F-May5th
کاربر فعال بخش پاتوق
- نوشتهها
- 1,056
- لایکها
- 10,538
چقدر هزینه کردی اسمتو بگن؟ جلوه های ویجه نیس؟
اینا از طرفدارهام هستن. بصورت خودجوش این ویدیو رو ساختن
چقدر هزینه کردی اسمتو بگن؟ جلوه های ویجه نیس؟
اینا از طرفدارهام هستن. بصورت خودجوش این ویدیو رو ساختن
خرجش یک لبخند افتک بودخودجوش چقدر خرج برداشته؟؟
نمردی اینقدر یوزر ساختی ؟ پیرمرد
خرجش یک لبخند افتک بود
من تا تو و مصطفی رو با دستای خودم کفن نکنم، نمی میرم:general304:
این مصطفی چکارت کرده هی اسمش رو میاری؟خرجش یک لبخند افتک بود
من تا تو و مصطفی رو با دستای خودم کفن نکنم، نمی میرم:general304:
یارو ایرانی نیست توی ویکی زده آمریکا به دنیا اومده ارمنی تبار هم هست
نه جدندی این چی بود؟ یه اپ خاصیه که اینا رو درست میکنه؟
مصطفی یک مفهوم انتزاعیه ، معادل Pandora's box یونانی های باستاناین مصطفی چکارت کرده هی اسمش رو میاری؟
من دیگه چرا؟ مگه من چکارت کردم نصفه اسپانیاییِ دهاتی؟
اول باید PhD داشته باشی با 500 هزار یورو در بانک ، بعدش من یه لبخند میزنم، برات درست میکنن:general711:اگه همچین کلیپی راحته یه لبخند ژکوند بزن بگو واسه ما هم یکی درست کنن
خرجش یک لبخند افتک بود
من همش 15 سالم. چرا به من میگی پیرمرد ؟:general211:
فوق پی اچ تی از اَکسفورد میارم از همونا که به نصرت سوزن چیان دادنمصطفی یک مفهوم انتزاعیه ، معادل Pandora's box یونانی های باستان
من همش 15 سالم. چرا به من میگی پیرمرد ؟:general211:
پیرمردی که به سن نیست. پیزمرد 15 ساله ندیدی؟
اول باید PhD داشته باشی با 500 هزار یورو در بانک ، بعدش من یه لبخند میزنم، برات درست میکنن:general711:
تاجالا رو نشده بود این کلیپ؟این کلیپ افتک رو دیدم ترکیدم از خنده. عالی بود:general304::general304::general304:
دیگه من اینجوریم دیگه. از بس که بهم خوش میگذره، روز به روز جوونتر و خوشگلتر میشم:general704::general609::general609::general609::general609:
تا چند وقت پیش که 17 سالت بود. تا جایی که یادمه طبق اصل چهارم نیوتون, سن رو به افزایش میره نه کاهش.
مگه اینکه با سرعت نور در فضا و همون مباحث چرت تاپیک ها قبلی..
این کلیپ افتک رو دیدم ترکیدم از خنده. عالی بود:general304::general304::general304:
ما با مدرک جعلی کار نمیکنیم:general510:فوق پی اچ تی از اَکسفورد میارم از همونا که به نصرت سوزن چیان دادن
499 هزار دلار نمیشه؟
تاجالا رو نشده بود این کلیپ؟
اونا عفریته نیستن. هنرمندن . انصافا کارشون خوبه، حیف که پسر نیستن:general509:
اینها دست رنج دموی خدا بیامرز بوداین ویدئو رو تازه دیدم, جریانش چیه واقعا؟
خلاصه توی خیابون قرار گذاشتیم و ایشون یک کیف پر از دست نوشته , سی دی و عکس در مورد افتک در اختیار بنده گذاشتند و بدون هیچ صحبتی به سمت خیابان رفتن و در وسط خیابون که قرار گرفتن رو به من برگشتن و گفتن : امیدوارم از من خوش شانس تر باشی و بعد پریدن جلوی یک کامیون و زندگی پر برکتشان را پایان دادن. من از صبح آن روز تا نزدیک های غروب مبهوت نوشته های ایشان بودم و داشتم افشا گری های او در مورد افتک را می خواندم که توجهم به بیلبورد کانون قلمچی جلب شد و یادم افتاد که فردا باید امتحان آن دو واحد برق رو که به لطف لابی گری پرفسور نوروزی گردنمان افتاده را بدهم. خلاصه با عجله سوار ماشین شدم و به سمت خانه رفتم. در اواسط راه بود که فهمیدم دست نوشته ها و مدارک دمو رو روی سقف ماشین جا گذاشته ام. سریع زدم کنار ولی متاسفانه چیزی از یک عمر تلاش دمو برای رسوا کردن افتک باقی نمانده بود. تنها یک سی دی که کارهای خاک بر سری افتک مثل این کلیپ در آن قرار داشت
سرگذشت عجیب بنجامین باتن :general711:عاقا یکی راستش رو بگه ولتاژ این کلیپه چیه؟ لهجه شون هم خیلی غلیظه خیلی بعیده ایرانی باشن. این احتمالا یه اپی چیزیه؟
عجب فیلمی بوده هاژی. اسمش چی هست حالا؟
18+ است. قابل انتشار نیست:general509::general304:نمیدونم من اولین بار بود، میدیدم
همشو منتشر کن باحال بود
انصافا استعداد طنز نویسیت فوق العاده استاینها دست رنج دموی خدا بیامرز بود
یادم هست روز آخر من رو از سر کلاس کارشناسی ارشد رشته جغرافی در دانشگاه شریف بلند کرد و گفت مطلب مهمی هست که باید با من در میان بگذارد
من هر چه اصرار کردم که باید برگردم سر کلاس وگرنه پرفسور نوروزی من رو از این درس می اندازد تو گوشش فرو نرفت. بچه های شریف اخلاق پرفسور نوروزی رو بخوبی می دانند
خلاصه توی خیابون قرار گذاشتیم و ایشون یک کیف پر از دست نوشته , سی دی و عکس در مورد افتک در اختیار بنده گذاشتند و بدون هیچ صحبتی به سمت خیابان رفتن و در وسط خیابون که قرار گرفتن رو به من برگشتن و گفتن : امیدوارم از من خوش شانس تر باشی و بعد پریدن جلوی یک کامیون و زندگی پر برکتشان را پایان دادن. من از صبح آن روز تا نزدیک های غروب مبهوت نوشته های ایشان بودم و داشتم افشا گری های او در مورد افتک را می خواندم که توجهم به بیلبورد کانون قلمچی جلب شد و یادم افتاد که فردا باید امتحان آن دو واحد برق رو که به لطف لابی گری پرفسور نوروزی گردنمان افتاده را بدهم. خلاصه با عجله سوار ماشین شدم و به سمت خانه رفتم. در اواسط راه بود که فهمیدم دست نوشته ها و مدارک دمو رو روی سقف ماشین جا گذاشته ام. سریع زدم کنار ولی متاسفانه چیزی از یک عمر تلاش دمو برای رسوا کردن افتک باقی نمانده بود. تنها یک سی دی که کارهای خاک بر سری افتک مثل این کلیپ در آن قرار داشت
18+ است. قابل انتشار نیست:general509::general304: