با تشکر از شما

amirrh1

Registered User
لایک‌ها
1

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
من خیلی دنبال برند نیستم ولی چه مزیتی این مدل نسبت به لومیکس tz20 داره؟!
panasonic dmc-tz20 Vs canon sx230 hs

مگه لومیکس TZ20 تو بازار هست؟
قیمتش چنده؟
بابا پاناسونیک میخوره اینارو...هیف که یمدت از حسگر CCD استفاده کرد ولی رقیبان CMOS
بهمین دلیل یمقدار از قافله عقب موند
ولی خب کیفیت پاناسونیک کجا و سایر برندها کجا....

ehsaning

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان نظرتون درمورد
Sony Cyber-Shot DSC-HX100V
Sony Cyber-shot DSC-HX9V
Canon PowerShot SX230 HS

چیه؟
کسی تجربه استفاده از HX100V رو داره؟

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
من خیلی دنبال برند نیستم ولی چه مزیتی این مدل نسبت به لومیکس tz20 داره؟!
panasonic dmc-tz20 Vs canon sx230 hs

هر دو مدل شبیه هم هستند تقریبا
ولی خب در مدل sx230 گزینه های عکاسی به صروت منوال بیشتری و در دسترس تری خواهید داشت
در مجموع اگه اکثر عکسهاتون رو به صورت اتوماتیک قرار میدید پاناسونیک و اگه به تنظیمات دستی علاقه دارید 230 پیشنهاد میشه

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام دوستان نظرتون درمورد
Sony Cyber-Shot DSC-HX100V
Sony Cyber-shot DSC-HX9V
Canon PowerShot SX230 HS

چیه؟
کسی تجربه استفاده از HX100V رو داره؟

چه نظری بدیم؟:)
دوربینهای خوبیه هستند خب اما برای اینکه از بینشنون بشه یه مدل رو پیشنهاد داد بهتر هست اول اولیوت های عکاسی شما دونست و مد نظر قرار داد
ببینید به طور کلی میگم روی صحبت فقط با شما نیست دوست عزیزم
تو سال 2012 شرکت های بزرگ مثل سونی کنن نیکون پاناسونیک و ... با این همه تجربه دیگه نیمان چیز بد تولید کنند که اینکه یک مدل رو بر مدل دیگه اولیت قرار میدیم بستگی به فاکتور های مورد نیاز عکاس و صد البته قیمت داره وگر نه همه دوربین ها خوب هستند در رنج خودشون
حالا بایدخریدار یه سری فیلتر مد نظر خودش قرار بده و دوربین مورد نیازشو رو بخره
هر عکس نیازی داره ( عکسی نور کم ، تنظیمات دستی ، اتوماتیک ،زوم بالا،بدنه کوچیک،بدنه مقاوم، فیلم برداری فول اچ دی ، یا اصلا یه دوربین ساده خانوادگی میخواد ،یه پروژه دانشجویی ، یه دوربین واسه شروع عکاسی حرفه ای، یه دورین بزرگ،یه دوربین سنسور بزرگ، ..... )

اما در مورد دوربین های مد نظر شما
مدل 100 یه مدل اولتارا زوم هست و نمیشه با 2 تا مدل دیگه مقایسه درستیش کرد
این لینک مقایسه فنی اشون هست
Side by Side Comparison: Digital Photography Review
به هر حال اگه انتظارات عکاسیتون رو مشخص کنید بهتر میشه راهنمایی کرد،
مقلا شما واقعا نیاز به زوم 30 دارید؟
میخواهید با تنظیمات دستس عکس بندازید با نه اصلا استفاده ای نخواهید کرد و بیشتر نیاز به اتوماتیک دارید؟
فاکتور قیمت براتون مهم هست تو این 2 مدل؟

ehsaning

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه نظری بدیم؟:)
دوربینهای خوبیه هستند خب اما برای اینکه از بینشنون بشه یه مدل رو پیشنهاد داد بهتر هست اول اولیوت های عکاسی شما دونست و مد نظر قرار داد
ببینید به طور کلی میگم روی صحبت فقط با شما نیست دوست عزیزم
تو سال 2012 شرکت های بزرگ مثل سونی کنن نیکون پاناسونیک و ... با این همه تجربه دیگه نیمان چیز بد تولید کنند که اینکه یک مدل رو بر مدل دیگه اولیت قرار میدیم بستگی به فاکتور های مورد نیاز عکاس و صد البته قیمت داره وگر نه همه دوربین ها خوب هستند در رنج خودشون
حالا بایدخریدار یه سری فیلتر مد نظر خودش قرار بده و دوربین مورد نیازشو رو بخره
هر عکس نیازی داره ( عکسی نور کم ، تنظیمات دستی ، اتوماتیک ،زوم بالا،بدنه کوچیک،بدنه مقاوم، فیلم برداری فول اچ دی ، یا اصلا یه دوربین ساده خانوادگی میخواد ،یه پروژه دانشجویی ، یه دوربین واسه شروع عکاسی حرفه ای، یه دورین بزرگ،یه دوربین سنسور بزرگ، ..... )

