• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

yosef_rad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
من ميخوام يه دوربين عكاسي بخرم كه قابليت فيلم برداري هم داشته باشه
كيفيت تصوير خوبي داشته باشه
در حد نيمه حرفه اي ! قيمتش هم تا سقف 1.5 مليون باشه.
امكانش هست منو راهنمايي كنيد؟! ممنون ميشم

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
سلام به همه دوستان
من ميخوام يه دوربين عكاسي بخرم كه قابليت فيلم برداري هم داشته باشه
كيفيت تصوير خوبي داشته باشه
در حد نيمه حرفه اي ! قيمتش هم تا سقف 1.5 مليون باشه.
امكانش هست منو راهنمايي كنيد؟! ممنون ميشم

فکر کنم شما نظرتون در مورد SLR ها باشه ... اگر این طور هست بیشتر نیازهاتون رو بشناسید... چون چیزی به نام لنز در این تصمیم گیری و هزینه برای بدنه دخیل هست... شاید مجبور به هزینه کردن بیشتر از این برای یک رنج مورد نیاز لنز باشه ...

Sony Alpha NEX-C3K - دوربین دیجیتال سونی آلفا ان ایی ایکس - سی 3
من sony nex5 رو دارم . خیلی راضیم قبل از این canon eos 500 داشتم . این مدلهای sx40 100v اینا یه چیز شبیه اسباب بازین کنار این

دوستمون زحمت لینک رو کشیدند ... اگر با ابعاد لنز و رنج تله نیاز ندارید خروجی بسیار بسیار خوبی داره ...
دقیقا همین طوره ... با نداشتن body D-Slr خروجی خیلی خوبی بهتون میده ...

yosef_rad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من آماتور هستم و دوست دارم در اوقات فراغتم رو با عكاسي بگذرونيم
مدل پيشنهادي شما با پيكسل مناسب براي يه آماتور چي هست؟!

ehsaning

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یک سوال مهم داشتم. در خرید دوربین سونی په نکاتی رو باید در نظر گرفت؟ اون روش تست دوربین رو از صفحات قبل خوندم، آیا کارتن دوربین پلمپ شده است؟

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
من آماتور هستم و دوست دارم در اوقات فراغتم رو با عكاسي بگذرونيم
مدل پيشنهادي شما با پيكسل مناسب براي يه آماتور چي هست؟!
بنده هم آماتور هستم دوست عزیز ... ولی قطعا شما قبلا با compact ها عکاسی کردید ... چه چیزی از دوربین مورد نظر شماست ؟
عکاسی منظره نیاز به لنز واید داره و و و و ...
اگر در آینده قصد ادامه دادن این رشته رو دارید یکی از entry level های هر دو مارک canon , nikon رو پیشنهاد میدم ... اما اگر نیست قضیه فرق میکنه ...

پ.ن : عكاسی | تالار گفتگو اطلاعات بسیار خوبی میتونه بهتون در مورد شناخت نیازتون بده ...

yosef_rad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شكست نفسي ميفرماييد
آره با دوربين هاي كامپكت كار كردم ولي اطلاعاتم و استفاده ام در همون حده راجع به دوربين هاي Slr اطلاعاتي ندارم.
چيزي كه بتونه هم خانواده رو راضي كنه و هم اينكه بتونم براي عكاسي طبيعت هم استفاده كنم و ميخوام چند مدت داشته باشمش يعني به روز باشه تا زمانيكه اگه خواستم حرفه اي دنبال كنم عوش كنم
براي من مدل خاصي مد نظرتون هست؟!

