• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چیرا واقعآ چیرا اینا چیه تو اینستا گرام

gone girl

Registered User
لایک‌ها
2,129
اقا واقعیتش اینایی که چند صد کا فالوور دارن بیشترشون تازه به دوران رسیده هستند!
اغلب کسایی که پول بعلاوه فرهنگ دارن اصلا پیج هاشون private ...
من خودم کساییو میشناسم که خانوادهاشون میلیاردرن اما کلا تو اینستاگرام فعالیت ندارن یا اینکه پیجشون private :general510:
تمام افرادی که تو اینستاگرام به دنبال معروفیت هستند فقط به دلیل کمبودهاشون دست به چنین کارهای مضخرفی میزنن:general511:

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
تا دیروز بچه تهران بودی الان مشکل برات پیش آمده کورد شدی کسگم؟:D
پ.ن : من کوردم ولی طرفدار این احمق ها نیستم:general510::D
نمی دونم آخه ملت بیکارن وقت ارزشمندشون رو پای لوده بازیای این ..سخل های اینترنتی تلف می کنن یا چی :general108:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
وحید خزایی و داوود هزینه زدن به تیپ هم :eek:

با هم قرار دعوا گذاشته بودن و زمانی که وحید خزایی میاد سر محل دعوا, داوود هزینه و چند نفر دیگه میریزن سرش و تا میخوره می زننش :D. چند تا چاقو بهش می زنن و یه اسلحه گرم هم حتی آورده بودن. خلاصه توی فیلم وحید خزایی با هر بدبختی که هست فرار می کنه و میره پشت سر یه ترکه قایم میشه, اون ترکه هم میاد جلو یه ذره ایلدیرم بیلدیرم می کنه و اینا بی خیال وحید میشن و درمیرن.:D

پلیس ترکیه هم همون شب اینها رو میگره و همون شب هم ولشون می کنه.:D
تو کشورهای جهان سوم و درب داغون پلیس ها معمولا فاسدن و با اندکی رشوه کاره شما حل میشه و یه قانون نانوشته هم دارن و اینه که اگر خارجی , خارجی رو بزنه به ما ربطی نداره ولی اگر پای محلی درمیون باشه گیر میدن به طرف.

یه نکته جالب که می خوام بگم اینه
وحید زخم و زیلی تو تاکسی که بوده لایو میگیره و برای داوود هزینه رجز میخونه و میگن من الم و بلم و تنها اومدم و فلانم... از این جفنگیات و میگه که یه رگم لره و یه رگم کورد. حالا هرچه کورد و لر هست طرفدار وحید شده, تو استانبول یه عده که اصلا وحید خزایی رو آدم حساب نمی کردن یا نمی شناختن دورش جمع شدن که این کورده, خلاصه مطلب اینکه عقب افتادگی مردم ما یه دلیلش همین قوم گرایی هست. :general509:
مثلا وحید نیومد بگه من تهرانی ام, چون تهرانی ها میگن به جهنم مرتیکه چیپ دهاتی :D. ولی الان تبدیل شده به قهرمان ملی کورد ها :D
اخه این زباله های مجازی چیه اینقدر پیگیر کاراشون هستید؟ :general509:
دعوا کردن که کردن به زیتونهای بریده شادمغز :D

farhad17

Registered User
لایک‌ها
338
فکر میکنم بعضی از دوستان نمیدونن درامد این افراد چقدره؟ وگرنه این حرف ها رو نمیزدند:)
یکی از همین سلبریتی های اینستاگرام با 400k فالوور ماهیانه 50 میلیون درامد داره

به نظرم افراد زرنگی هستن;)

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
اخه این زباله های مجازی چیه اینقدر پیگیر کاراشون هستید؟ :general509:
دعوا کردن که کردن به زیتونهای بریده شادمغز :D
این اینستاگرام و تلگرام نفوذش از صدا و سیمان در بین مردم بیشتره.
الان مثلا ملت می دونن که اگستنشن فقط اگستنشنه تهرانی :D

اینا مثل reality tv show هستش, تو خارج مردم پول میدن تا تماشا کنن, تازه فیک هم هستش, اینجا واقعیش رو مجانی می بینیم, دیگه چی میخواین. :p