اما در مورد دوربین های مد نظر شما
مدل 100 یه مدل اولتارا زوم هست و نمیشه با 2 تا مدل دیگه مقایسه درستیش کرد
این لینک مقایسه فنی اشون هست
Side by Side Comparison: Digital Photography Review
به هر حال اگه انتظارات عکاسیتون رو مشخص کنید بهتر میشه راهنمایی کرد،
مقلا شما واقعا نیاز به زوم 30 دارید؟
میخواهید با تنظیمات دستس عکس بندازید با نه اصلا استفاده ای نخواهید کرد و بیشتر نیاز به اتوماتیک دارید؟
فاکتور قیمت براتون مهم هست تو این 2 مدل؟
ممنون از راهنمایی مفصل تون
انتظارات من اینه:
فیلم برداری فول اچ دی و کیفیت بالای فیلم برداری و عکاسی در شب
زوم بالا
من آماتور هستم اما قصد دارم با یک کتابچه راهنما که توضیحات فنی عکاسی منوآل رو گفته شروع کنم. در حال حاضر اطلاعات عکاسی مقدماتی دارم مثال اینکه ISO چیست و ...
توی یوتوب که جستجو کردم کیفیت فیلم برداری SX230 در شب رو دیدم و زیاد نظرم رو جلب نکرد در حالی که کیفیت HX100V در شب واقعا بالا تر بود. از لحظا عکسبرداری در شب هر دو جالب بودند.
فاکتور قیمت مهمه اما دیگه از 700 800 بالاتر نره.
فقط نمی دونم اندازه HX100V خیلی بزرگه؟ یعنی واسه حمل و نقل مهم سخته؟
زیاد مایل نیستم از فروشگاه های اینترنتی خرید کنم، فروشگاه معتبر در تهران میشناسید؟

ehsaning

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لینک هایی که دادید بسیار اطلاعات کاملی دارند، متشکرم

Monirzadeh

Registered User
لایک‌ها
35
دوربین nex5 وضعیت باطریش چطوره؟ مخصوصا در حالت فیلم برداری باطریش حدود چه مدت فیلم برداری می دهد
کلا نظرتون در مورد این دوربین چطوره البته فعلا قصد خرید ندارم فقط چشمم را گرفته.

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
دنبال یه دوربین کامپکت هستم
حداکثر هم تا 900 میتونم هزینه کنم
چون تازه کار هستم نمیخوام الکی هزینه کنم و یه دوربین با قیمت بالا بخرم در حالی که هیچ استفاده ای از امکاناتش نتونم بکنم
فیلم برداریش اصلا برام مهم نیست
بیشتر هم عکاسی منظره دارم
ممنون

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
با سلام
فکر کنم G12 کنون براتون مناسب باشه
البته پانا هم Z 7100 (اگر اشتباه نکنم )بنظر دوربین خوبی میاد
البته 900 تومن برای کامپکت هزینه بالایی هست

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
خیلی ممنون
منظورم از 900 سقفش بود حالا اگه پایینتر هم مدل خوب باشه چه بهتر ! چون قصد تعویض دوربین رو به این زودی ندارم گفتم بیشتر هزینه کنم
g12 تاریخ معرفیش 2010 هست به نظرتون قدیمی نیست چون دوسال مدت زیادی هست مخصوصا با این سرعت پیشرفت تجهیزات

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
سری G کنون کامپکت های بسیار خوبی هستند و قیمتش هم بخاطر افزایش دلار بلارفته وگرنه آخرین قیمتش 600 بود

بنظر اکثر دوستان این مدل که دیگه بعدش مدلی هم نیومده کیفیتش عالیه
بنظر من یکی از مزیتهاش بادی کوچیکشه که فرم کامپکت رو حفظ کرده
اون مدل پانا هم FZ 7100 بود که حدود قیمتش 750 هیت و خیلی ازش تعریف میکردند مخصوصا از فیلم برداریش

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
سلام
دنبال یه دوربین کامپکت هستم
حداکثر هم تا 900 میتونم هزینه کنم
چون تازه کار هستم نمیخوام الکی هزینه کنم و یه دوربین با قیمت بالا بخرم در حالی که هیچ استفاده ای از امکاناتش نتونم بکنم
فیلم برداریش اصلا برام مهم نیست
بیشتر هم عکاسی منظره دارم
ممنون

با این هزینه به سونی سری nex میتونید فکر کنید ... کیفیت تصویر بسیار بالایی داره.
میتونید با ابعادش کنار بیاید ؟
( به نظرم این سری nex برای خونواده هایی که براشون D-slr کارایی نداره میتونه بهترین خروجی رو بده ... )

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
سری G کنون کامپکت های بسیار خوبی هستند و قیمتش هم بخاطر افزایش دلار بلارفته وگرنه آخرین قیمتش 600 بود

بنظر اکثر دوستان این مدل که دیگه بعدش مدلی هم نیومده کیفیتش عالیه
بنظر من یکی از مزیتهاش بادی کوچیکشه که فرم کامپکت رو حفظ کرده
اون مدل پانا هم FZ 7100 بود که حدود قیمتش 750 هیت و خیلی ازش تعریف میکردند مخصوصا از فیلم برداریش
امروز رفتم یه سر بازار مدل fz100 همینی که شما گفتید و Canon sx-40 رو پیشنهاد میکردند
یه مدل هم سونی hx100v بود ولی قبلا سونی داشتم یه مدل ، خروجی عکسها خیلی غیر واقعی بود انگار روتوش میکرد خودش! حالا نمیودنم این مدل هم همینطوره یا خیر

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
با این هزینه به سونی سری nex میتونید فکر کنید ... کیفیت تصویر بسیار بالایی داره.
میتونید با ابعادش کنار بیاید ؟
( به نظرم این سری nex برای خونواده هایی که براشون D-slr کارایی نداره میتونه بهترین خروجی رو بده ... )
من چیزی به نام سری Nex پیدا نکردم از سونی ! ممکنه لینک برام بفرستید
ممنون

بالا