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
امروز رفتم یه سر بازار مدل fz100 همینی که شما گفتید و Canon sx-40 رو پیشنهاد میکردند
یه مدل هم سونی hx100v بود ولی قبلا سونی داشتم یه مدل ، خروجی عکسها خیلی غیر واقعی بود انگار روتوش میکرد خودش! حالا نمیودنم این مدل هم همینطوره یا خیر

به نظر من هم سونی رنگها رو واقعی نشون نمیده هرچند هم که رنگهای زیباتری به شما میده ولی واقعی نیست
البته راجع به سری nexاطلاعی ندارم
اما معمولا برای عکاسی سونی پیشنهاد اول نیست
برندهایی مثل کنون پانا المپیوس و نیکون ( به ترتیب نگفتم ) به مراتب حرفای بیشتری در عکاسی دارند

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
Sony Alpha NEX-C3K - دوربین دیجیتال سونی آلفا ان ایی ایکس - سی 3
من sony nex5 رو دارم . خیلی راضیم قبل از این canon eos 500 داشتم . این مدلهای sx40 100v اینا یه چیز شبیه اسباب بازین کنار این
ممنون
این برای من که تازه کار هستم مناسبه؟
بعد قیمت لنزاش چقدره حدودا همین لنزی که روش هست جواب میده برای من؟
راستی تفاوت بین مدل c3k و c3d چی هست؟
شما بین سری nex کدومو پیشنهاد میکنید؟

Monirzadeh

Registered User
لایک‌ها
35
ممنون
C3K لنز 55-18 دارد
C3d لنز 55-18 و 16

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
ممنون
nex5n بهترین گزینه برای خریده چون کیفیت تصویرشو با دوربینهای 2 3 میلیونی مقایسه میکنن ولی در درجه بعد nex5 و اگر گیر نیاوردی nexc3 فرقاشم تو سایتها کاملا توضیح دادن.

ANOSHIRVAN

Registered User
لایک‌ها
0
یکدستگاه دوربین دیجیتال کانن نیم حرفه ای مدل S3IS کم کارکرده با قیمت مناسب بفروش میرسد .

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
nex5n بهترین گزینه برای خریده چون کیفیت تصویرشو با دوربینهای 2 3 میلیونی مقایسه میکنن ولی در درجه بعد nex5 و اگر گیر نیاوردی nexc3 فرقاشم تو سایتها کاملا توضیح دادن.
امروز رفتم بازار هیچ کس نداشت ! نمایندگی ها هم نداشتند
اکثرشون دوربین Fujifilm X-S1 پیشنهاد میکردند ولی خیلی گرونه نمیدونم ارزش داره با این قیمت یا نه !؟

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
قیمتش چنده؟
الان اکثر شرکتها اجناس رو نگه داشتند تا تکلیف قیمتها معلوم بشه تا شاید بتونند چند برابر به خلق اله بفروشند

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
قیمتش چنده؟
الان اکثر شرکتها اجناس رو نگه داشتند تا تکلیف قیمتها معلوم بشه تا شاید بتونند چند برابر به خلق اله بفروشند
هیچ کس بهم قیمت نداد فقط میگفتند نداریم ! فکر کنم nex5 قبل عید دابل لنزش زیر نهصد بوده البته قیمت نمایندگی
غیر از سونی بقیه برندها موجود بود

قیمت اون فوجی x-s1 هم روی 1400 بود

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
قیمتهای سونی خیلی نسبت به برندهای دیگه ارزون مونده فکر کنم با ذلار دولتی وارد میکنه . nex5 میشه گفت از اون موقع که اومده حتی موقعی که دار دو برابر شد همینطور داره میاد پایین . قیمتش زمانی که دلار 1000 تومن بود بالای 1 میلیون بود