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
فکر میکنم بعضی از دوستان نمیدونن درامد این افراد چقدره؟ وگرنه این حرف ها رو نمیزدند:)
یکی از همین سلبریتی های اینستاگرام با 400k فالوور ماهیانه 50 میلیون درامد داره

به نظرم افراد زرنگی هستن;)
کل صدا و سیمان با این همه دم و دستگاه و 50 هزارتا کارمند الان 10 میلیون بیننده براش مونده؟
اون وقت یک نفر 400K فالوور داشته باشه باید 10 برابر این رقم رو بتونه دربیاره

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
یه کلیپ تو تگرام دیدم اون دختره دیا جوان بختِ جهان بخت چیه. یه پورشه برای ولنتاین هدیه بهش دادن |:
لاستیک پراید هم از سرشون زیاده

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
یه کلیپ تو تگرام دیدم اون دختره دیا جوان بختِ جهان بخت چیه. یه پورشه برای ولنتاین هدیه بهش دادن |:
لاستیک پراید هم از سرشون زیاده
البته بعید نیست اینم فقط یه خودنمایی مسخره باشه و در حقیقت پورشه ای در کار نباشه :general406:
در کل به نظر من هر کی هر مال و اموالی که داره یا نداره نوش جونش، ولی قشنگ نیست آدم هرچی خرید و هرجایی رفت و هر کاری کرد، خبرشو تو بوق و کرنا کنه -اینجا هم نمونه ش رو داشتیم البته :p:D
امثال اینا فقط مونده از صحته اجابت مزاجشون تو مستراح عکس و فیلم بگیرن و بذارن تو پیجشون، ملت تو کف هم ببینن و لایک کنن و واسه شون کامنت بذارن :general108:

gone girl

Registered User
لایک‌ها
2,129
امثال اینا فقط مونده از صحته اجابت مزاجشون تو مستراح عکس و فیلم بگیرن و بذارن تو پیجشون، ملت تو کف هم ببینن و لایک کنن و واسه شون کامنت بذارن :general108:
اتفاقا چند روز پیش تو یکی از این کانالای تلگرامی یه فیلمی رو گذاشته بود که دختره یهویی در مستراحو باز میکنه و به اصطلاح با این کار فانش شروع میکنه از دختره تعریف و تمجید میکنه:general707:
پ.ن: مستراحش ...توالت فرنگی بود:D
مرزهای ک-خلی رو واقعا جابجا کردن دیگه:general611:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
ای گفتی..
یعنی هیچقوت فکر نمیکردم یه پدیده یی تا این حد بتونه از مجازی متنفرم کنه. اونم بخش جوامع اجتماعیش...
جالب تر و در عین حال ننگ آورتر از اون اینه که یه سری از هنرمندا که باید خودشون الگوی ملت باشن هم به جوو این فضا تن دادن و بعضا خودشون بدترن..
آخه بگو تو یعنی مثلا شخصیتی داری برای خودت..اسم رو رسمی جمع کردی برای خودت.. تو چرا درگیر تعداد فالور و پست الزاما متفاوت و ... شدی؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
تتلو تو پیج مادر اژدها (امیلیا کلارک) ازش خواستگاری کرده

img_20180226_225035.jpg

Last edited:

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
یه سوال تو اینستگرام من تو قسمت سرچ چرا اینقد چیزای خاکبرسری میاد ؟؟:general609: قسمت سرچ اینستگرام بر چه اساسه ؟ بر اساس لایک و بازدید هموطن های حشری میاره این مطلبارو ؟؟؟ چون من فقط صفحه های علمی سرچ میکنم:p

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
یه سوال تو اینستگرام من تو قسمت سرچ چرا اینقد چیزای خاکبرسری میاد ؟؟:general609: قسمت سرچ اینستگرام بر چه اساسه ؟ بر اساس لایک و بازدید هموطن های حشری میاره این مطلبارو ؟؟؟ چون من فقط صفحه های علمی سرچ میکنم:p
الگورریتم شبکه های اجتماعی ، مطالب مورد علاقه افراد براشون نشون میدن...:D

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
یک هفته اینستاگرام ساختوندم دیدم هرچی ماده ست پ.خ میده برای‌ اموری همچو عکاسی پرتره و مشاوره خرید دولبین خلاصه از هر ترفندی ایستفاده میکردن منو بکشن بیرون منم گوفتم ب بنچیپس خیانت‌نمیکنم از اونستا کشیدم بیرون

