هی جان خیلی وقته نبودی :general710: نه منظور شادیش نیست منظور استفاده درست از اینستاگرام هستش بعضی ها نمیدونن اینستاگرام به چه دردشون میخوره ، یکی بچه ها هستش عکس میزاره باور کنید ،
من و خانواده همین الان ، بعد ظهری میگه من الان پای سفره ، بعداظهر من الان تو پارک پیش دوستام یعنی مارکوپلو هم اینقدر سیاحت نمیکرده دائم گزارش میره :general711: بعضی ها استفاده درستش رو نمیدونن ساعت های بسیاری پای این گوشی کپه نشستن درصورتی که استفاده از این شبکه ها خود قائده و زمان خاصی میطلبه ..
https://www.instagram.com/majid_cnp/
یه نگاه به این پیچ بندازید. اکثر پستاش یه چیزی تو این مایه هاست: "اگه فلانی رو دوست داری یا به یادش هستی قلب بذار (لایک کن)!!"
یکی از چیپ ترین و رو مخ ترین کارها تو شبکه های اجتماعی همین گدایی لایک از بازدید کننده هاست. مثلا یارو می نویسه "امروز روز پدره، اونایی که باباشونو دوست دارن لایک کنن!"
یکی هم نیست بش بگه آخه قرمدنگ! من بابامو دوست داشته باشم باید بیام تو رو لایک کنم؟؟؟ نه واقعا؟؟ :general210:
پ.ن: بد نیست یادی بشه از این کار قدیمی سروش رضایی، البته فکر کنم همه دیده باشن.
فوق العاده متنفرم از این پیجا و پستا، اکثرا هم فالووراشون فیکن، یه پیج هست از همین پستا می ذاره 150K فالوور داره اونوقت پستاش بین 4 تا 6 هزار لایک می خوره، پیج خودم با 58K هر پست بین 7 تا 7500 لایک داره چون همه واقعین... در ضمن این پیجا یک سری ربات هم دارن زیر هر پستی یه عالمه کامنت چرت می ذارن که کامنتا بره بالا و پیج تو صفحه اکسپلور قرار بگیره :general509: "اگه دیشب کفتر بازی کردی لایک کن" یا یارو شخم گوسفند گذاشته نوشته اگه گفتی اینا چیه؟! :general108: وقتی پایتخت امسال تموم شده بود هم هی عکس بازیگرا رو می ذاشتن می نوشتن همه تون رو دوست داریم ملت هم زیرش هزار تا کامنت می ذاشتن که ما هم دوستتون داریم یعنی :general502:م می گیره این پیجا رو میبینم :general211:
بخش اکسپلورر اینستاگرام هم پر شده از پست هایی درباره این یارو لاته که کشتنش:general702:
ملت عقب افتاده چه علاقه ای به اشرار دارن
هرچی تعداد این افراد از روی زمین کمتر بشه. ملت بیشتر آرامش دارن.
طرف تا دیروز قتل و قمه کشی و هزار تا خلاف دیگه انجام میداد. الان عزیز شد:general609:
اگه چیزی طرفدار نداشته باشه یا اصلا تولید نمیشه یا تو همون مرحله پس از تولید نابود میشه و هیچوقت به دست ما نمیرسه
اما این که میبینید اینجور پیج های اینقدر زیاد هستند فقط و فقط به خاطره تقاضای مردم و جامعه ست که این چیزا رو میخوان
دلایل زیادی هم داره که چرا اصن جامعه اینجور محتوا ها رو نیاز داره و دنبال میکنه که یکی از مهم ترین هاش محدودیت های زیاد توی فضای واقعیه و بعدیش بیکاریه بیش از حد افراد جامعه ست
در حقیقت کارایی که توی کوچه و خیابون قابل انجام نیست (به دلیل محدودیت ها) و در دید عموم قرار نمیگیره، توی خونه انجام میشه و با استفاده از شبکه های اجتماعی به طور وسیع منتشر میشه
یعنی همون کاری که قدیم ها میکردن و به قول معروف معرکه می گرفتن و یه عده رو دور خودشون جمع میکردن الان توسط شبکه های اجتماعی و موبایل ها انجام میشه
بنابراین تا معضلات اصلی و ریشه ایه جامعه مثل بیکاری و فقر فرهنگی و محدودیت های شدید حل نشه این شرایط نه تنها ادامه داره بلکه هر روز هم به ابتذال نزدیک تر میشه و محتوای تولید شده به سمت nudity میره و تابوهایی که توی جامعه شکل گرفته ولی عرف و مردم اونها رو قبول ندارن شکسته میشه
مثلا شما همین الان اگه اینستاگرام رو یه بررسی بکنی و با 2 سال پیش که این تاپیک رو زدی مقایسه ش کنی متوجه میشی که چقدر نوع محتوا تغییر کرده
این پست دوستمون کاملا بیانگر وضعیت فعلی کشورمونه
به حرف ها و صحبت هایی که روشعن فکر نماهای توییتری میبینید توجه نکنید اکثرا جیره خوارهای داخلی و خارجی ان اینستگرام به واقعیت مردم نزدیکتر هستش
اینستگرام را میپسندم چون به واقع نمایش دهنده چهره واقعی مردم ایران هستش : سخیف ، مبتذل و کم هوش