one_girl

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من یه دوربین تو حدود 300-350 نهایتا 380 میخوام بخرم.. واسه استفاده شخصی و خونگی میخوام.
حرفه ای با دوربین کار نمیکنم.ولی تفریح زیاد میرم و عکس زیاد میگیرم ولی چون خیلی سر در نمیارم ترجیه میدم هوشمند باشه و تنظیم دستی نباشه.
کیفیت عکس برام مهمتر از فیلمه.البته فیلم هم مهمه ولی عکس اولویت داره.زومشم خوب باشه خوبه.
خودم از sony wx7 خوشم اودم اول ولی یکی از کاربرای دیجی کالا گفته بودن کیفیت عکسش خوب نیست.. نمیدونم با دوربیانی حرفه ای مقایسه کرده بودنش یا واقعا خوب نیست..
از مدل Canon IXUS 220 HS هم خوشم اودم مخصوصا ظاهر قشنگی داره. ولی اینکه 12mega pixele یعنی کیفیتش از 16 مگا سونی کمتره!
از این مدل سونی هم خوشم اومدSony Cybershot DSC-H70
اگه دوستان پیشنهاد دیگه ای دارن بگن لطفا.

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
دوستان من یه دوربین تو حدود 300-350 نهایتا 380 میخوام بخرم.. واسه استفاده شخصی و خونگی میخوام.
حرفه ای با دوربین کار نمیکنم.ولی تفریح زیاد میرم و عکس زیاد میگیرم ولی چون خیلی سر در نمیارم ترجیه میدم هوشمند باشه و تنظیم دستی نباشه.
کیفیت عکس برام مهمتر از فیلمه.البته فیلم هم مهمه ولی عکس اولویت داره.زومشم خوب باشه خوبه.
خودم از sony wx7 خوشم اودم اول ولی یکی از کاربرای دیجی کالا گفته بودن کیفیت عکسش خوب نیست.. نمیدونم با دوربیانی حرفه ای مقایسه کرده بودنش یا واقعا خوب نیست..
از مدل Canon IXUS 220 HS هم خوشم اودم مخصوصا ظاهر قشنگی داره. ولی اینکه 12mega pixele یعنی کیفیتش از 16 مگا سونی کمتره!
از این مدل سونی هم خوشم اومدSony Cybershot DSC-H70
اگه دوستان پیشنهاد دیگه ای دارن بگن لطفا.

با توضیحاتی که فرمودین به نظرم بهترین گزیینه ها همون هایی که خودتون فرمودین هست
کیفیت قابل قبولی دارند wx7 و 220hs اگه با صفحه تاچ هم مشکلی نداشته باشید ixy 31 هم دوربین خوبی هست
برای استفاده خانگی مشاهده در مانیتور و نهایتا چاپ در اندازه های 20*30 هیچ تفات محسوسی بین 16 مگ و 12 مگ نخواهید دید

one_girl

Registered User
لایک‌ها
0
با توضیحاتی که فرمودین به نظرم بهترین گزیینه ها همون هایی که خودتون فرمودین هست
کیفیت قابل قبولی دارند wx7 و 220hs اگه با صفحه تاچ هم مشکلی نداشته باشید ixy 31 هم دوربین خوبی هست
برای استفاده خانگی مشاهده در مانیتور و نهایتا چاپ در اندازه های 20*30 هیچ تفات محسوسی بین 16 مگ و 12 مگ نخواهید دید

ممنون بابت راهنمایتون..
خب این آخری که گفتین canon هست!
فقط لمسیه!!!
اینکه فقط tuch هست زود خراب نمیشه! کار کردن باهاش سخت نیست! اگه این مشکلات نباشه موردی نیست.
من خیلی عکسارو چاب نمیکنم. ولی وقتی زووم میکنم رو عکس یا میخوام cropکنم میخوام کیفیت عکس خوب باشه..
یعنی 16 بهتر از 12 هست!
و اینکه شنیدم کنون وقتی زوم کنی عکسا تار میشن راسته!

و کلا عکسا بنظرتون حالا از لحاظ ترکیب رنگو اینا تو سونی بهتره یا کنون!
تو این مدل کنون ازون مدلای عکس قدیمی و افکتو اینام میشه استفاده کرد. جالبه. نمیدونم اون سونی که گفتن هم این قابلیتا رو داره یا نا.. :/

بالا