از ۲۰۰۸تا ۲۰۱۵ک فیسپوک داشتمم همین داستان بود ! انواع اقسام آیداها و پرستو ها _ تنها ماده انسان متین بود ک اف تو ام بود

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
الگورریتم شبکه های اجتماعی ، مطالب مورد علاقه افراد براشون نشون میدن...:D
نخیر پس سرچ لوکیشن محیط اطراف چی :p

برا من که از 12 سالگی با آرشیو devon بزرگ شدم این پلنگای شخمی وطنی تحریک شدنی نداره:D

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
نخیر پس سرچ لوکیشن محیط اطراف چی

با سیصد لایک از شریک زندگی بیشتر افراد میشناسنه( فضای مجازی شریک زندگی انسانها شده است!)

نکته: چرا الگوریتم شبیه عنکوبت نشون داده!( نه هشت پا)....:D

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
سلام آقا من مدتی در اینستاگرام بودم به هیچ وجه نتونستم ازش اونطور که باید لذت ببرم و نفرت بیش از پیشم باعث شد بیام بیرون چون بعضی پیجها آدم :general502:ش در میاد ...:general710:
چندتا از چیزهایی که این مدت من دیدم :
مثلآ یارو عکس جوجشو میزاره این بچه منه ،
حالا کامنت های کلیشه ای که همه میزارن :
داغش نبینی ..
بزرگ شه ..
نمیدونم چی اینا چیه چقــــــــدر لوس بازی !
حالا طرف صفحه شخصیش عکس هاش گذاشته :
:) :rolleyes::general703::general705::general707:
:general211: اینا چیه خوب یکبار چهره مبارکت رو دیدیم میخواد بگه من جذابم هروز با یه پیراهن یا یه غم گدایی تو چشماش پیداس ...
چرا ما از هر چیز استفاده میکنیم تا :general502: در بیاد چرا واغعآ چرا واقعآ ..
طرف چشماش سبزه خدا رحم کنه ،
چندتا عکس زنگوله بزی میزاره هزارتا دختر مدرسه ای دورش جمع میشن ،
یکی میگه ژووون
یکی میگه : عزیزم
یکی دیگه : چشمات زیباست عشقم ..
حالا طرف با شلوار کردیش میاد گوشی برمیداره مینویسه ، مرررررررررررسی من قربون همتون برم :general607:
نمیدونم دنیا چیز بخت ساسی مانکی اینا دارن زندگیشون میکنن ..
طرف لبش رو پروتز میکنه میزاره رو پیجش یعنی من زیبام فالورهاش بالا بره لایک بگیره بابا خسته بابا مرلین مونرو :general211:
حالا میری پیج های دیار فرنگ :
طرف با خانوادش یک عکس دسته جمعی گذاشته ، یا عکسی با دوستانش دور هم رفتن پیک نیک ..
چیرا آخه چیرا ااااا
مردم ما بلد نیستن چقدر استفاده کنن ، چطور استفاده کنن ،
طرف 6 ساعت عینهو بوووز سرش کرده تو این لنگ دمپایی اصلآ پلک نمیزنه بابام زخم بستر میگیری ها چشات میترکه ، یهویی عینهو یه اولاخ که داغش کردن هرهرهرههه میخنده چی شد!
یا بعضی ها یه عکس هایی از خصوصی ترین بخش های زندگیشون میزارن بعد توقع دارند کسی سواستفاده نکنه آدم دلش میسوزه از اینکه دید بعضی ها تا نوک بینیشونه :general110:
ولی یه چیز جالب من فهمیدم 80% شخصیت اصلی افراد در پیجشون نمایان هستش چرا که در عالم بیرون یک اقا و خانم خوب باشن .
خلاصه من هرکاری میکنم نمیتونم خودمو با زندگی مصرف گرایی و عروسک صفتی وقف بدم ...:general710::general711::general607:

نون و پنیر سبزی
:general509:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
چیرا واقعا اینستاگرام اینهمه مزخرف شده. همش شده خودنمایی و عکس غذا و ماشون گذاشتن و چغندر بیک را فالو کنید و اصغر علی را شات کنید:general509::general509::general702:

بالا